luni, 8 iulie 2013

Guvernul nu e stăpânul tău!

Române, românco, îți vorbesc pentru că este momentul să ne trezim, să luăm atitudine, să ieșim din letargia asta proastă care ne omoară cu zile. Îți vorbesc ca unui frate, ca unei surori, ca copilului meu, căci vremurile se întunecă încet încet, de-o s-ajungem ca strămoșii noștri, iobagi, șerbi, sclavi în țara noastră, fără nicio putere să ne împotrivim. De altfel, asta suntem, marea noastră majoritate, fără ca măcar să ne dăm seama. Oare din ce producem, nu plătim peste jumate: impozit pe venit, impozit pe profit, TVA, impozit pe pământ, impozite peste impozite, și nu primim nimic în schimb? Oare știi tu ce se alege de banii tăi pe care îi plătești cu japca? Intră în buzunarele Președintelui și oamenilor lui, intră în buzunarele miniștrilor și oamenilor lor, intră în buzunarele parlamentarilor și oamenilor lor, intră în buzunarele prefecților, primarilor și oamenilor lor, se duc ca tribut la Bruxelles UE în buzunarele șmecherilor ălora, se duc ca tribut la ONU, în buzunarele șmecherilor ălora, se duc în tot felul de buzunare... iar tu, tu stai și-ți rozi viața muncind, române, românco! Guvernul te tratează ca pe sclavul lui, te forțează să dai, să faci și să nu faci fără să-ți dea nimic în schimb, române, românco! Guvernele din ultimii 24 de ani au subminat continuu economia țării, au falimentat toată industria, toate fabricile, uzinele, agricultura, tot ce s-a construit prin sudoarea ta sau a rudelor tale înainte de Lovitura de Stat din 1989, te-au îndatorat la străini și pe tine și pe copiii și chiar și pe strănepoții tăi, au lucrat numai împotriva ta și-a tuturor românilor, și din 2009 au vândut suveranitatea poporului nostru, ceea ce-nseamnă cu nu ne mai decidem noi viitorul, nu că ni l-am fi decis prea mult, ci ni-l decid străinii, nemții care ne iubesc cum iubim noi sărăcia! Toți cei care au guvernat România în ultimii 24 de ani și care o guvernează în clipa asta au făcut ce-au făcut numai ca să-ți înrăutățească viața. Ești sărac? Ești din vina lor! Ești bolnav? Ești din vina lor! Ești trist? Ești din vina lor! Nu-ți permiți una sau alta? Nu-ți permiți din vina lor! Ești mort? Ești din vina lor! Ai copiii, rude, prieteni săraci, bolnavi, morți, răniți? Ai din vina lor! N-au o casă? N-ai din vina lor! N-ai ce pune pe masă? N-ai din vina lor! Nu-ți ajung banii? Nu-ți ajung din vina lor! Nu-ți permiți să trăiești cum îți dorești? Nu-ți permiți din vina lor.
Au scăzut salariile profesorilor, ca să-i ridiculizeze, să te țină neștiutor, să n-aibă motivație să te învețe, să-ți țină neștiutor copiii, rudele, prietenii, ca să poată jefui țara fără ca tu și ei să vă revoltați vreodată! Au modificat programele școlare, ca să nu înveți decât lucruri inutile, ca să te țină pe tine și pe-ai tăi în întunericul neștiinței, ca să vă poată jefui fără ca să puteți să vă revoltați! Au scăzut salariile medicilor, ca să-i ridiculizeze, ca să-i trimită din țară, ca să mori cu zile ca să nu te poți revolta! Au scăzut bugetul pentru Sănătate ca să mergi la spital și să n-aibă medicii cu ce te pansa! Ca să le cumperi medicamentele patronilor lor străini, ca să te îmbolnăvești și mai tare! Au ruinat agricultorii, ca să importe mâncarea patronilor lor! Au nasolit apa de la robinet, ca să-ți vândă ei apă la pet! Au falimentat centralele că să importăm kilowați de la patronii lor străini! Au vândut petrolul, aurul, gazele, ca să le cumpărăm de la patronii lor străini la prețuri sfâșietoare! Au desființat Armata ca să nu mai aibă cine să ne apere! Ne-au forțat să plecăm cu milioanele robi la străini! Și-au bătut joc de tine și-și bat continuu, de rudele tale și de prietenii tăi! Ne-au îndobitocit cu televiziunile lor, cu știrile lor, cu talk showrile lor, cu emisiunile lor, cu filmele lor, cu telenovelele lor, cu muzica lor, cu minciunile lor sfruntate! Ne-au dresat ca pe câini!
Ne-au creat modele din toți proștii și proastele, din toți mârlănoii și curvele, din tot ce-i mai josnic ca să ne facă ca ei: proști, mârlani, curve! Ne-au tâmpit tineretul cu muzica lor, cu emisiunile lor, cu ziarele lor, cu cărțile lor!
Ne-au dresat să ne fie frică unii de alții, să nu avem încredere, ca să fim dezbinați, ca să ne conducă ca pe boi, fără ca să putem să ne revoltăm!
Ne-au sărăcit, ne-au îndobitocit, ne-au dezbinat, ne-au exploatat, ne-au îmbolnăvit, ne-au îndatorat, ne-au omorât cu zile!
Ne-au tras țara de sub picioare, ne-au furat viitorul nostru și-al copiilor noștri!
Fute-m-aș în inimile lor de viermi necrofori care sunt ei!
Iar acum ne forțează să mâncăm mâncare otrăvită, române, românco, mâncare conform Codexului Alimentar, ca să ne îmbolnăvim mai ușor, ca să le cumpărăm medicamentele patronilor lor străini, ca să nu mai ajungem la pensie, ca să rămână ei cu pensiile noastre!
Au aprobat să ne bage în câțiva ani cipuri în frunte, ca să ne controleze mințile!
Ei sunt dușmanii tăi, ai familiei tale, ai prietenilor tăi, ai întregii Românii! Ei nu-și dau nici mucii pe tine, pe viața ta, pe familia ta, pe prietenii tăi, pe poporul tău!
Așa vrei să-ți trăiești viața române, românco? Așa vrei să-și trăiască viața familia ta, române, românco? Așa vrei să-ți trăiască copiii, române, românco?
Cât să mai dormim pe noi? Cât să mai suportăm ura lor? Cât să-i mai lăsăm să ne înjosească, să ne nenorocească?
Sunt dușmanii poporului și Președintele și Miniștrii și Parlamentarii și Prefecții și Conducătorii Magistraților și Conducătorii Serviciilor Secrete și Conducătorii Poliției și Conducerile Partidelor Politice și Ziariștii care îi susțin dresându-te și mințindu-te zilnic și intelectualii care îi sustin! Toți, mână-n mână ne-au adus în halul ăsta!
Cât să mai dormim pe noi? Cât să mai suportăm ura lor? Cât să-i mai lăsăm să ne înjosească, să ne nenorocească pe noi și pe familiile noastre? Cât să-i mai hrănim cu viețile noastre?
E care pe care, române, românco, or îi dai tu jos, or te bagă ei în groapă!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu