joi, 31 octombrie 2013

Veniți de luați lumină!

Ce este un Stat? Un Stat este niște oameni care acționează în baza unor idei și reguli în cadrul unei organizații care poartă o denumire. Spre exemplu, Statul dintre granițele țării noastre se numește în prezent: România. Un Stat este ceva fictiv, nenatural, inventat, un produs al gândirii, o iluzie. Un stat este o iluzie în mințile majorității oamenilor dintr-un teritoriu dat și din afara lui. Concret, este un grup de oameni, niște idei în capetele lor, niște reguli scrise sau nescrise, niște grupuri delimitate de niște reguli în cadrul marelui grup, o ierarhie, niște clădiri, niște nomenclaturi și niște acțiuni ale respectivilor oameni. Metaforic spus și nu departe de adevăr, un Stat este un Film. Ca să înțelegem și mai bine vom face un exercițiu de imaginație.
Ne vom imagina că trăim într-un mic orășel plutitor în care toată lumea este înrudită cu toată lumea și toată lumea respectă și iubește necondiționat pe toată lumea și-n care resursele pentru viață, sănătate, minte, spirit, locuință etc. aparțin tuturor în egală măsură și fiecare dispune de ele după nevoi gratuit. Ne vom imagina că în acest oraș nimeni nu muncește pentru a-și procura hrană, haine, căldură, casă, cunoaștere, transport etc. nici noi, iar munca pentru aceste resurse este efectuată de niște mașini create și puse în funcțiune de un străbun de-al nostru foarte deștept cu mult timp în urmă, iar aceste mașini sunt alimentate cu energia care există peste tot în jurul și înăuntrul nostru, cunoscută și ca energie 0 sau energie liberă. Cum nu suntem nevoiți să muncim ca să câștigăm bani ca să putem să ne procurăm de pe piață resursele necesare unei existențe decente, inclusiv cunoaștere, ci avem acces la cunoaștere, să-i zicem adevărată și totală, pe care o asimilăm gradual încă din copilărie, care ne modelează și slefuiește într-o așa manieră încât putem cu-adevărat respecta și iubi necondiționat pe aproapele nostru, activitatea noastră are ca unic scop îmbogățirea fizică, mentală și spirituală, autocunoașterea care înseamnă atotcunoașterea. Iar atunci când ne distrăm, nu ne distragem atenția de la scopul nostru pentru că conștientizăm că, făcând astfel, dăm o stare superioară concretă pe una inferioară fictivă. Suntem echilibrați, nu ne pierdem timpul aiurea, avem puterea să ne controlăm impulsurile primare. Nici urmă de răutate nu există în noi, nici urmă de egoism, suntem conștienți că suntem interconectați cu toții și că a fi răi și egoiști înseamnă cumva a ne  face nouă rău și a ne priva pe noi înșine de una sau de alta. Nu judecăm și nu condamnăm pe nimeni, suntem conștienți că a face asta înseamnă a ne judeca și condamna pe noi înșine. Trăim în armonie fiecare cu fiecare, inclusiv cu natura pe care o respectăm și iubim. Mâncăm numai legume și fructe, evităm cadavrele, pentru că: 1. Carnea este nocivă, 2. Respectăm animalele ca pe niște frați ai noștri mai mici și nu le chinuim și/sau omorâm + că simțim o foarte mare compasiune pentru tot ce e viu fiind conștienți că totul este unu și că totul suntem chiar noi, 3. Carnea animalului ne poate transforma în animal, obtura. Suntem conștienți că nu trăim pentru a mânca ci mâncăm pentru a trăi, iar pentru a trăi cât mai mult știm că trebuie să bem și să mâncăm cât mai natural și mai puțin, iar în unele zile chiar să nu mâncăm și să nu bem deloc. Nicio urmă de agresivitate nu se găsește în noi, excepție făcând, poate, vreun tânăr din clasele primare care mai are de lucrat la autocontrol. Suntem detașați de lucrurile materiale, nu apreciem omul pentru ce are ci pentru ce este, suntem interesați să fim, pentru că suntem conștienți că a fi înseamnă a avea, niciodată invers. Trăim într-o lume de vis, dar nu utopică.
Și chiar în clipa asta seninul cerului de deasupra orașului se umple de obiecte zburătoare care coboară spre noi. Ne uităm unii la alții, știm că în univers există și oameni mai puțin evoluați cum și mai evoluați decât noi, obiectele se apropie, ne dăm seama după camuflajul verde-maroniu care le vopsește că urmează să avem de a face cu retardați, ne dăm seama că sunt înarmați, unul dintre cei mai înțelepți dintre noi propune să nu punem în funcțiune sistemul de apărare, nici mașinile soldat, ci să le facem oaspeților noștri o primire galantă. Nici nu își termină bine fraza și de sus răsună vocea spartă a unuia care ne zice că dacă nu ne conformăm directivelor lor vor fi nevoiți să recurgă la violență. Suntem nevoiți, deci, să ne apărăm, dar suntem mai deștepți decât cei de deasupra noastră și evident că înțelegem că prostia îi determină să se comporte astfel, așa că ne gândim să evităm nu doar conflictele cu ei, dar și orice contact. Așa că pornim scutul anti-orice-nu-ne-dorim. Scutul acesta e un glob de lumină puternică, o radiație care înconjoară orașul și care ține departe obiectele zburătoare și ființele care ne-ar putea distruge echilibrul, și obiectele zburătoare sunt nevoite să se îndepărteze. Dacă nu am fi luat această măsură, acești frați ai noștri mai puțin evoluați ar fi folosit mai devreme sau mai târziu violența împotriva noastră pentru a ne determina să facem, să nu facem, să dăm sau toate la un loc. Ba mai mult, ar fi folosit violența dacă nu ne-am fi conformat cerințelor lor. În plus, ne-ar fi impus prin violență o conduită pe care stră-stră-strămoșii strămoșilor noștri se spune că o aveau cu foarte foarte mult timp în urmă. S-ar fi pus mai presus de voința noastră, de libertatea noastră, ne-ar fi creat un scenariu și ne-ar fi obligat să jucăm rolurile din acel scenariu. Ne-ar fi transformat în contribuabili. Ne-ar fi îndoctrinat. Ne-ar fi exploatat. Ne-ar fi impus să plătim pentru ce e în posesia noastră și să muncim pentru niște bilete pe care tot ei le-au emis și în schimbul acelor bilete să ne procurăm cele necesare existenței. Ne-ar fi obligat să muncim pentru biletele lor sau să suferim. Ne-ar fi obligat să le plătim biletele alea pentru pământul pe care locuim, pentru mâncarea pe care-o mâncăm, pentru apa pe care-o bem, pentru hainele pe care le îmbrăcăm, pentru roboții pe care-i avem, pentru ajutorul semenilor noștri specializați în medicină sau altele... ne-ar fi întors într-o epocă în care majoritatea oamenilor era primitivă rău.

Statul este, deci, niște oameni care în numele interesului general și al utilității publice, pe care tot ei le stabilesc și le impun, prin violență și manipulare, se instalează mai presus decât oamenii dintr-un teritoriu dat, edificându-se uneori chiar cu oameni din acel teritoriu, și îi forțează pe oamenii de pe teritoriul respectiv să joace rolurile prestabilite de ei, în filmul regizat și proiectat de ei.
Acești oameni care se pun mai presus decât ceilalți oameni își iau nomenclaturi: Președinte, Prim-ministru, Ministrul Sănătății, Ministrul Învățământului, Deputat, Senator, Prefect, Consilier, Primar, Mareșal, General, Colonel, Căpitan, Polițist, Jandarm, Gardian, Procuror, Judecător, Executor, Notar, Avocat, Patriarh, Preot, Profesor , Politician etc. Din spatele acestor nomenclaturi cu care majoritatea noastră îi confundă, acești oameni ai organizației numită Stat, în speță, România, acționează. Practic, ei sunt Statul. Iar dacă nu ești dintre ei nu faci parte din Stat, ești capital, capital uman. Reține această idee importantă: DACĂ NU FACI PARTE DIN STAT EȘTI CAPITAL, capital uman, adică nu te mai bucuri de drepturile și libertățile tale naturale pentru că alți oameni te consideră și se comportă vizavi de tine ca și când ai fi un bun, un obiect fără discernământ șamd. Ești Capital și dacă faci parte din Stat, dar dacă nu faci parte, ești sigur capital. 98% din oamenii care fac parte din organizația numită Stat sunt Capitalul celor 2%: soldații sunt capital - ei, împreună cu polițiștii, jandarmii și alți caralii, sunt cei mai inconștienți dintre oamenii care compun organizația numită Stat, sunt atât de inconștienți încât sunt în stare să-și riște viața, să-și vatăme sau omoare semenii, să invadeze, să jefuiască, să oblige etc. crezând, culmea, că e chiar drept ce fac, atât de dresați sunt.
Acești oameni care formează Statul acționează în primul rând ca entitatea numită Stat pe care o reprezintă, să își continue existența. Dacă Statul există și ei există în calitatea pe care o au și au parte de beneficiile pe care calitatea respectivă le conferă. De fapt, toate acțiunile lor au două scopuri: 1. Să trăiască ei bine în virtutea ideilor lor despre ce însamnă asta, 2. Să prezerve Statul.

Rareori, arareori, pe planeta noastră au existat State formate la vârf din oameni cu mintea luminată, majoritatea Statelor existente au fost și sunt formate din oameni proști, cu mintea întunecată - a se înțelege că omul, cu cât e mai egoist, lacom și lipsit de compasiune, cu-atât e mai prost. Practic, eu când mai uit în jur, de la înălțimea minții mele, văd atât de mulți proști că mă crucesc. Gândește-te la Președintele SUA - un prost. La regina Angliei - o proastă manierată, elegantă chiar. La cancelarul Germaniei - o proastă constipată. La Președintele Chinei - un prost lipsit de compasiune. Iar ăștia sunt lideri de țări superioare din aproape toate punctele de vedere țării noastre, lideri de State superioare din toate punctele de vedere Statului din țara noastră. La noi, prostia liderilor Statului, care sunt de fapt niște agenți ai unor Puteri externe, așa cum au fost în mai toată istoria țării noastre, este strigătoare la cer, vatămă oamenii. La noi în țară, ca să înțelegem mai bine lucrurile, nu există democrație decât pe hârtie, există dictatură, iar cei care dictează nici măcar nu sunt români. Țara noastră este o plantație iar locuitorii ei niște sclavi pe plantație, adică capital la îndemâna șmecherilor lumii. Ce ești tu, dacă te gândești la ce faci tu, de ce faci tu ce faci, ce dai din ce-ai produs, cât dai, de ce nu faci ce-ai vrea să faci, cum ai vrea să faci? Un sclav. O unitate de muncă. Capital. Iar asta au fost și ascendenții tăi, iar asta vor fi și descendenții tăi. Sclavi. Unități de muncă. Capital. Oameni de povară. Tot ce crezi tu că ai de fapt nu e al tău. Nici măcar tu nu ești al tău, sau a ta. Ești capital, conștientizează-ți statutul! Casa în care locuiești nu e a ta, e a Statului, o ai în posesie pentru că plătești ca să o ai în posesie drept de șmecher Statului, adică oamenilor care îi conduc, adică în cele din urmă celor 2% despre care vorbeam mai sus. Cât TVA plătești din banii pe care îi produci? 24%. Cât impozit pe profit? 16%. Câte alte taxe? Oare nu dai la Stat peste jumate din ce produci? Deci ești un sclav.

Ce face Statul pentru tine cu banii pe care îi plătești cu titlu de drept de șmecher? Îți oferă, în cel mai bun caz, servicii de proastă calitate: Justiție, Sănătate, Învățământ, Cultură, Alimentație, Ecologie etc.
În țara asta drepturile omului sunt încălcate în fiecare zi, la orice oră, pas, care justiție? Mai nici judecătorii habar n-au ce-nseamnă acest cuvânt, iar Președintele, Primul-Ministru și ceilalți agenți nici atât. De unde justiție?

