luni, 23 iulie 2012

ziceam de TEHNICI INTERZISE DE SEDUCTIE

In ultimii 2-3 ani am stiudiat mai multe tratate de seductie, am cunoscut cativa artisti de agatat si am experimentat tehnici de seductie oriunde am avut ocazia. Parte pentru ca imi plac femeile, parte pentru ca intentionez sa ajung un politician cum n-a vazut pana acum nici Romania si nici lumea intreaga. In urma acestor demersuri am acumulat o cantitate imensa de informatie pe care am sintetizat-o in cartea despre care tocmai vorbesc. Asadar, TEHNICI INTERZISE DE SEDUCTIE este o carte care va invata vrand nevrand cititorul cum sa seduca orice animal intelectual de pe planeta.


Pretext

Seductia este cea mai mai subtila si mai rafinata forma de putere. Inca din cele mai vechi timpuri ea a fost o arma a femeilor, dar in arsenalul unui barbat devine atat de eficienta incat nu numai ca poate aduce satisfactie sexuala, dar si, daca vrei, faima, glorie, bogatie, putere politica. Asadar seductia este o cheie universala care poate deschide lacatul lampii fermecate din care poate curge rau djinniul cu inima pestisor de aur. Seducatorul este in primul rand un spirit elevat a carui stralucire iradiaza ca uraniul. Pentru ca seducatorul este un artist, el va tine captiv sarmului sau tot ce misca si are spirit in el, pentru ca seducatorul este incarnatia fanteziei oricui el cunoaste atat de bine firea umana incat observa dintr-o privire ceea ce lipseste in viata victimei atractiei lui si se transforma cat ai clipi in obiectul fascinant al dorintei - te poate face sa te indragostesti fara sa constientizezi. Aceast tip de artist inainteaza cu miscari inobservabile, cu pasi marunti spre sufletul tau, asemni calului troian pe tabla de sah. Cand ajunge acolo, inauntru, isi arunca ancora, te modeleaza pe placul inimii lui si o face cu atata delicatete si dexteritate incat nici sa te impotrivesti sa-ti placa n-o sa poti. Sufletul tau devine al lui, e, daca vrei intr-un fel poetic spus, ingerul cazut. Seducatorul face din prezenta lui o poezie incantatoare de neuitat.
In societatea contemporana omul trebuie sa fie onest si politicos, iar pentru asta omul trebuie sa fie abil, adica simpatic, vilcean, democrat si fara scrupule. Seducatorul imbratiseaza viata si priveste seductia ca pe o expresie a vietii. Pentru el fiecare moment este o oportunitate întru a trăi din plin si-a aspira la superioritate jucând cu elegan?ă ?i stil pe fiecare dintre mesele puterii. Este un campion al elegantei, îsi zdrobeste oponentii în chipul cel mai subtil posibil, înaintând cu miscări indirecte, folosind farmecul, înselătoria si perfidia, plănuind evenimentele dinainte, ca la un joc de go, cu vigilentă si gândire tactică, fără a renunta nicio clipă la aparenta de înaltă civilizatie si de cultură. Seducatorul este un dexter al aparenselor, al manevrelor indirecte, al munciunii si al înlăturării rivalilor. El supune vointei sale, fără ca nimeni să-si dea măcar seama, iar cine nu-si dă seama nu poate emana nici resentimente si nici rezistentă.
Cineva spunea că realitatea este o stare a mintii, seducatorul are o anumită viziune asupra lumii, stie că pentru a evolua în lume perspectiva lui se schimbă în functie de împrejurări. Seducătorul are capacitatea să-si controleze trăirile emotionale pentru că stie că orice reactie motivată emotional, indiferent de situatie, poate fi un obstacol în ascensiunea către implinire, o greseală care costă mai mult decât merită satisfacsia de moment obtinută, stie că emotia tulbură limpezimea ratiunii si împiedică viziunea clară a conjuncturilor astfel încât să devii incapabil să-ti organizezi cu exactitate actiunile ulterioare.
La bratul capacitătii de a-ti controla emotiile stă capacitatea de a te distanta de momentul prezent si de a-l studia obiectiv, atât din perspectiva trecutului cât si din cea a viitorului. Un seducator nu este niciodată luat prin surprindere, este mereu pregătit să facă fată oricărei probleme, chiar înainte ca aceasta să apară. Seducatorul este o exceptie de la regulă.
Tu esti gata sa fii o exceptie de la regula?PS2 comentarii:

  1. vreau torrentu' cu autograf, domnule superseducator

    RăspundețiȘtergere
  2. poate suna promitator dar ma asteptam la replici forte de seductie la care gagicile ar fi picat in prima zi

    RăspundețiȘtergere