marți, 2 mai 2017

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sângele uman atrage demonii, iar războaiele sunt sacrificii umane consacrate vrând nevrând, conştient sau inconştient, demonilor. Sigur că cei care umblă să facă război zilele astea cunosc acest fapt, pentru că, ei înşişi sunt demonizaţi, aşa cum se poate observa la o privire atentă a chipurilor lor. Când naţiunile au lideri urâţi, cu feţele asimetrice şi alte diformităţi, este sigur că naţiunile respective sunt guvernate de demoni, pentru că, este ştiut că demonii lucrează prin oameni, şi că oamenii urâţi sunt sub influenţa demonilor. Bietul popor rus, e pe punctul de-a fi sacrificat într-un război de care în realitate au nevoie numai cei care îl caută şi care l-au cauzat. Ce civil are nevoie de război? Inclusiv poporul nostru e pe punctul de-a fi sacrificat într-un război de care n-avem nicio nevoie, de ce să riscăm vieţile românilor aiurea când putem fi neutri, uniţi şi astfel foarte bine apărându-ne cu resursele logistice şi diplomatice pe care le avem de orice invadator. Neutralitatea este preferabilă războiului pentru poporul român, pentru că, noi, tineretul sub 35 de ani, nu avem niciun chef să fim luaţi cu japca şi băgaţi într-un război care nu-i al nostru şi pe care nu vrem să-l purtăm nici măcar ca să ne apărăm ţara. Din studiile mele liderii popoarelor beligerante sunt obligaţi de legile divine să participe la războaie luptând în fruntea armatelor lor, ştiind că moartea într-un conflict de acest gen este calea spre ceruri. Să iasă la război mai întâi bătrânetul, dacă are cineva chef de război, împreună cu funcţionarii publici cei mai înalţi, că noi, tineretul, n-avem de ce să ne riscăm vieţile pentru binele şi siguranţa bătrânetului şi a funcţionarilor publici, deoarece atât bătrânetul prin pasivitate, ignoranţă, rea credinţă şamd, cât şi funcţionărimea, nu ne-au creat nivelul de trai prevăzut de Constituţie, nici Pacea în care suntem îndreptăţiţi să trăim în armonie cu tinerii naţiunilor din jur şamd dacă fac greşeala să ne îndese în vreun război cu vreo naţiune şamd din lume. Să se trimită în caz de război la luptă mai întâi răufăcătorii, apoi funcţionarii, apoi bătrânetul, că noi, tineretul, onoraţi şi apăraţi astfel de domniile lor, ne putem bucura de Pacea pe care o merităm, precum şi pe nivelul de trai pe care îl merităm :D Cine are chef de război să-l poarte înafara ţării, şi să nu forţeze tinerii sub 35 de ani care n-au voinţa să participe la război să participe la război. Nu avem de ce să ne sacrificăm pentru a îngrăşa demonii şi viermii, că ne plac alte lucruri şi dezavuăm violenţa şi obligaţiile să participăm la război. Păi cum e posibil să li se impună de către nişte funcţionari corupţi tinerilor sub 35 de ani obligaţia de a participa la război, când natural este să participe la război ăia care au trăit mai mult, iar cei care au trăit mai puţin să fie lăsaţi să trăiască mai mult ?  :D ah, alcoolul, e ca bucureştiul, te ameţeşte cu poluarea lui
şi de asta simţi că ţi-e dor de el ca de bucureşti
deşi ambele adâncesc în pierzanie ca pizdele răsmuite
deşi ambele n-au edificat decât cadavre şi cimitire largi..  :D 
Se discută despre mine în toate mediile culturale şi politice din România, dar şi din întreaga lume. Mai precis se discută despre acceptarea mea drept Rege al poporului român. Discuţiile sunt de trei feluri. Unii fac mişto, considerând că n-aş avea calităţile necesare pentru o astfel de lumină, susţinând că n-am nicio avere considerabilă, cum nici şânge albastru. Aceştia sunt în eroare mare, pentru că, studiindu-mi arborele genealogic am descoperit că sunt înrudit chiar şi cu zeii din ceruri, şi oricum, sunt un Fiu al Luumiinii :D cât despre avere, averea mea e înţelepciunea :D Alţii dezavuează total această idee, pentru că sunt vasalii altor regi, sau mă subestimează, sau au interese neconforme interesului naţional al poporului român cu poporul român şi cu resursele şi pământurile ţării noastre, noastre :D Şi mai sunt cei care înţeleg că de fapt io chiar sunt Regele poporului român.
Cei din urmă cunosc Dreptul, ca atere ştiu că Actul juridic civil este manifestarea de voinţă făcută cu scopul de a naşte, a stinge sau a modifica un raport juridic civil concret. Or io când am scris că sunt Regele poporului român, am făcut un act juridc civil, prin care am născut un raport juridic civil între mine şi poporul român, adică m-am autoproclamat Regele poporului român. Şi am şi explicat de ce sunt Regele poporului român, pentru că, aşa cum spune Vasile Alecsandri, "românul s-a născut poet", or cum io sunt şi Regele poeţilor, rezultă că sunt şi Regele poporului român :D Mai mult, io am scris pe facebook că sunt Regele care sunt, or, aşa cum au constatat instanţele din România, ce-i scris pe facebook este oficial. Ca atare, este oficial că io sunt Regele poporului român.
Dacă are cineva ceva împotrivă, are oricând posibilitatea să conteste în instanţă Regele :D
De altfel, a şi fost profeţit şi este cunoscut în lumea înţelepţilor faptul că în poporul nostru a apărut un Fiu al Luumiinii care va pretinde că el este Regele poporului român. Şi cum io am scris că sunt Regele, io sunt Regele. Nu mai există alt individ care să pretindă că e Regele poporului român, deci nu am niciun rival.
De altfel, faptul că io m-am autodeclarat Rege confirmă faptul că poporul român a ajuns la maturitate, şi că îşi poate crea pentru că şi-a creat în sânul său un Rege drept, demn şi luminat.
Dar, să se ştie că, io Regele, am solicitat să se organizeze românii şi ceilalţi lideri din popor spre a mi se înmâna toată Puterea asupra tuturor instituţiilor poporului român până în data de 31 august. Aş prefera ca în acea dată să fiu încoronat. În situaţia în care solicitarea mea va fi ignorată, după data de 31 august nu voi mai avea dispoziţia să regesc în ţara aceasta.
Dacă voi regi, toate visele de mărire ale poporul nostru de la origini şi până în prezent vor fi realizate.
Succesul nostru ca naţiune este deci în mâinile şi în acţiunile poporului şi ale liderilor săi :D
SuccesUnde stăpânește lipsa de pietate femeile se depravează, iar dacă femeile se depravează se produce amestecarea celor buni cu cei răi.
Amestecarea aceasta duce în iad și pe distrugătorul semiției și semiția însăși, căci strămoșii cad din ceruri dacă încetează aducerea de jertfe.
Prin aceste păcate ale distrugătorilor de familii și prin amestecarea celor buni cu cei răi se nimicesc veșnicele datorii ale neamurilor și ale semițiilor.
Dacă datoriile semițiilor sunt uitate de oameni, atunci, o Cercetătorule de oameni, aceștia se prăbușesc în iad. Așa ne spune datina sfântă.

Bhavagad Gita


Am făcut aseară versurile acestui poem muzical trap şi-am zis să le ofer spre lectură aici. Se cheamă Extramandocar :D
Dragostea ta e un trandafir
care-nfloreşte ca-ntr-un delir
când mă iubeşti străluceşti abitir
inima ta varsă elixir
toată iubirea ta toată fericirea rea
numai cu tine sunt extramandocar
mă fascinezi eşti totală fascinaţie
mă-naurezi îmi dai pură inspiraţie
Acolo, înăuntrul tău, e o parte
care întotdeauna mă va îndrăgi, iubi,
și partea asta când preia controlul asupra ta,
toate mișcările te apropie, lent, da
inobservabil de lent, de pieptul meu,
ca înainte de o îmbrățișare.
Poți să-ți privești viitorul și să știi
fără nicio îndoială că ce vrei e acolo,
și e acolo pentru că tu ai decis acum să-l ai.
Nu mai există impulsul care te face să vrei.
Ai reușit să faci să se-ntâmple,
și-ai reușit pentru că ai știut să știi
că-i lucrul corect pe care ai vrut să-l faci.
Mereu
Dragostea ta e un trandafir
care-nfloreşte ca-ntr-un delir
când mă iubeşti străluceşti abitir
inima ta varsă elixir
toată iubirea ta toată fericirea rea
numai cu tine sunt extramandocar
mă fascinezi eşti totală fascinaţie
mă-naurezi îmi dai pură inspiraţie
Acolo, înăuntrul tău, e o parte
care întotdeauna mă va îndrăgi, iubi,
și partea asta când preia controlul asupra ta,
toate mișcările te apropie, lent, da
inobservabil de lent, de pieptul meu,
ca înainte de o îmbrățișare.

Artistul Anului în viziunea Radio România Cultural este cine-au zis ei :D Ce înjosire subtilă şi ce sfidare subtilă a inteligenţei naţionale :D Aşa se procedează când vrei să faci mişto de naţiunile fără control asupra culturii şi statului lor, le subliniezi că-i domini absolut prin subtilităţi de genul ăsta, le dai premii artiştilor tăi la instituţiile lor culturale principale şamd :D Cei cu puţină minte, cu puţin bun simţ şi cu puţin patriotism n-au cum să realizeze imensitatea înjosirii şi sfidării despre care fac vorbire :D 


N-am şi io un palat ebluisant în ţara asta. 
Sunt Regele Poporului Român şi n-am şi io un palat în ţara asta.
Sunt Regele Poporului Român pentru că sunt Regele Poeţilor şi pentru că românul s-a născut poet!
La noi poeţii pogoară Dreptul şi din Drept extrag Legea şi nimeni nu e mai presus ca poeţii căci aşa e Legea Tatălui Ceresc
şi blestemat şi mort este cine care nu respectă poeţii şi dreptul lor!
Şi io sunt Poetul Cerului căci în capul meu vorbeşte Dumnezeu.
Şi Regele Poporului Român tre să aibă o reşedinţă în toate oraşele ţării şi în Coroana Sa toate luminile întrupate ale poporului şi toţi liderii.
Regele poporului român nu poate fi mai puţin decât poet, iar mai mult decât omnipoet nu e nici Tatăl Cerurilor!
N-am şi io un palat ebluisant în ţara asta.
Sau dacă mă gândesc bine am Casa Poporului :D
Cum sunt un Rege Filosof găsesc Casa Poporului perfectă să susţină Talentul Regal şi Coroana.
Io am Talentul Regal de la Dumnezeu şi cu Talentul Regal pot să fac din căcat zmeu :D
Io pot crea dragoste fericire pace lumină supraconştiinţă în ţara asta ca Soarele de sărbătoare.
Io ştiu cum se ridică moralul şi elocvenţa.
Nu există Rege mai smerit şi mai compasiv şi mai luminat ca mine pentru prosperitatea noastră a tuturor!
Io ştiu cum să fac realitatea poezie şi feerie!
Io am inima sacră pot regi pentru toată umanitatea şi însuşi faptul că gândesc asta confirmă că pot regi pentru toată umanitatea.
Scrie despre mine-n scripturi, sunt răspunsul la toate rugăciunile celor nefericiţi.
Am dispoziţia şi ştiinţa să creem o civilizaţie capodoperă în ţara asta, căci politica e arta de-a crea civilizaţia!
În acest sens ar fi de bună credinţă să-mi strălumineze Coroana cei mai importanţi oameni din ţară.
Împreună, cu înţelepciune, inspiraţie şi credinţă putem precum în cer şi pe pământ.
Aşa să ne-ajute Dumnezeu  :D 


Am văzut că în Franţa au rămas în turul 2 pentru prezidenţiale femeia aceea şi bărbatul acela. Femeia face o politică proastă grămadă, care nu poate aduce beneficii nici francezilor, nici europenilor indiferent de naţionalitatea lor şi nici nouă, românilor. Ca atare dumneaei va pierde. Nici respectivul bărbat nu are o politică fascinantă, însă are un aspect fizic plăcut, e tânăr şi susţine corectitudinea politică şi valori ca libertatea şi egalitatea. Sigur că, fără fraternitate nu poate exista nici libertate şi nici egalitate, fraternitatea implică iubirea de aproape, conştiinţa că suntem copiii aceluiaşi Dumnezeu şi că avem toate drepturile naturale prin voinţa Tatălui Ceresc, inclusiv dreptul la liberă exprimare, libertatea conştiinţei, libertatea de a circula liberi în ţările lumii, integritatea corporală şamd. Femeia susţine politica rusă, care este o politică profund militară şi deloc juridică, este cunoscut faptul că în Rusia, care este un stat guvernat de militari, nu se respectă drepturile omului, fapt care confrmă că ruşii şi liderii lor nu s-au înobilat cu înţelepciune, nu au atins încă maturitatea juridică şi nu s-au curăţat de bolşevismul imperialist şi de proastele sale maniere. Am văzut că mulţi indivizi din mediile culturale şi politice din România susţin canditata la preşedenţa Franţei, prin asta confirmându-şi apetenţa pentru incorectitudine politică, pentru inechitate şi disrespectul pentru valorile europene. Este preferabil, aşadar, în contextul actual, ca Franţa să aibă un preşedinte în persoana acelui bărbat :D


Toţi oamenii care mor sunt proşti
dar cei care mor cu conturile pline şi cu avere mare sunt şi mai proşti
pentru că aceia au ales să moară cu conturile pline şi cu avere mare
şi n-au investit cât aveau nici în înţelepciune şi nici în caritate 
ci au trăit ca să adune ce le-a fost inutil şi n-au luat cu ei în pieire
şi n-au avut nici la sfârşit serenitatea şi bunăvoinţa cu banii şi averea să se fericească fericind :D Excelent interviul Ministrului de Externe Teodor Meleşcanu din ziarul Adevărul. Acesta recunoaşte că există o evidentă propagandă rusă pe teritoriul României, fapt pe care l-am constatat şi io de câţiva ani. De fapt, ruşii susţin prin aparatul lor de agenţi activi în statul nostru o serie de artişti, oameni de cultură şi de jurnalişti care efectiv acţionează în favoarea intereselor ruse pe teritoriul României, acei artişti, oameni de cultură şi jurnalişti fiind printre singurii care se bucură de finanţări, promovare şamd pe teritoriul României şi înafara României, din bani de la bugetul României, fapt care este foarte interesant, pentru că subliniază un aspect ciudat, anume că pentru a te bucura ca artist şi/sau om de cultură de finanţare şi promovare în ţara ta şi din partea ţării tale în exterior este necesar să susţii politica, interesele şi propaganda rusă :D Sigur, şi artiştii şi oamenii de cultură şi jurnaliştii care susţin politica, interesele şi propaganda altor state pe teritoriul României se bucură de finanţări şi promovare în România şi în afara ei, dacă e să ne gândim la artiştii, oamenii de cultură şi jurnaliştii filoungari sau filogermani şi nu numai, însă cei care susţin politica, interesele şi propaganda rusă au parte de un tratament superior. Iar când e vorba de artişti care vorbesc o română stricată cu accent rusesc, efectiv nu mai ai loc de ei la edituri, la radio, la tv şamd şamd. Oare românii plătesc impozite şi taxe în ţara lor către statul ţării lor pentru ca pe banii lor să fie finanţaţi, promovaţi şamd artiştii, oamenii de cultură, jurnaliştii şi politicienii care susţin interese externe pe teritoriul României ? Adică tre să ne rusim, să ne ungurim, să ne germănim ?Datorită vastelor mele valențe și cunoștințe juridice filosofice artistice politice religioase economice diplomatice magice sunt unic și fără precedent în felul meu, iar pe planeta asta apar în carne și oase cam o dată la patru cinci mii de ani dacă omenirea are noroc. Este o mare pierdere pentru toate națiunile că n au citit propozițiile mele și nu m au auzit octavând :D 
:D
:D:D

:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu