duminică, 12 iunie 2011

Plictisit

Odata cu alfabetizarea maselor au aparut tot felul de autori de literatura, iar in prezent sunt milioane. Numai in Romania ies sute de carti lunar. Tot pacaliciu e scriitor. Printre atatia pacalici scriitori, e foarte greu sa faci cacatu praf. Si in tara asta e aproape imposibil daca nu esti sprijinit de Stat ca cei pe care ii vad pe toate gardurile. Eu oricum sunt impotriva Statului astuia olog si-o afirm fara nicio jena. Practic mult din ce-am scris am scris impotriva Statului. Dar a fost inutil. Ca atare, de multe ori, ma gandesc sa-mi vad de alte chestii, sa ma las de sportul asta, pana la urma, stupid, din care prea mari foloase nu trag, si sa-mi folosesc retorica intr-o alta directie. Din cauza acestui sport mi-am si facut o gramada de dusmani, inutil, pe care oricum ma pis, dar zic asa... Oricum, cel mai mare pas pe care o sa-l fac este sa ies total din lumea literara. O lume de cacanari, de invidiosi si de oligofreni. S-o uit. Curand o sa sterg blogul asta. Cand nu v-a mai exista inseamna ca am siz adio.

9 comentarii:

  1. Cand nu v-a mai exista inseamna ca am siz adio.

    Cate greseli aveti in aceasta fraza? :)

    zambete si bucurii....spor in toate. Mai bine va lasati, intr-adevar!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te lasa geniul maestre...

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha,cât de amuzant a fost DoarEu.
    Băi,asta e strateghie de marketing,geniile îşi dau seama.
    Să nu te auto-omori,vezi,doar,că nici cu Vasilievici n-a fost scofală mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. n a fost amuzant doar eu. pentru ca eu imi permit sa scriu cum vreau. si oricum, e vorba aia pe care n am vrut sa i o spun, prostii retin detaliile si desteptii esenta. pe de alta parte stiu prea multe ca sa ma autoomor. in speta ca viata asta e tot ce am. n o sa mi o irosesc scriind. si prea mult nici nu mai am a scrie. am scris torrentul asta care i cea mai valoroasa carte care s-a scris vreodata. si stii de ce? pentru ca celelalte au fost scrise de primitivi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil c-ar trebui să nu te mai compari cu flauşatorii ăştia.
    De oprit n-ai să te opreşti.Şi ştii de ce ? Pentru că poeţia nu e pentru agricultori,or să li se umfle creierele ca mâinile pe sapă şi or să moară.Atât de simplu.
    Ah,şi pentru că-n tine e ascunsă asta mică :
    http://www.youtube.com/watch?v=WqtF_iKBqlI

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa-mi lipsească peştişorii de la gadgetul de sus. Sincer sper să nu-l închizi (blogul) atît de repede, şi în plus îmi place că ai un stil bazat pe multă improvizaţie, dar care nu se compară cu starea de relaxare pe ţi-o dau peştii. Apropo, am şi eu o rugăminte la tine, dacă se poate să schimbi culoarea la mâncarea lor pentru a o putea vedea. Mulţumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. "O lume de cacanari, de invidiosi si de oligofreni." din pacate aici aproape ca ai dreptate. sa nu generalizam, totusi. eu am lipsit 7 ani din lumea literara. cand m-am intors, adik de vreo cateva luni, am sperat sa gasesc lucrurile altfel asezate. din pacate is cam la fel ca acum 7 ani, cu deosebirea ca, totusi, exista mai multa comunicare.

    RăspundețiȘtergere
  8. "pentru ca eu imi permit sa scriu cum vreau. si oricum, e vorba aia pe care n am vrut sa i o spun, prostii retin detaliile si desteptii esenta" - tu îţi permiţi luxul să scrii cu greşeli de ortografie doar pentru că nu eşti în stare să scrii corect...şi mai vorbeşti de alfabetizare, neică!...proştii reţin detaliile?...cine te-a învăţat replica asta?...concediază-l!...nici-un scriitor care se respectă nu-şi "permite" să scrie cu asemenea greşeli de ortografie, vii tu să afirmi că tu îţi permiţi...ţi-a zis şi ţie unul că eşti tare şi şi s-au scurtcircuitat sinapsele...după figura din fotografie nu cred că eşti atât de prost încât să te uiţi în oglindă şi să-ţi spui tu ţie inepţiile pe care le publici ca şi comentarii la nişte texte demne de premiul nobel pentru literatură - gata, dacă eu am zis asta cu nobelul, acum tu ce vei face?...îţi pui cunună de lauri şi te pupi singur?

    RăspundețiȘtergere