joi, 30 iunie 2011

De la 0

Alaltaieri m-am decis s o iau de la 0, asa ca m-am tuns 0. Imi sta chiar foarte bine pentru ca am un cap bine sculptat, fara damburi aiurea, doar cu cateva cicatrice. Una e deasupra fruntii, in stanga, semn de buna purtare de cand eram mic, am cazut cu capul intr un tzarus de fier - si a doua e de la un pahar pe care mi l-am luat mai acu cativa ani. Cum calvitia la mine in familie e ereditara a trebuit sa fac acest semnificativ pas. Imi cadea foarte rau parul si mi era ca mai ramneam cu par de-un dus jumate. Or asta contravine planurilor mele de viitor, pentru ca nu vreau sa ajung in fruntea tarii cu fruntea pana n varful capului. E drept ca am un aer mai shtrengar, dar asta nu face decat sa mi amplifice sharmecul.

13 comentarii:

  1. vezi ca mai e un chel in fruntea tzarii!
    beraul de presa cock-troceni

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,

    Eu sunt Mucifer si fac parte din echipa radio shantz. Noi avem un sediu foarte frumos aici la tara, suntem in mijlocul naturii, inconjurati de bashina porcului si de pizda tzigancii. Din cand in cand cautam oameni talentatzi pe care sa ii promoam la noi in sat, iar astazi ne-am oprit la tine. Credem ca poeziile dumitale vor fi foarte motivante la intalnirile saptamanale de la Caminul cultural si la discutziile zilnice dintre nea` Caisa si nea` Tzutzuriga de la crashma din sat.
    Te rugam sa ne contactezi cat de repede ca sa nu selectam alta valoare autohtona.
    Cu respect,
    A lu` Dumicatu`

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule A lu' Dumicatu',
    ma onoreaza nespus propunerea dvs asa ca urmeaza sa raspund afirmativ in urmatoarele cuvinte pe care cu permisiunea dvs nici nu le mai spun.

    RăspundețiȘtergere
  4. n am pt ca n am nevoie de permisiune

    RăspundețiȘtergere
  5. Citez
    “Domnule A lu' Dumicatu',
    ma onoreaza nespus propunerea dvs asa ca urmeaza sa raspund afirmativ in urmatoarele cuvinte pe care cu permisiunea dvs nici nu le mai spun.”

    deci...mi-ai cerut permisiunea

    RăspundețiȘtergere
  6. A lu' Dumicatule, din ce zona folclorica provii?

    RăspundețiȘtergere
  7. daca ti am cerut o nu inseamna ca am nevoie de ea. politetea..

    RăspundețiȘtergere
  8. atunci de ce pula mea mai ceri?

    RăspundețiȘtergere
  9. Te superi daca de acum incolo o sa iti spun Politicosu?

    RăspundețiȘtergere