joi, 3 martie 2011

Koaie grele

Daca te uiti in lista blogurilor pe care le urmaresc o sa gasesti blogul Koaie grele. Daca te faci click pe el vei gasi urmatorul articol:


"razboiul ocult a inceput

o serie de directive se impun:

1. confiscarea tuturor averilor mai mari de 200.000 de euro si impartirea lor saracilor. nivelarea societatii si egalizarea tuturor salariilor.
2. confiscarea averii lui dinu patriciu si expulzarea acestuia din tara
3. desfiintarea armatei romane precum si a corpurilor de control inutile, de sorginte militar-militieneasca. reducerea drastica a pensiilor de militari, politisti, procurori si judecatori. Pentru ca au beneficiat de privilegii, pensiile acestora se vor situa sub nivelul pensiei minime, numindu-se pensii de ispasire si caire.
4. formarea de divizii paranormale antrenate de adepti yoghini.
5. restringerea privilegiilor bisericesti, secularizarea (din nou) averilor manastiresti
6. deschiderea granitelor, iesirea din uniunea europeana, iesirea din tratatul Nato, imigratie libera
7. eliminarea obligativitatii invatamintului religios crestin
8. reintroducerea invatamintului obligatoriu de 12 clase. asimilarea si educarea fortata a tiganilor
9. renationalirea industriei petroliere, precum si a marilor industrii productive, nationalizarea bancilor si institutiilor financiare. Renationalizarea cladirilor si terenurilor retrocedate de statul roman dupa 1989.
10. condamnarea politicii oficiale a statului israel dusa fata de palestinieni si fata de statele arabe. Propunerea desfiintarii statului israel.
11. prepararea pentru razboiul ocult - mental. infiintarea de ashramuri, centre de antrenament si meditatie, angajarea de instructori telepatici. (aceasta faza va fi deschisa de dizolvarea armatei romane, precum si de distrugerea armamentului de tip conventional)
12. de-romanizarea Romaniei; anularea sintagmei de "stat national" din constitutia Romaniei"


Acum sa analizam putin:

1. O prostie. In baza carui fapt sa confisti toate averile mai mari de 200000 euro? A invidiei? A fustrarilor de sarac? A cui? O reforma de acest gen se impune, dar nu in termeni din acestia marxisti-leninisti-primitivi. Confiscarea averilor dobandite prin mijloace ilicite, a averilor nejustificate ale tuturor demnitarilor de dupa 90. Si daca tot se vrea o actiune cu coaie, sa zicem si: arestarea lor in baza faptului ca poporul roman e sarac, datoria externa e de peste 300 miliarde euro, tara este si a fost administrata prost, nu se stie ce s-a facut cu acesti bani si cu banii care s-au luat in urma asa ziselor privatizari etc. Adica: Ne-ati ruinat platiti si va duceti la puscarie.

2. Punctul 2 se impune fara a doua parte. De ce sa-l expulzezi cand poti sa-l tii aici bine mersi la puscarie?

3. O prostie. Aici poetul probabil ca se tripase rau :D

4. :)))) si stiu ce vorbesc caci stiu ce vorbesc.

5. Punctul acesta nu e rau dar e ingust. Eu as zice: Desfiintarea Bisericii. Aici mai e o discutie: Biserica are in patrimoniu cimitirele or procedeul asta cu ingropatul mortilor e primitiv si inestetic. De cat sa-ti lasi persoanele dragi sa putrezeasca, sa fie mancate de viermi, mai bine le incinerezi. Nici nu ocupi spatiu si nici nu platesti bisericii taxe sa-ti tina mormantul si mortul.

6. Aici cred ca ar fi de discutat. Ar trebui facuta o balanta intre ce avantaje are tara noastra in calitatea de membra a UE si ce dezavantaje. Si ce dezavantaje sau avantaje dobandeste prin aceasta masura.

7. Clar. Materia Religie ar trebui sa invate elevul ca religia e opium pt. popor, ca-i un fals, nu sa-i indoctrineze.

8. Clar, desi si aici ar fi de discutat, intrucat conteaza mult si ce invata elevii la scoala, ca momentan invata numai prostii si lucruri inutile.

9. Eronat.

10. Prostie curata.

11. Trip prost.

12. De acord. Eu nu sunt roman dacat cand imi convine. Eu sunt universal :))


9 comentarii:

  1. Vezi si programul Partidului Revolutionar Dac (http://prd.ucoz.org/), poate-l comentezi şi p-ăla... Acolo se propune: "Reevaluarea perspectivelor de viitor si punerea in discutie a temei iesirii imediate din structurile N.A.T.O si Uniunea Europeana. Intrarea in Zona Schengen".

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai prostule ala facea misto si tu ai pus botu' :).
    Maturizeaza-te si tu putin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da de Fortuna ce zici, serpilianule?

    RăspundețiȘtergere
  4. si ce te face bai prostule sa crezi ca eu nu fac misto si tu nu pui botu?
    fa-ti rost de niste niste ingrasamant pentru neuroni si apoi vino sa te iei g 'n p cu mine

    RăspundețiȘtergere
  5. Fortuna ti-o faci singur Ioana, la ce te gandesti cand imi spui "serpilianule"?

    RăspundețiȘtergere
  6. omul acela e ori un prost, ori un escroc, ioana. ce treaba ai cu el?

    RăspundețiȘtergere
  7. ai dovezi ca mai exista scuritate?

    RăspundețiȘtergere