marți, 9 iulie 2013

7 dintre cele mai Suprimate Invenții

Nu mai este un secret că pe lume sunt două feluri de oameni: Șmecherii și Fraierii. Cele două cuvinte pot fi înlocuite cu Jupânii și Sclavii sau cu Comandanții și Executanții sau Producătorii și Consumatorii etc. Șmecherii sunt cei care controlează mersul lucrurilor pe întreaga planetă, inclusiv ce au voie să știe Fraierii, ce au voie să facă, ce au voie să aibă și mai nou, ce să mănânce + cine moare, cine trăiește, când e război și unde etc. Șmecherii sunt câteva mii, pe întreaga planetă, iar Fraierii sunt restu, inclusiv cei care lucrează pentru ei și care au averi de zeci de miliarde șamd. Acești Șmecheri se folosesc de Fraieri, deci de miliarde de oameni, după bunul lor plac. Pentru ei viața ta nu valorează nici cât negrul de sub unghie. Pentru ei ești doar un animal de povară, nimic mai mult. Ei nu au interesul ca tu să o duci mai bine, nici vorbă, ei se excită când suferi. Ei sunt un gen de psihopați pe care psihiatria nu i-a studiat și nici nu-i poate studia sau ajuta. Ei știu tot ce știu psihiatrii, tot ce știu filosofii, tot ce știu Fraierii și mai mult. Ei sunt deasupra oamenilor și sunt oameni numai în aparență. Pentru ei nu există legi, granițe sau alte lucruri care pentru Fraieri există.
Uneori, dintre Fraieri, se trezește câte unul ca mine și vede tot falsul, toată iluzia proptită peste ochii lumii, totul, și face ce face ca să mai trezească și alți Fraieri. Dar Fraierii sunt atât de îndoctrinați, atât de spălați pe creier, căci mentalitatea, concepția despre viață, lume etc. le este construită din fragedă copilărie tocmai ca să fie Fraierii perfecți, încât te cred nebun când le zici Adevărul. Adevărul este că 99,9% din tot ce cred Fraierii e fals.
Ai văzut vreodată un om beat, nu? Ai văzut că nu mai merge drept, nu mai gândește coerent, nu mai vorbește coerent, este parcă altcineva. Ei, cam așa sunt miliardele de Fraieri fără să bea nimic, doar fiind dresați și îndoctrinați din fragedă copilărie.

În cele ce urmează voi vorbi despre 7 dintre cele mai Suprimate Invenții din lume care ne-ar fi făcut sau ne-ar face tuturor viața mai ușoară:

1. Automobilul electric

Poate cea mai notorie invenție suprimată este EV1 a General Motors, subiectul documentarului din 2006 intitulat: Cine a omorât automobilul electric? EV1 a fost primul automobil electric produs în masă din lume. 800 de astfel de automobile erau gata să fie scoase pe piață la sfârșitul anilor 90 de către General Motors (GM). GM a încheiat linia de automobile EV1 afirmând că consumatorii nu erau mulțumiți de puterea bateriilor în trafic, făcând neprofitabilă continuarea producției.
Mulți sceptici, însă, cred că GM a omorât producția automobilelor electrice sub presiunea companiilor petroliere, care aveau de pierdut cel mai mult dacă automobile înalt eficiente concurau pe piață. N-a ajutat faptul că GM a vânat și a distrus până la ultimul automobil EV1, asigurându-se astfel că această tehnologie ecologică, necostisitoare etc. nu supraviețuiește.

2. Energia liberă gratuită 0 etc.

Nikola Tesla a fost mai mult decât inspirația pentru placa de păr, a fost un indiscutabil geniu. În 1899 și-a dat seama de o modalitate de a evita arderea de combustibili fosili (benzină, motorină, gaze etc.) care poluează și  totodată liniile de înaltă tensiune, dovedind că energia liberă gratuită 0 sau cum i se mai spune poate fi valorificată folosind ionizarea în atmosfera de înălțime a planetei pentru a produce vibrații electrice. J.P. Morgan, unul dintre Șmecherii despre care vorbeam, care îi finanțase cercetările lui Tesla, a simțit o mică remușcare când și-a dat seama că energie gratuită pentru toată lumea nu era profitabil ca tarifarea oamenilor pentru fiecare watt utilizat. Morgan a bătut atunci un cui mare în sicriul energiei gratuite alungând în lături și alți investitori, asigurându-se că astfel că visul lui Tesla moare.

3. Miraculosul tratament împotriva cancerului

În 2001, scoțianul Rick Simpson a descoperit că un punct cancerigen de pe pielea sa a dispărut după de a aplicat peste el un ulei esențial făcut din Marijuana (cannabis). De-atunci, Simpson și alții au tratat mii de pacienți bolnavi de cancer cu incredibil succes. Cercetătorii spanioli au confirmat că THC-ul, un compus activ din Marijuana omoară celulele tumorilor din creierele subiecților umani și micșorează tumorile de la sâni, ficat și pancreas. Înafară de cancer, Marijuana mai tratează peste 150 de boli printre care și: psoriazisul, boala Parkinson, scleroza în plăci, eczemă atopică, diabet, depresii, boli psihice....................... Și când te gândești că în România cultivarea, traficarea și consumul acestei plante este ilegal, te apucă nervii. Cum spuneam, sănătos nu ești profitabil, Fraiere!

4. Vehiculele pe apă

Oricât de incredibil sună, vehicule care funcționează cu apă chiar există. Cel mai faimos este Dune Buggy-ul lui Stan Mayer, care a atins 100 de mile (deci peste 100 km) pe galon și care atingea și mai mult dacă Mayer nu murea în 1957. Apropiații lui au spus că Mayer a fost otrăvit după ce a refuzat să-și vândă patenții invențiilor și să-și încheie cercetările. De asemenea, toți partenerii lui au murit și au luat cu ei în mormânt detaliile privind această invenție.

5. Cronovizorul

Ce-ar fi dacă ai avea un dispozitiv care ar putea să privească în viitor și să revizuiască trecutul? Preotul italian  Pallegrino Maria Ernetti a pretins în 1960 că a inventat ceea ce a numit Chronovisor (Cronovizorul), ceva ce i-a permis să participe la răstignirea lui Isus. Dispozitivul cică le permitea utilizatorilor să observa orice eveniment din istoria omenirii prin acordarea sa la reminescențele vibrațiilor cauzate de orice acțiune. (Echipa sa de cercetători și constructori îl includea și pe Enrico Fermi, care lucrase și la prima bombă atomică). Fermi, pe patul său de moarte a confirmat că dispozitivul funcționa, deși dispăruse. În prezent el se află în posesia Șmecherilor de la Vatican.

6. Dispozitivele Rife

Inventatorul american Royal Rife a vindecat în 1934 paisprezece pacienți bolnavi de cancer în fază terminală și sute de cancere animale proptindu-și raza pe ceea ce el numea virusul cancerigen. Și de ce nu este Dispozitivul Rife în funcțiune astăzi? În cartea din 1986 intitulată ,Tratamentul împotriva cancerului care a funcționat, 50 de ani de suprimare, Barry Lynes și John Crane au recenzat afacerea Dispozitivului Rife. Cartea afirmă că Rife a demonstrat cu succes în 1934 că dispozitivul său vindecă cancerul, dar că toate rapoartele care descriau tratamentul au fost cenzurate de capul Asociației Medicale Americane (AMA) de apariția în revistele medicale din America. În 1953, o investigație a Senatului american a concluzionat că Fishbein și AMA au conspirat împreună cu US Food and Drog Administration (care aparține Șmecherilor Rockefeller) să suprime diverse tratamente alternative împotriva cancerului care intrau în conflict cu viziunea predeterminată a AMA cum că "radiumul, razele x și operația sunt singurele tratamente recunoscute împotriva cancerului".

7. Overunity generator (nu știu cum se traduce overunity)

Un număr de astfel de generatoare care produc mai multă energie decât consumă ca să funcționeze au fost lustruite în secolul trecut. În aproape toate cazurile, aceste generatoare nu au ajuns să fie produse și comercializate în masă din cauza unor corporații și guverne care au lucrat împotriva acestei tehnologii. Recent, Lutec 1000, un amplificator energetic a făcut uriașe progrese până la o viziune comercială finală. Oare consumatorii vor putea să-i cumpere curând, sau va fi și el suprimat?


Și mai sunt și altele.


Tu cât ai de gând să mai fi Fraierul lor?


Un comentariu: