marți, 18 iulie 2017

Interviu cu mine pe goodread.ro

https://goodread.ro/interviu-cu-stoian-g-bogdan-autorul-cartii-tehnici-secrete-de-seductie/


Emanuela Istrate: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?
Stoian G. Bogdan: Salut 😀 Dacă mi-ar face plăcere să vorbesc despre mine aş vorbi des şi mult, iar asta n-ar fi chiar o virtute.. Omul de deosebeşte de animale prin virtute, virtutea regenerează străluminează împuterniceşte şi înalţă sufletul omului, apropiindu-l de zonele cereşti paradisiace, virtutea amplifică funcţiile psihosomatice, virtutea ţine Universul laolaltă, pentru mine virtutea este chiar mai importantă decât orice, de-aceea în general vorbesc aproape monosilabic despre mine.
Găsesc cuviincios să vorbesc idei la 33 de ani câţi am azi, căci se spune că proştii vorbesc despre ei şi despre alţii, deştepţii despre fapte, iar înţelepţii vorbesc idei 😀 Am scris câteva cărţi, unele în oraşul meu natal Comăneşti, altele în Bucureşi, am publicat volumul de poezii Chipurile la ed. Cartea Românească 2009, superRomanul Nu-ştiu-câte-zile la ed. Trei 2010, superpoemul TORRENT la ed. Herg Benet 2011, comedia neurolingvistică Poemul poemelor la ed. A.T.U., şi manifestul filosofic Made in Romania pe siteul issu.com. Am absolvit Facultatea de Drept şi Masterul de Ştiinţe Penale, am activat ca avocat în Baroul Bucureşti timp de 5 ani, am câştigat recent o savuroasă contradicţie juridică cu Statul Român reprezentat prin Ministerul de Finanţe, dar încă nu am primit despăgubirile pe care le-am solicitat, am avut cei mai luminaţi profesori de drept, cărora le păstrez o mare recunoştinţă. Îmi place să cred că sunt un om modest, deşi în mai vechile mele tinereţi, când încă nu-mi urcasem mintea excelsior, am fost capabil de discursuri uneori poate arogante sau languros-viscerale la băutură despre semenii mei sau despre persoana mea sau despre situaţii de fapt, care mi-au produs destui contestatari şi neamici, pentru a căror iertare m-am rugat asiduu.
Am învăţat că modestia este totuşi o virtute, după ce mi-am reactivat Credinţa în Dumnezeu mai acu câţiva ani prin lectura Bibliei. Înainte de asta m-am iubit puţin mult cu nevasta unui preot răspopit care a zis cu mâna ei că-s un „viitor mistic”, când încă nici nu ştiam ce traducere are acest cuvânt. Am avut o lungă etapă de tinereţe când din ignoranţă negam Trinitatea şi Sacrul.
Destinul m-a readus pe calea adevărului vieţii, şi pentru toată ignoranţa de care am suferit în toţi anii mei de ateu, am primit prin rugăciune, asceză, studiu al textelor sacre şi virtute o Înţelepciune care mă onorează şi mă înalţă, o Înţelepciune pe care când citeam Pildele lui Solomon învăţam să o caut cu orice preţ. Despre Înţelepciunea asta îmi place să vorbesc când găsesc de cuviinţă, căci totul e din şi prin Înţelepciune. Cum spunea Solomon, Înţelepciunea se aşează ca o cunună peste capul celui înţelept, ca o salbă împrejurul gâtului său şi-l păzeşte şi-l măreşte 😀  Căci oare Înţelepciune nu este Lumină ? Şi oare nu cu Înţelepciune omul stimulează emisiile radiaţiilor şi astfel îşi amplifică Luumiina ca laserul?
E.I. Care a fost momentul în care scrisul a apărut în viața ta?
S.G.B. Scrisul a apărut în viaţa mea de când m-am născut şi mi s-a atribuit un CNP şi-un nume. Apoi, la căminul socialist din oraşul meu natal am învăţat să scriu diverse semne, pe care parcă le scriam cu piciorul. Apoi, la şcoală, când am învăţat să citesc cât de cât şi tot cât de cât, să scriu, primul meu mesaj scris a fost: MAMI SNT LA MAMIA. Primul meu impuls literar a fost după o tabără la Sălişte în care am auzit de la nişte rockeri puşti din Călăraşi un cântec satanist prin 1994. M-a inspirat un vers pe care îl reţin şi-acum: „un foc din iad îmi curge în vine”, pe care l-am transformat în subconştientul meu în: un foc din rai îmi curge în vine. Versul ăsta m-a răscolit, mi-a produs o puternică dorinţă de a fi poet, artist.
După care scriam printr-a şasea a şaptea cu un coleg de clasă, care mi se pare c-a trecut în nefiinţă deşi am auzit că trupul lui neînsufleţit se preumblă încă prin Bucureşti, ca să fac o butadă :)) bileţele romantice unor tinere gingaşe domnişoare.. deşi mai mult le dictam unor colegi cu caligrafia languroasă. Scopul meu literar a fost iniţial să scriu cântece, mă visam muzician puşti fiind şi între timp am şi devenit, am nişte poeme muzicale pe youtube. Ca să-mi iasă versurile pe care le voiam, a trebuit să mă fac poet mai întâi. Prin liceu eram deja cel mai iridescent poet din ţară, distinsa poetă Constanţa Buzea scria în revista România literară că parcă sunt un scriitor consacrat care umblă cu şoticării pe la rubrica Post Restant, recenzându-mi poemele de clasa a 11-a.
E.I. Ce te-a inspirat atunci când ai scris „Nu stiu cate zile”?
S.G.B. O! Am scris Nu-ştiu-câte-zile pe la 24-25 de ani inspirat de mentalitatea şi realităţile sociale ale tinerilor din România deceniului întâi şi anterior ale mileniului. Pentru cei care n-au trecut prin aceste decenii realităţile care s-au petrecut atunci ar părea fantastice. Era o mentalitate şi-o realitate generală pe care le-am satirizat într-un thriller bestial şi atipic, despre care Florin Călinescu a spus că (vreodată) va face un film în discursul ţinut la lansare, şi despre care Dan Silviu Boerescu a spus tuşind, tot la lansare, că „are coae”. Scriam gen despre ce se întâmpla în viziunea unui tânăr avocat cu o biografie nefericită şi plină de decese dubioase, un personaj pe care l-am creat prin distorsiuni generalizări şi tuşe specifice stilului de roman thriller american după care bunul meu prieten Q Tarantino capătă nominalizări la Oscar.
Ce vremuri am pictat în Nu-ştiu-câte-zile, tânăr scriitor cum eram, nişte vremuri antologice care nu s-au întâmplat niciodată şi care totuşi, păreau că sunt aevea în anul acela de aur 2010. O carte cu reverberaţii eterne Nu-ştiu-câte-zile, care cred că se mai găseşte de comandat online la un research. Mai e aici o nuanţă, eram supărat pe mentalitate şi pe realităţile tineretului, care suferea de un retard mai cumplit decât acum, pentru că îmi fusese infidelă o iubită cu care îmi plăcea să fac dragoste mult. Şi mai e o nuanţă, i-am dedicat superRomanul Nu-ştiu-câte-zile „prietenului meu Dumnezeu” – deşi Narcis, autorul virtual şi personajul care scrie la persoana a treia şi întâia povestea vieţii lui de până în anul 2010, este ateu. SuperRomanul acesta a influenţat şi amplificat prin satiră masiv nivelul de cultură şi de civilizaţie din ţara noastră, pentru că, toţi cei care aveau responsabilitatea să refineze civilizaţia au demarat un proces de îmbunătăţire a realităţilor tinerilor din România, care s-au schimbat în bine cu toate criticile grandioase care încă se pot face pertinent.
 
Poate că este necesar să îndrăznim mai mult în acte bonome, în corectitudine omenie şi prietenie ca nişte oameni oameni în vederea permanentei elevări a nivelului de trai şi civilizaţie al nostru al tineretului şi al întregului popor. Putem evolua numai împreună uniţi, putem să ne edificăm chiar în ţara noastră liniştea, pacea, bunăstarea şi înţelepciunea, dacă lăsăm uitării lăcomia, trufia, apatia, frica, neîncrederea şi perversitatea, dacă încetăm să torelăm corupţii, răul, corupţia care uneori ne vandalizează, şi dacă reuşim să credem cu dragoste, responsabilitate şi speranţă în Dumnezeu, în noi înşine, în noi ca popor, în noi ca umanitate.
E.I. Dacă ai avea posibilitatea de a rescrie oricare dintre cărțile tale, pe care ai alege-o și de ce?
S.G.B. Am posibilitatea să-mi rescriu toate cărţile, însă n-am niciun motiv să fac asta pentru că îmi plac aşa cum sunt cărţile mele. Când o să le reeditez o să aduc eventuale suave îmbunătăţiri de la înălţimea actualei mele minţi. Mi-ar plăcea să rescriu o carte pe care încă nu am publicat-o, din perspectiva timpurilor pe care le-am trăit în acei câţiva ani când am scris-o, timpuri de lapte şi miere, timpuri de experimente şi de dezvoltare personală de la larvă la fluture 😀 Este vorba despre TEHNICI SECRETE DE SEDUCŢIE – ULUITOARELE SECRETE ALE CELOR MAI CUNOSCUŢI, SATISFĂCUŢI ŞI RESPECTAŢI ARTIŞTI AI SEDUCŢIEI PE CARE NU VOR SĂ LE ŞTII.
Ca să scriu cartea asta a trebuit să studiez şi să experimentez şi să reinventez conceptul Seducţie şi tot ce presupune seducţia. Adică să studiez psihologia umană, să învăţ să utilizez limbajul verbal şi nonverbal în vederea obţinerii efectelor dorite, să pot influenţa în mod elegant psihologia umană prin limbaj, şi să scriu tot ce-am învăţat într-un mod plăcut, captivant, electrizant, fascinant şi pe înţelesul oamenilor ca mine cu IQ 75, cum şi pe înţelesul oamenilor cu IQ mult mai mare 😀 Tehnici Secrete de Seducţie e Seducţie în plină acţiune, un text care îi revelează studentului/studentei psihologia de succes a SuperSeducătorului. Tehnicile astea sunt utilizate numai de agenţii 007, de preşedinţii ţărilor civilizate şi de Regii drepţi 😀
Adică, dacă ai curajul, charisma şi şharmekul pe care înveţi să le ai şi să le utilizezi etic din Tehnici Secrete de Seducţie, dacă ai kitul de programe şi aplicaţii psihologice care ţi se instalează în subconştient pe parcursul lecturii, asimilării şi înţelegerii acestor Tehnici Secrete de Seducţie, dacă ai modele de formule magice pe care le poţi utiliza ca să seduci în câteva minute orice femeie şi orice bărbat îţi doreşti, dacă ai abilitatea de a recunoaşte seducătorii făţarnici, perverşi sau escroci şi formulele de limbaj cu încărcătură ocultă negativă menite să-ţi încurce şi înşele mintea, dacă ai o psihologie de succes, sigur şi satisfacţiile sunt pe măsură. Mi-a plăcut să învăţ şi să experimentez Uluitoarele Secrete ale celor mai Cunoscuţi, Satisfăcuţi şi Respectaţi Artişti ai Seducţiei pe care nu vor să le ştii, de-aceea spun glumeţ că aş retrăi timpurile când am scris această carte. Mă roagă prietenele mele să o public ştiind cam ce tehnologie se află pe paginile lucinde dintre coperţile vii pe care şi le imaginează pipăindu-le în viitor… Momentan i-am făcut pagină pe facebook.
E.I. În prezent lucrezi la o nouă carte?
S.G.B. Lucrez la mai multe cărţi, însă nu vreau să vorbesc acum despre ele. Noua mea pasiune este să fac muzică. De mic copil mi-am dorit să fac muzică, iar zilele astea reuşesc din ce în ce mai bine. Multe dintre poemele mele de dragoste merg perfect pe muzică, fiind cu mult superioare tuturor textelor care se aud în muzica românească, care din punctul meu de vedere sunt nişte texte pline de stări viscerale, de un lame fastidios, şi pline de mejase subliminale care pot încurca şi programa eronat ascultătorii. Dacă ascult muzica românească de imitaţie occidentală sau orientală: numai trişti şi triste, numai dezamăgiţi şi dezamăgite-n dragoste, numai frustraţi şi frustrate – nu mă mai refer la mârlani, la drogaţi şi la alţi instigatori la fapte penale.
Sunt sigur că toată acea muzică este susţinută şi promovată tocmai pentru programarea eronată a tineretului. Nici nu ne dăm seama cam câtă mentalitate de infractori şi de mârlani au indus în tineretul din ţara noastră cântecele anumitor trupe de hip-hop şi nu numai, cum nu ne dăm seama nici cam ce mentalitate de prostituate a indus în tinerele din ţara noastră muzica românească de inspiraţie occidentală şi orientală care a avut şi continuă să aibă succes în ţara asta.
E.I. Ai un obicei zilnic de a scrie?
S.G.B. Mda, scriu aproape zilnic ca un grafoman tot felul de texte. E un obicei pe care mi l-am propus pentru îmbunătăţirea permanentă a discursivităţii. Multă vreme n-am ştiut să leg două trei idei, iar acum că m-am deprins cu acest meşteşug divin, când mă apasă un discurs, fie el şi unul cu expresii plăcut vulgare, apăs tastele ca un pianist. În materie de filosofie am învăţat şi continui să învăţ de la imortali, de la marii Brahmani şi Înţelepţi şi Rishi şi Yoghi, şi de la Avatarele Dumnezeirii, care zburdă strălucitori prin lumi şi paradise la care mulţi oameni nici nu se pot gândi, din păcate.
E.I. Pe plan literar unde te vezi peste 5 ani?
S.G.B. Pe plan literar mă văd cu palmaresul îmbogăţit cu un Nobel şi cu un Oscar luate deja de câţiva ani peste cinci ani. Autor al unor poeme muzicale de adâncă perspicacitate şi frumuseţe, adorat de glorie şi de contemporani. Încununat cu succes supranatural întrucât, chiar dacă cu modestie, sunt Soarele Literaturii Române 😀
E.I. Crezi că scrisul te-a schimbat într-un anumit fel?
S.G.B. Clar scrisul m-a schimbat influenţându-mi gândirea, comportamentul, corpul şi psihicul. Clar scrisul m-a ajutat inclusiv să mă autoconştientizez şi perfecţionez, atât scrisul meu cât şi scrisul altora. Am fost înzestrat şi împuternicit cu Talent, cu Geniu literar de Însuşi Divinul Tată al Cerurilor şi al tuturor celor din Ceruri, de pe pământ şi de sub pământ, iar faptul că sunt conştient de asta este un argument că scrisul m-a schimbat în multe feluri, m-a îmbogăţit spiritual. Slavă Scrisului şi Slavă Domnului că noi, oamenii, avem la dispoziţie acest mister, care este scrisul, în vederea emancipării noastre ca fiinţe spirituale 😀
E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?
S.G.B. Cititorii îmi pot urmări activitatea pe blogul meu, şi pe profilul meu de facebook Stoian G. Bogdan, iar dacă vor să citească nişte poezii magice pot căuta numele meu pe siteul versuri-si-creatii.ro. Dacă doresc, cititorii interesaţi îmi pot cumpăra cărţile publicate în anii anteriori de pe diverse siteuri de pe net, inclusiv de pe emag.
Recomand tinerelor domnişoare comedia Poemul poemelor. Iar dacă au plăcerea şi curiozitatea şi interesul, îmi pot vizita pagina de facebook Tehnici Secrete de Seducţie pentru a vedea coperta, a citi prefaţa cărţii şi apăsa Îmi place 😀 Cu cât am mai multe Îmi place la pagina aia, cu-atât mai mare chef voi avea să public cartea, pe care o voi vinde aproape la preţ de dumping comparativ cu tehnologia nepreţuită pe care o ofer. Voi percepe Preţul de 180 lei pentru adulţi, Preţul de 99 lei pentru elevi şi studenţi, şi alte preţuri mai piperate pentru oameni cu posibilităţi financiare spectaculoase 😀
E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii GoodRead.ro?
S.G.B. Distinşi cititori, sper că va făcut la fel de multă plăcere să citiţi cuvintele mele câtă mi-a făcut mie să le aştern pentru dumneavoastră. Trăim într-o lume în care cele sfinte adevărate drepte şi eterne sunt sfidate prin minciună, dezinformare, manipulare, război psihologic şi război între diverse organizaţii cu interese meschine, criminale, sau chiar demonice, de-aceea este bine să învăţăm să citim, să înţelegem ce citim şi să putem să controlăm influenţa a ce citim asupra geneticii nostre.
Cuvintele sunt vietăţi care pot conduce în cea mai abjectă pierzanie, cum şi în cea mai perfectă stare de supraconştiinţă şi uniune cu Divinitatea, este bine să cunoaştem cât mai multe idei adevărate pe care numai din textele sacre le putem afla, începând cu textul Bibliei în care Iisus Christos întreba: „Oare aţi uitat că sunteţi dumnezei?” Ideile adevărate sunt Înţelepciune, iar Înţelepciunea protejează înţeleptul ca un scut antirachetă 😀 pentru că înţeleptul este el însuşi Înţelepciunea sa 😀 Este timpul să creem prin Înţelepciune civilizaţia pe care o merităm şi-o putem în ţara noastră, astfel încât peste 5 ani să ne putem bucura de realizări fabuloase pe toate planurile, nu numai pe cel literar, şi de o dezvoltare psihosomatică individuală care să ne permită să ne uităm la cei care eram acum ca la maimuţele din copaci 😀
Credinţa e substanţa situaţiilor viitoare, deci ceea ce credem se transformă în realitate. Să credem în potenţialul nostru supranatural latent şi să-l fructificăm cu abnegaţie 😀 Foarte importată de incantat în acest sens este silaba sacră: OM. Doamne-ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu