joi, 31 ianuarie 2013

un Politician este un Artist (videopoem)



9 comentarii:

  1. Ai magia lui Usher din Yeah, coaiele lui Ludacris si lacrimioarele lui Timberlake. Ok, literatii trec la prasit pe tema avocatelului, hau-hau si din astea. Ma bucur sa vad ca nu te-ai schimbat. Credeam ca orasul asta e al lui Iftimoaie, asta dupa ce vad la tv. Mai, pe tine nu te vad facand lupte la cireasa de pe tort si dansez pt tine. Cateodata te simteam disperat si te iertam. Buricul tau e ca stanca de la Dofteana, aia care anunta ploaie sau seceta. Let it rain, SGB! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aKZwsdB6fB8

    RăspundețiȘtergere
  2. nu văd de ce politicianul - ori artistul - simte nevoia să se prezinte dezgolit pînă la buric cînd recită oricui altcuiva decît partenerei din pat.

    RăspundețiȘtergere
  3. tre sa revin cu o erata: intial, trebuia sa postez linkul cu nana let it rain, am postat clipul cu sgb. nu-i nimic! da cred ca se potriveste asta http://www.youtube.com/watch?v=Hb0TQIduLbg Asta la ce lecturez in ultima vreme pe blogu tau. si multi pochemoni culti care nu-si arata mujah p-ici, pariez, nici n-au auzit de hopper si easy ryder. pacat, citesc aiurea raidurile infatuate gen pojoga si alta clica de bloageri. ha!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai foarte mare dreptate. Sunt mulți care gândesc așa și nu e greu să-i descoperi. Dar dacă poporul Român e îndoctrinat în ignoranță, ce poți să-i faci ?

    Mi se pare foarte interesant și ce zice omul ăsta:

    http://tabaraionelmarian.blogspot.ro/p/prezentare.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai daca poporul e indoctrinat in ignoranta poti si e de datoria ta de om, roman, artist sa-l trezesti, pentru ca ignoranta poporului face situatia lui sa fie nasoala, si cum si tu faci parte din popor si situatia ta se inrautateste

    RăspundețiȘtergere