Sănătate? Medicina din România este depășită rău, medicii sunt prost pregătiți iar cei buni au plecat de mult peste hotare, serviciile din spitale lasă enorm de dorit, mai acu un an o femeie însărcinată a murit pe treptele unui spital din România după ce i s-a refuzat internarea în maternitate pe motiv că nu avea asigurare medicală, nici bani să plătească spitalizarea - mori cu zile dacă nu te supui normelor impuse de oamenii care conduc Statul - pentru ei nu sănătatea ta e importantă, ci banii pe care îi fac de pe urma serviciilor pseudosanitare pe care ți le vând. Sănătatea trebuie să fie Gratuită pentru fiecare om.

Învățământ? Învățământul românesc are ca unic scop transformarea copiilor în sclavi obedienți îndoctrinați și cu flacăra discernământului slabă, în capital consumator de produse și servicii de proastă calitate.

Cultură? Care cultură, dom le? Scopul Culturii este elevarea spirituală și socială a omului, a indivizilor - ce elevare spirituală se produce în țara noastră dacă Justiție nu e, Sănătate nu e, Învățământ nu e? Ce spirite să aibă ăia care au lăsat femeia aia însărcinată să moară pe scările spitalului? Mă uit la așa zișii intelectuali ai țării, dacă m-aș coborî puțin peste mintea lor i-aș alinia și m-aș pișa pe ei - niște gâște, niște nevertebrați, niște guriști, niște saltimbanci pe care îi faci să cânte orice cu un colț de pâine. Ce-i ăla un om de cultură? Un om de cultură e o plantă. Este o victimă a culturii proaste care se promovează. Este un om pe care îl iei de mic și-i instalezi în cap toate programele necesare ca să fie capabil să promoveze aceeași cultură care nici nu elevează spiritual și nici social pe nimeni. Scopul Culturii care se promovează în România cu sprijin financiar de la Stat este să te transforme să te mențină la stadiul de sclav obedient consumator de produse și servicii de proastă calitate. Filme, Muzică, Literatură etc. făcute cu sprijin de la Stat, artiști, oameni de cultură etc. sprijiniți de Stat, conștient sau nu, asta fac, promovează o Cultură insidioasă, promovează Prostie cu ambalaj strălucitor.

Alimentație? AAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Alimentația din țara noastră, prin lege organică, se face conform unor Standarde impuse de o carte care a fost scrisă de naziști pentru viitorii sclavi. Alimentele din țara noastră conțin substanțe nu nocive, cancerigene, care mai devreme sau mai târziu își produc efectele. Nu există om în țara asta care la 40 de ani să nu sufere de ceva. Care Cultură? Care Învățământ? Care Alimentație? Statul nu vrea să-ți plătească pensie și impune prin lege standarde alimentare care să te omoare înainte de pensie, iar dacă ajungi la vârsta pensiei, să plătești medicamente din ea.

Ecologie? Bă ești prost? În fiecare zi trec peste București avioane care împrăștie substanțe chimice criminale! Privește cerul! Vei vedea linii albe una lângă alta una peste alta formând nori care se lasă peste oraș și care sunt inhalați te mine, tine etc. Ne omoară ăștia ca pe șobolani, ești prost?
Oare nu vrea Statul distrugerea Roșiei Montană și ceanurarea țării, distrugerea ecosistemului natural? Oare nu vrea Statul să se exploateze gaze de șist care fut apele țării, implicit și fauna și flora și sănătatea noastră? Oare nu a dat licențe pentru cele două exploatări criminale? BA DA!

Mai reține o idee, cu cât o duci tu mai rău, adică ești mai nesănătos, mai inconștient, mai dezinformat, mai sărac, mai nedreptățit, cu-atât ei prosperă mai mult, așa că interesul lor este să te țină sau conducă într-o stare jalnică.

Oare nu poți concluziona, în urma acestei fresce pe care am creionat-o pe scurt, că ești pus în pericol de acest Stat care se numește România, adică de agenții puterilor care dețin plantația numită România?

Și ce vei face? Te vei conforma te vei îmbolnăvi și vei muri prost sau...?



Un comentariu:

  1. unu la mana SGB e gen https://www.youtube.com/watch?v=0peANtDLVdI
    doi la mana SGB e gen http://www.trilulilu.ro/video-film/dreptate-in-lanturi-1983-partea-1
    (cosma prin soare)

    RăspundețiȘtergere