duminică, 23 februarie 2014

Despre Depopularea Planetei

Nu mai e un secret ca mai marii lumii au decis si au inceput sa isi puna in aplicare planul de Depopulare a Planetei. In acest sens s-a discutat enorm, sunt nenumarate dovezi, discursuri publice chiar ale marilor politicieni si magnati financiari, monumente pe care scrie Pastrati Umanitatea sub Cinci Sute de Milioane etc. si obligatii de modificare genetica a produselor alimentare impuse producatorilor mici si mari, adica introducerea in compozitia alimentelor a unor substante nocive, care submineaza sistemul imunitar al omului si care produc boli. Nu mai spun de infestarea apei cu tot felul de substante cu acelasi scop.
Mai marii lumii motiveaza masura spunand ca planeta nu mai are resurse ca sa poata sustine in mod natural oamenii. Nimic mai fals. Asa cum au demonstrat nenumarati savanti de pe mapamond, Planeta are indeajuns de mult sol incat sa poata sustine culturi naturale, bio, care sa hraneasca nu aproape  sapta miliarde cati suntem, ci si o suta de miliarde. Dar miliardele de primate care isi folosesc maximum trei % din capacitatea sistemului nervos, in marea lor prostie, gasesc masura naturala si sunt de acord cu ea, crezand, probabil ca ei si familiile lor nu-i vor cade victime - pai cum, daca beau aceeasi apa, mananca aceesi mancare, respira acelasi aer samd? Fiind la o emisiune pe National douaspatru plus impreuna cu domnul Doru Braia mai acum vreun an si, acesta imi spunea ca masura e normala din moment ce planeta bla bla. La care eu i-am spus ca cei care vor asta ar putea sa se sinucida. Pai nu? Oligofrenii, cum sunt oligofreni, n-au sentimente de compasiune, de fraternitate in ceea ce-i priveste pe semenii lor, si se gandesc ca mor altii si ei raman, asa ca nu se opun masurilor.
Scopul real al Depopularii este uimitor si o primata slab constienta nici nu-l va intui, iar cand il va cunoste, nu-l va crede, lipsindu-i o gramada de cunostinte. Nu ne adresam primatelor, desi primatelor ne adresam :D
Scopul Depopularii este colonizarea Planetei cu alte specii extraterestre. Uuuuuuuuuu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu