joi, 13 iunie 2013

Rădăcinile naziste ale ”Bruxelles UE” - Descarcă

O carte pe care orice român alfabetizat, dar și orice european, sau chiar orice om ar trebui s-o citească începând de azi este Rădăcinile naziste ale ”Bruxelles UE”. Noi, românii, ar trebui s-o citim de urgență, întrucât noi suntem poporul-cobai al lumii începând din 2009 când în țara noastră s-a implementat Codex Alimentarius. Cartea îți demonstrează ca la tribunal că corprorația UE, din care și țara noastră face parte, este nazismul recondiționat. Pentru cine nu știe ce-i ăla nazism o să spun scurt: este ceva ce pune voința unui grup foarte mic deasupra voinței majorității, prin maximă manipulare și forță. Grupul mic își arogă prin violență dreptul să facă ce vrea și și-l exercită tot prin violență împotriva grupului mare căruia îi acordă anumite drepturi care, și alea, în situații de urgență, îi sunt încălcate. Practic, nazismul, la fel ca orice căcat cu originea în creierul lui Karl Marx (marxiștii pulii, să citiți imnurile lui Marx către Satan), dar la fel ca orice curent de opinii politice, (până la cel inventat de mine), este un instrument de însclăvire a oamenilor. Nazismul este doctrina pe care o adoră familiile nobiliare și servitorii lor. Ca să ne înțelegem: familiile nobiliare din lume nu sunt din specia noastră, de aceea se zice că au sânge albastru, și nefiind din specia noastră ne consideră niște animale de povară la fel cum considerăm noi caii, vacile etc. și ne tratează ca atare. Ei au aceleați sentimente pentru noi pe care le avem noi pentru porcii pe care îi tăiam de Crăciun, ba chiar mai puține. Toate doctrinele politice au fost inventate de ei sau de servitorii lor ca sclavia umanității să continue. Ceea ce vorbesc este pur adevăr, indiferent dacă îl crezi tu sau nu, îl cunoaște orice om care a studiat și înțeles istoria reală a culturii și civilizației actuale.
Pe parcursul lecturii Rădăcinilor naziste ale ”Bruxelles UE” aflăm că UE a fost gândită de naziști, fondată de naziști, finanțată de către naziști și patronată de naziști până în prezent. Dar aflăm multe lucruri despre lume pe care poate nu le știam și pe care pentru a ne putea apăra, ar fi bine să le știm.
Cartea este interzisă îl librării.

Iată ce zice cineva pe un blog:
În noua noastră carte, ”Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE”, spunem o poveste pe care mulți cititori ar putea, din motive obiective, să o respingă din start. În sprijinul acestui gest, ei ar putea spune că dacă informațiile istorice vechi la care se face referire în această carte ar fi adevărate, ar fi auzit despre ele până acum.
Luând în considerare acest aspect, considerăm că este responsabilitatea noastră să vă încurajăm nu doar să descărcați cartea, ci și să vizitați și studiați documentele sursă menționate în josul paginilor.
Timp de aproape trei sferturi de secol, lumea a știut că cel de-al doilea război mondial a fost provocat de un psihopat, Adolf Hitler, și anturajul său de huligani rasiști, naziștii. Adevărul este însă că cel de-al doilea război mondial a fost în primul rând un război de cucerire purtat în numele Cartelului Petrolului și Medicamentelor în scopul controlării unor piețe globale de multe trilioane de dolari în domeniile noi, abia apărute, ale produselor patentate.
Documente oficiale ale Congresului SUA și ale Tribunalului de la Nuremberg pentru crime de război indică fără echivoc faptul că cel de-al doilea război a fost nu numai pregătit, ci și facilitat din punct de vedere logistic și tehnic de către cel mai mare și mai renumit Cartel al Petrolului și Medicamentelor de la acea vreme, și anume cartelul german IG Farben compus din Bayer, BASF, Hoechst și alte companii de produse chimice. Rezumatul procesului de acuzare de la Nuremberg dovedește că fără IG Farben, cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc.
Din această carte veți afla și că primul război mondial, cea de-a doua mare tragedie a secolului 20, a fost de fapt prima încercare de cucerire a lumii, a acelorași interese corporatiste. Mai mult, după ce aceste încercări militare de cucerire a Europei au eșuat, Cartelul Petrolului și Medicamentelor a investit într-o a treia încercare: cucerirea economică și politică a Europei prin intermediul ”Bruxelles UE”
Vă încurajăm să ajutați la răspândirea acestei cărți în familia voastră, printre prietenii și colegii de serviciu și în comunitățile voastre. Mai mult, vă îndemnăm să vă confruntați cât mai repede reprezentanții politici – la nivel local, regional, național și european – cu informația cuprinsă în această carte. Prin aceasta, veți presa acești politicieni să facă o alegere: fie să închidă ochii în fața adevărului și astfel să susțină deliberat acapararea Europei de către o dictatură a intereselor corporatiste, sau să acționeze în spiritul apărării democrației, a sănătății și vieții a milioane de oameni. Alegerea pe care acești politicieni o vor face cu privire la poziția lor față de Bruxelles UE va fi cea mai importantă decizie a carierei lor politice.

2 comentarii:

  1. coane, mazismul n-are nimic de-a face cu marx. ala e comunismul. e total pe langa.
    ce zici tu acolo cu codex alimentaruis ala, se stie demult. insa n-are nicio legatura cu nazismul.

    RăspundețiȘtergere
  2. coane, nazismul are de a face cu marx pentru ca este un comunism cu alta fata. nu va mai impiedicati de cuvinte si ganditi, vizualizati ce reflecta cuvintele ca sa puteti intelege ce si cum

    RăspundețiȘtergere