duminică, 12 decembrie 2010

Tanarul Andrei Ruse

Dupa ce a debutat prost in 2005 la editura "Vinea" cu volumul de poezii "Black Job", Andrei Ruse a debutat din nou prost, de data asta in proza, cu romanul "Soni", la editura Tritonic, in 2007. In urma secundului debut, tanarul scriitor s-a ales cu cativa simpatizanti din randul blogerilor si elevilor de liceu, cu vreo 2000 de ex vandute si cu cateva raderi de toata frumusetea din partea criticilor literari. Fara studii superioare, cu lecturi putine dar sigure, cu o cultura generala prea genereala, tanarul autor nu s-a lasat intimidat de reactiile criticilor, cum de altfel mi se pare normal, si a mai scos din palarie un roman, "MDMA 16" pana acum cateva zile, sau "Dealer pentru o zi" incepand de acum cateva zile cand editura Polirom i-a acceptat spre publicare manuscrisul, facandu-l pe tanarul autor sa aiba impresia ca l-a prins pe dumnezeu de piciorul dintre picioare. Or sa publici la Polirom nu e nicio smecherie caci aceasta editura nu numai ca promoveaza in bloc autorii, ca pe niste frati de pastaie, dar se mai si chitroseste sa le plateasca drepturi de autor (o stiu din proprie experienta caci mie mi s-a razuit din contract cu lama, procentul care mi se cuvenea din vanzarile Chipurilor), de parca Legea drepturilor de autor n-ar fi ratificata, de parca autorii ar fi niste sclavi, de parca cine stie ce mare serviciu le-ar face publicandu-i. Dupa cum se stie, in Romania, daca nu esti Cartarescu sau alti 2-3, nu-i nicio afacere sa publici carti. Nu faci bani, vinzi, daca ai noroc, 1000-doua de carti, esti nominalizat pe la niste premii tot daca ai noroc, caci e o chestiune de noroc si cu premiile, le iei, tot daca ai noroc, daca nu, nu. Oricum, faptul de a fi publicat la ed Cartea Romaneasca sau la ed Polirom, te apropie mai mult de premiile literare, decat faptul de a fi publicat la alte edituri, dintr-un motiv simplu: Cartea Romaneasca, desi in prezent este in buzunarul editurii Polirom, este si a fost editura de casa a Uniunii Scriitorilor din Romania, iar majoritatea domnilor din jurii sunt autori Cartea Romaneasca-Polirom. Ceea ce spun e usor de observat, daca te uiti numai la premiile USR din ultimii 5 ani.
Revenind la tanarul Andrei Ruse, tin sa mentionez ca domnia sa, imbatat de succesul de a-i fi admis manuscrisul de Polirom, s-a gandit sa posteze un articol pe site-ul boomlit, in care spunea ca trailerul romanului meu e penibil. O fi, n-o fi, eu oricum ii multumesc pt reclama si acum nu fac decat sa ma revansez, dar stau si ma-ntreb, ce il legitimeaza pe acest tanar sa dea el masura penibilului in privinta traileleror? Ca dupa cum spuneam, studii superioare n-are, doua carti proaste are, prea cultivat nu e si nici prea inteligent. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, acum m-am prins! Dreptul la opinie! Hea!

43 de comentarii:

  1. dan sociu către bogdan coșa: „tu faci ca baiatul ala cu soni (andrei ruse), vezi filme si le povestesti. tu scrii mai bine, dozezi efectele si frazele sint mai ok (...) mi-ar placea sa citesc povesti pe bune despre generatia ta, ce faceti, ce vbiti etc, dar de unde...”

    :) preledintele a spus totul

    RăspundețiȘtergere
  2. ok, sgb :)) de la o parere pana aici e cale lunga.

    RăspundețiȘtergere
  3. sgb, iti spun cu toata inima ca esti un magar ! pe bune ! asa ceva nu se face nici macar unui dusman. asta-i atitudine de doi bani si mult disproportionata fata de o simpla afirmatie pe care a facut-o andrei pe blog. ai luat-o razna rau si ma faci sa ma intristez. cum ii spuneam si lui marius ianus la un moment dat:"marius, nu mai mima nebunia pt ca intr-o buna zi s-ar putea sa ti se intoarca impotriva"...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha ha ha ... A.R. pe blogul lui te ia la perpulis. Zice ca ai avut o reactie foarte "promta" :))

    RăspundețiȘtergere
  5. draga andrei, te-ai apucat sa scrii pe blogul tau ca eu te invidiez :)) nebunule, eu n-am pt ce sa te invidiez pe tine, esti si mai urat ca mine si mai putin inteligent si mai putin talentat. in plus, eu am reclama la metrou, am premii, vorbesc la radio, joi ma duc la televiziune, dau interviuri in cotidiene etc etc. tu cine esti? ce-ai scris? ce te reprezinta? relaxeaza-te, frate si consolideaza-ti putin simtul ridicolului ;) ca inafara de pareri proaste si carti pe masura parerilor nu mai ai nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. gelu, te rog sa nu ma compari pe mine cu prietenii tai nebuni. eu sunt perfect sanatos. si psihic si fizic. nu mimez nicio nebunie doar ca nu mai suport pulifricii care intoxica opinia publica cu opinii proaste bazate pe nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. sgb, orice om cu un minim dram de inteligenta vede ce faci tu aici. si pe langa asta, ce promovezi.

    imi pare rau ca nu valorizez atat de mult ca tine, la un nivel disperat, orice aparitie publica. oe mine experienta m-a temperat. iti urez sa ajungi in foarte multe cotidiene, daca asta este scopul tau. :))

    si cu asta am incheiat :) deja te bag prea mult in seama pentru cat reprezinti pe pamantul asta.

    cu toate astea nu pot sa nu ma bucur de aceasta mizerie. multa lume vede cine esti. :)

    ps. daca polirom e o editura atat de praf cum spui ca e, de ce ai incercat sa publici la ea si ai tras cate sfori ai putut, iar acum cand probabil te-au respins, o ataci in halul asta? chiar si coerenta iti lipseste. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. andrei, o tii din prostie-n prostie, dragule. sa-ti spun cum e cu poliromul. am contract cu ei pe Chipurile si conform contractului ei au drept de preemtiune ( cauta pe google sa vezi ce-nseamna) pe manuscrisele viitoare. le-am trimis manuscrisul si nu am primit niciun refuz intrucat le-am transmis ca nu ma intereseaza sa-mi public romanul la ei. deci nu mai fa insinuari proaste, te rog.

    RăspundețiȘtergere
  9. scuza-ma, tu in privat spui ceva, public altceva, nu pot sa "descopar" adevarul in palma, la fel cum ai descoperit tu literatura.

    numai bine, "amice" :)

    RăspundețiȘtergere
  10. pana acum n-am crezut povestile alea cu invidia intre scriitori, sau ma rog intre un scriitor cu premii luate pentru ca a avut noroc si un scriitor "cu-minte". Sgb atat de tare te roade invidia incat ai inceput sa "scuipi" in directia gresita. iti dau un sfat (nu ca ai fi tu persoana care sa accepte asa ceva, cel ai tare din parcare, cel mai minunat scriitor-tanar in viata, care habar n-are sa tina un discurs ad-hoc)ai grija la vant!
    bafta

    RăspundețiȘtergere
  11. iar insinuezi prost andrei si incep sa cred ca doar de asta esti bun. termina cu discursul asta cum ca eu te-as invidia pe tine si pune-ti si cretinasii sa nu mai dea anonime in care-ti sustin ideile proaste. repet, nu am niciun motiv sa te invidiez, sunt mai bun ca tine in orce privinta, n-am invidiat in viata mea pe nimeni, cred ca invidia e un sentiment de care numai primitivii sunt capabili. sincer, te compatimesc, pentru ca pe langa cele pe care le-am enumerat mai sus, mai esti si prost. si-mi pare rau ca trebuie sa-ti pun in vedere asta. cat despre literatura, permite-mi sa-ti spun ca eu cand scriam literatura tu te-ncaltai cu fesu'. consulta revistele literare si realizeaza ca eu publicam in clasa a 11 a in Romania literara etc. si cu astea fiind spuse de azi inainte nu ne mai cunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  12. si gelu, sa stii ca atunci cand spui despre cineva ca-i magar esti magar.

    RăspundețiȘtergere
  13. mai ia una :))

    "La un examen din facultate, un profesor se uita nemultumit la studentii care umpleau pagini in nestire: „Va rog, nu scrieti tot ce stiti”,

    Asta e faza cu Andrei Ruse: scrie tot ce stie, unde tot ce stie inseamna tot ce a citit si a vazut la teve & cinema. Omul e un pastisor – rima cu trisor e mai mult decat nimerita –, lucru oarecum firesc data fiind varsta „autorului” (23 de ani).



    As spune ca poanta romanului e plagiata (o fata cu pusee sinucigase intra in programul unei clinici de nisa, unde, contra unei taxe de 5 000 de euro, i se induce medicamentos informatia falsa ca ar avea cancer; ceea ce ar trebui sa o mobilizeze reactiv, facand-o sa lupte pentru viata, refuland complexul sinucigas), daca ea nu ar fi devenit deja bun comun (numai in ultimele luni am citit & vazut cateva chestii pe conceptul acesta).

    Zic doar ca Palahniuk e copiat la greu, atat ca stil cat si ca poza (atitudine)."

    Mihai Iovanel

    RăspundețiȘtergere
  14. Bogdane, tată, nu demult mulțumeai site-ului boomlit pentru nu știu ce premiu de entertainment. Atunci nu știai că Ruse, care, din cîte știu, conduce site-ul ăla, este un scriitor slab și că tu ești mult mai frumos decît el? În plus, nu crezi că e urît să vorbești atît de frumos despre tine? Întrebările sînt retorice și, dacă ții neapărat, îmi poți da doar niște răspunsuri retorice :)

    RăspundețiȘtergere
  15. ioi!
    da' orgoliosi mai sunteti, voi, scriitorii!
    noi, cititorii, ce sa mai zicem?

    RăspundețiȘtergere
  16. mai ramane sa va stergeti din blogrol si ajungeti ca blogării!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bai fratilor, ce nu pricep eu e de unde pana unde nevoia asta de a va da in cap de fiecare data cand se intampla ceva. Ha, Bogdan, si ce ai scris tu tot o exercitare a dreptului la opinie se cheama (sic!). Bravo, am vazut cu totii, acum poti sa te opresti din datul cu pumnii in piept la fel cum Andrei ar trebui sa nu se mai simta atacat si sa ne vedem cu totii de vietile noastre. Bun, am stabilit ca aveti un public diferit, opinii diferite. Dar pt ce atata drama, iertata fie-mi exprimarea?

    RăspundețiȘtergere
  18. Vedeti, de aceea e cultura romana unde este.
    Certuri fara argumentatie, fara miza, fara sens, care tipa mai tare detine adevarul.

    Cum vreti voi sa construiti? Cum vreti voi sa va dati intelectuali? Cum vreti voi sa trageti poporul asta dupa voi? Cum vreti voi sa fiti lideri? Cum vreti voi sa fiti frumosi? Cum vreti voi sa ne faceti noua fiecare zi mai frumoasa?

    Sincer, in momente cum sunt acestea, imi doresc sa va inchideti amandoi blogurile, sa va schimbati destinul si sa iesiti din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iuliane, tata, totul e retoric pana la urma, dar daca adoptam o conduita de acest gen putem fi considerati filosofi, si eu imi vopsesc firele albe tocmai ca sa nu insinuez foarte mult asta. dar o sa fac totusi o exceptie de dragul firelor tale albe si-o sa marturisesc ca stiam si pe-atunci ca sunt mai frumos ca andrei ruse, si mai bun ca el din toate punctele de vedere, doar ca am stiut dintotdeauna ca ideea premiului a fost a unuia dintre scribii de pe boomlit, anume a lui Razvan Tupa, poetul corpurilor romanesti, asa ca am perceput premiul ca pe-un avans, si l-am acceptat onorat:)) cat despre faptul ca eu cred ca nu e urat sa vorbesc atat de frumos despre mine, ce sa zic, chiar asa e. nu trebuie sa-mi motivez atitudinea. de ce-as face-o? cred ca oamenii s-au prea obisnuit cu mizerabilismul, cu poetii care ne spun despre cariile lor, despre mirosul picioarelor lor, despre tentativele lor de sinucidere si alte cacaturi neinteresante - si nu mai pot vedea o orhidee deasupra felului frumos in care vorbesc despre mine. ori exista o orhidee deasupra fiecarui lucru. trebuie doar s-o vezi. trebuie sa fii iluminat. cred ca mizeria spiritelor lor ii determina sa arunce cu mizeirie in oamenii pe care ii vad, simt si considera superiori, si care nu se sfiesc sa spuna public ca sunt superiori. adica, printre multe altele, se simt bine in corpurile lor, nu au complexe, stiu ca fiecare vede realitatea in felul lui si-o exprima in felul lui si ca atat timp cat nu se simt lezati nu au nicio probema, dar stiu in acelasi timp sa se fereasca de eventuale leziuni etc. oameni superiori, Iulian, care stiu ca nu se trag din maimuta. exista vreo norma morala care impiedica sa vorbesti frumos despre tine intrucat persoanale din jur se simt lezate? daca exista e dovada clara ca oamenii sunt primitivi si ca noi doi e bine ca mai filosofam, pentru ca le mai punem in vedere asta :)) ii ajutam. si-acum permite-mi sa-i adresez si batanului Claudiu Komartin mascat in Mrs. Kalm cateva raspunsuri retorice... doar oare merita sa ma obosesc?

    RăspundețiȘtergere
  20. asta e soarta noastra, a elitelor, SGB, sa ne conteste oamenii-masa

    RăspundețiȘtergere
  21. inc-o clica care s-a spart

    RăspundețiȘtergere
  22. Marlania lui SGB este asemeni lipsei sale de cultura : uriasa ! Un tasti-basti agramat care se crede buricul pamantului scriitoricesc, o nulitate bolnava, pana la urma ! Numai ca vina, orice s-ar spune, e la altii !...
    Daniel Faur

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie imi place de SGB, care e constant in onestitate si in adevaruri care dor ; de ce ii faceti o vina din faptul ca dezvaluie mediocritatea mizera a literaturii romane contemporane, confiscata de niste indivizi dubiosi, suferinzi de complexe uriase si posesori de ego-uri ultradimensionate. De ce sa ne mintim ca oamenii astia chiar scriu poezie/proza? De ce sa nu admitem ca la niste scriitori mediocri avem un public pe masura? Si de ce sa ne ofuscam cind vine un SGB si spune lucrurilor pe numele lor dureros? SGB, continua ceea ce faci, ca faci bine. Iar la restul, cititi-va si laudati-va intre voi, gasti penibil-mediocre.

    RăspundețiȘtergere
  24. Treaba e mult mai simpla decit vor vlasinii, komartinii, iulicii tanasicii si toti pizdicii astia: AUTORII ROMANI CONTEMPORANI NU MAI AU COAIE! Asta lipseste literaturii de azi: COAIELE!
    Efeminatii astia de cacat - cei pe care tocmai i-am enumerat si ingrozitooot de multi altii - scriu asa cum sunt, de cacat adica si muiereste. Niste abjecti cacaciosi care isi pun in jurul gitului fulare colorate care sa le marcheze apartenenta la boema literara. Niste neica nimeni cu aere de "cineva", niste esuati, niste hominizi care n-au nici macar reprezentarea spatiului socio-politic in care exista(?!), niste retarzi cu 2-3 lecturi in plus fata de ceilalti in fata carora se produc (fufe nefufufe, copile fumate cu hormoni vijeliosi, baieti acneici, si alti citiva)! Revenind: a venit un nene cu coaie care se numeste SGB. Scrie bine si emana barbatie. Care-i problema? Pai e foarte mare: se cutremura viermuiala de "muieri" cu bloguri pretins literare, cu 2 plachete de ziceri scirbavnice (ar fi blasfemiator sa le numesc versuri), care se pupa-n bot si-n cur unii pe altii si isi spun ca mmmm ce frumosi si ce poeti sunt ei. Sa-i fut in gura pe toti astia... pina le cad fularele colorate...

    RăspundețiȘtergere
  25. @Vlad: băi, curajosul lu' pește, ai grijă cum vorbești! nu mă amesteca pe mine prin tot felul de ciorbe literare! iar dacă vrei să vezi cît de efeminat sînt, hai să ne întîlnim, curajosule!

    RăspundețiȘtergere
  26. Băi, ai un haz de absolvent al Școlii Ajutătoare de Umor. Hai că ești prea bou, te-am băgat prea mult în seamă.

    RăspundețiȘtergere
  27. draga daniel faur, in mod normal nu raspund provocarilor persoanelor cu coeficient redus de inteligenta, insa avand in vedere ca le-am mai raspuns unora, ce-o mai fi daca-ti raspund si tie? nimic. in primul rand, daca erai cult stiai ca in momentul in care faci pe cineva marlan esti marlan. in al doilea rand, nu-mi amintesc sa ne fi cunoscut, deci nu stiu pe ce argumente-ti sustii afirmatia cum ca eu n-as avea cultura. si de cand esti tu mijloc de masura al culturii unui om? nu esti, nu-i asa? asa e, iti spun eu. si oricum, eu fac cultura;) observ ca spui despre mine ca sunt agramat. iar papi caca. daca nu am chef sa respect regulile pe care le-au impus niste insi in ceea ce priveste redactarea unui text nu-nseamna ca sunt agramat. inseamna ca nu vreau sa fiu sclavul vointei altora. inseamna ca nu vreau sa respect conventiile altora. inseamna multe lucruri la care creierul tau mic nu s-a gandit. observ ca zici despre mine ca sunt o nulitate bolnava. daca erai destept nu vorbeai cu o nulitate, si cu-atat mai putin cu una bolnava. dar tu nu vorbesti, tu-ncerci sa ma jignesti, doar ca nu ai cum sa ma jignesti pentru ca tot ce spui e impresia ta. si cum am toate datele ca esti un alt primitiv, impresia ta nu valoreaza nimic pentru mine. ti-am raspuns din sadism. pentru ca imi place sa ma joc cu humanoizii primitivi ca tine. imi place sa va vad cum ma vedeti prost si sa va demonstrez ca de fapt voi sunteti prostii. caci iti spun sincer, sunt printre cele mai inteligente persoane de pe planeta. am un iq care-mi permite sa gandesc intr-o secunda ce nu gandesti tu intr-o viata. pentru ca tu nu gandesti, tu reproduci ce-ai auzit pe ici pe colo de la alti retarzi ca tine. spui vorbe condus de sentimente josnice. gandesti cu creierasul tau si gandesti prost. deci nu gandesti. quasigandesti. tu stii cat imi e de greu sa stau printre atatia retarzi ca tine? ma apuca spumele. e plina lumea. stii cat de tare m-am plictisit sa va explic ca la prosti ca sunteti prosti? nu stii, si nu stii tocmai pt ca esti- zi tu cum!
    mai zici ca ma cred buricul pamantului scriitoricesc. nu ma cred, sunt. sunt cel mai bun poet din lume ;) dar asta in realitate nu-nseamna nimic, o stiu prea bine. si tocmai de asta o sa ma si las de poezie la 30 de ani, in plina glorie etc.
    pe viitor incearca sa nu te mai iei gura-n pula cu mine c-o sa asez cuvintele in asa fel incat sa te fac sa plangi, primitivule.

    RăspundețiȘtergere
  28. esti retardat rau bogdane.
    cineva care te cunoaste

    RăspundețiȘtergere
  29. asta e o opinie care nu ma intereseaza

    RăspundețiȘtergere
  30. Bogdan, era Mrs., ceea ce inseamna ca ai gresit persoana. Genul feminin. Conta doar ce am scris, nu cine sunt. :)

    RăspundețiȘtergere
  31. niste dovezi ai pentru faptul ca ai refuzat poliromul? reclame la metrou? nu prea merg cu metroul decat atunci consum alcool, dar nu am vazut nici o reclama pe care sa scrie despre retardul de S(uge)G(ura)(lui) Bogdan. asa, ca fie ai dubla personalitate, fie minti de ingheata apele

    RăspundețiȘtergere
  32. This is nice maaan, nice open Bukowskian violence...parca mi-era si dor de asa ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  33. Dansii contempla cu ochi naimiti miscarea mea de rotatie
    In crierii lor pizmatareti se nasc sentimente de adversitate

    Polemici de la pule mici. Mi-e lehamite.

    RăspundețiȘtergere
  34. Otv si manelism, din plin.
    Voua sa va ramina tara asta, ca o meritati din plin. Si ea pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  35. Mai omule, maturizeaza-te. Eu pentru aceste vorbe nu te-as mai publica nicaieri, probabil niciodata. "draga andrei, te-ai apucat sa scrii pe blogul tau ca eu te invidiez :)) nebunule, eu n-am pt ce sa te invidiez pe tine, esti si mai urat ca mine si mai putin inteligent si mai putin talentat. in plus, eu am reclama la metrou, am premii, vorbesc la radio, joi ma duc la televiziune, dau interviuri in cotidiene etc etc. tu cine esti?"

    Iar Andrei ar fi bine si el sa-si mai tina in frau cuvintele, deja au trecut anii si are destula experienta in comunicarea in online. Nu-ti place ceva, nu-i musai sa tragi palma, merge si sa te faci ca n-ai vazut si sa-ti vezi de ale tale. Oricum, Stoian, ai dat-o foarte cas.

    RăspundețiȘtergere
  36. aici gresiti voi anonimii, judecati oamenii; ii judecati pornind de la ideile voastre proaste despre lume. voi aveti senzatia ca daca n-ati spune ce-am spus eu sunteti mai maturi, mai destepti, mai mai mai si cum apare unul care nu-i in tiparul vostru, incepeti sa-l judecati, sa-l aratati cu degetul, sa-l muscati. dar nu faceti asta pentru ca ati tine la el sau la princiipiile voastre cretine, ci ca sa va satisfaceti vanitatea, ca sa creati iluzia ca sunteti mai buni, atat voua cat si celorlalti, "caci daca altu-i gaunos tu esti perfect", vba mea. suferiti de primitivism, din pacate, si cum n-aveti un iq care sa va permita sa constientizati asta, aveti senzatia ca eu sunt primitivul. voi sunteti ca aia legati din mitul pesterii. trebuie sa va dezlegati si sa fugiti. si-acum permite-mi sa-ti spun unde mi-ai demonstrat ca esti retard. ei bine, in aceasta propozitie: "Eu pentru aceste vorbe nu te-as mai publica nicaieri, probabil niciodata."- care releva ca esti de un primitivism contondent. nu stiu cine zicea ca omul e un animal rational. ei bine, unu ca tine e mai mult animal decat rational, ta dam

    RăspundețiȘtergere
  37. Terminaţi cu prostiile, Ruse e atât de mare încât am informaţii că noaptea Marin Preda fuge din cimitir, uneori şi cu Rebreanu după el, şi intră la Cărtureşti pe gaura cheii să îl citească pe Ruse. La Soni Rebreanu vine cu telecomanda.

    RăspundețiȘtergere
  38. Stoian G. Bogdan, tu esti pustiul acela care injura scriitorii batrani din USR pe Roliteratura, pustiul acela care se lauda ca va castiga premiul Eminescu cu 6 luni inainte de concurs, pustiul acela care se lauda cu relatiile sale din lumea interlopa si cu taticul care il ajuta sa ia premii nationale in literatura?

    Pai ai dreptate mai, Bogdanel, daca nu aveai relatii, la cat de oribil si scarbos scrii, tu nu aveai nicio sansa sa apari nici macar in gazeta liceului.

    Esti retardat literar cu vreo jumatate de secol, ce scrii tu este fumat de mult timp in America de Nord. Imi pare tare rau in ce fel a ajuns literatura asta de ghetou bucurestean, cu edituri jalnice, cu scriitori si critici de mucava.

    Puteti sa va laudati intre voi si puteti sa va dati zeci de premii, pana la urma o sa va dati singuri seama ca nu aveti nicio sansa sa scoateti capul afara din Romania cu literatura jalnica pe care o scrieti.

    Poate doar sa mai atrageti atentia prostimii in mijlocul careia traiti, sa mai agatati niste pustoaice cu aerele voastre de smekerasi.

    Sfatul meu este sa renunti la teribilismele astea, sa renunti la gasca, sa devii un baiat serios si sa scrii lucruri pentru oameni mari.

    RăspundețiȘtergere
  39. SGB, acest fanion al smenariei literare romane. Cu alte cuvinte. Hahahahaha, e cea mai tare poanta pe ziua de azi, care abia a inceput.

    Si cind ma gindesc la figura lui de papitoi abandonat care-si tine la purtator grimasa aia de macho pe care-l string chilotii chiar ca rid fara retinere.

    RăspundețiȘtergere
  40. Domnule Stoian Bogdan nu ma pot abtine sa nu am o reactie la comentariul dumneavoastra.
    1.Urat extrem de urat comentariul dumneavoastra!Cat venin!!!
    2.Faptul ca Andrei Ruse sau orice alta persoana nu are studii superioare nu este deloc relevant in ziua de astazi cand stim ce inseamna absolvirea unei facultati si cat de facil este acest lucru.
    Sunteti absolvent al Facultatii de Drept si face mare caz de asta.
    M-ati fi impresionat poate daca erati absolvent al Universitatii Politehnica. :)
    (Btw "Dumnezu" nu ar trebui sa se scrie cu majuscula?)
    3.Nu il cunosc personal pe Andrei Ruse.L-am descoperit citind "Soni" apoi blogul si omul e fain prin modul in care se exprima.
    6.Interesant cum etichetati oamenii.Cine va dreptul sa emiteti judecati despre cat de inteligent sau nu este un om?
    7.Desi sustineti ca sunteti atat de publicat si premiat pe cuvantul meu de onoare ca nu am auzit de dumneavoastra.Apropos...f urata coperta super romanului dumneavoastra de "succes". :)

    RăspundețiȘtergere