luni, 4 martie 2013

dragosteDragosteDRAGOSTE

În curând va apărea cartea DRAGOSTE la editura Briliant. Este o carte cum nu s-a mai scris în limba română, cu texte de dragoste scrise din perspectiva unui bărbat care, spre deosebire de majoritatea poeților care au scris poeme de dragoste, a practicat sexul mai mult decât masturbarea, nonconformismul mai mult decât conformismul, șmecheria mai mult decât ignoranța și, nu în ultimul rând, care a iubit și a fost iubit pe măsură și care iubește și este iubit pe măsură. Este o carte scrisă de un specialist al limbajului seductiv, limbaj tot mai puțin cunoscut, cu toate că în prezent nenumărați poeți își fac apariția mai mult decât oricând, în România contemporană.

Aceasta este coperta, creată după o fotografie măiastră a fratelui Dragoș Nețoi, de către fratele Vlad Isac.Aceasta este pagina de facebook a cărții: http://www.facebook.com/dragostedesgb?ref=hl

Cum DRAGOSTE este o carte specială, o carte cum apare pe piața din România o dată la 50 de ani, dacă națiunea are noroc, prețul ei este unul întocmai special și nu mulți cititori, spre pierderea lor, își vor permite să-l plătească. Ceea ce înseamnă că nu multă lume își va permite să citească DRAGOSTE. Ceea ce înseamnă că cine va poseda în patrimoniul său o astfel de carte, va poseda o carte cu-adevărat rară și valoroasă atât la propriu cât și la figurat, o cartevin care cu cât va trece mai mult timp, cu-atât valoarea ei va fi mai mare.
Așadar, prețul unui exemplar de carte DRAGOSTE va fi de 1000 lei (o mie lei).

(Există câțiva critici literari al căror talent îl apreciez și lor, și nu mai lor, le voi oferi cartea cadou.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu