miercuri, 20 mai 2015

Drogurile si Politica

Un studiu efectuat de mai multi doctori in Sociologie din diferite parti ale UE si publicat in presa independenta arata ca majoritatea politicienilor [functionari publici] europeni consuma frecvent sau au consumat cel putin o data substante numite droguri. In topul tarilor cu cei mai multi politicieni [functionari publici] consumatori de substante numite droguri se afla Spania, Germania, Cehia, Olanda, Italia, Franta, Regatul Unit. In topul tarilor cu cei mai putini politicieni [funtionari publici] consumatori de substante numite droguri se afla si Romania, politicienii romani sunt, conform studiului, cei mai betivi. Spaniolii prefera cocaina si cannabisul, germanii prefera amfetaminele, italienii prefera cocaina si amfetaminele, francezii cannabisul si amfetaminele, olandezii amfetaminele, lsd-ul, ciupercile halucinogene si cannabisul, cehii cocaina iar britanicii cocaina, amfetaminele, opiumul etc. Despre aceste asa numite droguri si despre efectele lor se aud tot felul de povesti, deopotriva negative si pozitive, cert e ca foarte multi oameni din lumea civilizata le consuma, iar daca intrebi orice consumator sau fost consumator despre cum s-a simtit sub efectul lor, vei primi numai si numai raspunsuri pozitive. Pe parcursul masteratului in Stiinte penale pe care l-am absolvit, motivat de faptul ca stiam ca in anumite tari ale lumii consumul si traficul de substante numite droguri nu este incriminat, am studiat cu interes motivul pentru care substantele numite droguri sunt interzise iar traficarea lor este incriminata opresiv la nivel mondial - am ajuns la concluzia ca substantele numite droguri sunt interzise, iar traficarea lor este incriminata opresiv, din mai multe motive:
l. Sunt o sursa de venit mai mult decat substantial chiar pentru politicienii care mentin/sustin interzicerea si incriminarea traficarii lor, sau daca nu pentru ei, in mod sigur pentru patronii lor.
ll. Sunt o sursa de venit mai mult decat substantial pentru State. Statele castiga de pe urma prevenirii, combaterii etc. traficarii lor.
lll. Au efecte pozitive/benefice daca sunt consumate pe termen scurt si mediu asupra sanatatii fizice si mentale a omului. Nu mai spun ca cannabisul si derivatele din cannabis vindeca peste o suta cincizeci de boli...
lV. Ajuta la desteptarea si elevare spirituala a omului.
Ca atare, conform concluziilor mele bazate pe argumente mai mult decat solide si pertinete, dar si ale altor savanti, substantele numite droguri sunt interzise, iar traficarea lor este incriminata, nu pentru ca efectul acestor substante asupra sanatatii fizice si mentale ar fi nociv, asa cum se tot bate apa-n piua ca ar fi... este cunoscut ca efectul tutunului si al alcoolului este mult mai mult mai si intr-adevar nociv. De altfel, insusi faptul ca nenumarati politicieni [functionari publici], savanti, oameni de stiinta si artisti de pe mapamond le-au utilizat si continua sa le utilizeze pentru imbunatatirea sanatatii si performantelor fizice si mentale, confirma ca e ceva putred in ceea le priveste. Oricum, incriminarea si pedepsirea traficului de substante numite droguri este un abuz, pentru ca incalca dreptul de proprietate de sine si libertatea constiintei omului, strigator la cer.
In poemul Romania are nevoie de niste MDMA le recomandam inaltilor functionari publici ai Romaniei sa consume din cand in cand pentru a se destepta si pentru ca, destepti fiind, sa poate eleva social si spiritual natiunea romana, MDMA. Oricat de nebun si abnorm ar suna ce-am spus pentru cineva cu gandirea in cutie, chiar vorbeam serios. Un Iohannis, un Ponta si un Guvern high, ba chiar un Parlament high, pe MDMA, ar ridica natiunea romana, infrastructura tarii samd la cote de neimaginat. Daca politicienii altor tari cu mult mai evoluate se ajuta cu substante numite droguri in politica si obtin rezultate extraordinare, politicienii nostri de ce nu ar putea?
Care-i efectul MDMA-ului? Il vezi pe Iohannis cat e de plapand si lent si chiar molau? Ei, un Iohannis pe MDMA stii cum ar fi? Teleghidat. Ar vorbi a Cicero, s-ar misca ca Richard Gere in American Gigolo, ar fi patriot ca Zelea Codreanu, umanist ca Contele de Saint Germain si-ar fi un presedinte chiar mai smecher ca Obama si Putin la un loc. Un Ponta, care Ponta nu-i fraier oricum, pe MDMA, stii cum ar fi? Aoleu... Ca un clapon preschimbat in vultur. I-am pupa cu totii mana. Un Guvern si un Parlament pe MDMA? Am face Romania imperiu :D
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu