miercuri, 19 decembrie 2012

Începând de pe 21 decembrie

Înainte să îți spun despre 21 decembrie o să-ți spun un foarte mare Mare MARE SECRET, pe care foarte puțină lume îl cunoaște, iar dovada în acest sens o vei deduce tu. Este un secret atât de mare cel pe care urmează să-l afli încât o să te rog să-mi mulțumești acum pentru că ți-l ofer, deci zi: ÎȚI MULȚUMESC ANTICIPAT STOIAN GEORGE-BOGDAN PENTRU SECRETUL PE CARE URMEAZĂ SĂ MI-L DEZVĂLUI, și să spui oricui acest secret, astfel încât să nu mai fie secret pentru ca umanitatea să poată evolua.

ATENȚIE! EȘTI MANIPULAT! Citind asta instantaneu îți va sfărâma credințele despre cum funcționează lumea. Pentru ca să nu mai fi manipulat trebuie mai întăi să înțelegi cum funcționează mințile noastre și cum evoluția ne-a montat să fim controlați și manipulați. Numai când înțelegi aceste lucruri poți să începi să realizezi când ești controlat și manipulat. Odată ce beculețul orbitor îți întunecă mintea și-l recunoști, numai atunci vei fi capabil să-l oprești astfel încât să te controlezi și să fii responsabil de tine.
Această informație este puternică și instantaneu îți va elibera mintea în câteva minute dacă permiți să se întâmple asta.
Cum este exact posibil ca oamenii să fie controlați?
Pentru a înțelege asta trebuie mai întâi să înțelegi evoluția creierului primitiv sau reptilian.

CREIERUL PRIMITIV

În timp ce mintea omului a evoluat de la cea de animal la cea de om la felul în care ne folosim mintea astăzi, s-a dezvoltat un fel de eroare. Aceasta este eroarea care permite oamenilor să fie ușor de controlat și manipulat și odată ce o vei înțelege și vei face ceva în legătură cu ea, vei fi sub controlul tău.
Această eroare a minților noastre ne face să căutăm călăuzire, conducere externă sau autoritate externă când luăm decizii și ne formăm valorile. Asta înseamnă că majoritatea noastră aproape că și-a pierdut abilitatea de a gândi pe deplin pentru noi, pentru că întotdeauna avem tendința să căutăm în avară validarea de la o autoritate externă. Și pentru că oamenii cu putere cunosc acest secret, suntem constant bombardați cu mesaje care ne aprovizionează cu călăuzirea externă și autoritatea pe care creierele noastre o caută.

Înțelegerea acestei nevoi pentru îndrumare externă este unul dintre cele mai bine păzite secrete a celor de la putere și tu ești pe punctul să o înveți pentru tine ca să îi poți învăța și pe ceilalți astfel încât să putem trăi într-o lume perfect umană. Ea vine de acum 2300 de ani când evoluția noastră a făcut necesar ca noi să începem să ne folosim puterea creierului într-o manieră diferită.

Antropologii și savanții au descoperit studiind literatura antică și alte izvoare că atunci când creierul primitiv evolua a dezvoltat o eroare care i-a fost folositoare la acel moment, dar care acum nu mai are niciun scop. Cum evoluția este un proces lent încă ne folosim creierele în același mod, iar asta ne face să fim ușor de manipulat și de controlat. Din moment ce nu mai avem nevoie de această eroare, odată ce înțelegem secretul putem pune capăt imediat oricărei manipulări care s-ar putea petrece.

Secretul este că, chiar dacă creierele noastre caută constant autoritate și călăuzire externă, nu există nimic acolo. Nu există nicio autorizație pentru nimic ce vine din afara noastră niciodată.

Când oamenii au evoluat, eram foarte mult la început ca toate celelalte animale. Eram în esență vulnerabili la selecția naturală și nu luam nicio responsabilitate pentru acțiunile noastre. Asta înseamnă că creierul primitiv nu era capabil de rațiune. Nu gândeam pentru noi, pur și simplu ne supuneam legilor naturii.

Exemplu: Dacă te uiți a o colonie de furnici observi că aceste minuscule creaturi creează acei enormi munți de pământ. Ele cu decid conștient că asta vor să facă. Sunt pur și simplu preprogramate să se urmeze una pe cealaltă și să facă ceea ce natura le-a destinat să facă. Nu vezi furnicile certându-se, bătându-se, mergând la război împotriva altor furnici, furând una de la cealaltă, sau aruncând bombe peste alte colonii de furnici. Singurul lucru pe care îl vezi este furnici cooperând și consolidând existența celeilalte - în mod natural și fără să se gândească la asta.
Cu alte cuvinte furnicile nu iau decizia să lucreze împreună pentru bunăstarea coloniei. Pur și simplu acționează astfel. Ele nu au abilitatea să gândească pentru ele.

Așa a fost și omul. Bazându-ne pe scrierile antice, pe heroglife și chiar pe Biblie omul a fost foarte mult ca furnica. Omul a construit mărețe piramide și a dezvoltat civilizații nu prin alegere ci automat și natural. Nu aveam abilitatea să gândim pentru noi înșine. Învățam de la alții mimând acțiunile de succes ale altora. Obișnuiam să fim foarte mult ca furnicile conlucrând pentru o existență mai bună pur și simplu penru că ne urmam programarea și legile naturii.

Mai tărziu, în timp ce societatea de devenit puțin mai complexă, omul a dezvoltat un limbaj simplu, asemănător cu cel al copiilor. Dezvoltarea limbajului a condus spre o gândire mai complexă.

Ceea ce s-a întâmplat este că societatea s-a dezvoltat mai rapid decât s-a dezvoltat creierul. Aveam creiere care ne făceau neresponsabili pentru acțiunile noastre. Nu aveam abilitatea să gâmdim pentru noi înșine. Pur și simplu ne supuneam legilor naturii. Dar societatea a devenit și mai complexă și i-a cerut creierului mai mult decât era proiectat să furnizeze.

Prin urmare în timp ce societatea se dezvolta mai rapid decât era emisfera cerebrală dreaptă era proiectată să proceseze și să se descurce cu, societățile au început să intre în colaps. Aceasta amenința existența omului în termenii selecției naturale. Dacă ceva substanțial nu se întâmpla eram pasibili de extincție.

Ca atare omul a fost forțat să dezvolte un nou mod de gândire. Aceasta a necesitat să dezvoltăm o anumită organizare a minții astfel încât să înțelegem tragediile care se petreceau în jurul nostru în mediul și în societatea noastră prăbușinde. Și s-a întâmplat ca emisfera cerebrală dreptă să preia controlul și să creeze halucinații. Chiar așa. Omul a început să audă voci în capul său care l-au instruit să urmeze automat fără întrebări, dezbateri sau dubii comenzi date automat de natură astfel încât să supraviețuiască.

Aceste halucinații ale emisferei drepte au fost începutul minții subconștiente.

Colapsul societăților supraevoluate pe care omul a fost capabil să le edifice automat fără se gândească la asta, la fel ca furnicile, au fost catalizatorul penru ca omul să dezvolte sau să inventeze ceea ce numim astăzi minte subconștientă. Creierele noastre nu au avut timp să evolueze așa că am creat subconștientul ca să rezolvăm problema cu existența noastră.

Asta a schimbat totul. Acum, pentru prima oară în istoria evoluției speciei sale, omul a devenit responsabil pentru acțiunile sale.

Vezi, la început, din necesitate, omul a halucinat voci care au venit din emisfera dreptă de-a lungul corpusului colossus în emisfera stângă și a urmat instrucțiunile și comenzile acestor voci halucinate. Nu știa că nu sunt reale. La momentul respectiv ele au fost create să ne ajute să ne descurcăm cu societatea noastră tot mai complexă. Aceste voci erau autoritatea noastră externă. Ideea e că nu am știut că vocile nu sunt reale și am crezut că o autoritate externă cu mare putere ne comanda sau instruia cum să supraviețuim.

Acum, în cele din urmă, evoluția creierului s-a prin de complexitatea civilizației și deci nu mai era nevoie de voci și halucinații. Dar poți citi despre ele în toate scrierile antice, în mitolegii și chiar în Biblie. Dar când n-am mai avut nevoie de voci ele s-au liniștit.

Asta a făcut omul să mute acela voci în conștiința conștientă. Rezultatul a fost că am inventat zei, idoli, lideri, dictatori, regi, regine, faraoni, demoni, îngeri, și chiar alte feluri de figuri autoritare. Aceasta a fost încercarea noastră să aducem aceste voci halucinate pe care le auzeam în capetele noastre înapoi să ne aprovizioneze cu  călăuzirea și autoritatea externă în care ne-am educat să ne încredem și de care ne-am aducat să depindem pentru că la dădea sens lumii și lucrurilor pe care nu le înțelegeam.

De fapt, supraviețuirea noastră nu mai depindea de noi urmând orbește comenzile Mamei Natură și vociele au dispărut natural și au devenit tot mai silențioase. Dar noi încă credeam cu putere că avem nevoie de călăuzire externă și pentru a o primi, am inventat figuri autoritare exterioare precum zei și lideri pentru a ne furniza confortul acelei călăuziri și autorități.

Ce înseamnă asta este că acum suntem capabili să gândim pentru noi înșine, dar am devenit dependenți de externă călăuzire și autoritate în procesul nostru de luare a deciziilor. Provocarea este că majoritatea noastră habar n-are nici că nu existră nicio astfel de autoritate externă, nici că niciodată nu a existat. Toată această putere și autoritate toată toată toată vine din creierul nostru. Ți-a picat fisa? Dacă nu, mai citește odată de la început.

Aceasta este dovadă științifică că tot ce ai nevoie este înăuntrul tău chiar acum ca să faci orice lucru, să simți orice lucru, să fi orice lucru, și să-ți asumi responsabilitatea pentru fiecare decizie pe care o iei, fiecare emoție pe care o simți și tot ce se întâmplă în viața ta.

Acum că știi asta este posibil ca la început să șocat și speriat astfel încât să reziști acestei idei. Oricum, când te gândești la ea, te va elibera. Numai cei care încă se bazează pe autoritate externă halucinată și inventată rămân prizonieri. Și ei vor fi prizonierii mentali și emoționali ai societății, ai mass-mediei, și ai altora care îi vor ghida și vor lua deciziile lor pentru ei. Acesta este motivul pentru care unii oameni îți vor spune că Frică este falsă dovadă care apare ca reală. Pentru că nu există călăuzire externă. Totul e o halucinație. Dacă ți-e frică de ceva, nu este dintr-un motiv extern. Este pentru că cumva conștient sau inconștient ai decis să-și fie frică.

Stai un minut și gândește-te la asta și în timp ce înțelegi puterea a ceea ce s-a întâmplat, vei înțelege mai mult despre mintea subconștientă și de ce suntem atât de ușor de manipulat.

Subconștientul este darul care ne separă de toate animalele de pe pământ. Subconștientul nostru este protectorul nostru. Meditând îl vei înțelege și am pus un video despre cum se meditează acum câteva zile pe acest blog.


Acum despre 21 decembrie. Cum ai aflat ceva acum despre care miliarde de oameni habar n-au și asta îi face niște sclavi, ai toate șansele ca începând cu 21 decembrie să-ți extinzi atât de mult conștiința încât practic să te transformi din vierme în fluture.

Cu plăcere!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu