luni, 7 noiembrie 2016

Secretul sondajelor de opinie

Sclavagismul nu mai e atat de departe. Deja actualui Guvern intrece toate masurile bunului simt. E pe japca rau. Acu umbra sa-i oblige pe proprietari sa perceapa chirii si de la rude. Adica, tu ai casa ta, si proprietatea e sacra si inviolabila, da vin unii, care s-au pus pe capul nostru prin metode neortodoxe , si-ti impun ce sa faci cu ce-i al tau. Ceea ce nu-i doar abuz, e viol al dreptului de proprietate. Sa nu uitati sa votati pertidele cioloshiste.
Pentru cei care nu consimt sa fie sclavi numai puterile supranaturale ii salveaza. Pe lumea asta, in care rasa Elitei trateaza restul muritorilor ca pe sclavi, si-o fac pe buna dreptate ca, multi muritori au minti de sclavi si le place sclavia, omul care vrea sa se bucure de libertate si independenta are ca si varianta unica Religia. Religia este mama stiintelor, este singurul lucru intr-adevar important pentru ca este calea spre tot ce-i mai bun, inclusiv spre libertate si independenta. Oamenii fara Religie sunt morti, chiar daca se misca. De fapt, oamenii fara Religie cica nici nu-s oameni :D Ca, zice Religia, sclavii, nebunii si raufacatorii nu-s oameni, ca n-au constiinta dreptului si-a religiei care-l include, ca nu-s sapiens .
Prin Religie ajungi la un moment dat intr-un stadiu care-ti permite sa te enervezi atat de tare cand abuzul devine strigator la cer incat sa refuzi orice coercitie. Si sa n-aiba nimeni ce sa-ti faca pentru ca esti invulnerabil/a. Fara Religie te supui coercitiei, faci tot ce vrea muschiu lor chiar daca tot ce-ti impun e abuziv. Chiar, nu ti se pare abuziv sa-ti impuna unii sa le platesti taxa pe proprietatea ta, ba mai mult, sa te oblige sa le ceri chirie la rude si prieteni?







E un documentar foarte interesant despre bani, se intituleaza Bitcoin. Doar ce l-am vazut. Excelent, chiar daca stiam aproape tot ce-i oferit intr-insul.






The aim of human life is to attain God realization while doing good in the world; the means of God realization is bhakti and God's Grace; and God, Who is omnipresent in His eternal Divine personal form, is all-kind, all-loving, all-Gracious and all-beautiful. Out of His extreme loving kindness to all the souls, He instantly reveals Himself to anyone whenever a person wholeheartedly surrenders to Him in total love and dedication.
Human body is the only chance where a person could receive liberation from the eternal bondage and the inflictions of maya. If you do not realize God before death overtakes you, it would be the greatest disaster of your life and you will be suffering for uncountable lifetimes by taking birth in various species.





Unui amic vândut

iooo, am vooie să pun virgulă între subiect și predicat
tuuu, ai vooie numai să mănnci căcat :D se știee






Secretul sondajelor de opinie

A inceput campania electorala si fetele uratilor precum si numele lor sunt pe toate gardurile. Sa vezi atatia urati si numele lor e de-a dreptul neplacut . Si nu doar ca e neplacut, dar mai e si cu efect nociv asupra psihicului, pentru ca, daca atunci cand privesti icoanele sfintilor te incarci pozitiv cu lumina, inteligenta , intelepciune, atunci cand te uiti la fetele uratilor te incarci cu intuneric, perversitate si scarnavie, caci totul vibreaza. Este, intr-adevar, o agresiune subtila faptul ca fetele si numele uratilor apar pe toate gardurile, ba chiar si pe banere deasupra strazilor samd. Dar nu asta e subiectul discursului meu.
Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca cea mai eficienta manipulare se face prin intermediul sondajelor de opinie. Sondajele de opinie nu iti ofera date corecte ci date false si insidioase pentru a-ti creea o impresie gresita despre partide si candidati. Sondajele nu au oferit niciodata adevarul despre intentiile si preferintele electorale ale electoratului, pentru ca, nu acesta este rolul lor: Rolul real al sondajelor de opinie e sa-ti induca ideea ca un partid sau un candidat este mai mult sau mai putin preferat de electorat si astfel sa te faca sa votezi sau sa nu votezi un partid sau un candidat. Sondajul, adica procentele alea pe care ti le arata ziarele, televiziunile si publicatiile online sunt nimic mai mult decat instrumente de propaganda si manipulare cele mai eficiente si nimic mai mult. Iar lucrul acesta este un secret atat de bine pastrat.. De-aceea, cand vezi acele procente care iti zic cat de preferat e un partid sau un candidat: nu pune botu :D E prosteala. Da prosteala din aia.. cacanaroasa.
Aceasta informatie referitoare la sondaje nu este cunoscuta de prea multa lume, adica este atat de secreta incat probabil la nivel mondial o cunosc maximum cinci zeci de mii de oameni.
Pe de alta parte, daca partidele apeleaza ma manipulare pentru a-si castiga voturile inseamna ca nici ele si nici membri lor nu sunt de buna credinta si ca intentiile lor sunt private pe spinarea ta si-a altora. Sigur ca tu stiai deja asta ca doar traiesti intr-o tara in care nu exista democratie ci oligarhie partinica.
Si-o sa-ti mai zic un secret: PNLul, USRul, PSDul si celelalte partide care au ca lideri si membri vechii "demnitari" sunt aripile aceluiasi partid unic.
 
 


Mi-am dat seama ca n-o sa iau Nobelul pentru literatura si pace. Sunt prea bun pentru premiul ala demonetizat si de cacat. Premiul ala se duce la scriitori de cacat si la politicieni de cacat care practica razboiul pentru japca :D Oare nu l-a luat Obama fix cand suplimentase efectivul militar in Afganistan? Oare nu l-a luat si Bush jr.? Si anul asta, Bob Dylan, pfff. Al de Bob Dylan pentru literatura e ca penisurile chinezilor pentru vaginele MILFurilor de culoare :D Vai de mine, Premiul Nobel e o cacanarie, nu-l voiam decat pentru suptele alea de mii de euro.. Da mai bine ma las lipsit decat sa intru in duzina parciurilor :D Sa-l ia Cartarescu ca el chiar il merita :D






Excelenta initiativa PSD de a anula cele o suta si ceva de taxe, inclusiv taxa radio-tv. Nimic nu este mai abuziv decat obligativitatea taxelor pentru civili. Statul poate face profit si din profit civilizatie si fara a taxa civilii - c and Statul este administrat de profesionisti civilii nu platesc taxe, cand Statul este administrat de agramati politic si/sau corupti taxele abunda. Civilizatie inseamna inclusiv exonerarea de taxe a civililor, precum si remunararea lor cu o parte din profitul obtinut de Stat . Civilizatie inseamna Abundentza, Lux, pentru fiecare garantat.
[As ruga domnii care ma citeaza, inclusiv pe domnul Presedinte si pe domnul Premier, sa specifice ca-s vorbele mele cand citeaza vorbele mele :D ]

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu