miercuri, 19 august 2015

Aliluia


Excelenta scrisoare i-a trimis Adrian Severin noului Ambasador SUA in Romania. A criticat faptul ca SUA se implica atat in Politica, cat si in Justitia din Romania, si faptul ca SUA actioneaza domnant in Romania. A mentionat faptul ca o buna parte a intelectualitatii din Romania prezinta o chemare catre politica rusa. S-a exprimat privind coruptia din UE, dar si despre Coruptie in sens larg, in legatura cu sistemele politice nedemocratice. Si a exprimat urmatorul punct de vedere: "...diplomații americani în post la București vor trebui nu doar să asculte toate punctele de vedere românești și să stabilească relații directe cu reprezentanții tuturor școlilor de gândire și ai curentelor de opinie din România – așa cum au făcut-o până la începutul anilor 2000 – dar și să analizeze permanent starea de spirit a națiunii române – iar nu numai disponibilitatea conducătorilor români de a se alinia servil la exigențele americane – căutând a înțelege totodată măsura în care agenda americană este compatibilă cu felul de a gândi și simți al românilor, cu valorile lor morale și identitatea lor culturală – așa cum s-a procedat cu succes chiar în timpul Războiului Rece."
Ca Intelepoet Român, ca reprezentat al Gandirii si Spiritualitatii Naturale a Natiunii Daco-Române [in care Natiune includ si minoritatile care traiesc pe teritoriul Romaniei] si ca Ambasador al Divinului pe Pamant, aduc urmatoarele mentiuni in legatura cu cele specificate de Adrian Severin:

l. Referitor la faptul ca SUA se implica in Politica si Justitia din Romania - Prin Acordurile si Tratatele la care Romania a aderat si avand in vedere Coruptia din Politica si Justitia din Romania, dar si faptul ca Romania, prin Coruptia din Justitia si Politica din Romania, a acumulat catre anumite institutii financiar-bancare mondiale datorii substantiale care se vor a fi achitate, SUA este intr-un fel indreptatita sa se implice in scop purgativ in Politica si Justitia din Romania.

ll. Referitor la faptul ca o buna parte a intelectualitatii din Romania prezinta o chemare catre politica rusa - Este un Adevar Istoric ca Rusia exercita cu succes actiuni de influentare si dominare a intelectualitatii din Romania si nu numai, atat a celei cultural-artistice, cat si a celei politice, si este un adevar ca, prin Trecutul Istoric si Ortodoxie, poporul român si cel rus au anumiti numitori comuni, ca atare "chemarea" intelectualitatii respective nu are de ce sa fie surprinzatoare, ba, avand in vedere anumite considerente pe care le vom mentiona ulterior, ea poate fi pozitiva.

lll. Referitor la Coruptie si la Coruptia din UE - Coruptia este o Boala e psihicului uman care are la baza cumulativ nestiinta, inconstienta, prostia, degenerarea, lipsa de autocontrol, egoismul. Scopul ultim al Politicii este Elevarea Spirituala a Tuturor Indivizilor care formeaza Umanitatea, in niciun caz nu are ca scop imbogatirea prin manevre insidioase si/sau prin indobitocire, coercitie si violenta, pe spinarea Majoritatii, a celor Corupti, indiferent de originea, etnia sau nationalitatea lor.

lV. Referitor la punctul de vedere citat dar si la intreaga scrisoare - Mentionam ca tonul leste unul arogant si ca nu reprezinta atitudinea Natiunii Române vis a vis de SUA. Totusi, asa cum voia sa spuna si domnul Adrian Severin, este necesar si important pentru o mai buna colaborare ca diplomații americani în post la București să asculte toate punctele de vedere românești și să stabilească relații directe cu reprezentanții tuturor școlilor de gândire și ai curentelor de opinie din România, dar și să analizeze permanent starea de spirit a națiunii române, căutând a înțelege totodată măsura în care agenda americană este compatibilă cu felul de a gândi și simți al românilor, cu valorile lor morale și identitatea lor culturală. In acest sens, ca Intelepoet si ca reprezentant al Gandirii si Spiritualitatii Naturale a Natiunii Daco-Române aduc la cunostinta Gandirea si Simtirea noastra naturala:
Avand in vedere asezarea geopolitica a Romaniei pe Planeta si avand in vedere Situatia de Fapt a Lumii din punct de vedere Spiritual, Politic, Cultural si Social, Natiunea Daco-Româna gandestie si simte ca Romania si daco-românii nu au de ce sa aiba granite, nici fata de vecinii lor si nicaieri in lume. In acest sens Romania poate fi in acelasi timp si Stat al SUA, si Stat al UE si Stat al Eur-Asiei si al orcarei alte Asociatii de State de pe Mapamond. Natiunea noastra doreste ca România sa fie Capitala Spirituala a Lumii, in loc in care toate Politicile si toate Religiile Converg, un loc in care cetatenii sunt scutiti de taxe si impozite si-n care Apa, Internetul si Electicitatea sunt Gratuite. In acest sens, Natiunea Daco-Româna, avand in vedere jafurile si opresiunile la care a fost supusa, este indreptatita la a primi bani si resurse dela toate Natiunile care au agresat-o, cu titlu de Daune Morale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu