marți, 8 martie 2011

Liga Generației de Sacrificiu

Pentru că sunt conștient de calitatea mea de Individ Condamnat de Incompetența, Ignoranța și Egoismul unor Semeni de-ai mei la o Existență de mâna a doua, deci, pentru că fac parte dintr-o Generație de Sacrificiu la fel ca părinții, bunicii și tot arborele meu genealogic până la rădăcini, pentru că nu vreau să-mi văd și Copiii în aceeași postură, pentru că am ajuns la un grad de Conștiință care îmi permite să conștientizez că trăiesc o chestie mediocră pe care cu greu o pot numi viață și pentru că contextul social-politic-de rahat o cere, am decis să creez o Entitate care să lupte împotriva sărăcirii, a îndobitocirii și a ignoranței semenilor mei, deci împotriva oricărei doctrine sau persoane care pune Individul sau orice altceva mai presus de Individ.

Liga Generației de Scarificiu este deci, un instrument de luptă al indivizilor care contribuie cu trupul și cu spiritul la progresul spiritual și social a omului.

Așadar, indivizii care se regăsesc în cuvintele de mai sus, indiferent de sex, orientare sexuală sau rasă sunt rugați să trimită un mail la adresa ligageneratieidesacrificiu@yahoo.com

Ceilalți, să nu uite: CINE NU E CU MINE E ÎMPOTRIVA LUI

34 de comentarii:

  1. de cand iti pasa tie de semenii tai? :)) sau vrei sa aduni o masa de dobitoci manipulabili sa ai si tu o marioneta-doo?

    RăspundețiȘtergere
  2. dobitocii nu se vor regasi in ceea ce propun eu, dar ei vor fi ajutati sa nu mai fie dobitoci si sa se regaseasca. mie imi pasa de semenii mei, nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca nu mi pasa. mie nu-mi trebuie marionete, eu fac ce fac tocmai pentru ca nimeni sa nu mai fie marioneta. raspune mi si mie la o intrebare, te rog: cat trebuie sa dormi ca sa te trezesti?

    RăspundețiȘtergere
  3. stim amandoi foarte bine ca dobitocii tot asa raman oricat te-ai stradui tu. Cat despre intrebarea ta...singurul raspuns pe care pot sa ti-l dau..doar imagineaza-ti frumoasa mea față cu o expresie de "ce ca*at e cu intrebarile astea seci"

    RăspundețiȘtergere
  4. nat, dobitocii sunt dobitoci pentru ca nu au avut sau nu au maestrii care sa-i invate sa nu mai fie dobitoci. uite, ma dau exemplu pe mine, eu in clasa a 7 a cand mi s-a facut un test de inteligenta avea iq ul sub 100. pentru ca nu citisem decat vreo 3 carti. cand mi s-a facut altul in clasa a 11 a il aveam peste 130. pentru ca citisem niste carti. cand mi s-a facut altul dupa ce am terminat facultatea il aveam mult mai mare. ideea e ca stand printre oameni destepti n-ai cum sa nu te destepti... totul se invata, pana si abilitatea de a face legaturi si legaturi intre legaturi. nu mai subestima oamenii, oamenii sunt cum sunt pentru ca cei care detin cunoasterea o pastreaza pentru ei. de ce? din egoism. oamenii prosti sunt usor de controlat si deci de facut sclavi. dar cunoasterea exista, e-n carti. kant, nietzsche, kirkegaard, witgenstein etc. pai cand il citesti pe kant simti fizic cum te destepti. de ce crezi tu ca astia cu biserica lor au zis ca-s fericiti cei saraci cu duhul? ca sa fie in continuare saraci cu duhul, deci scalvi.
    cat despre intrebarea mea... mai gandeste te. dar hai sa-ti mai pun una: who is the master that makes the grass green?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan, oportunitatile pe care eu le-am avut, le-au avut si altii. Intr-adevar, nu toata lumea. Dar sunt multi dintre prosti care au avut sansele pe care le-am avut si eu si se pare ca au ales sa faca altceva decat mine. Am citit kant prin clasa a 9-10a. Si sincer as prefera sa muncesc sa imi perfectionz mie abilitatile decat sa muncesc pentru a schimba comportamentul, ori modul de a gandi al cuiva. Si crede-ma ca nu sunt egoista. Ajut oamenii cat pot, fizic. Psihic, numai pe mine.
    Totusi, parca nu ti-as raspunde la intrebari. Daca vrei fa o lista mare si daca ne vom intalni vreodata te voi lumina:)

    RăspundețiȘtergere
  6. tot ce stii tu, nat, eu am uitat de mult, n-ai cum sa ma luminezi pentru ca eu sunt lumina... sunt sigur ca nu stii niciunul dintre raspunsuri si ca daca nu ti le spun eu nici nu le vei stii vreodata... placerea cea mai mare este sa provoci placere, or cand faci dintr-un om prost unul luminat e cea mai mare placere... problema oamenilor e ca nu vor sa fie luminati, pentru ca nu ei iau deciziile ci ignoranta lor... dar n-o sa intru in filozofii cu tine ca n-are sens... totusi, spune mi te rog, cum ajuti tu oamenii fizic?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ma subestima inca. Iarba'i verde din doo motive.
    1. verdele e verde pentru ca asa il vezi tu(datorita minunatului aparat vizual - prevazut cu rodopsina si tripsina - ce permit transformarea radiatiei luminoase, in functie de intensitate la nivelul scoartei cerebrale in culori) - scuza-mi explicatia precara, dar imi e foarte lene sa pun toata filozofia aici.
    2. iarba-i verde datorita clorofilei - pigmentu verde/fotosinteza/soare/etc

    cam astea's mecanismele. daca tu vroiai ceva mai profund, my bad.
    Fizic ii ajut si eu cum pot. Si pot ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. si scuze, nu suport sa fiu interogata, sa raspund la intrebari care nu au nici un sens. Adica nu iti folosesc nici tie, nici mie raspunsurile, doar asa sa ne dam mai rotunzi decat suntem. Discut pe orice tema, dar nu ma lua cu inteligisme ca ma "reject"ezi.

    RăspundețiȘtergere
  9. excelnt nat, imi plac raspunsurile tale, denota o forta pe care femeile nu o au de obicei :D daca ne-am intalni, cat crezi ca mi-ar lua sa ma indragostesc de tine?

    RăspundețiȘtergere
  10. Liga Generaţiei de Sacrificiu mi se pare o iniţiativă civică lăudabilă, în conţinutul căreia pot spune că mă regăsesc parţial.
    Comentariile însă conţin inexactităţi prin unele locuri confuze.
    Mai precis, fie şi dintr-un elementar sentiment al justiţiei, ţin neapărat să se ştie că "sărăcia cu duhul" nu înseamnă prostie, ci dimpotrivă, o culme a rafinamentului intelectual. Cu alte cuvinte,această intensă stare mental-afectivă exprimă antisuficienţa (i.e. nonsuficienţa,şinu,nu,insuficienţa),conştientizarea unui gol spiritual şi existenţial: aflarea, prin aceasta, pe drumul ce deschide toate posibilităţile de a-l umple din izvoare, fântâni, din munţi şi din codri bătrâni, din case de oameni mari şi mărunţi, din planetele şi sorii cei mulţi, din sateliţi,praf de stele, comete, din cărţi şi muzee ce par desuete, din ştiinţa cea mare şi ştiinţa cea mică, din tehnica şi informaţia pe care le implică.
    Ce altă fericire putem să concepem, dacă nici măcar asta nu vrem să pricepem?

    Atena

    RăspundețiȘtergere
  11. stimata doamna, sigur ca e o initiativa civica laudabila, mai ales acum cand niciun om cu capul pe umeri nu mai are nicio indoiala ca actuala clasa politica e o sleahta de gainari de rea credinta care pe langa faptul ca nu au niciun interes sa ridice nivelul de trai al romanilor si nici nu stiu cum sa-l ridice caci ei inafara de vrajeala nu mai au nimic, umbla dupa functii pentru a-si ridica lor si complicilor lor nivelul de trai. de 22 de ani speram ca va fi mai bine, credem minciunile gainarilor astora care ne prostesc ca pe pusti cu vrajeala lor de doi lei, cu mici si cu bere, ii punem in functii, ii lasam sa ne ruineze si ne uitam la ei cum ne rad in nas dupa. tara construita prin sacrificiile oamenilor muncii inainte de 90 e o ruina, oamenii sunt parliti, din ce in ce mai parliti, si colac peste pupaza datoria externa e de peste 300 de miliarde de euro, bani care e vizibil ca au fost delapidati. sa mai zic?
    aceasta liga nu numai ca-si va gasi sustinatori printre cei care ca mine, ca dvs, ca altii, sunt constienti ca ni se sapa o groapa din care, daca nu ne miscam repede, avem slabe sanse sa mai iesim, dar va reprezenta interesele romanilor si va schimba in bine marele mers al lucrurilor in tara. eu sunt perfect constient ca e dificil ce-si propune aceasta liga, insa sunt la fel de constient ca in cativa ani isi va realiza obiectivele. cum? cu grija, cu atentie si cu mult tupeu

    RăspundețiȘtergere
  12. la modul cum raspunzi celor care,iata, te iau in serios si comenteaza, as zice ca ar trebui sa faci curatenie incepand cu tine... nu stiu cum esti, dar din scris pari atat de inconsecvent, superficial si lipsit de masura incat ma sperii la gandul ca intr-o zi alde tine o sa-mi schimbe mie sensul vietii...
    sorry, actia are si reactie, asuma-ti-o

    RăspundețiȘtergere
  13. ba boule iq-ul nu are de a face cu cate carti citesti. iq-ul e nativ, tocmai de aia e coeficient de inteligenta, nu de cultura. bou dracului

    RăspundețiȘtergere
  14. doar par stimabile kaos moon, doar par. eu nu sunt cel din mintea ta, eu sunt altul, doar ca tu, ca sa te simti si sa-ti demonstrezi ca esti superior ma caricaturizezi, ceea ce denota si ca perceptia ta trebuie reglata. de azi inaite mi-am propus sa fiu relaxat, sa nu mai iau lucrile personal si sa nu-mi mai demonstrez superioritatea, nici mie nici altora, tocmai pentru ca am invatat niste reguli de conduita sociala pe care vreau sa le respect, atat in scris cant si in viata de toate zilele. eu am creat, ca sa-mi promovez literatura, o imagine, un costum, un brand, daca vrei, pe care l-am intitulat sgb. oamenii ma confunda cu personajul narator al literaturii mele, cand de fapt eu, cand nu scriu, sunt altul. nu sunt niciun sgb, sunt un zeu :)) eu de fapt ma joc cu mintile celor ca tine, ii fac sa-si faca filme proaste despre mine si le analizez miscarile. sunt un fel de papusar al gandurilor si-al ideilor domniilor voastre, scot din voi personajele pe care mi le doresc, fac din voi figuranti in piesa mea de teatru fara sa stiti. sunteti sub hipnoza, cand voi ajunge la trei va veti gandi la mine ca la un soare cu dintii stralucitori care va zambeste, unu, doi, trei

    eu am ajuns in inima ta, tu ai ajuns in inima mea?

    RăspundețiȘtergere
  15. ba boule....cum iti permiti ma boule?:))) nu vezi ma boule ca iti da comentarii joe pesci de romania? ma boule bou nesimtit bou care esti cum iti permiti ma? cum ma boule?:)))

    Nu inteleg o chestie... cand esti prost si dezinformat esti constient de asta? Adica iti spui tie "Bai sami bag ce prost si dezinformat sunt!" ? gen anonimul de mai sus...sau esti asa ca balega uscata pe camp si iti zici " sunt un trandafir, sunt un trandafir, cel mai tare, cel mai tare, cel mai tare" ?

    RăspundețiȘtergere
  16. pai nici nu trebuie sa o iei personal... am asa sentimentul ca intre lucrurile serioas si bunul simt exista totusi o punte pe care n-o trec toti;

    in rest asta cu manipulatul mintilor... dream on baby...

    RăspundețiȘtergere
  17. nu exista bun simt ma dragule, exista norme de conduita.

    RăspundețiȘtergere
  18. bogdan, bagi in seama un trist depasit care vrea sa-si faca trafic pe numele tau

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. sgb il intilneste pe norbert matei... momentul ăsta ar trebui sarbatorit

    RăspundețiȘtergere
  21. adevarul e ca pizdele astea frustrate dau toata greutatea blouglui tau ma... :)

    RăspundețiȘtergere
  22. bogdan, baga-l si pe asta in seama sa nu-i mai curga mucii pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  23. fratele meu la tine am vazut mai multe pizde frustrate decat aici... :)

    RăspundețiȘtergere
  24. fratele meu, anonimi ca tine fosgaie in orice flegma... asta macar e scriitor. fii mandru sa-i sugi pula...

    RăspundețiȘtergere
  25. domnilor, decat sa va certati aiurea mai degraba aderati la LGS ca sa va folositi energia si inteligenta folositor, atat voua cat si altora

    RăspundețiȘtergere
  26. daca as crede in asa ceva, as adera... din pacate in fibra populatiei romanesti nu se ascunde corpusul asocierii in numele unei idei...; ai doua alternative cu initiativa asta: fie cazi in derizoiu, fie - daca se dezvolta cumva - ti-o iei de nu te vezi; baieti bine pregatiti te monitorizeaza probabil...

    bine, ar fi vocatia sacrificiului; dar, te intreb, pentru cine? si de ce? epoca ideilor generoase s-a cam dus pentru ca nu poti administra un tratament unui corp fara forma... luemea de azi e un corp fara forma...

    RăspundețiȘtergere
  27. cred ca ai inteles gresit ideea. toti suntem, constient sau nu, o generatie de sacrificiu intrucat, desi platim impozite samd nu avem un nivel ridicat de viata comparativ cu alte tari din uniunea europeana. desi avem salariile cele mai mici avem preturile cele mai mari la mancare si la locuinte. desi am fost o tara agricola cumparam mancare de import - proasta. etc. ei, noi astia care suntem generatia de sacrificiu facem liga asta ca sa nu mai fim o generatie de sacrificiu. e simplu. initiativa asta, pe fondul saraciei asteia provocate constient si voit de catre cei care conduc tara, apare aceasta liga, ca reactie. ea nu are cum sa nu-si atinga obiectivele, pentru ca ceea ce ofera ea nu mai ofera nimeni. partidele politice din romania au ca mambrii oameni incompetenti, corupti si rau voitori, o stie toata lumea. nefiind o alternativa fiabila pe piata, tot ele si tot mizeriile care le conduc ocupa functiile in stat si creaza saracie. cand esti sustinut de popor, te suge toata lumea, iti spun eu. in plus, eu vad viitorul, sunt sustinut de forte de a caror existenta omul actual nu are habar samd. am zis doar ca cine nu e cu mine e impotriva lui.

    RăspundețiȘtergere
  28. nu stiu, asta e o retorica pe care am mai auzit-o, de regula la exaltati care bantuile pe la OTV sau B1 TV; cred ca, totusi, vrad nevrand vorbesti aici de o structura, pentru ca nu poti inlocui o constructie decat cu o alta (mai buna...); ok, te organizezi, lumea e nemultumita, idei ar fi, obiective ar fi, ceea ce lipseste e doar liantul : oamenii reprezentativi... a afirma despre sine ca esti genial, sau Trimisul, sau Mesia, nu face doi bani daca n-o cred si ceilalti; nu-mi ajunge ca sunt nemultumit de flegma asta de insi care ne conduc, deloc...

    personal sunt reticent la tot ce inseamna spirit de fronda pentru ca, in lumea de azi, e doar scandal si goana dupa ciolan si imagine; in plus, azi eroii nu sunt infranti ci asimilati; ei nu devin icoane ci vedete...

    personal cred ca singura putere pe care o ai azi ca individ este refuzul...daca n-o sa ne-o ia si p-asta in curand

    RăspundețiȘtergere
  29. nu-ti trebuie oameni reprezentativi ci oameni de buna credinta care sa stie sa administreze un stat. si crede-ma ca un stat nu-i chiar atat de greu de administrat, inveti asta la facultatea de drept si la cea de administratie publica. cel mai greu e sa ajungi sa adimistrezi un stat. la drept inveti sa creezi legi si la administratie sa administrezi in baza legilor. apoi iti trebuiesc oameni cheie in puncte cheie. la cultura bagi unu pe cat de cult pe-atat de bun meneger. la economie la fel, pe cat de economist pe-atat de bun manager etc. pt ca in general in ministere sunt oameni care nu stiu management. si daca nu stii menegement cum plm sa administrezi un minister? adica eu n-as pune un ministru care nu stie sa administreze, oricat ar fi el de bun orator si de mare intelectual. de fapt asta e una dintre problemele cu care se confrunta romania, n-are oameni cheie in puncte cheie. caci un stat are nevoie de bani ca sa prospere. or daca nu oamenii din punctele cheie nu stiu management nu stiu nimic. tarile nu se guverneaza cu vorbe ci cu fapte. or din liga asta fac deja parte o serie de oameni care au capacitatea sa ocupe puncte cheie in stat, caci una dintre regulile ligii e ca punem oameni cheie in puncte cheie, ca sa administreze in interesul natiei care ii investeste sa faca asta. nu ca acum cand toti guristii sunt ministrii.
    tu esti reticent la tot ce inseamna spirit de fronda pentru ca ai fost manipulat sa fii reticent. ai auzit de dictonul dezbina si condu? cand esti reticent inseamna ca nu vrei sa te asociezi si lasi jigodiile sa te conduca.
    cand refuzi sa te implici sau sa votezi le inlesnesti alora drumurile spre succes, nebunule. caci ce refuzi tu de fapt? refuzi sa te implici. vorba lui jfk, nu te intreba ce poate face tara pt tine, intreaba-te ce poti face tu pentru tara, semeni samd. caci in momentul de fata tara nu poate decat sa te-ngroape.

    RăspundețiȘtergere
  30. teorie pura... tot ce inseamna resursa e in mana lor... mass media, bani, influenta si sprijin din vest (pentru ca lor le convine tipul asta de management, e in folosul lor);

    stiu unii care au incercat o alternativa, insi cu bani din zona managementului corporatist (tineri, idealisti, profesionisti, etc.) - i-au taiat de la radacina : n-au avut acces la presa (deci la a-si expune platforma/ideile), n-au avut acces la administratia publica... au abandonat; aia nu se jucau de-a bloaga, bogdan si uite nu le-a mers.... stii ce mi-a spus unul din "capi"? bai, am cautat sprijin in vest - ne-au spus PAS!

    deci nu e nevoie sa dezbine cineva o populatie de batrani, curve si minori (forta activa, e la munca in Vest)

    RăspundețiȘtergere
  31. problema oamenilor in general e ca functioneaza si gandesc in virtutea unor sabloane pe care eu le gasesc stupide. asa probabil au facut si nenii aia despre care vorbesti - au facut politica dupa sablon. tu daca ai senzatia ca politica se face la tv te-nseli amarnic. cand te lupti pentru o cauza, cand ai dreptatea de partea ta, cand ai sustinerea poporului, iti garantez eu ca ti-o suge si obama. noi pana la ceausescu, care era un primitv, n-am avut niciun lider in ultimile cateva sute de ani care sa aiba coaie. numai pacalici si sclavi si pupincuristi. de aia suntem asa de inapoiati.

    RăspundețiȘtergere
  32. e bn pulica. da e mai bine sa vii cu ceva diferit. si oricum esti putin penibil crezand in nimicul de care zici. incearca sa manipulezi oamenii ca sa-i duci undeva. cum pula i manipulezi nespunandu le nimic? lgs? esti prost? fii serios.

    RăspundețiȘtergere