luni, 6 octombrie 2014

Aoleu



Unii oameni sunt atat de necivilizati incat au pretentia sa traiesti conform ideilor si conceptiilor lor: sa faci sau sa nu faci, sa spui sau sa nu spui, sa crezi sau sa nu crezi; iar daca nu traiesti conform mentalitatii lor, te judeca de mama mama, si te eticheteaza extraordinar, cum s-ar spune, nu-si vad de borsul lor sau nu-si vad lungul nasului. Ba sunt unii care chiar prind dusmanie si se comporta violent daca nu ai conduita conforma mentalitatii lor, gen adeptii unor "religii" care te si omoara daca nu esti adeptul "religiei" lor, sau membrii unor partide samd. Iar asta are la baza frica de-a nu fi cumva mai presus decat ei sau dorinta de a fi ei mereu mai presus.


Si-a luat fratele Stoean aparatul asta http://www.aimgroup.ro/mind-sinergy.html, caruia iata ca-i fac reclama neintentionat si-am facut si eu o sedinta aseara pentru echilibrarea emisferelor cereblrale si-a fost excelent. Cand ai emisferele cereblare in perfect echilibru ai ochiul mintii superdeschis si esti zeu, o arzi mai ceva ca ala din filmul Limitless, caci tot creierul si sistemul nervos functioneaza la parametri reali. Din pacate, din cauza consumului de carne, a siste...mului educational care te programeaza de mic sa fi un sclavet inconstient obedient care se crede liber, si a altor factori, emisfera cereblara dreapta, la majoritatea oamenilor e atrofiata. Eu, care lucrezi intens s-o pun in functiune de vreo doi ani, pot sa confirm asta clar. Iar in emisfera dreapta sunt acareturile constiintei divine, superioare. In stanga, in schimb, este constiinta trupeasca, animala, la nivelul careia sunt miliarde. In Biblie, cele doua emisfere si nivele de constiinta si prealuarea controlului asupra omului si vietii sale de catre cea stanga este relevata prin alegoria cu Cain si Abel, care Cain il omoara pe Abel. Sau aia cu ingerul nasol si cel pazitor. Samd. De altfel, daca stai sa te analizezi, in tine auzi cel putin doua voci, una e cea animala, care te face sa fii egoist, egotic, numai pentru tine, numai pentru necesitatile trupesti, a manca, a bea, a te fute, a te da mare, a fi respectat si a beneficia de faima si glorie, asta care-ti zice, mai da-i in pula mea pe ceilati, fi numai pentru tine, ce-ti pasa tie de ei? si alta, care e mai slaba, si se aude mai putin, care e superioara si pe care daca o asculti de fapt iti asculti adevaratul Sine divin. In Biblie, cand merge Iisus cu barca cu apostolii si aia nu prind niciun peste, El le zice sa arunge nevoadele in dreapta barcii, adica ne spune noua, adormitilor, sa ne focalizam atentia asupra emisferei drepte; astia arunca si prind multi pesti; pestele este simbolul antic al gandului divin, al constiintei divine. De altfel, cand Iisus hraneste multimile cu patru pesti, cei patru pesti simbolizeaza cele patru Evanghelii. In fine, m-am lungit, ceea ce voiam sa subliniez este ca aparatul respectiv, daca il mai si combini cu niste yoga si te mai lasi si de carne samd, care carne atrage entitatile negative, fapt stiut de cand lumea, ca e aia toate geniile au fost vegetariene, poti ajunge foarte tare, adica eu dupa o sedinta deja ma simt mai destept si in putina vreme, cred c-o sa imi revin complet si-atunci o sa inceapa adevarata distractie  :D



Da ma frate, am stat si-am analizat, fac o carte de poezii in engleza pe care-o numesc Love is the new fashion, usor usor, ca daca cacanarii astia din cultura romana ma discrimineaza pe criterii politice , gen ca nu-s marxist sau monarhist sau promaghiar sau apolitic cum le convine lor, nici fost turnator sau baiat de securist sau colaborator; pe criterii valorice, gen ca nu scriu aberatii, visceralitati si grijanii, ba din contra, sunt practic cel mai bun poet roman de la E...minescu-ncoace si inca nu mi-am dat masura talentului si inca nu mi-am publicat capodoperele din sertar; si pe criterii etnice etnice, ca sunt fiul lui Dumnezeu.
Si dau in cartea aia niste poeme de alea de seductie de-o sa tremure chilortii pe tot Commonwealthu' si pe toata America si inclusiv pe Elisabeta in caruta ei de aur de patru tone; apoi niste de alea filosofice de-o sa zica tot astia: Iata Singurul Neuron al Romaniei; dupa care dau niste de alea in care prezint realitatile social politice din Romania, cum suntem inrobiti si prostiti si subminati si otraviti si condusi de indivizi de alta etnie decat cea romana, agenti ai ungurilor si-ai asa zisei Familii Regale a Romaniei samd, inclusiv cum sunt eu discriminat si mazilit, de-o sa planga-ntreaga lume si-o sa zica: Stai putin ca nu se poate-asa ceva.. si-atunci Statuia Libertatii, care e de fapt Fecioara Lumii o sa prinda viata si-o sa ma legene-n bratele ei.. 




Stiai ca te poti vindeca de cancer si alte boli gen ulcer prin post negru? Dar ca te poti vindeca de orice boala, inclusiv de obtuzitate, prostie prin marairea vocalei M, [da, M e vocala], gen MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM in asa fel incat sunetul sa vibreze in intreg corpul?
Ei, uite ca acum stii.
Le recomand calduros si scriitorilor aceste doua practici intrucat, chiar daca ei cred contrariul, in cazul majoritatii lor prostia sfideaza limitele bunului simt si cum se pricep sa aseze cuvintele, desi logosul lor nu e prea dezvoltat, si cum este necesar sa destepte romanii, este imperios necesar sa practice astea cei care au resentimente acum pentru mine au deopotriva si dovada clara a prostiei lor  



Bai cu e Iarna lu Vivaldi ma sparge.. cam in ce fel se misca sunetele alea de zici ca arcusele se preling chiar pe inima mea
Vorbeam mai devreme cu maestrul meu din lumile superioare si dintr-una-n alta l-am intrebat de ce atata suferinta si saracie si nedreptate si mai nou genocid pe poporul roman. Mi-a zis ca orice suferinta saracie nedreptate are la baza dezbinarea nonfraternitatea si lipsa omeniei. Cand um popor nu mai e unit, mi-a zis, cade prada usor genocidului si sin...gura lui scapare este ca indivizii care il compun sa se trezeasca din somnul egoismului si-al egocentrismului, sa constientizeze ca fac parte dintr-o mare familie, care este chiar poporul lor, si dintr-o si mai mare familie care este intreaga umanitate, sa devina fraterni si omenosi. Dar, mi-a zis, ca sa poate sa simta astfel incat sa se comporte fratern si omenos unii cu altii, indivizii trebuie sa invete sa-si controleze mintile, emotiile si corpurile, iar ca sa faca asta, mi-a zis, trebuie sa renunte complet la tutun, cafea, alcool [mai putin la vinul natural baut in cantitati moderate}, carne, produse modificate genetic, dulciuri nocive pline de emulgatori emulsifianti gluten aspartam si alte otravuri, plus sa practice Religia, adica sa respecte cele zece porunci inclusiv pe cea care zice Ce tie nu-ti place altuia nu-i face, diferitele posturi cunoscute ca apartinand stiintei Yoga, postul negru, meditatia, respiratia pe nari si tehnicile de respiratie specifice stiintei Yoga, concentrarea si relaxarea completa efectuata segment cu segment. Mi-a zis ca fiecare om trebuie sa stie ca scopul existentei sale in acest plan este atingerea perfectiunii adica indumnezeirea si ca numai prin practicarea Religiei, care inseamna restabilirea legaturii cu Dumnezeu sau Sursa, se poate atinge perfectiunea. Inseamna ca poporul roman este sortit pieirii, am zis. Asta numai daca nu pornesti ceea ce ai fost trimis sa pornesti, mi-a zis.




Michael Jackson
Fiindca te-ai ridicat sclipind de geniu impotriva nedreptatii
a saraciei a razboiului a urii a prostiei si-a-nrobirii lumii
pe care cei ce o conduc le fac voit...
cu ajutorul popoarelor retardate dresate si autosubminate
lipsite de discernamant si de compasiune
egotice trufase patriote dar nu umaniste
argate fara sa aiba habar ca sunt argate
obtuze si cu mintile-n cutii ideologice
inconstiente turme idioate
te-au omorat subtil, o, si pe tine
si pan' sa te omoare te-au scos pedofil molestator si homosexual
cum procedeaza ei cand vor ca sa discrediteze
caci neavand cum sa discrediteze versul muzica si dansul
ataca omul
mama si-n ce fel 'l-ataca
de-l fac sa para-abominabil
si masele de dobitoci pun botu'
caci dumnezeul lor este televizorul
ziarul filmul cartea istoria zvonul si ce le baga-n cap prin scoala

Te-au omorat dar ti-au facut o holograma
pe care-acum o pun sa faca orice-au chef
si masele natange te confunda
cu ea
si-asa tot ce ai fost se dilueaza moare
maine poimaine iti vor face si-alte melodii
prin care vor transmite-al lor mesaj scarnav
contrar muzicii tale tie si-omeniei
caci ei sunt insusi Raul intrupat
Te-au omorat ca sa nu scoti melodia aceea
prin care transmiteai lumii c-armata israeliana
omoara palestinieni civili nevinovati
Iti trebe coaie colosale sa arati spre ei
cu-atat mai mult cand stii cat sunt de criminali si inumani si excitati de suferinta
si fiindca le-ai avut strig inspre tine
AVE



Daca esti prea atent la detalii risti sa pierzi esenta. De aia se spune ca prostii retin detaliile iar desteptii esenta 



Dacă eram și eu băiat de securist


luam Nobelu-ntr-un an fără mișto
dacă nu-l luam deja de-anu trecut
căci aveam cărți traduse-n zeci de limbi
și cum sunt excelent nu glumă mi-l dădeau
și pentru Pace... dar vai ce plimbări făceam
pe banii Ministerelor planeta onoram
cu fastuoasa mea plină de șarm prezență
căci mă iubea toată funcționărimea Statului
fiindcă aveam acel pedigri necesar
acel buchet care le place dumnealor
și-acea susținere din umbră... șșșt
Aveam statui prin parcuri și pe străzi
aveam muzee chiar și cu ciorapii mei
casă memorială chiar din timpul vieții
și bulevarde-ntregi purtau numele meu...
Mă decora Conducatoru-n grad de Principe
eram predat în școli și universități
făceau regizorii documentare despre mine
și la televiziuni lunar eu recitam
căci îmi spuneau Alteța Sa Poetul SGB...
Dar sunt băiat de disident și tata-i mort
și mama-i vai de ea și mai sunt și deștept
de crapă rânza-n ei când îmi ridic
retorica electrizant și orbitor
de parcă am în coaie cerul plin de stele
de parcă-mi curg prin vene curcubee
de parcă sunt al muzelor sublim amant...
Ca Eminescu iscusit drept temerar
Căci dacă el a fost mânerul eu sunt lama țării
Nu stau chircit căci am mințile-n cap
când văd că-n țara mea se face genocid
și japcă-așa pe față fără nicio jenă
și însclăvirea neamului român
cum stau poeții mandatați și preferați
de ăștia care râd pe la televizor
de-agenți și guvernanți și pula-n gura lor..
Nu stau căci văd și simt și nu mă lasă inima
ca să mă pipeptăn ca o pizdă-n timp ce România piere..
Păi ce-s io poetaș de ăsta de doi lei?
Bețiv de ăsta, martalog, nătâng?
Pișoarcă ieftină-n pierzanie căzut?
Trist visceral slinos obosit eunuc?
Ca ăștia care-s susținuți premiați dați exemplu?
Tu poate crezi băiete că poeții-s
așa niște unii ce dau la pizdă sare
așa niște unii ce-aberează să nu-și țină gura
așa niște unii ce vorbesc frumos
și inutil și fără scop și siropos
și fără miez ca nucile stricate...
De crezi asta ești cam manipulat
și-așa că tine's inclusiv critici poeți
profesori jurnaliști și poate-ntreg poporul
căci fac ăștia o propagandă și-o manipulare
de-ajungi să crezi și să gândești numai cât să fi sclavul lor.
Poetul e excepția de la regula lor.
Poeții mari aprind mințile ca pe policandre
îți suflă-n inimă curaj și-nțelepciune
te fac să vezi ce nu vedeai și era evident
te fac să simți ce nu simțeai și este important să simți
te fac din flocăneață Om băiete -
căci oare nu prin ei vorbește Dumnezeu?
Poeții mari sunt spaima regilor
și-a tuturor care discriminează-nseala fură-ntregi popoare
și le țin sclave proaste și animale
cum e ținut de secole poporul meu
în țarcul lor de legi și de minciuni.
Poeții mici nici nu-s poeți ci activiști
ai prostiei desfrâului și-obedienței
ai viscerelor-n care au mințile prizoniere
ai psihopaților pe care îl excită suferința
războiul moartea sărăcia slăbiciunea
căci ei exprimă doar ce li-i permis.
Dacă eram și eu băiat de securist
luam Nobelul de-anu trecut, nu crezi?




Am vazut un articol pe site-ul ala, cocoon sau ceva, care nu stiu pentru cine face manipulare si propaganda, dar stiu ca face. Era despre Yoga. Profund impotriva acestei stiinte si total lipsit de argumente. Cum de altfel sunt toti cei care se exprima impotriva acestei stiinte SACRE. Popii indraciti au scris mult impotriva Yoga, iar prostimea, care nu e capabila sa gandeasca nici critic nici logic nici in vreun fel, fiind analfabeta intelectual, preia. Popii smeriti tolereaza Yoga, iar cei smeriti si luminati sau calugarii smeriti si luminati, sunt perfect constienti ca fac Yoga. Caci ce-nseamna Yoga, inseamna Restabilirea legaturii cu Dumnezeu, cu Sursa. Ce-nseamna Religie? Acelasi lucru. Iar toate religiile, in esenta lor sunt o religie, aceeasi, care religie inseamna stiinta, pentru ca toate au aceeasi parte practica intru indumnezeire si toate au ca scop asta. Daca citesti textele de la care pleaca toate religiile, gen Biblie, Coran, Tora bla bla, daca nu esti retardat cum sunt miliarde, iti dai seama ca acele texte nu sunt fapte care s-au petrecut, ci alegorii, parabole, metafore care iti relava calea spre indumnezeire aka mantuire aka iluminare aka eliberare etc. Iar calea spre asta e una si-aceeasi in toate religiile. Spre exemplu, rugaciunea e in toate religiile. Meditatia e in toate religiile, inclusiv in crestinism, care crestinism e atat de prost inteles si din aceasta cauza a produs atata suferinta... caci prostii vor cu orice pret sa gandesti si sa faci ca ei, iar daca nu gandesti si nu faci ca ei, te omoara, si te omoara in numele Lui Dumenezeu care a zis clar: Sa nu ucizi. Postura e in toate religiile. Respiratia la fel. Codul de conduita e in toate religiile, gen cele zece porunci. De altfel, toate religiile se trag din Yoga, caci Yoga e inainte de ele si practicile precum rugaciune, postura, meditatie, concentrare etc, Practicile pentru mantuire, sunt inaugurate de Yoga. Caci religie nu e pupat de icoane, facut doua trei cruci si alea incorect, zis un Tatal nostru cand iti aduci aminte, facut pomeni, tinut post incorect, caci postul e negru si ce nu e post negru nu e post samd. Religia e treaba grea si nu multi o inteleg nici n o practica, desi miliarde cred ca o inteleg si ca o practica. Dintre miliardele astea, miliarde n-au citit textul sacru al religiei lor, nu-l cunosc, ei stiu asa, ce-au auzit din zbor, si stiu fals, iar tocmai asta ii si face atat de anti alta confesiune, ba unii te omoara cum spuneam daca nu o arzi ca ei. Crestinii prosti, de fapt nu exista crestini prosti, exista doar prosti, deci prostii care se cred crestini, nu mai tolereaza si alta religie, ei cred ca religia lor e Calea, desi ei habar n-au nici ce-nseamna religie, nici ce-nseamna mantuire, nici ce-nseamna Dumnezeu, nici Hristos, nici nimic. Prostii care se cred musulmani la fel. Etc. Dar crestinii crestini stiu ca sunt si musulmani si hindusi si yoghini si cum mai vrei sa-i numesti, pentru ca ei stiu ca Dumnezeu e UNU si a al tuturor si acelasi, ca Calea spre Mantuire e Una si aceeasi pentru toti, adica Religia, care e una si-aceeasi spusa cu alte cuvinte in toate textele sacre. Da ca sa stii asta tre sa intelegi textele sacre si ca sa le intelegi tre sa le citesti. E drept ca nu oricui i se releva intelesul real al textului sacru, dar asta nu insemna ca cei care sunt de o anumita confesiune nu trebuie sa-l citeasca. In final vreau sa mentionez ca asa cum sunt nenumarati popi crestini indraciti si afaceristi si mai nou camatari, caci BOR face camatarie ca si-a facut banca, desi Biblia interzice asta in mod expres, asa exista si yoghini indraciti, gen Bivolaru, si musulmani, si cum vrei sa-i mai numesti, si unii dintre indracitii astia sunt cei mai fanatici mai judecatori si mai violenti cand vine vorba de asa zis-a lor religie, pe care in realitate nu o au, nu o cunosc, nu o practica, iar asta ii face sa nu fie in realitate nici crestini, nici musulmani, nici yoghini, nici buddisti, nici nimic, ci.. pfff
 


e un preot pe care-l cheama Marian Moise care canta excelent, inaltator chiar, acatiste. si are doua acatiste prea tari, primul e Acatist de Multumire, care este plin de poezie si de stiinta sacra, iar al doilea e Acatistul Sfintilor Romani din Inchisori, care e zguduitor, sa vezi acolo suferinta pe bietii oameni, torturi din alea de mama mama..
sunt preoti si preoti, majoritatea rataciti, ba unii de-a dreptul indraciti, nu mai zic de cati sunt pusi pe capatuiala in frunte c...u Prefericitul Patriarh pe a carui fata se citeste duhul nasol, dar preotul asta emana prin vocea sa pace, har si o mare smerenie..
apropo de Patriarh, BOR si-a facut banca, face camatarie legala.. pai daca erau ei curati, nu dadeau oare de pomana? daca erau ei smeriti si cu Credinta le ardea de astfel de manevre pe care Biblia le interzice clar? aoleu.. sunt sange de convolutii in pamant Sfintii si Domnitorii Cei Drepti..
da nu conteaza.. nu mai e mult si vine Fat Frumos :D




Vreau sa plec intr-o calatorie in jurul lumii cativa ani... m-am saturat de tara asta pana-n gat... cine-mi face cadou cateva sute de mii de euro sau macar un milion, nu doar c-o sa-i dau inapoi inzecit, dar o sa-l invat si cum sa devina nemuritor... da nu garantez c-o sa devina daca nu face ce-l invat ca daca nu plec in calatoria asta, ma reapuc de politica si ma jur c-o sa ma autoproclam Imparatul Lumii, si nimeni n-o sa ma poate opri vorbesc foarte serios

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu