duminică, 8 iunie 2014

Dracu' iese din curu smeritului

Lumea literara romana contemporana este o cloaca plina cu degenereti, nebuni, venali, prosti, perversi, satanisti, alcoolici, turnatori, securisti, frustrati,  si-asa mult mai departe, deasupra careia am cautat sa ma ridic, m-am ridicat si continui sa ma ridic cu grija, atentie si multa intelepciune, desi nu pot sa nu recunosc ca mi-a placut pe cand eram mai natang printr-insa. In aceasta lume l-am cunoscut si pe fratele Bogdan Lipcanu cu care zilele trecute am avut un schimb de replici foarte simpatic prin care am scos dracu' din curu sau, drac care s-a manifestat intr-un text extrem de denigrator la adresa pseudonimului meu sgb, scris din dusmanie, intitulat "jegul", o adevarata proba de josnicie exprimata prin cuvinte, o adevarata scriere luciferica :D prin care autorul ei si-a dat masura spiritului. Voi analiza fraza cu fraza aceasta scriere pentru a-i demonstra inaltimea spirituala autorului ei si, evident, pentru istorie. Ceea ce este in ghilimele ii apartine lui Bogdan Lipcanu, iar ceea ce este dupa imi apartine mie:

"cu sgb am facut un experiment social-animal, ducindu-l la misa." - Nu m-a dus Lipcanu la Scoala de Yoga MISA, am mers impreuna dupa ce, am citit un pliant prin care scoala isi facea reclama in urma caruia m-am decis sa merg scanez locul. Era sfarsitul lui septembrie doo mii doispe cand am citit pliantul, spiritul meu incepuse sa se trezeasca, Gratia Divina  imi coborase in dimineata lui intai septembrie acelasi an in cap ca o forma de lumina intr-o biserica unde am intrat si m-am rugat dupa ani buni de ateism. Si era spre sfarsitul lui octombrie cand m-am insris la curs achitand o taxa de sapte zeci de lei.

"crescut inainte pe la curtile altora (ciotlos, komartin) de unde invatase putinul pe care il stia, avea prostul obicei sa scuipe dupa o vreme in locul in care a lins si asa a facut si dupa ce crezuse ca a invatat destul la curtea acestor principi." - Cu Cosmin Ciotlos am fost coleg la scoala doispe ani, iar in anii de liceu si de banca. Ulterior am continuat sa fim prieteni, iar dupa, pe la inceputul lui doo mii doispe, ne-am racit, din vina amandurora, iar in prezent abia daca ne mai vorbim, desi eu n-am nimic cu el, ba chiar tin la el mult, in ciuda multor vorbe defaimatoare neadevarate, povesti samd pe care le-a spus la adresa mea. Eu la randul meu am spus vorbe defaimatoare la adresa lui, dar ale mele erau adevarate si mult mai putine si mult mai putin denigratoare, adica ironii la adresa pasiunii sale inflacarate manifestata prin pupincurism fata de Nicolae Manolescu, dar si faptul ca ma invidia pentru succesul literar pe care il aveam, succes neobisnuit in lumea literara contemporana, si ca din aceasta invidie ma vorbea defaimator. Oricum, atat pe el cat si pe mine ne scuza tineretea, ignoranta si imaturitatea aferenta ei. Ca de la orice om cu care am interactionat, am invatat de la el lucuri, in special legate de literatura, iar daca le-am invatat este meritul meu.
Cu Claudiu Komartin m-am imprietenit prin doo mii cinci si-am fost prieten pana prin doo mii zece cand ne-am racit, dupa care ne-am "certat"/"balacarit" pe net. Motivul? Invidia lui manifestata prin povesti excesiv de neadevarate si denigratoare la adresa mea prin care acesta urmarea sa-mi distruga imaginea si astfel, sa ma priveze de succesul literar. Plus aroganta mea aferenta acelui succes pe care mi-o manifestam prin glume care ma puneau pe mine mai presus decat el din punct de vedere al poeticii.. Dar cel mai mult il durea faptul ca la mesele momentului toata atentia era indreptata spre mine, ceea ce probabil il facea sa se simta mic si neinsemnat. In prezent abia daca ne salutam, uneori dam noroc din politete, el, ca eu, cum nu-i port nicio pica, dau din prietenie, iar el continua sa ma vorbeasca de rau oricand vine vorba despre mine, oriunde. Vrajeala lui este ca el m-a ajutat sa-mi obtin faima si succesul iar eu l-am ponegrit gratuit. Alta vrajeala pe care o da e ca mi-ar fi scris el la cartea Chipurile - cel mult mi-a corectat gramatica si eventualele greseli de exprimare din unele poeme. Adevarata corectura a facut-o, chiar inainte sa trimit manuscrisul la Concursul USR, Cosmin Ciotlos, care si el s-a laudat ca mi-ar fi scris la carte. A nu se interpreta ca eu as fi scris vreun cacat pe care ei mi l-au facut bici - nici vorba. Despre Claudiu as putea spune multe adevaruri care i-ar demonstra caracterul, vechi, sper eu, desi ma-ndoiesc, dar ce rost are? Si de la Claudiu am invatat lucruri, dar tot meritul meu e.

"intiia oara cind l-am cunoscut era la claudiu in casa, eram cu un prieten sculptor, iar acesta m-a intrebat rapid: cine e fotbalistul asta?" - De-aici se poate deduce ca aratam si atunci bine :D

"trebuie spus ca doar aceste trasaturi de vag golanas i-au atras oarece simpatii in rindul nobilimii, caci fiecare nobil, sever educat in tinereti, ar fi visat sa fi fost un copil care sa se fi zbenguit fara griji pe strazi cind era mic. asa se face ca principii s-au indurat sa se ocupe putin de instruirea neghiobului." - Simpatiile celor doi prieteni CC si CK se datoreaza sharmecului meu incontestabil si prieteniei de care amandoi, in sinea lor, sunt constienti ca am dat mereu dovada prin fapte. Spre exemplu, pe cand eram prieten cu Claudiu si el nu poseda resurse financiare pe cand eu posedam din plin, mereu il cinsteam cu bautura, mancare etc., caci eu am invatat din familie ca prietenii trebuie cinstiti si iubiti. iar niciodata nu am scos ochii sau ceva de genu pt aceste gesturi, a face asta mi se pare cacanarie crasa. "Nobili" - mie daca mi se studiaza arborele genealogic se poate obseva clar din ce nobili reali si nascuti, nu facuti din vorbe, ma trag, da-n fine... A se retine ca in aceasta propozitie Lipcanu zice "vag golanas", iar la finalul textului zice ca as fi "fost hot", "violator", iar "vag golanas" se cam bate cap in cap cu "hot, violator", caci hotii si violatorii sunt clar  golanasi. Nu s-a indurat nimeni sa ma instruiasca, daca am invatat ceva de la cineva am invatat prin meritul meu. "Neghiob", zice Bogdan despre mine, dar eu neghiob, rarisim am fost in viata, si atunci la bautura. Posed o inteligenta cu mult superioara celei medii, pe care mi-am amplificat-o si pe care continui sa mi-o amplific zi de zi. Posed si un spirit de aceeasu factura la care lucrez zi  de zi. Spun asta fara aroganta.
"peste citiva ani insa, doar citiva prostalai il mai bagau in seama. era exclus de pe scena literara si clasat drept un caz cras de mirlanie&nesimtire absoluta, plus faima de sarman&tepar." - Intr-adevar, eram destul de exclus de pe scena literara cum de altfel sunt si acum, dar nu din motive de "marlanie&nesmtire", de care nu pot sa spun ca nu sufeream la un moment dat, dar nu asa cum lasa de inteles Bogdan, ci din cauza celor doi prieteni CC si CK care au contrafacut prin vorbe mincinoase samd in mintile retarde ale lumii literare o marlanie si-o nesimtire cu mult mai exagerata decat cea reala, menite sa imi creeze o imagine abominabila pe care au si reusit s-o creeze in mintile retarde ale lumii literare, caci mintile destepte gandesc critic si-si dau seama de adevarul ca eu in realitate sunt un om cu totul deosebit. "faima de sarman&tepar" tot acesti prieteni mi-au plastografiat-o, si sa vezi cum, din pozitia de victime, cumva ca ei, vezi doamne au fost niste oite naive care au fost tunse de lana si aproape mancate de lupul cel rau, adica de mine :D Desi nu-mi e straina ipocrizia, recunosc ca la ea ma intrec ambii prieteni CC si CK... iar despre Lipcanu, nici nu mai spun. Dar motivul principal al excluderii este faptul ca am scris lucruri adevarate care deranjeaza anumiti oameni suspusi din lumea literara si nu numai, oameni care controleaza campul ideati si comportamentul oilor acestei lumi, care sunt majoritare si lipsite de discernamant si gandire critica.

"in disperare de cauza umbla pe la sedintele unui partid in speranta unui blid. nu a venit." - Eram membru destul de important in PNL si in doomii doispe trebuia sa candidez pt functia de deputat in Colegiul Sapte, de altfel am si aparut la emisiunea Talk Soc a domnului Doru Braia in acel an si mi-a anuntat candidatura, dar n-am mai candidat caci anumiti domni foarte suspusi mi-au facut o manevra despre care nu mai vorbesc acum, impiedicandu-ma.

"traia ca gigolo de ocazie pe spezele unor studente, amarite si ele, mincind, cind se putea, din mincarea lor." - Minciuna. Intr-adevar, am avut multe iubite studente, dar nu eram gigoloul lor, eram iubitul lor si respectivele chiar nu erau amarate.

"omul era izolat si dispretuit deja de lumea buna, se maimutarise destul cit pt a-si arata limitele intelectuale." - Pe mine lumea buna nu m-a izolat si dispretuit niciodata, daca m-a izolat si dispretuit, aceea a fost prostimea, caci prostimea poate dispretui omul de pret, si tot prostimea il poate izola. Mai mult, tot timpul m-am invartit in cercuri elevate, cu oameni elevati. Asta nu inseamna ca m-am invartit numai in cercuri elevate cu oameni elevati, dovada ca m-am invartit chiar cu acest Lipcanu.

"toti ocoleau stirpitura, adesea din instinct pur.
existau fete carora li se intorcea stomacul pe dos cind il vedeau." - Fictiune. Carei fete intregi la cap i s-ar fi intors stomacul cand ma vedea, cand eu, chiar si barbos si pletos am aratat tot timpul bine? Doar uneia proaste cu o conceptie eronata care evident ca comanda o perceptie eronata.

"stiind ca a fost toata viata lui un neiubit, providenta si-a zis sa ii mai dea o sansa acestui animalut ambitios, dar fara dotari intelectuale deosebite. " - Dupa cum se poate observa Lipcanu stie si ce gandea Providenta despre mine :D Restul propozitiei e la fel de subiectiv si de fals - o fi Lipcanu vreun barometru pentru masurat animalitatea din oameni, ambitia si dotarile intelectuale? Nici vorba.

"credea ca tupeul nemarginit tine loc de scoli inalte." - Stie Lipcanu ce credeam eu despre tupeu, sau daca credeam ceva? Nici vorba.

"aici am intervenit eu, tragindu-l in ceea ce in sinea mea numeam experimentul sgb sau trecerea de la animal la om.
stiam ca asa ceva nu poate avea decit rezultate partiale, datorita naturii tarate a destinatarului.
de altfel, oameni diversi m-au si avertizat: animalul nu mai poate fi schimbat." - Aici a intervenit Lipcanu, Omul Desavarsit, Savantul prin excelenta care experimenta el... Aoleu. Omu efectiv ma admira la propriu,  atat pentru talentul literar cat si pentru cel la agatat femei, care lui ii lipsea, si eu pe el din unele puncte de vedere, dovada ca a scris texte despre mine, mi-a facut fotografii inainte sa vina macar vorba de yoga si a inregistrat cine stie ce si cate conversatii fara ca eu sa stiu ca face asta, ceea ce demonstreaza si perfidia de care vorbeam mai devreme pe care o poseda. 


"asa a ajuns sgb sa se intinda pe podelele de la misa, atras de noi intr-o infama cursa si intr-un delicat proces de reeducare, sau sa se plimbe pe la sofisticate expozitii de arta contemporana din care nu intelegea mare lucru." - Se poate deduce din aceasta propozitie Trufia autorului, de care am suferit si eu, care denota treapta primara pe scara spiritualitatii pe care zace si Infamia recunoscuta care denota acelasi lucru. "atras de noi" zice el, de parca el nu s-ar fi inscris la MISA o data cu mine, - de-aici se deduce si Mitosenia sa, care denota aceeasio treapta. Pe la expozitii de arta mergeam cu el, dar sincer sa fiu, n-am vazut mare lucru, si nu pentru ca nu eram eu capabil sa vad, ci pentru ca efectiv majoritatea expozitiilor erau proaste., fara ceva de inteles, iar daca era ceva de inteles, acel ceva era cel mult superfluu. Scopul Artei este elevarea spirituala si sociala a omului, or alea erau niste cacaturi expuse, nicivorba de ceva artistic. Nu mai spun ca ma chema la expozitii pentru ca aveam tupeu sa vorbesc cu fetele, ceea ce lui ii lipsea, dar isi dorea sa aiba.

"de aici incolo s-au ocupat cei de la misa de el. acolo a invatat, cel putin teoretic, ce sint principiile morale ce trebuiesc respectate, ce inseamna sa te raportezi la divin, ce-s alea cheakre samd" - Nu s-au ocupat cei de la misa de mine, m-am ocupat eu de mine cu ceea ce am invatat de la instructorul si asistentele lui in cadrul cursului. misa a fost pentru mine o gradinita in care am invatat niste asane si alte exercitii plus alte cateva lucruri. Foarte utile.

"insa, sgb-ul credea ca si-n spiritualitate poti sa dai teapa, asa ca vreme de 5 luni nu a platit un leu pt curs. (nu poseda un sfant, traind din firimiturile unei conservatoriste. cind aceasta pleca in weekend la ai ei raminea in compania cojilor de cartofi pe care le contempla)." - Intr-adevar inafara de taxa de inscriere in cuantum de sapte zeci de lei nu am platit niciun leu la misa si asta pentru ca n-am vrut nu pentru ca n-am avut, si n-am vrut pentru ca oamenii vorbeau despre nonatasement, altruism, dragoste neconditionata, generozitate plus alte virtuti, si-am zis ca nu stau ei in banii mei :D
"si tocmai inaintea unei extrem de importante initieri, adica, haha, cind sgb credea ca fi (si el!) initiat, a venit un control la stampile si a fost poftit afara, sa vina sa fie initiat cind si-o plati taxele." - Fals. Bogdan, ignorant in materie de spiritualitate practica cum e, ca el stie niste teorii, crede ca initierea aia era extrem de importanta: ceea ce nu stie el e ca prin initierea aia neofitul era pus pe o fracventa menita sa transmita toata energia acumulata de el mai sus in ierarhia scolii. Nu m-a poftiti nimeni afara, pur si simplu s-a spus in cadrul cursului din ziua respectiva ca cei care nu au taxa platita nu vor primi initierea. Deci iar Minciuna. Dar a se observa acel "ha ha", care denota bucuria malefica a prostului, care nu stie ca e sub influente malefice, caci toate initierile scolii misa asta fac, te pun pe frecventa cu entitati malefice, caci MISA e o Scoala de Magie Neagra.

"asa s-a incheiat saga yoghina a sgb-ului, care a lasat oarece urme in el, dar trebuie sa stie ca acesta era doar inceputul modelarii netrebniciei.
bineinteles, a doua zi mi-a trimis un mesaj in care el brusc isi dadea seama ca oamenii aia sint suspecti si ca el nu mai vine." - Asa s-a incheiat experienta la misa a sgb-ului, saga yoghina abia incepea, caci intr-adevar, a doua zi i-am trimis un mesaj lui Lipcanu in care ii spuneam ca eu nu mai merg la curs ca oamenii aia sunt suspecti. Pai nu e suspect ca niste oameni care vorbesc despre nonatasament, altruism, compasiune, dragoste neconditionata, generozitate samd sa nu te primeasca la o initiere "extrem de importanta" decat pe bani? Dar ce maestru Maestru percepe bani pentru cunoastere de acest gen? Un Maestru este un om care printre altele poate materializa orice din eter, inclusiv saci de bani. De care nici nu are nevoie.

"si, desigur, a realizat la fel de brusc ca nu e nevoie de maestru , ci ca egoul lui de maimutoi (pe care incet-incet da totusi, uneori, semne ca ar incepe sa-l constientizeze) ar fi descoperit in el insusi maestrul." - Realizasem de mult ca nu am nevoie de maestru, ca-mi pot fi maestru, caci la nici o luna dupa ce ma inscrisesem la Curs m-am Iluminat, mi-am deschis AlTreileaOchi si-am vazut Planurile Superioare, ceea ce nu oricine poate face, mai ales afon de cunostinte de genul cum eram eu pe-atunci. Mai mult, vocea Constiintei mi-a spus ca Scoala aia nu-i ce-mi trebuie mie.
"dar de aici incolo a inceput sa o maimutareasca in ezoterisme de youtube.
limbajul acesta se combina cu unul si mai suparator de redundant si primitiv, un fel de poliloghii de cacaturi cu nedreptatea, drepturile omului etc, totul culminind cu jalnicul PAR - partidul avangardist roman, chipurile infiintat de el, cu care agasa lumea pe feis. e de la sine inteles ca numai un timpit ar fi putut sa conceapa un partid cu initialele PAR!" - Aici e subiectivitate dusmanoasa, plus minciuna. Statutul PAR se poate citi pe acest blog, si prin lectura se poate intelege nobletea ideilor si scopurilor sale, plus superioritatea lor comparativ cu cea a tututor partidelor din lume. 

"retorica asta incontinenta incepuse mai demult sa-i altereze si continutul poemelor (niste cearsafuri de necitit, insa teribil de comice, folosite de 2000-isti ca material de distractie cind n-aveau ce face pe la birouri, desi subsecvent aparea si mila si tristetea ca asa ceva poate sa existe. pt ca o cangrenare si maculare nu poate decit sa intristeze, cuvintul insusi e injosit, precum si capacitatea umana), astfel incit vleac mi-a spus, transmite-i ca-i mort." - Fiind Treaz am inceput sa scriu de la inaltimea mintii mele, poeme filosofice, mustind de intelepciune, care pot fi citite in cartea Made in Romania. Si cum ce scriam si cum scriam nu avea precedent, caci venea dintr-un plan superior, prostimea 2000-ista, formata din indivizi pe ca caror fata li se poate citi si caracterul fecalin, posibil sa fi ras - prostii intotdeauna rad de scrierile inteleptilor si sau de intelepti, ca asa se manifesta prostii, razand. De altfel, rasul este o caracteristica a prostilor, inteleptii surad :D 

"aici jucau un rol nu doar tarele de caracter, dar si cele de educatie." - Cred ca se pot observa mai mult tarele de caracter ale lui Lipcanu in textul sau, decat ale mele, da-n fine.. cat despre cele de educatie... ce sa zic, eu nu am fost educat, educatie inseamna dresaj, indoctrinare, eu am fost invatat. Cei educati ii considera pe cei invatati nestiutori. De altfel la o lectura a cartii mele Made in Romania se poate observa superioritatea crasa a literaturii mele fata de literatura tuturor doomiistilor la un loc, da-n fine.
"exemplificator pt bildungsepopeea lui sgb era un poem pe care avusese curajul sa-l posteze pe clubliterar citeva minute, in care descria cum si-a luat toata facultatea examenele cu spagi si copiute, cum a dat o lucrare facuta de altul  in locul lui la licenta si se incheia cu apoteoticul: sint avocat, in pula mea!" - Intr-adevar, am pus o povestire despre un astfel de avocat, dar asta nu inseamna ca vorbeam despre mine sau ca ce vorbeam nu era fictiune. Ceea ce de altfel si era. Aici iar se observa intentia malefica de discreditare a mea, plus prostia, caci numai un prost poate lua un poem-povestire drept fapte reale.

"dar cu bruma de drept care (nu) se prinsese de el, evident ca nici o profesare nu era posibila, nici macar ca portarel." - Aici iar se da mai competent decat e, Lipcanu, de unde sa stie el cat drept stiu eu cand el e afon din acest punct de vedere? Basca ce profesare era posibila. Iar vorbeste mincinos insidios dusmanos.

"intr-o zi mi-a spus disperat: nu stiu ce sa fac cu viata mea, ba bogdane!
sa te apuci de munca, dobitocule!" - Fals. N-am faze de astea si nici n-am avut, iar disperat n-am fost niciodata. Cat despre replica pe care zice el ca mi-a dat-o, nu pot sa zic decat ca si-ar fi dorit sa mi-o dea. Iarasi Minciuna, iarasi Trufie. Nu mai zic de Marlanie...

"un moment antologic trait alaturi de simpaticul si dezgustatorul, totodata, clown, (cred ca principii il luasera pe linga ei si pt asta, era ca o maimutica la curtea nobiliara, facind uneori atmosfera si producind ilaritate) a fost cind , intr-o noapte (era si miki vieru si v leac),am purces in tago mago in compania unei avocate rasate, prietena a lui miki. 
aceasta a venit linga mine si mi-a soptit: tipul asta nu are ce cauta cu noi in seara asta. dar eu am insistat, imi voiam maimutica. bine, cum vrei, dar e degeaba, iti spun.
si asa a intrat sgb cu noi in noaptea aia, doar ca dupa citeva ore de supliciu, pe la vreo 3 noaptea avocata a rostit: acuma stii ce se va intimpla, tu vei disparea din noaptea noastra. oricum nu aveai ce cauta de la inceput. iti sun un taxi si te cari! (avem, de altfel, inregistrata pe rep toata noaptea si o vom publica la timpul cuvenit).
nu plec, a zis sgb, tipa a sunat si i-a spus, au trecut 3 minute, daca nu cobori chem politia.
sgb a zis spasit, da n-am bani.
nu-i nimic, cobori la taxi si astepti pina venim noi si ti-l platesc eu.
omul a coborit. astepta ca lordesa sa coboare, sa ii aplice umilirea finala.
atunci m-a rugat, ca sa scape: da-mi te rog 10 lei
mi-a fost mila. 
cind a coborit, a intrebat, de ce l-ai lasat sa plece?
voise sa-l zdrobeasca ca pe un gindac." - Seara asta a fost, dar in niciun caz asa cum o descrie el, din inregistrare o sa se deduca multe atat despre mine cat si despre cei cu care eram. Limbajul denota caracterul, iar caracterul Marlania..

"p.s.: voi posta aicxi un set de reguli pt a va feri de ipochimenul-tepar.
asadar:

1. nu ii dati sa bea la mese/sau sa manince, oricum va va porcai dupa, din invidie si complex vine repede vremea in care musca mina ce il hraneste" - N-am nici invidii nici complexe, omu isi proiecteaza "virtutile" pe mine. Marlania e la ea acasa in mentalitatea din spatele propozitiei respective.

"2. fetelor, daca chiar va place ipochimenul si vreti sa v-o trageti cu el (e escroc sentimental, atentie!) nu il primiti sub nici o forma in casa: nu are unde sta si va incerca sa se infiltreze la voi si sa stea citeva luni cel putin plus va va minca mincarea (studiati cazul traducatoarei nemtoaice cu care statea din interesez locativ plus pina ii traduce volumul iar in oras povestea altora ca nu se parfumeaza!)" - Complet fals. Faza cu traducatoarea a luat-o dintr-un roman din care am pus cateva capitole pe acest blocg intitulat TU egal EU. Am zis eu ca omu confunda fictiunea cu realitatea.

"3. nu ii imprumutati sub nici o forma bani sau alte obiecte, carti, haine, ceasuri, ochelari etc: nu le veti mai vedea vreodata, tipul e falit si refuza sa munceasca.singura lui forma de supravietuire e ca se lasa intretinut de femei" - Fals. Omu nu m-a vazut de vreo doi ani, nu stie nimic despre unde stau, ce fac, ce refuz, daca ma las intretiunt de cineva, cum de altfel nu a stiut niciodata. 

"4. nu il primiti in chirie, nu are de unde sa plateasca (si nici de gind), obisnuieste sa traga teapa si sa fuga fara a plati un sfant" - Fals. Iar ia povesti din fictiunile mele.

"5. in general, prezenta lui pe termen lung e toxica, il puteti cel mult folosi pe la mese, de clown. va dori o iarba , in schimb. daca nu doriti sa impartiti portia voastra, negati vehement ca ati detine asa ceva, e flamind dupa iarba altora. in plus, va trage ca un nesimtit cite 5 fumuri din tigara, nu 2-3 ca ceilalti." - Marlanie. Iti dai seama ce caracter are daca omu numara fumuri. Cacanarism de prima mana..

"6. sub nici o forma nu ii impartasiti secrete din viata voastra personala sau informatii din viata altora. ipochimenul are obiceiul sa le foloseasca impotriva voastra, sa le distorsioneze, sa maculeze persoane apropiate prin proze de duzina; pt el asta e o forma de razbunare prin care isi mai descarca frustrarile si urile. in plus, este egoman si mitoman." - Aici s-a caracteriza perfect. Oare textul sau nu asta face? Nu foloseste impotriva mea lucruri pe care le distorsioneaza, din razbunare, frustrare si ura, ca sa-mi maculeze persoana? Ooo, sigur ca da. 

"atentie, la perfidia lui, risc maxim de turnator si informator!!!" - Iar proiecteaza pe mine ceea ce el este, oare inregistrez eu lumea pe la mese cu reportofonul? Oare spun eu povesti demne de un turnator? 

"7. mai cu seama tineti seama ca aveti de-a face cu un jeg, fost hot si violator in grup, dupa propriile lui marturisiri pe care le detinem pe inregistrari. un tip care mereu va trada, va minji, va manipula, va macula." - Aici e calomnie, iar confunda fictiunea cu realitatea, da-l iert. 

"8. tineti cont ca in prezenta lui va aflati in apropierea duhorii raului" - Aici iar s-a descris perfect, bietul de el - caci oare eu sau el a scris textul "jegul" cu scopul clar dusmanos de a-mi macula persoana acuzandu-ma ca as poseda chiar "virtutile" lui satanice? Oare inregistrez eu lumea pe ascuns cu intentia s-o denigrez dupa aia? Dar cate intrebari nu pot pune in urma carora orice cititor destept ar deduce corect ca Bogdan Lipcanu este un smerit prefecut cu curul plin de draci? 
Eu l-am iertat caci prin el a vorbit chiar duhoarea raului, nu spiritul lui care sforaie pe el.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu