joi, 25 octombrie 2012

Prostii, Desteptii, Fraierii, Smecherii, Oligofrenii, Genialii, Nebunii, Inteleptii: ATENTIE:

Napoleon, imparatul Frantei, avea o vorba: Istoria e o minciuna pe care nimeni n-o contesta! Nimic mai adevarat. Mai ales daca vorbim despre istoria nemului nostru, dupa cum vom vedea, nu inainte de-a va spune la ce se referea Andrei Muresanu, autorul imului national, pe care critici literari, in marea lor ignoranta, il gasesc, nu poet ci versificator, ca asa au fost ei indoctrinati la facultate, cand spunea "Desteapta-te romane din somnul cel de moarte": la faptul ca dormin pe noi si ca nu ne cunoastem originea nobila si ca, in marea noastra ignoranta, zidita cu mare grija si atentie, nici nu suntem interesati s-o aflam si ca ne complacem in starea de sclavi de secole, desi, asa cum vom observa suntem POPORUL SACRU din TARA SACRA care vorbeste LIMBA SACRA.

Incepem cu acest film:


Continuam cu acesta:



Cam pe-aici suntem mai treji putin si continuam cu acesta:


Acum vom vedea cum pamantul stramosilor nostri s-a diminuat pana cand practic, conform unor acorduri si tratate semnate de cei pe care i-ati votat sau nu in ultimii 23 de ani, pamantul nostru nu mai e al nostru si suntem sclavi pe pamantul nostru:



Aici mai invatam niste chestii pe care ar fi trebuit sa le stim de mult:



Aici spargem mai multe dintre caramizile prostiei:



Aici ne enervam rau:




Suntem ca niste copii de regi ajunsi la sapa de lemn, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, iar propria noastra prostie, nonfraternitate, dusmanie, invidie, gelozie, furie, coruptie vizavi de fratii nostri romani ne-a adus aici. Treziti-va ca s-au furat cam multe, sa aratam lumii ca tara asta nu-i sat fara caini!




4 comentarii:

  1. tinere,stii care-i ironia sortii?vreme de mai bine de o mie de ani popoarele lumii s-au infruptat din bogatiile acestei tari cotropindu-i pamanturile si jefuind cat cuprinde,uneori cu complicitatea conducatorilor romani care plateau dari la inalta poarta pentru cativa ani de domnie,tarand in sclavie femeile si copii acestor meleaguri.Dupa '89 femeile nu au mai fost tarate in sclavie si haremuri la turci...s-au dus de bunavoie pentru o pereche de "blugi",romanii au navalit peste toate tarile din Europa talharind,jefuind,furand si inseland...asa vede istoria sa se razbune.popoarele care ne-au jefuit in trecut nu sunt judecate cum suntem judecati noi astazi desi acelea s-au imbogatit asuprind si jefuind in dreapta si in stanga

    RăspundețiȘtergere
  2. Permiteti-mi sa va spun ca romanii, sau marea lor majoritate, nu a comis fapte pedepsite de legea penala, ci a muncit. femeile servitoare si barbatii constructii sau alte meserii grele pentru ca tara lor nu le-a mai oferit posibilitatea, asa cum nici acum nu o ofera, sa aiba un trai decent. cum naiba sa stai aici cand salariul mediu pe economie este sub 300 de euro iar intretinerea la un apartament, iarna, in care includ si electricitate, internet, gaze etc e vreo suta 50 de euro? e o maxima bataie de joc facuta cu complicitatea romanilor. nu degeaba am numit natia masochista. ceea ce nu stie aceasta natie este ca este condamnata la exterminare, dar mai rau e ca nici nu crede asta retardata cum e pentru ca nu vede aluminiul si celelalte substante nocive care se arunca din avioane peste ea, nu stie ca mancarea, aproape in totalitate, contine substante care creeaza pe langa boala, prostie si taie puterea de a te indigna si de a te revolta, nu stie ca populatia a scazut cu vreo 10 milioane in ultimii 23 de ani, nu stie multe..
    va asigur, cu toate astea, ca nu va mai dura mult si se va petrece o revolutie in tara care va baga toti oamenii vinovati pentru dezastrul existent acolo unde le e locul si care va crea o noua clasa de guvernanti..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chestia cu ce li se-ntampla romanilor acum,ca au ajuns cobaii unor experimente,ca prefera sa zaca intr-o continua letargie si ignoranta asta-i alta mancare de peste,referitor la revolutia de care pomenesti ma indoiesc ca se va intampla asa ceva,sau poate tu sti ceva ce eu nu stiu!?

      Ștergere
  3. Pai, ce sa zic, exista oameni in tara asta care stiu exact cauzele care stau la baza realitatilor despre care vorbim si care pregatesc aceasta revolutie care va avea loc. ei stiu ca in Romania fiecare cetatean poate avea chiar si gratuit, atentie, chiar si gratuit, o viata cel putin decenta si vor sa matarializeze acest deziderat. care nu poate fi materializat decat printr-o revolutie. pentru ca trebuie sa arestezi o mafie care este formata din vreo 10000 de persoane, daca nu si mai mult, adica oamenii responsabili pentru ce s-a intamplat, se intampla si se va mai intampla, sa scri o noua constitutie, sa scri un nou Stat. Statul roman actual e ca un poem prost. Criticii de arta ca mine stiu ca el trebuie rescris in asa fel incat el sa fie un model pentru toate tarile. Ca sa stii ca altii sunt la fel de sclavi ca noi, diferenta consta numai in ceea ce priveste nivelul de trai. Daca ne referim la UE, observam ca Romania este, comparativ cu celelalte membre, o tara parlita. De ce? In special din cauza oamenilor care o guverneaza, care incepand cu '89 au fost agenti ai altor State care aveau interes sa ne ruineze si au in continuare acest interes. Un motiv ar fi resursele si altul este unul mistic.. Se spune ca undeva prin Moldova noastra se va naste cel pe care Biblia il numeste Mesia, asta daca nu s-a nascut deja :D

    RăspundețiȘtergere