duminică, 21 decembrie 2014

Despre Insulta

Despre Insulta

Parlamentul a reintrodus in Codul Penal infractiunea numita Insulta.
Dar, omul destept stie ca are puterea sa aleaga intre a se simti insultat de vorbele cuiva si a-si pastra serenitatea.
Mai mult, omul destept stie ca a fi seren este mai bine decat a fi jignit.
In plus, omul destept, fiind capabil de autocontrol, indiferent de ce vorbe i se adreseaza, isi pastreaza serenitatea.
Daca omul nu este in stare sa-si pastreze serenitatea inseamna ca este incapabil de autocontrol, ca atare e slab si prost.
Asadar, Parlamentul a reintrodus in Codul Penal infractiunea numita Insulta pentru a sustine prostii, prostia si slabiciunea lor in floare.
Asadar, Parlamentul, dar, de fapt, parlamentarii, sunt prosti, ba mai mult, sustin prostia si slabiciunea romanilor prin acte normative evident proaste.
Vin eu si ma intreb, de ce eu, care am tot Parlamentul cu toti prostii care il compun intr-un neuron, sa ma las guvernat de prosti si sa respect legi evident proaste?
De ce sa accept eu guvernarea prostilor?
Bine, nici n-am ce sa le fac, caci ei sunt reflexia prostiei generale din Romania, precum in cer asa si pe pamant.
Dar sunt extrem de indignat ca sunt guvernat de prosti.
Sunt de parere ca un stat trebuie sa fie guvernat de intelepti, nu de prosti, nu de bogati si, cu-atat mai putin de din astia tari pe pumn, gen smardoi. Astia impiedica de prea multa vreme progresul spiritual si social al poporului roman si al umanitatii in general.
Tre sa fac ceva sa ajung macar Ministrul Culturii in tara asta, rapid.
M-am saturat de prosti.






Presedintele ales, domnul Klaus Iohannis, a initiat un proiect de constructie a unui Muzeu al Comunismului la Timisoara. La fel de bine, as sugera, sa initieze si un Muzeu al victimelor post-comunismului, sau capitalismului, daca vreti, cu sediul la Guvern, Cotroceni, Parlament samd.
Ca daca in opt noua, cand avea loc Lovitura de Stat, eram douastrei de milioane, acum suntem sub optispe, atentie. In plus, suntem si datori vanduti la camatarii internationali, si alientati politic, si catalogati in ultimul raport UE drept cel mai sarac si necivilizat popor cu statul cel mai corupt si infrastructura cea mai primitiva.
De asemenea, ar putea sa initieze un proiect prin care sa ajung eu, care sunt si mai inteligent decat mai toata functionarimea capusa a Statului Roman actual la un loc, si mai frumos si mai elevat si mai de buna credinta si mai patriot si chiar mai cult, Ministrul Culturii in Romania.
Actualul ministru al culturii, domnul Kelemen Hunor, prezinta atat incompetanta cat si, rea credinta. Iar pentru Cultura romana nu face nimic, ba din contra. Ia de la gura noastra, a oamenilor de cultura romani, ca sa umfle propagandistii din judetele pe care le vor in stapanire si alte persoane de o astfel de credinta indoielnica.
Oare nu a luat la misto revistele breslei scriitorilor si-a artistilor, zeci de reviste, cu doosute cinci zeci de mii de euro, recent? Pai e frumos asa?
Daca nu are posibilitatea aceasta, sa infiinteze un Minister al Demnitatii Nationale, cum excelent imi sugera scriitorul si avocatul Scriitorul Român, pe care sa mi-l puna la dispozitie spre administrare cat mai curand.
Si noi, romanii, trebuie sa avem reprezentanti in Stat - prea alienati suntem in tara noastra.
Multumesc :D






“Primul secret necesar conducerii oamenilor este strict legat de supremaţia asupra celor mulţi.
Astfel se poate provoca atâta vrajbă, îndoială şi păreri contradictorii, încât oamenii de rând nu se pot orienta în acestă harababură şi sunt convinsi ca nu este bine sa aiba vreo opinie personala cu privire la politica.
Trebuie aprinse pasiunile poporului. În acest scop, trebuie creată o literatură murdară, facilă, lipsită de spirit şi dezgustătoare”.
Da aia se scrie in halatul asta de prost in tara noastra.. mai ales poetii.. ca-s manipulati. Eu le mai spun, da ei zic ca-s nebun.. Da aia-s la moda toti betivii, turnatorii, nashpetii, marletii, marxistii samd samd samd







Mi-am dat aseara seama in beciul ala de la Eden ca poti sa faci rau cu intentia sa faci bine. Jucau unii ping pong si-a venit la un moment dat mingea inspre mine. Cu intentia sa o apropii de unul dintre jucatori, ca sa-l scutesc de efortul deplasarii, i-am dat un sut de s-a dus hai hai, la o distanta mult mai mare decat era cea de la el la mine. Astfel, cu intentia sa-l scutesc de un efort pe jucator, i-am dublat efortul. Deduc ca tre sa fiu cu mai mare bagare de seama si cu mai multa atentie cand actionez intru a face bine, caci, iata, e posibil sa fac rau cu buna intentie. E si-o vorba in acest sens, pe care o stiu de la o veche prietena care o stia de la maica-sa, gen: fereste-te de ce-i ce-ti vor binele caci e posibil sa ti-l ia 







nu ca ma cac pe mine, da nenii astia de conduc tara din umbra, nu astia de se vad, ca astia-s pacalici, tzugulani, scamatori, nu stiu nici cate urechi au, neoameni fiind, programe virus-functionar, ma asculta intocmai, fara sa fie atenti la nuante. Zic ca Tineretul tre sa-si ia in maini propriul destin si friele tarii - hop, s-a umplut Guvernul de tineri si conducerile partidelor deopotriva. Daca mai sunt si din astia peste cinci zeci, aia sunt tineri la minte.. tot plebei si ei spiritual si intelectual. Ce sa zic.. trebuie tineri dom'le, da tineri patrioti, curajosi, ovolactovegetarieni neaparat ca carnea tampeste, nefumatori, neviciosi, heterosexuali, cu credinta si iubire de Dumnezeu, cu demnitate, de buna credinta, cu talent, cu viziune, elevati spiritual, nevanduti, incoruptibili si cu IQ-ul peste o suta cinci zeci. Pai astia de-s acu sunt niste gainari care joaca rolul de domni si de doamne, si-l joaca si prost. Ca masele oligofrene nu vad asta, e alta discutie. Bine, stiu ca domnii astia de conduc din umbra au tot interesul sa puna tzugulani si scamatori in functii importante ale statului, adica oameni de paie, nevertebrati, bulangii, santajabili, corupti samd, ca sa-i manevreze cum vor ei inspre Genocidul Natiei Romane.. da mai puhales da-va-n fecale.. tinerii astia sunt reprezentativi pentru masele oligofrene, cel mult, da nici pentru ele, iar pentru noi astia, care avem mobilier imperial in capatzani, indiferent de varsta, NU-S. Imi pare rau ca nu-mi plac barbatii si ca nu ma mai fut cu bagaboante si cu prostaciuni, ca sa mor ne nu vi-i futeam in cur si muiam pe toti in sase luni, caci ei sunt, indiferent de sex, niste pizde proaste..







A plati taxe si impozite catre un stat catalogat drept "cel mai corupt" este a-ti lua de la gura pentru a sustine coruptia si, totodata, a-i finanta, hrani si preamari pe cei care te saracesc, imbolnavesc, corup, indobitocesc, prostesc, exploateaza, jecmanesc, otravesc samd cu scopul sa te distruga. E autoagresiune.






La capitolul neseriozitate se sta excelent





Se-mbolnaveste lumea de cancer la toate alea, de toroide, de de toate, si moare pe capete de cand cu Codexul Alimentar.. Am auzit ca o profa care mi-e foarte draga de-a mea s-a imbolnavit si alte persoane pe care le cunosc. Mancarea e contaminata, asa cum tot latru de vreo doi ani, asa dispune Legea data de Guvernul Boc, pisa-ne-am pe el, contine cate o otrava pentru fiecare glanda, deci sapte otravuri... Si asta e doar inceputul, doar inceputul, sa ne fereasca Dumnezeu de cuprins si de incheiere...
A se avea mare atentie la ce se mananca, mai ales la mancarurile, bauturile si cosmeticele din supermarketuri. Putin, Presedintele Federatiei Ruse, a interzis organismele modificate genetic dupa ce savantii de la Academie au constatat cam ce ravagii fac aceste organisme.. nu doar ca imbolnavesc, dar mai si modifica genetic.. degenereaza.. de ies copii cu trei maini, fara un picior samd samd
Viata-i greu in Romania, caci sunt unii care vor Romania fara romani pe ea.. si cum romanii dorm pe ei intr-un retard colectiv imperial.. au toate sansele s-o obtina in cativa ani..
Pe mine ma doare-n nicaieri caci eu sunt nemuritor si am antidot pentru orice boala, dar ma lezeaza adanc ce se intampla si prostia si pasivitatea generala a poporului..
Daca se umbla cu mentalitatea aia oligofrena gen: Aaaa, da de-acuma nu mai mancam nimic, doar o viata aveam, s-o mancam si s-o bem... - nu prindeti cinci zeci de ani







Ma, fraierii astia din tara, juranlisti, scribi, artisti, juristi, actori samd samd, prostimea, care-i formata din toata natiunea cu mici exceptii printre care ma numar, ca, in prezent toata lumea e la putere si e impreuna la putere.. ma refer la partidele politice.. Ea, prostimea, crede ca aia chiar concureaza, chiar se cearta, chiar au aversiuni unii fata de altii.. ce prostie.. in Romania exista de dupa razboi un singur Partid. Acest Partid Unic are in prezent aripi care cuprind toate ideologiile politice de: dreapta centru centru dreapta centru stanga stanga. Ce dracu, nu vedeti ca aceiasi sunt la Putere mereu si ca anu asta e alianta x cu y dupa care e x cu z dupa care e z cu y dupa care e iar x cu y dupa care e x y si z.. Aoleu, mor de prostii astia, nu de altceva, da toata lumea din lume stie asta, numa noi, romanii, nu, si toata lumea rade de noi cu lacrimi cand ne vede asa de incuiati. Oriunde te duci in lume, cand aud aia de romani, se gandesc imediat: oligofrenii, sclavii, cobaii lumii - cei mai cu bun simt, atentie. Pai eu cand mergeam prin tari straine si le aratam alora talentul meu, care il depasea cu mult pe-al lor, nu le venea sa creada.. stateau sa le predic cu orele.. si nu ma intalneam cu plebei, atentie. Iar acest Partid Unic nu are Opozitie, a se intelege, de aia lucrurile merg in aceeasi directie indiferent ce aripa e la putere. Iar directia e: Genocidul Natiunii Romane. Care e evident.






Nu vezi ca toate popoarele puternice sunt nationaliste? Asta e slabiciunea noastra prima, a romanilor, ca punem botu la propaganda si ne pierdem nationalismul si patriotismul. Nationalis mul si patriotismul creeaza sentimente de solidaritate, iar cei solidari sunt puternici, conform dictonului " unde-s doi puterea creste ". Pe cand cei solitari, sunt slabi, usor de condus. Iar in contextul spiritual-social-cultural-politic actual din Romania, este prostie curata sa nu fi nationalist si patriot, indiferent de etnie.

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu