sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Ce prost e si Sorin DespoT ala

Prostii joaca rolurile impuse/acceptate social, desteptii sunt, cu riscul de a fi considerati de prosti nebuni, ei insisi 





War is the Carnival of Psychopaths and Retards

Who settle Wars?

Psychopaths and Retards.

Who dies in Wars?

Retards and Innocent People.

Who are the Retards?

Soldiers and Stirrers.

Who are the Psychopaths?

Monarchs, Priests, Presidents, Ministers, MPs, Banksters, Corporate CEO's, Mass-Media Stirrers, Fucked Up Artists, Intellectuals - that settle Wars.

What is their Benefit?

Pleasure. Delight. Joy. Amusement. Prize. Satisfaction.

Who are the Innocent People?

Nations. Mothers. Fathers. Sons.

There is NO Honour, NO Glory in War.

War is the Carnival of Psychopaths and Retards.





A face misto de Religie, de Sfinti, de Profeti, de Dumnezeu si de practicantii Religiei, care este una singura, unica, universala, este proba de inalta lipsa de bun simt, de primitivism, de barbarie, caci numai omul primitiv, barbar, animal, nu are capacitatea de a simti/constientiza Divinul, si numai omul primitiv, barbar, animal, nu are respect pentru cele divine, sfinte, spirituale. Acest gen de dobitoc are falsa impresie ca nu exista Spirit, dar insusi Gandul care ii trece prin cap confirma faptul ca exista Spirit, Gandul fiind imaterial si, deci, spiritual, spirit. Cei care fac misto de cele sfinte au, mai devreme sau mai tarziu, de suferit, caci numai prin suferinta se purifica/desteapta dobitocul. Una dintre cele zece porunci este Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert, sau la misto, iar Domnul Dumnezeul tau este Domnul Dumnezeul tau indiferent daca crezi sau nu asta, iar porunca ramane valabila indiferent daca crezi sau nu asta. Oare nu oricine incalca Legile divine este sanctionat?





Nu exista religii, exista secte, asa cum spunam, Religia e una unica oriunde in univers, este acea stiinta perfecta, fara eroare, care are ca scop restabilirea legaturii cu S ursa, cu A rhitect u l Universal, cu Tatal Ceresc, cu Dumnezeu sau cum vrei sa-i mai spui. Nu poti critica, satiriza, lipsi de respect ceva perfect, ceva lipsit de eroare, ceva venit de la Sursa, caci n-ai argument. Poti doar batjocori, iar a batjocori este eronat. , e un efect al prostiei.





Cine profita de pe urma demonizarii si demonetizarii Religiei?

Toti cei care vor masele dezbinate, nonfraterne, dezorientate, slab constiente, ignorante, retarde, supuse, obediente, sclave, consumatoare de substante, produse si servicii nocive, bolnave, handicapate etc. Caci Religia este acea Stiinta axiomatica practica prin care Omul poate obtine autocunoasterea si autocontrolul, adica elevarea spirituala pana la starea de Zeu, pana la starea in care este omniscient, omnipotent, omniprezent. Este arhicunoscut ca majoritatea oamenilor isi utilizeaza un mic procent din potential, gen ca au peste nouazeci % din ADN, din ei insisi, futut, degenerat, atrofiat. Prin practicarea Religiei omul isi poate regenera ADNul, se poate regenera, se poate autocunoaste, isi poate constientiza si utiliza potentialul latent, se poate indumnezei.
Pentru a practica Religia este necesar a practica Nonviolenta, atat fata de oameni, cat si fata de animale si mediul inconjurator. Asadar trebuie renuntat complet la consumul de carne. Carnea degenereaza, prosteste, animalizeaza. Daca esti ceea ce mananci, da-ti seama ca esti porci, miei, gaini, vaci, iepuri, pesti samd samd, nu Om. Consumul de carne este prima cauza a prostiei umane, a degenerarii, a imbatranirii, a imbolnavirii, a indobitocirii. Toate geniile umanitatii, toti supranormalii, erau vegetarieni, sunt vegetarieni. Cand practici Nonviolenta de fapt practici Iubirea neconditionata pentru aproape, pentru animale, natura, mediu. Cand nu practici Nonviolenta, nu practici nici Iubirea, cand nu practici Iubirea, nu poti simti Iubirea, cand nu poti simti Iubirea esti degenerat, animal. Cand nu simti Iubire esti egoist, egocentrist, egoman, egotic, retard, o arzi cu mintea la genunchiul broastei, cu Mentalitatea: dupa mine potopu - traiesti sa mananci, sa bei, sa futi, sa te dai mare, iar diferenta dintre tine si animale este mica, esti un animal intelectual, nu esti capabil sa constientizezi fraternitatea ta cu ceilalti, egalitatea ta cu ceilalti, nu esti capabil de omenie, esti dobitoc. Cand esti dobitoc, esti usor de supus, usor de prostit, usor de vandut si de cumparat, lipsit de respect de sine, de onoare, de virtuti. Nu esti capabil sa gandesti inafara cutiei, nu esti capabil sa depasesti dresajul social, nu esti capabil de ratiune, de discernamant real, de geniu, esti singur, mic, slab, prost, supus, obedient, sclav, handicapat, animal, neom. Cand Practici Nonviolenta nu te mai faci politist, soldat samd, iubesti neconditionat si cand iubesti respecti, esti compasiv, fratern, omenos, dezinteresat.
Cand practici Religia practici iubirea, deci, iar cand practici iubirea, nu practici egoismul, iar cand nu practici egoismul, nu iti e frica de nimic. Cand nu iti e frica de nimic si-ti iubesti semenii, si iubesti natura samd, esti fortza, esti peste dobitoacela numite in mod eronat oameni, nu te lasi supus, nu te lasi sclav, nu te vinzi, nu faci lucruri impotriva firii, preferi moartea rusinii frivolitatii si slaviei. Intre tine si imparati, regi, papi, patriarhi etc. nu exista vasalitate, exista egalitate. Intre tine si restul semenilor tai exista egalitate, esti constient ca altul e Alt TU. Cand exista egalitate, exista echilibru, armonie, iubire, respect, omenie. Cand exista egalitate toti suntem regi si regine, toti suntem in armonie, suntem comuniatea, toti suntem unu.
Deci cine profita de pa urma demonizarii si demonetizarii Religiei? Psihopatii, degeneratii numiti Imparati, Regi, aia care se vor mai presus, aia care nu sunt capabili de iubire, aia care te vor sclavul lor obedient lacheu, aia care vor sa-ti vanda ceea ce-i de drept al tau, apa, gazul, electricitate, resursele, aia care tin omenirea in lanturile inconstientie si obedientei si vasalitatii si ierarhiilor, aia care au imprimeriile de bani si dreptul de proprietate asupra banilor, tu ai dreptul de uz asupra banilor, ca daca-i rupi esti sanctionat, aia care fac legile, care iti impun si te forteaza sa faci sa nu faci sa dai, aia care te sanctioneaza, te pedepsesc, aia carora le esti vasal, carora le platesti ca sa traiesti, aia care te educa, indoctrineaza, programeaza, manipuleaza, tin limitat, aia care fac ierarhiile si se pun in varful lor, aia pentru care esti Capital Uman, resursa, animal de povara.
Religia nu e profitabila din punct de vedere economic, dar din punct de vedere uman, social, spiritual, ecologic, e.
Cum practici Religia? Practici nonviolenta, iubirea neconditionata, omenia, continenta sexuala, postul negru, credinta in tine si-n Tatal Ceresc, Arhitectul Universal, care e de fapt Sinele tau superior-suprem, postura relaxata, respiratia, retragerea simturilor, meditatia, concentrarea, indumnezeirea.






 Ba, aproape numa prostii am invatat la scoala, uuu, noroc ca nu prea invatam, noroc ca abia treceam clasa, ca daca invatam, cum spre exemplu facea prietenul si colegul meu CC, care avea numai IO pe linie, ma transformam intr-un program, nu mai aveam ratiune, discernamant, functionam ca majoritatea, conform dresajului aka educatiei, conform programarii neurolingvistice si.. uuu, nici nu-ti dai seama ce sa alegea de lumea asta. Una dintre prostiile pe care le-am invatat este ca arta este subiectiva.. arta este subiectiva, dar este si obiectiva, arta obiectiva fiind cea in care stii exact ce vrei sa transmiti, cum vrei sa transmiti, de ce vrei sa transmiti ce transmiti, este acea arta in care creezi cu adevarat, dupa cum zicea Gurdjieff.. Un exemplu de astfel de arta e Piramida asa zis a lui Keops, pe care, desteptii zilelor noastre, cu toata pretinsa lor superioara desteptaciune, n-o pot replica, ba n-o pot intelege intrutotul.. sau alt exemplu e epopeea Mahabharata, care e peste orice literatura.. a atat de smechera incat drept zici c-a scris-o Insusi Bunul Dumnezeu, dupa cum de altfel si afirma Mahabharata.. Arta obiectiva e stiinta.. Arta subiectiva e frectie.. Arta obiectiva te desteapta, te vindeca, te sublimeaza.. Arta subiectiva e ca o acadea, o sugi, da nici nu te desteapta, nici nu te vindeca, nici nu te sublimeaza, e dulce si-atat.. e distractie.. e pentru copii sau retarzi








Poti exprima in cuvinte, in imagini, in suntete, in sculpturi, in gesturi etc. orice idei vrei, libertatea de exprimare nu are cum sa aiba limite, cine sa le impuna, traseze? Alti oameni? Te-ar discrimina. Fictiuni numite state? Ha ha. Calomnia e deja sanctionata. Insulta n-ar trebui sanctionata: omul destept, asa cum spuneam, stie ca a te simti insultat nu e placut, si cum are capacitatea de a se autocontrola, nu se lasa insultat caci e neplacut sentimentul Nimeni nu are nici dreptul, nici intelepciunea si nici virtutea sa-i limiteze unui om libertatea, libertatea de exprimare. A vorbi despre limite ale libertatii denota retard, degenerare. Recomand elimi narea carnii, alcoolului si tutunului din alimentatie, acestea degenereaza barbar, practicarea prostului negru pentru purificare-regenerare si continenta sexuala. Cei care nu sunt in stare de asta, sa stie ca desteptii nu se simt insultati, iar prostii, cu-atat mai mult trebuie insultati, tocmai pentru a deveni usor usor destepti :D






Ce prost e si Sorin DespoT ala

Aoleu, Posteritate, cu ce tzugulani ipocriti retardati imart aceasta contemporaneitate..

Iaca aseara scria pe facebook Sorin DespoT urmatorul text:
"Intelectualitatea lașă din România m-a supărat ca niciodată. Andrei Pleșu, CTP și alții ce nuanțează noțiunea de liberă exprimare întru un soi de precauție ce rezidă în comunismul ceaușist... pentru mine nu mai există ca persoane publice. Adio, dragilor. În România mea satira este liberă. Chiar și satira ofensivă. Chiar și satira de slabă calitate. Libera exprimare este un drept absolut."
Am comentat imediat dedesubt ca, aia sunt propagandisti si ca, oricum, asa cum spunea Lenin, intelectualii sunt un cacat...

Iar Mircea Cartarescu a zis: "Spre deosebire de muncitorime si taranime, care au dat dovada de curaj si fermitate."

La care eu am comantat: Spre deosebire de nebuni, politicieni, escroci, mistici, nobili si magi, care creeaza realitatea.

Dupa care a venit Sorin Despot si-a comentat: "touché . adevărul este că sînt întristat după cele petrecute la paris, încă mai mult decît am fost după 9 11, o operațiune care pare-se că ar fi fost de tip „false flag”. nu m-ar mira prea tare dacă evenimentele de la charlie hebdo s-ar încadra în aceeași categorie de scamatorie, urmînd orișicum a deveni pretextul restrîngerii libertăților în numele securității. ce mă întristează cel mai mult este faptul că, din cîte îmi dau seama, nu ajunge nimeni „acolo sus”, fie la vîrful ierarhiei politice, fie între formatorii de opinie cu vizibilitate mediatică etc. fără să săvîrșească cruci și mătănii pe parcurs, să vadă - vezi doamne - muncitorimea și țărănimea îndoctrinată religios că e credincios omul, că este, prin urmare, moral. ei bine, poate e vremea să o spună cineva: morala e a religiei așa cum mingea e a fotbalului, spre exemplu. carevasăzică, nu se poate religie fără morală, însă morală fără religie, da. mai mult, e poate vremea să încetăm să îi numim idealiști pe aceia ce își doresc o lume fără religie, adică fără submisiune oarbă. în românia, însă, a recunoaște că ești ateu este mai grav decît a recunoaște că ești homosexual. oare cîți agnostici de dulap există între intelectualii „de calibru” ai româniei?"
Si tot el: "nevoia de religie, nevoia de dumnezeu, în final, este nevoia omului de a fi sclav."

Cu infinita compasiune pentru prostia Sorinului, vazand comentariul secund al acestuia, caci pe primul n-am avut rabdare sa-l citesc, i-am zis ca e in eroare, ca nu are habar nici ce-i Religia, nici ce-i Dumnezeu si nici ce-i Omul. I-am zis ca primata numita in mod eronat Om, are nouassapte % din ADN degenerat/ atrofiat, asa cum este demonstrat, si ca prin intermediul Religiei, acesta isi poate vindeca/regenera ADN-ul si se poate bucura de intreg potentialul sau latent, de omnipotenta. I-am mai spus si ca universul este holografic, deci ca fiecare parte cuprinde intregul, ca omul este universul in miniatura, ca prin autocunoastere omul poate cunoaste toate secretele universului. I-am mai spus ca, asa cum spune o axioma veche de cand lumea, "oamenii sunt zei muritori, zeii sunt oameni nemuritori" si ca Religia este cheia, stiinta prin care primata se poate alchimiza in Om/Zeu. I-am mai spus si ca atunci cand spune ca "nevoia de religie, nevoia de dumnezeu, in final, este nevoia omului de a fi sclav" demonstreaza o prostie dementiala. I-am mai spus si ca Iisus Hristos a intrebat in Evenghelii: "Oare ati uitat ca sunteti Dumnezei?" si ca el este, la fel ca marea noastra mare majoritate, un sclav, dar unul care se crede liber. I-am spus ca tot ce spune el e de la propagandisti, de la primate, pe cand tot ce spun eu e de la Oameni.

Si ce crezi, o, tu Posteritate, ca a facut Sorin Despot, care mai devreme zicea ca "Libera exprimare este un drept absolut."? Ha ha. A sters ambele mele comentarii, ma sters din lista de prieteni si mi-a dat block.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu