duminică, 14 mai 2017

Mare Atenţiune Naţiune :D

Oare există vreo ţară în care Drepturile Omului sunt respectate de către funcţionarii Statului ? Că la noi, şi-o spun din propria mea experienţă, atât de cetăţean cât şi de jurist, NU se respectă Drepturile Omului începând de la cel mai înalt nivel. Deşi, România a semnat Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, deşi România are obligaţia să respecte acea Convenţie, deşi România face parte din UE şi este obligată să respecte Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, deşi România este obligată şă-şi respecte propria Constituţie, deşi România este obligată să respecte Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, iar funcţionarii României au obligaţia să acţioneze respectând şi promovând Drepturile Omului pentru România şi pentru români.
Cei care nu respectă drepturile omului nu sunt oameni şi trebuie trataţi ca atare, cu compasiune şi foarte mare precauţie, deoarece aceia prezintă pericol pentru oameni şi drepturile lor. 
Atât timp cât înalţii funcţionari ai Statelor vor fi militari sau paramilitari, Drepturile Omului nu vor fi niciodată respectate în ţările administrate de statele administrate de militari şi paramilitari. De ce? Pentru că militaria nu este compatibilă cu Dreptul, nici cu drepturile omului. Militaria, mai mult decât în scopuri de apărare, se face în scopuri violente sau în scopuri subminante, iar Dreptul se face în scopuri paşnice şi în scopuri armonice. 
Lăsând deoparte teoria, Premierul Sorin Grindeanu şi alţii caută să impună obligativitatea unor vaccinuri pentru copiii românilor. Acest fapt, având în vedere că există studii şi victime care confirmă că vaccinurile nu sunt benefice pentru copii, în cazul în care ajunge să fie impusă obligativitatea vaccinării copiilor românilor va fi o încălcare flagrantă a Drepturilor Omului şi a Drepturilor Copiilor. Este inadmisibil ca un copil sănătos să fie înţepat şi să i se introducă în ADN substanţe despre care nu este sigur că nu-i vor prejudicia sănătatea. Dacă copilul este sănătos vaccinul pe care este obligat să-l facă este de fapt o vătămare a integrităţii sale corporale şi a sănătăţii sale, căci pielea şi muşchiul i se înţeapă pentru a i se introduce o substanţă care în urma vaccinării prejudiciază ţesutul înţepat şi impregnat cu substanţa respectivă. Să ne închipuim că suntem un copil sănătos şi vin unii să ne înţepe şi să ne introducă sub piele o substanţă care zic ei că previne cine ştie ce boli de care nu este sigur că vom suferi. În urma vaccinării, integritatea noastră corporală este prejudiciată, adică ni se face un rău sigur pentru a se preveni un rău nesigur, fapt care este penal. De-aceea, vaccinarea copiilor românilor NU are de ce să fie obligatorie! A vaccina forţat copiii românilor este o încălcare flagrantă a Drepturilor Omului şi ale Copiilor.
Pe de altă parte, însuşi cuvântul "vaccin" având în compoziţia sa prefixul "vac", sugerează că cei care sunt vaccinaţi sunt "vaci", şi este ştiut faptul că masonii de grade presuperioare spun despre muritorii care nu sunt atât de luminaţi de Înţelepciune că sunt "vite" :D Or copiii românilor nu sunt "vite"/"vaci" ca să fie vaccinaţi forţat ca vacile :D deşi, oricum, vaca este animal sacru.
Premierul a spus că şi-a vaccinat copiii şi că copiii nevaccinaţi prezintă pericol pentru sănătatea celorlalţi copii :D Nimic mai amuzant, mai fals :D Nu trebuie pierdute din vedere nici interesele pecuniare ale administratorilor companiilor care fabrică şi comercializează vaccinuri, şi nu trebuie uitat că vaccinarea oamenilor a fost demarată într-o vreme când Sclavia nu fusese abolită, de către proprietarii de sclavi.
Nu avem de ce să lăsăm paranoia să ne vaccineze copiii sănătoşi ! Vaccinarea trebuie lăsată la dispoziţia părinţilor, şi niciun părinte nu trebuie să fie obligat să-şi vaccineze copilul sănătos şi astfel să-i pericliteze integritatea corporală şi sănătatea copilului său ! A impune o astfel de obligaţie constituie o încălcare flagrantă a Drepturilor Omului şi ale Copiilor. 
Personal, am făcut 3 vaccinuri în braţul stâng când eram la Şcoala Generală, forţat, şi mi-a puroiat braţul în locurile vaccinate luni multe de zile până când rănile produse în urma vaccinării s-au cicatrizat. Chiar şi în prezent am probleme în respectiva zonă vaccinată, având muşchiul slăbit. 
Am şi un băieţel nelegitim care împlineşte 4 ani şi NU doresc ca fiul meu să fie vaccinat/agresat în vederea prevenirii unor boli de care nu este sigur că va suferi. Ca atare sunt pentru anularea obligativităţii vaccinării copiilor românilor. 
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu