sâmbătă, 31 august 2013

Protest împotriva Legii pentru exploatarea Aurului Roșiei Montane

și a distrugerii ecosistemului acelei regiuni.

Pentru multă lume nu mai e un secret că actualii guvernanți ai României (Președinte &co, Miniștri &co, Deputați &co, Senatori &co etc.) și partidele politice din care provin nu au reprezentat nicio secundă în ultimii 24 de ani interesele legitime ale națiunii, ale poporului român. Cum de altfel nici în prezent nu le reprezintă. Ba dimpotrivă! Guvernanții din ultimii 24 de ani până în prezent, au reprezentat și continuă să reprezinte interesele lor proprii și personale, interesele grupurilor lor de interese (adică ale mafiilor lor, căci ei sunt mai mult gangsteri decât politicieni în adevăratul sens al cuvântului) și interesele unor organizații mai mult sau mai puțin secrete internaționale a căror scop a fost și este înrobirea noastră. Astfel că, în ultimii 24 de ani, România și implicit poporul român, adică noi, am fost subminați din interior, fraieriți, alienați politic, nedreptățiți, sărăciți expoatați ș.a.m.d.:

- dacă în 1990, după Lovitura de Stat, România și implicit poporul român nu avea niciun ban datorie externă,  astăzi, România și implicit poporul român are peste 300 de miliarde de euro datorie externă, iar această datorie continuă să se amplifice de la an la an;

- dacă în art. 2 din Constituția României scrie că suveranitatea națională aparține poporului, în fapt, suveranitatea națională aparține celor care le desenează conduita politică guvernanților noștri: domnilor de la FMI și Banca Mondială, doamnelor și domnilor de la UE - care televizat ne arată că ei sunt cei care sunt stăpâni și pe guvernanții noștri și pe destinele noastre;

- dacă în 1989 populația României era de 23.151.000, acum, ea este de 18.000.000. Natalitatea a scăzut. Speranța de viață la fel…

- dacă în 1989 nu exista șomaj și 10.946.000 persoane munceau, adică: 4.169.000 în industrie; 3.012.000 în agricultură; 767.000 în construcții; 649.00 în comerț; 373.000 în învățământ; 292.000 în sănătate; 51.000 în administrație; 1.630.00 în alte ramuri – acum, nu mai avem industrie, pentru că după 1989 a fost falimentată și vândută pe nimic; nu mai avem agricultură, țăranul român fiind adus pe cale de dispariție, pământurile zac necultivate și în proprietatea străinilor etc.; nu se mai construiește decât ocazional, ce-ar putea să se construiască și pentru ce, când scopul este extermiarea poporului? avem comerț, dar comercializăm produse de import nocive; numărul angajaților din învățământ a scăzut îngrijorător, calitatea învățământului la fel, coeficientul de inteligență al națiunii fiind în medie cel al unui copil sub 12 ani, slujba de profesor a devenit josnică și nesimțit plătită; personalul din spitale a scăzut îngrijorător și este plătit cu un salariu la fel de nesimțit ca și al profesorilor, multe spitale au fost desființate; marea mare majoritate personalului din administrație este corupt până-n măduvă; justiția este praf, personalul instanțelor prea scăzut, procesele durează ani, judecătorii au mai multe dosare decât pot visa, de-aici și multe hotărâri nelegale, mulți dintre ei sunt corupți, nu puțini sunt prost pregătiți, majoritatea procurorilor sunt corupți sau prost pregătiți, însuși Președintele României acuză procurorii de fapte de corupție și procurorii la rândul lor acuză Președintele de același lucru… E revoltător!

- dacă în 1989 România producea o gamă largă de mărfuri, între care menționez: 64.309 Twh energie electrică; 11.511 tone de țiței extras; 4.667 tone de benzină; 8.435 tone de motorină; 22.222 mil mc gaz metan extras;  14.411 mii tone oțel brut; 17.124 bucăţi tractoare; 276 bucăţi locomotive; 144 mii bucăţi autoturisme; 13.515 bucăţi autocamioane; medicamente în valoare de 150 milioane de euro; 13.265 mii tone ciment; mobilă în valoare de 434 milioane de euro;  248 mii tone ulei comestibil; 993 mii tone carne;  279 mii tone preparate din carne;  5.629 mii hl lapte pentru consum; 81.652 tone brânzeturi; 717 mii tone zahăr – acum nu mai produce mai nimic și dacă produce, o face pentru patroni din alte țări, importurile fiind substanțial mai mari decât exporturile. Astfel, conform calculelor experților, cu patrimoniul pe care îl avea înainte de 1989, România, adică noi, poporul român, am pierdut peste 4500 de miliarde de euro!  

- dacă în 1989, avuția națională, reprezentată exclusiv de resurse neexploatate (țiței, aur, argint, cupru, uraniu, cărbune, marmură, sare, apă minerală, păduri șamd), era estimată la 880 miliarde de euro, acum, avuția națională nu mai este reprezentată de nimic pentru că guvernanții noștri au vândut aproape toate resursele. 

- dacă în 1989 nu importam mai nimic, acum importăm resurse de pe teritoriul țării noastre, dacă e să ne gândim la produsele din țiței sau la gazele naturale.

