miercuri, 25 noiembrie 2015

REVOLUTIA CULTURALA A NATIUNII DACO-ROMANE

 REVOLUTIA CULTURALA A NATIUNII DACO-ROMANE

Ieri in Parlament deputatul Dan Andrei Gheorghe a facut niste declaratii demne de un mare politician. A prezentat Indignare vis a vis de rolul josnic-inechitabil care i se impune Romaniei si natiunii daco-romane de SUA si state UE precum Germania samd. Deputatul a declarat ca i se pare inadmisibil sa fim parteneri strategici din doomiiunu ai SUA dar sa nu putem calatori fara viza in SUA , pe cand cetatenii SUA clatoresc bine-mersi in Romania fara viza :D Deputatul s-a pronuntat si cu privire la cotele de imigranti impuse de doamna Merkel si domnul Juncker , cote pe care natiunea daco-romana nu si le doreste. De asemenea, deputatul a vorbit si despre modul defectuos si zeflemitor in care firme precum Siemens, Fujitsu, Microsoft sau firme austriece, italiene samd fac autostrazi in tara noastra sau chelesc codrii patriei.
Daca Indignarea Nationala fata de modul discriminativ, inechitabil, josnic si marlanesc in care suntem tratati, atat in tara noastra cat si inafara ei de catre genul acesta de natiuni, corporatii si politicieni a ajuns sa rasune in Parlament, inseamna ca totusi, totusi, natiunea are cel putin un reprezentant acolo. Bravo :D
Din pacte, desi Parlamentul are peste cinci sute de indivizi, desi in institutiile UE sunt indivizi care ar trebui sa reprezinte interesele natiunii daco-romane, acest lucru se intampla atat de rar, incat este evident ca respectivii indivizi reprezinta or interese personale, or alte interese care nu au legatura cu Interesul National. Caci in timp ce alte tari prospera pe spinarea noastra, noi dormim pe noi fix ca acei sclavi lipsiti de speranta care se cred liberi, mesmerizati printr-o cultura menita sa ne aduca intr-o astfel de stare . Da nu mai dormim toti, caci REVOLUTIA CULTURALA A NATIUNII DACO-ROMANE a inceput. Daca in Istoria ultimelor secole rolul care ne-a fost impus cu japca a fost unul de Natiune de Sacrificiu, sclav, acum este momentul sa ne emancipam, cei care nu ne-am emancipat, ba chiar sa ne cerem, manifestam si promovam Dreptul si Spiritul. Dreptul Natiunii Daco-Romane este Dreptul Natural. Spiritul Naţiunii Daco-Române este Limba Română, Folclorul ancestral naţional şi Lumina condensată în versurile poeţilor ca Dosoftei, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Tudor Arghezi, George Bacovia, Lucian Blaga, George Coşbuc, Octavian Goga, Tristan Tzara, Ilarie Voronca, Radu Gyr, Ion Barbu, Nichita Stănescu, Marin Sorescu, Adrian Păunescu, Gellu Naum, Gherasim Luca, Augustin Doinaş, Traian T. Coşovei, Gheorghe Iova, Grigore Vieru, Cristian Popescu, Adrian Suciu, Dana Banu, Marius Ianuş, Norzeatic şi subsemnatul Stoian G. Bogdan, dar şi a altora de o mai scăzută anvergură, precum şi muzica compozitorilor ca Ciprian Porumbescu şi George Enescu şi cea a formaţiei Pheonix, şi în toate capodoperele, invenţiile şi faptele de măreţie ale acestei Naţiuni. Religia Natiunii Daco-Romane este Ortodoxia, adica acel fascicol de idei si practici care au ca rezultat Indumnezeirea. Obiectivul Natiunii Daco-Romane este eliberarea de sub talpa tuturor celor care ne injosesc, degradeaza, manipuleaza, degenereaza, jecmanesc samd, ba mai mult, transformarea Romaniei in Capitala Spirituala a Lumii.
In acest sens avem de practicat un Patriotism si-un Nationalism feroce, fara a incalca Dreptul Natural care este cea dintai Prerogativa a Constiintei, care este Dragoste. Pai daca toti din jur sunt patriori si nationalisti, noi de ce sa fim mai prejos? Indiferent de etnie, noi, daco-romanii, adica cei care avem venele pline de Spiritul Daco-Roman si vorbim Limba Romana, este necesar sa fim uniti si intelepti ca evreii, draguti ca elvetienii, inteligenti ca japonezii si nationalisti ca rusii, fara a dilua Spiritul National.
Este vremea noastra, Insusi Bunul Dumnezeu prin Alesii Lui, indignat de atata Prostie, Inechitate si Degenerare e cu noi. AMIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu