marți, 26 februarie 2013

Cel mai bun interviu pe care l-am dat pana acum

poate fi citit aici

http://issuu.com/revistasansa/docs/revista_sansa_nr2?mode=window&viewMode=doublePage

10 comentarii:

  1. F.misto. Like, cum s-ar spune pe FB.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.scritube.com/sociologie/psihiatrie/TULBURARILE-PSIHOTICE204121265.php

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Exista o poveste sufita care spune ca exista un tip caruia Dumnezeu i-a spus sa-si stranga apa pentru ca va tulbura apele si toti oamenii vor bea si vor inebuni. Asa ca omul a strans apa cat pentru 10 vieti. Apoi Dumnezeu a tulburat apele si toata lumea a inebunit. Doar omul care pastrase apa a ramas sanatos pentru ca a baut numai apa pe care o stransese. A iesit pe strazi si a vazut toti oamenii nebuni. Nu se mai putea intelege cu nimeni. A stat un an, a stat doi, dupa care a baut si el din apa tulbure si a devenit normal.
    Din fericire, ultima oara cand Dumnezeu a tulburat apele le-a spus mai multor oameni sa pastreze apa, ca sa aiba companie.

    Voi astia care ma considerati pe mine nebun, ma considerati nebun de la nivelul vostru intelectual. Cum ar spune un calculator pentium 1 analizand comportamentul unui calculator al nasa ca cel din urma are probleme de softwere. Pur si simplu nu aveti nici hardul si nici softul necesar ca sa intelegeti anumite lucruri asa ca emiteti ipoteze. Sunteti prosti. Psihiatria e o stiinta care se ocupa cu studiul bolilor animalelor. Eu nu sunt animal. Atentie:

    PSIHIATRÍE s.f. Disciplină medicală care se ocupă cu studiul bolilor psihice. [Pr.: -hi-a-] – Din fr. psychiatrie.
    Sursa: DEX '98

    PSÍHIC, -Ă, psihici, -ce, s.n., adj. 1. S.n. Formă specifică de reflectare a realității, produsă de activitatea sistemului nervos și prezentă la ANIMALELE superioare; totalitatea fenomenelor și a proceselor proprii acestei reflectări; structură sufletească proprie unui individ. 2. Adj. Care aparține psihicului (1), privitor la psihic. – Din germ. psychisch, fr. psychique.

    RăspundețiȘtergere
  4. știu că n-ai bani nici să treci strada, dar o vizită la un psiholog nu ți-ar strica. uite, fac eu cinste cu o ședință dacă te hotărăști. nu ți-ar strica. și nu contravine în nici un fel chestiilor yoghine pe care le faceți tu și lipcanu, puteți în continuare să vă beți unul altuia urina etc. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. generozitatea ta, claudiu, ma flateaza. si sfatul tau de asemenea. din cate-mi amintesc te-ai autointernat la spitalul gheorghe marinescu, asa ca stiu ca ai cunostinte intemeiate de psi. din pacate despre yoga, nu ai, si cum tin cel putin la fel de mult la tine cum tii si tu la mine, iti pun in vedere ca in terapia cu urina se bea numai urina proprie, si ca eu si bogdan iti stam la dispozitie cu sfaturi cum sa ti-o bei. va trebui sa bei in fiecare zi ca sa-ti ucizi morbul prostiei, dar sunt sigur ca iti va face cel putin la fel de multa placere pe cat iti place sa mananci cacat.

    RăspundețiȘtergere
  6. :) te scufunzi mai repede decât un pietroi aruncat în Baikal

    RăspundețiȘtergere
  7. ce halucinatii proaste ai nebunule, n a gresit tat tu cand ti-a zis ca te a facut cu dosu genitalului ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce fel de yoga practici? Ca stiu ca-s mai multe tipuri.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. komartine,komartine s-a uscat cacatu-n tine...

    RăspundețiȘtergere