- dacă în 1989 nu exista șomaj, astăzi există peste 2.000.000 de români care trăiesc într-o sărăcie mai lucioasă ca jantele autoturismelor celor care ne-au ruinat, în acest sens stau mărturie miile de oameni fără adăpost din centrul Bucureștiului, în condițiile în care art. 47 alineat 1) din Constituție prevede că: Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică și de protecție socială, de natură să asigure cetățenilor un nivel de trai decent...”

- dacă în 1989 aveam șansa să devenim o Putere Mondială, începând cu anul 2009, printr-o hotărâre a Guvernului Boc și, ulterior, prin votul a 182 de deputați din 196, produsele pe care le mâncăm conțin substanțe otrăvitoare dintre care menționez numai una: initium. Initiumul este o substanță chimică care odată ajunsă în organismul uman intră rapid în combinații chimice dăunătoare, crescând astfel cu 65% rata riscului de cancer la colon. Un miligram de initium ajuns în organismul uman nu poate fi eliminat decât într-un an. Dacă ne gândim câte miligrame de initium au ajuns și vor mai ajunge în organismle noastre și ale familiilor noastre putem concluziona că această substanță nu va putea fi niciodată eliminată. În plus, aceste substanțe provoacă impotență, sterilitate, debilitate etc. Așadar, guvernanții noștri actuali încalcă flagrant art. 34 din Constituție, care prevede în alineatul 1) că: Dreptul la ocrotirea sănătății este garantat.” și în alineatul 2) că: „Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei și a sănătății publice.”
  
- dacă în art. 16 alineat 1) din Constituție scrie că: „Cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări” și în alineatul 2) al aceluiași articol că: „Nimeni nu este mai presus de lege.”, guvernanții noștri, așa cum au decis tot ei, beneficiază de imunitate, ceea ce înseamnă pe de o parte că nu sunt egali în fața legii și, pe de altă parte că sunt mai presus de lege, ceea ce înseamnă că noi, cei care nu beneficiem de imunitate suntem flagrant discriminați. Mai mult, înseamnă și că nu răspund penal pentru faptele lor. De-aceea își și permit să efectueze în fața noastră aceste manevre împotriva noastră.

- dacă în 1989 aveam o singură televiziune care transmitea 3 ore pe zi, acum avem zeci de televiziuni care ne implantează gânduri nocive, ne induc mesaje subliminale, ne manipulează, ne hipnotizează, ne controlează comportamentul fără să ne dăm seama. Gândim ce vedem la televizor și ne comportăm cum ne condiționează televizorul să ne comportăm, neștiind că televiziunea a fost creată cu singurul scop de a controla mințile și comportamentele maselor, de a le dresa ca pe câini: vorbim ce vedem la televizor, cumpărăm ce vedem la televizor, mâncăm ce vedem la televizor, votăm ce vedem la televizor, ne dorim ce vedem la televizor, imităm ce vedem la televizor etc.

- dacă în 1989 fiecare scriitor, artist, om de cultură, era tratat ca un nobil, astăzi se promovează mârlănia, prostia, curvăsăria, creatorii de literatură, artă și cultură fiind împinși în mizerie și batjocoriți. Au nimicit cultura, au nimicit limba, au nimicit învățământul, au nimicit sentimentele naționale îndobitocind poporul cu televizorul, inducând-ne rușinea de-a fi români pentru a nu ne păsa de țara în care trăim și de neamul nostru român.

- dacă în 1989 președintele Nicolae Ceaușescu era asasinat, astăzi președintele în funcție ne spune că: „Statul și Guvernul nu pot fi responsabili pentru fiecare cetățean deoarece nu au resursele necesare, Satul nu mai are resursele comunismului... ” – Păi dacă-i așa, domnule președinte, asta nu înseamnă oare că nu ne sunteți util cu nimic?

Ceea ce s-a întâplat și continuă să se întâmple în România începând din 1989 este distrugere deliberată și sistematică a națiunii, este genocid. 

Recent, acești guvernanți au promulgat o lege prin care tot ei, căci nu poporul, au admis să ne ruineze și de Aurul Roșiei Montane. 
Dacă în urma înstrăinării în ultimii 24 de ani a tuturor resurselor noastre și a îndatorării noastre nivelul de trai și populația au scăzut considerabil, este evident că în urma exploatării Aurului Roșiei Montane noi, poporul român, nu vom avea nimic de câștigat, singurii care vor avea de câștigat sunt acești guvernanți. 

Așadar, cum nu este în interesul nostru să ne scuturăm ca de praf și de această ultimă resursă, de Aurul Roșiei Montane, cu-atât mai mult cu cât, prin exploatarea acestui Aur, echilibrul natural al acelei zone, ecosistemul, este distrus, avem tot dreptul să protestăm împotriva Legii prin care se permite exploatarea Aurului Roșiei Montane și implicit a distrugerii Roșei Montane. 
Această lege este împotriva intereselor poporului nostru!

Mâine, duminică 1 septembrie 2013, în Piața Universității din București, vom protesta PAȘNIC împotriva acestei Legi cu scopul de a le transmite guvernanților să anuleze acestă Lege și totodată că, cel puțin noi, TINERII ROMÂNI, ne-am trezit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu