vineri, 19 octombrie 2012

Codex Alimentarius sau moarte pentru romani

Incep sa-mi pierd rabdarea. Incep sa fiu convins ca suntem o natie de sclavi masochisti impotenti intelectual lasi excesiv de ignoranti retardati fara coaie samd. Fii antena:

"Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (sursa: Agentia de Investigatii Media)"

Stai ca poate totusi nu esti chiar asa oligofren si vrei sa afli mai multe. Ia fii antena
Sau si mai multe: http://www.crestinortodox.ro/sanatate-stiinta/codex-alimentarius-122546.html

Si da-ti seama cat de secret e tinuta manevra asta daca eu aflu tocmai acum de ea.
Cand va spun ca ne oamoara astia ziceti ca-nebunit SGB, in prostia voastra de sclavi. Cand va spun ca suntem sclavi ziceti ca e prost SGB. Acu cand va zic ca suntem o natie de masochisti, ce-o sa faceti, o sa radeti, sclavilor? Cand va arat ca ne omoara astia incet incet ce faceti voi? Dormiti pe voi in continuare, nu?

Scriitorii, pisa-m-as pe voi de sclavi, ce faceti voi? Ce scrieti voi? Somnul cel de moarte in care sunteti? Sau ce pula mea scrieti voi? Sclavi oligofreni care sunteti.

Criticii, pisa-m-as pe voi de sclavi? ce faceti voi? Ce scrieti voi? Laudati somnul cel de moarte in care sunt scriitorii din somnul cel de moarte in care sunteti? Sau ce pula mea scrieti voi? Sclavi oligofreni care sunteti.

Iar voi romanii pulii, sclavilor, ce faceti voi in somnul cel de moarte in care v-adancesc astia? Va pregatiti sa votati in decembrie. Pe cine sa votati? Aceleasi marionete sau altele? Ca atat sunteti conditionati sa votati, sclavilor: marionete!

Acum ca v-am excitat cu limbajul meu placut masochistilor care sunteti va urez moarte placuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu