joi, 15 martie 2012

Dragoste

Cartea asta pe care urmeaza sa o public - Dragoste - are o prefata pe care urmeaza s-o citesti, pe care am numit-o

Pretext

Seductia începe cu caracterul tău, cu abilitatea de a radia o calitate care atrage oamenii și de a stârni în ei emoții într-un fel aflat deasupra controlului lor. Pentru că oamenii sunt generoși cu oamenii pe care-i plac. Hipnotizați de caracterul tău seducător, asa zisele victime, nu vor pute sa-ti reziste. Există nouă caractere care seduc pe lumea asta și le poti privi ca pe nouă costume pe care poți să le porți și să le schimbi între ele oricând pentru că îți vor da puteri nelimitate. Unul dintre acele caractere este asa numitul Baiat Rau, sau Golanul. El este una dintre fanteziile cele mai puternice ale femeilor pentru că reușește să-și facă victima atracției să simtă că ar duce-o până la capătul lumii și tot până la capătul lumii s-ar duce după ea. Poate fi infidel, neonest, amoral, dar aceste trăsături nu fac decânt să contribuie la șarmecul lui irezistibil. Spre deosebire de bărbatul normal și precaut, Băiatul Rău este un fermecător neînfrânat, un vasal al iubirii pe care i-o poartă femeii. Iată și ispita reputației sale: trebuie să existe un motiv pentru care atâtea femei i-au căzut în plasă. Cuvintele sunt slăbiciunea femeilor și Băiatul Rău este un magician al limbajului seducției. El ii stârnește femeii poftele reprimate radiind o dorință care incendiază si seduce. Este extrem, incontrolabil, periculos, dar haloul care îl înconjoară îl face foarte des dorit cu ardoare.
Aceasta este o carte de poezie scrisa din perspectiva unui astfel de tip. Valoarea textelor care o edifica este subliniata de puterea lor de-a aprinde soarele dragostei pe cerul femeilor... daca sunt spuse cu stil si gratie. In +, valoarea aceasta este amplificata de faptul ca toate textele sunt secvente intr-o poveste unica si universala de dragoste, cu inceput cuprins si incheiere, dintre un barbat si, intr-un fel, toate femeile din lume.
!ata alt pont. In ceea ce se numeste Magie, NLP, Mind Control, exista expresia-concept „comenzi intrinseci”. Asta inseamna ca introduci in fraze cuvinte sau propoztii pe care le spui cu alt ton si care scoase din context se asociaza intr-o comanda. Comanda patrunde in subconstient fara sa constientizezi si-l face sa te faca sa... spre exemplu, sa te indragostesti, sa te dezbraci, sa te... cam orice-si doreste comunicatorul.
Uite un exemplu elocvent:

comenzile sunt:

 OBSERVI FARA SA OBSERVI
 SIMTI SENTIMENTUL CARE TE CONECTEAZA
 SIMTI ACEASTA CONEXIUNE
 SIMTI ACEST CLICK
 TE VEZI PESTE ANI
 SIMTI ACEASTA CONEXIUNE
 AMINTESTE-TI PANA ACUM
 SIMTI ACEASTA CONEXIUNE AICI

propozitiile:

„Ai auzit vreodata expresia OBSERVI FARA SA OBSERVI? Nu-mi raspunde. Cica atunci cand observi fara sa observi, spunea socrate, SIMTI SENTIMENTUL CARE TE CONECTEAZA, SIMTI ACEASTA CONEXIUNE cu persoana care te face sa observi. Stii cum e cand SIMTI ACEASTA CONEXIUNE? Nu-mi raspunde. Ca atunci cand SIMTI ACEST CLICK de pistol poetic inauntru. Ei, se spune ca atunci cand infloreste glontul TE VEZI PESTE ANI si tot SIMTI ACEASTA CONEXIUNE si auzi aceasta voce in cap spune: AMINTESTE-TI PANA ACUM caci acum e atunci. Si SIMTI ACEASTA CONEXIUNE AICI ( Cand zici „aici”pui mana in plexul interlocutorului...) Poate ca suna aiurea... bla bla bla...”

Acu ca ne-am inteles ce-i cu aceste comenzi intrinseci ai putea sa te gandesti ca ai putea sa influentezi gandurile si sentimentele persoanelor cu care interactionezi, prin intermediul lor. Cu exercitiu, stil si gratie poate oricine. Dar nu uita ca, pentru orice vatamare sau prejudiciu responsabilitatea iti apartine, nici ca, comenzile intrinseci pot fi auzite de care cunoasc mecanismul si, astfel, lipsite de efect.
In textele care urmeaza am utilizat un intreg arsenal de astfel de mecanisme care pot fi dibuite de cei initiati in stiintele enuntate mai sus. Acestia m-ar putea considera nebun ca ofer tehnologie de ultima ora la pret de dumping. Dar eu sunt adeptul principiului: Cat mai multa informatie pentru cat mai multa lume la cel mai mic pret sau chiar gratis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu