joi, 30 iunie 2011

De la 0

Alaltaieri m-am decis s o iau de la 0, asa ca m-am tuns 0. Imi sta chiar foarte bine pentru ca am un cap bine sculptat, fara damburi aiurea, doar cu cateva cicatrice. Una e deasupra fruntii, in stanga, semn de buna purtare de cand eram mic, am cazut cu capul intr un tzarus de fier - si a doua e de la un pahar pe care mi l-am luat mai acu cativa ani. Cum calvitia la mine in familie e ereditara a trebuit sa fac acest semnificativ pas. Imi cadea foarte rau parul si mi era ca mai ramneam cu par de-un dus jumate. Or asta contravine planurilor mele de viitor, pentru ca nu vreau sa ajung in fruntea tarii cu fruntea pana n varful capului. E drept ca am un aer mai shtrengar, dar asta nu face decat sa mi amplifice sharmecul.

14 comentarii:

 1. vezi ca mai e un chel in fruntea tzarii!
  beraul de presa cock-troceni

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna seara,

  Eu sunt Mucifer si fac parte din echipa radio shantz. Noi avem un sediu foarte frumos aici la tara, suntem in mijlocul naturii, inconjurati de bashina porcului si de pizda tzigancii. Din cand in cand cautam oameni talentatzi pe care sa ii promoam la noi in sat, iar astazi ne-am oprit la tine. Credem ca poeziile dumitale vor fi foarte motivante la intalnirile saptamanale de la Caminul cultural si la discutziile zilnice dintre nea` Caisa si nea` Tzutzuriga de la crashma din sat.
  Te rugam sa ne contactezi cat de repede ca sa nu selectam alta valoare autohtona.
  Cu respect,
  A lu` Dumicatu`

  RăspundețiȘtergere
 4. Domnule A lu' Dumicatu',
  ma onoreaza nespus propunerea dvs asa ca urmeaza sa raspund afirmativ in urmatoarele cuvinte pe care cu permisiunea dvs nici nu le mai spun.

  RăspundețiȘtergere
 5. n am pt ca n am nevoie de permisiune

  RăspundețiȘtergere
 6. Citez
  “Domnule A lu' Dumicatu',
  ma onoreaza nespus propunerea dvs asa ca urmeaza sa raspund afirmativ in urmatoarele cuvinte pe care cu permisiunea dvs nici nu le mai spun.”

  deci...mi-ai cerut permisiunea

  RăspundețiȘtergere
 7. A lu' Dumicatule, din ce zona folclorica provii?

  RăspundețiȘtergere
 8. daca ti am cerut o nu inseamna ca am nevoie de ea. politetea..

  RăspundețiȘtergere
 9. atunci de ce pula mea mai ceri?

  RăspundețiȘtergere
 10. Te superi daca de acum incolo o sa iti spun Politicosu?

  RăspundețiȘtergere