miercuri, 24 martie 2010

Noutati

1. Dupa cum se poate observa am sters fragmentele de roman de pe blog. M-am sucit si m-am gandit sa scriu romanul la persoana a 3a. In ultimele zile am adaptat, rescris, etc tot romanul la aceasta persoana. unul dintre motive a fost ca se spune ca primul roman intotdeauna se scrie la persoana 1. altul a fost ca prietenul meu costin mi-a zis ca el s-a plictisit de romane la persoana 1. ca toti labagii scriu, in ziua de azi, la 1 si ca prozatorii sunt la persoana 3. oricum, suna mai bine asa, mult mai bine. sunt pe la jumatate dar pana in vara il termin. Am si o coperta la el. Mai am si altele in lucru.
2. Mi-a cerut Iulian tanase o autorecenzie la carte. Mi-am facut una. Azi a aparut in noua revista Kamikaze.
3. Am citit volumul de poezii Soporia de Mariu Conkan. Mi-a placut sa observ ca deja am epigoni :) omul e un sgb mai mic. un sgb sfrijit. il recomand pentru amuzament desi nu e de gasit prin librarii.
4. Sanatate!

8 comentarii:

  1. Bagi de la tine la greu. Nu e vorba despre persoana întâi sau a treia în genere (numai un tâmpit ar putea face aşa afirmaţii), ci despre faptul că, scris la persoana întâi, romanul tău e prost.

    E posibil să devină mai bun dacă îl treci la a treia, e la fel de posibil (dacă nu şi mai posibil chiar) să rămână prost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Veronica Micle reincarnata25 martie 2010 la 14:22

    ca bagi de la tine..cu asta ne-am cam obisnuit..dar ai epigoni????asta e..de tot rasu..=))))

    RăspundețiȘtergere
  3. volumul meu a aparut cu cateva luni inainte de volumul tau, deci? iar epigon inseamna total altceva decat crezi tu, poate amicii tai literari iti explica:)). daca nu, cauta in dex si te convingi. cand vei reusi sa imiti o poezie de-a mea atunci te voi crede bestial!:))iti recomand oricum o lista de lecturi ca sa iti imbogatesti limbajul: Lautreamont, Desnos, Pessoa, Pound, Eliot, Sexton, Berrigan, Alice Notley. Ginsberg banuiesc ca l-ai fumat :)), ca altfel nu se poate. Daca mai vrei lectura suplimentara, contacteaza-ma. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. vez sgb, knd tz-o iei in cap tz-o iei singur si-n gura, epigon al lui Marius Conkan ce ejti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdane,

    esti un personaj interesant,
    dar iti faci atata rau prin ceea se spui, adesea.
    Poate ar trebui sa tii unele chestii pentru tine. Sa nu risti sa te faci de ras de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu cred ca stoian se rade de voi. cred ca la punctul 3 a scris ce-a scris ca sa se convinga deca acele comentarii de la postarea anterioara au fost date de conkan :) si e clar ca au fost. mai cred si ca in clipa in care se vor intalni il va pocni grav pe acest conkan... il cunosc bine, stiu cum le inchide gura celor care-l bazaie. cat despre faptul ca aveti voi impresia ca se face de ras, mai mult ca sigur ca nu-l doare nici in cur de asta

    L.

    RăspundețiȘtergere