marți, 11 ianuarie 2011

Playboy


In numarul curent al revistei Playboy poate fi citit un fragment din Nu-stiu-cate-zile.

Apoi apasand pe linkurile urmatoare poti citi doua interviuri cu mine:

link
link

16 comentarii:

  1. Intr-unul din interviuri spui ca te vei insura cu siguranta la un moment dat - Atunci cand gasesti "o femeie care să se muleze pe personalitatea ta, care să ştie să fie mereu plăcută, caldă, lângă tine când ai nevoie…" - Eu as fi curioasa care e perceptia ta fata de casatorie avand in vedere ca "te plictisesti frate de aceeasi pasarica"

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma mai loghez, dar cand am zis eu frate ca ma plictisesc de aceeasi pasarica ?

    Crezi ca de pasarica ta, Ioana, as putea sa ma plictisesc ? !

    SGB

    RăspundețiȘtergere
  3. Avand in vedere ca o logare dureaza 2 secunde si ca poate sufar putin si de paranoia...nu o sa raspund intrebarilor ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un coment despre carte: http://varanus-varanus.blogspot.com/2011/01/o-carte-buna-fara-vrajeala.html

    RăspundețiȘtergere
  5. cine e curva asta care se prostitueaza in direct sub masca nebuniei poetice, cand ea e doar ahtiata dupa pula? cine e aceasta ioana cu pasarica ei cu tot?

    un critic

    RăspundețiȘtergere
  6. ma simt flatat varanus-varanus:D

    mai criticule, tu nu stii ca nu exista curve? ci numai nătărăi care cred că există curve? si sentinte din astea cu se prostitueaza sub masca nebuniei poetice, si impresii din astea cum ca o persoana care a comentat pe un blog, despre care habar n-ai nimic samd, e ahtiata dupa pula, si daca ar fi ce? emana tot de la acesti natarai, criticule mai

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim...
    Sunt poate prostituata din visurile tale pe care nu ti-ai permis niciodata sa o atingi nici macar cu privirea!
    Cat despre realitate...sunt in cel mai rau caz o sociopata (asta datorita indivizilor ca tine in mare parte)

    SGB...promit sa nu-mi mai expun curiozitatile pe blog. se pare ca pe unii ii roade rau invidia
    si totusi...e un lucru bun ca esti invidiat;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ioana, imi cer scuze pentru accesele de prostie ale unora dintre cititorii acestui blog, dar nu pot sa le ingradesc dreptul la exprimare intrucat ar contraveni principiilor care imi guverneaza conduita in societate. Curiozitatile tale ma incanta asa ca nu are sens sa nu treci peste impresiile stupide ale unora sau ale altora si sa nu ti le manifesti. Cand ai curiozitati inseamna ca vrei sa stii, stii? Si pana la urma, blogul se cheama chipurile, si fiecare e liber sa-si posteze fiecare chip. Referitor la intrebarea ta initiala, permite-mi sa-ti spun ca eu spun multe dar putine in care cred. Ma voi casatori intr-o zi cu tine si daca am afirmat vreodata ca te poti plictisi de-aceeasi pasarica, nu e ca si cand am afirmat ca ma plictisesc de aceeasi pasarica. Omul, ca un animal rational ce e, are mereu dorinta de a experimenta senzatii noi, de a se confirma facand apel la feedbackul celorlalti etc. astfel ca eu, ca orice barbat normal, ca un iubitor la sexului frumos, chiar daca as fi insurat, m-as mai infrupta si cu nurii altor femei decat sotia mea. Si probabil ca si sotia mea, la randul ei, s-ar infrupta cu trupurile altor barbati, fara ca eu sa fiu macar o secunda gelos. Uite, spre exemplu, actuala mea prietena imi spune ca de fiecare data cand ii face felatie altui barbat simte ca ma iubeste enorm. Cum as putea sa o privez de acest simtamant?
    :D

    RăspundețiȘtergere
  9. ma bucur ca am primit un raspuns cu ceva mai mult peste asteptarile mele. nu vreau sa-ti ridic in slavi inteligenta pentru ca e cat se poate de evidenta!
    curiozitatea mea, reprezenta de fapt o incercare de a intelege prin parerile unora ca tine care ar fi rostul casatoriei. eu sunt inca la stadiul in care nu ma pot imagina casatorita. probabil m-as simti ca un leu in cusca. asta datorita perceptiei maselor fata de viata de casatorit/a. insa tocmai am citit parerea ta, care e ceva mai optimista:)

    RăspundețiȘtergere
  10. sa stii, Ioana, ca vorbind cu mine nu faci decat sa afli cat de adorabil sunt si exista riscul sa vrei sa ma scoti in oras intr-o zi, dupa ce n-o sa te mai pot refuza :)) si daca ne intalnim si-mi placi e posibil sa te trag in dragoste, cum se spune la noi in gara ;) crezi ca o sa faci fata ?

    RăspundețiȘtergere
  11. stiu ca poti fi adorabil Bogdan!Insa e ceva la tine care ma intriga. Am crezut ca e vorba de aroganta pe care o afisezi, insa imi dau seama ca e necesara, deci nu e vorba de asta.
    Si nu incerca sa ma vrajesti, maestru al vorbelor! Desi imi plac provocarile, cred te-ai supune unui risc major de a te indragosti de mine:)

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt un iubitor de risc si cred ca daca nu risc nu castig. deci as putea sa-mi asum riscul de a ma indragosti de tine prentru ca sunt sigur ca as avea numai de castigat :D trecem pe mess ca sa trecem mai departe?

    RăspundețiȘtergere
  13. credeti ca daca vorbiti ca niste semidocti sunteti altceva decat un pinguin si o curvistina de gara? ba sbg, sa iti trimiti femeia sa imi ia si mie sexanu in gura daca iti place asa mult. poate te las sa ma si privesti.
    PS adu-o si pe mama dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  14. imi cer scuze ca v-am demonstrat ca sunteti prost, domnule anonim. dar va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, uneori trebuie sa stii ca esti prost ca sa incepi sa fii destept. trecand peste, permiteti-mi sa va mai spun o vorba: prima dovada ca esti prost o ai atunci cand crezi ca esti mai destept ca mine :D si inca una: dvs vorbiti ca un semidoct, eu doar va bag in seamna :D

    RăspundețiȘtergere
  15. bogdan vreau sa-mi spui sincer ce este intre tine si ioana dunea, ce va uneste, dar si ce va separa, cand si unde v-ati cunoscut, dar si altele care ne-ar putea interesa :D

    RăspundețiȘtergere