duminică, 1 noiembrie 2015

:D

in sufletul fiecarui roman e Varful Omu
si-acolo-n Varf i-un dac drac zburator cu-n bucium pan' la stele
ce canta de rasuna in toata fiinta
romanului chemarea ancestrala catre inaltimi
cand ratacit prin lume si nefericire
romanul parca uita cine e, de unde a plecat.
Si-atunci romanul ca un zimbru cu aripi de vultur
si-ntinde focul inimii si preste tot 'naltandu-se razbate.




Cand o sa-mi creasca coroana o sa fac reforma Invatamantului Mondial si-o sa fac un invatamant care sa cuprinda si Dansul. Neaparat salsa printre altele. Astfel, copiii si oamenii viitorului vor fi excelenti dansatori, printre multe altele.




some love to fuck blondes
some love to fuck for fun
some love to fuck their girlfriends
some love to fuck other people girlfriends
some love to fuck with straingers
some love to fuck deep in love
but I love to fuck you  





aproape trei sute de milioane de oameni vorbesc rusa pe planeta asta si eu doar ce am finalizat prima mea lectie de cultura si limba rusa emoticon grin unde am invatat primele mele sase litere din alfabetul chirilic, care sunt identice cu sase din alfabetul roman. aceste litere sunt: AKEMOT. Si primele patru cuvinte cu aceste litere: KOMETA, MAMA, KOT [pisica], KAKAO. Si cum sa le scriu cu litere mici chirilice. Astea si altele in juma de ora. Am un curs video in engleza de treisdoo de ore. Creca in doo trei saptamani asea o sa-mi mai adaug o facultate mintala: RUSA.
Ce usor e multumita internetului sa inveti chestii, limbi straine. Daca-ti pui mintea inveti dooj de limbi intr-un an ha ha
Neurologii zic ca cu cat adaugi programe in sistemul nervos cu-atat il faci mai smecher emoticon grin sistemul asta nervos e dintr-un material superelastic care poate fi modelat oricum, din lumina emoticon grin mai super decat supercalculatoarele omul este aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm





Situatia culturala a Romaniei este dupa cum o confirma starea de spirit generala, jalnica. Si asta pentru ca incultii, sinecurii, policurii, uratii, coruptii, prostii, nasoii samd, ca niste virusi acantocefali, au ocupat functiile de conducere in Cultura. O vorba zice ca e destul ca oamenii buni sa stea pasivi ca Raul sa ia amploare. In Cultura din Romania se pare ca Raul si Prostia Crunta au o asa amploare incat am bahlit Cultura. Ca cei buni si destepti or au stat pasivi, or nu exista intr-un numar indeajuns de puternic incat sa-i eludeze pe rai si prosti, or nu prea exista. Sincer sa fiu, cand ma uit in jur, in Cultura din Romania, rar vad un destept. Dar rar tare. La noi, da-ti seama, sunt prosti de la varf la baza cu duiumu, prosti din aia contondenti atat pentru prezent cat si mai grav, pentru viitor. Iar prostia este principalul efect al degenerarii umane. Deci Cultura in Romania este facuta de degenerati. E destul sa te uiti la ei, sa le vezi fetele alea cazute si imbacsite si ochii aia de caini fututi in cur si corpurile alea labartate si hidoase, ca sa-ti dai seama ce cultura fac ei. Si da-ti seama ca vine iarna, iar iarna, prostii astia, nu sunt doar prosti, ci, de la vreme, devin si ursuzi, ca li se abureste parbrizul, luneta si oglinda retrovizoare, ca geamurile laterale le sunt oricum jegoase. Astfel, acesti prosti, care a nu se intelege ca-s te miri cine, ci-s oameni cu functii, cu diplome, cu certificate, pfff... cu luneta, parbrizul, retrovizoarea si geamurile laterale aburite, murdare, slinoase, au senzatia ca nu mai exista nimic in jurul lor, ca plutesc, si-atfel, nu doar ca dau in gropi, dar mai dau si peste oameni.
Un crunt exeplu de prostie crunta ni-l ofera domnii de la Targoviste. Care au facut un concurs de poezie, proza, teatru si eseu la care pot participa autori sun patruzeci de ani. Condursul se cheama "Mostenirea Vacarestilor". Vor fi optispe premii. Iar aceste optispe premii vor fi acoperite cu suma de cinci mii de lei. Adica vor avea in medie sub trei sute de lei fiecare premiu. Stii cati bani are UE pentru cultura? Miliarde de euro. Or daca UE are miliarde de euro pentru cultura si situatia este asa cum este in cultura din Romania, inseamna ca se intampla urmatorul fenomen: Administratorii culturali fura banii, si se ajunge la astfel de gainarii, la astfel de gogomanii burlesti unde ai buget de premiere pentru optispe premii o suma de numai cinci mii de lei. Adica o mie o suta si ceva de euro. Unde? In cetatea domneasca. A cui cetate? A lui Tepes. Aoleu. Sub ce titulatura? "Mostenirea Vacarestilor". Or, daca nu fura banii, inseamna ca nu stiu sa-i obtina de la UE, ceea ce inseamna, mai rau, ca-s atat de prosti incat nici nu stiu sa faca proiecte de fiantare pentru evenimente culturale. Or, si-asta tind sa cred ca se intampla de aproape zece ani de cand suntem in UE: cineva le da prime si spegi ca sa fie incompetenti, ca sa nu ia bani de la UE. Ca altfel nu-mi explic de ce numai noi suntem cei mai prosti din UE. Atat de prosti incat nu suntem in stare sa luam niste bani.
O alta proba de crunta prostie o da chiar Conducerea USR. De fapt, conducerea USR da probe de prostie crunta si de comportament samavolnici, corupt, de ceva mai multa vreme. Ce-a facut acum? L-a scos pe Radu Aldulescu, marele prozator, in strada din una dintre cladirile din administratia USR. Si-au dat apa la moara la adversari, adica la gasca aia de alcoolizati urati si fuduli, de rozatoare culturale, ca sa porneasca un atac pe spinarea lui Aldulescu impotriva Conducerii. Pe ei ii doare-n pula de Aldulescu, dar il folosesc ca sa manipuleze opinia publica impotriva Conducerii. Aldulescu nu este o piesa de mobilier a USR, ca atare USR n-are nicio obligatie sa-l tina in cladirile sale. Dar are obligatia, conform Statutului, sa-l ajute pe acest mare scriitor. Pai stii cum era USR pan mai acu cativa ani"? Mama. Avea un patrimoniu foarte bogat, care cuprindea vile, hoteluri si alte imobile, pe care fostele conduceri si actuala, prin manevre administrative, le-au instrainat. Astfel ca daca inainte de nouazeci, ba chiar si pana mai in doomii, USR iti dadea o locuinta in cazul in care nu aveai una, ba iti mai oferea si altele, astazi nu mai are nici macar o camera cu baie si bucatarie pentru un mare scriitor ca Aldulescu. La asta conduce prostia...
Dar aia de la UE nu-s prosti. Adica situatiile asta care exista la noi astazi la ei existau cu zeci de ani in urma, si astfel, ei stiu ca de cat sa ingrasi prostii si coruptii, mai bine flamanzesti desteptii, ca daca prostii si coruptii, nemaiavand cu ce sa-si hraneasca egoruile si apetitul pentru alcool mancaruri grase si tutun, mor, da nu mor, caci sunt ca gandacii de bucatarie, desteptii in saracie se fac mai puternici. De fapt, saracia este ca o facultate. Daca o termini cu brio te poti numara intre genii. Daca n-o termini, te termina ea.
Dar cum sa vina bani de la UE cand UE stie ca banii lor se duc in buzunarele prostilor si coruptilor, sau in evenimente saracacioase, in timpul si-n urma carora te apuca apatia, lehamitea, mila, scarba... Caci intotdeauna un prost si-un corupt se va inconjura de mai prosti, ca sa aiba cine-l pupa in cur si ca sa nu se simta complexat.





a se consemna in istorie ca astazi treispe octombrie doomiicinspe cu vreo ora inainte de miezul noptii am invatat alfabetul chirilic.



am invatat alfabetul chirilic si parca am spart codului unui program de programe excelente, am tot felul de revelatii in legatura cu limbile si cuvintele, realizez chestii, am acces la o informatie pe care acest alfabet imi permite sa o accesez, da ce voi sa zic acum este ca mi-am dat seama ca "valah" inseamna "balan", adica blond, cum ar veni, Valahia e de fapt Balania, adica Tara Blonzilor, Tara Blonda. Ba daca ma gandesc mai bine, poate sa fie foarte bine si Dacia, caci h intors invers inseamna in chirilica "ci". Cine stie cum s-o fi transformat Dul in B care in chirilica se citeste V. Mare atentie la ce-am zis aici. Ei si cica Ucraina actuala era parte din Valahia, ca e o demonstratie foarte academic de pertinenta in acest sens, ca gen Ukraina inseamna De Margine sau ceva de genul, gen de la marginea Valahiei, si-a fost inhitita de rusi pe la jumatea secolului optispe. Ca daca te uiti la Ukrainieni sunt Blonzi si ei, de unde deduci ca-s valahi : D culmea e ca am sensatia ca astia blonzi sunt putin mai naivi, desi, daca-s blonzi inseamna ca au mult aur in ei.. plm, eu cand eram mic aveam parul aurargintiu, da creca de la carne si de la desfrau mi s-a shatenit.





Cei care iubesc traiesc intr-o continua incantare.
Nu poti iubi fara sa te iubesti.
Spune-mi cat te iubesti ca sa-ti spun cat poti sa iubesti.
Cei ce se iubesc se incanta incantand.
Incantati, cei iubiti care ii iubesc pe cei care ii iubesc, incanta deopotriva.
Iubirea se exprima incantand.
Cu cat esti mai incantat cu-atat iubesti mai mult si incanti mai mult si te incanti mai mult.
Ca atunci cand faci dragoste si continui fiecare gest al ei cu un gest mai minunat pe care ea sa-l continue si mai minunat, si mai incantator.
Undeva, nu departe in spatiutimp, exista o incantare rotunda ca o planeta de beriliu, iar cei care iubindu-se o fac atat de rotunda se numesc Incantatori




De la Tribul Natie la Tribul Corporatie
E o carte care se cheama Tribal Leadership, foarte interesanta care iti releva cum sa faci un Trib de succes si cum sa creezi o mentalitate care sa realizeze succesul in indivizii tribului tau. Acolo, se arata mentalitatile pe care le pot avea majoritatea inidivizilor umani si metodele pe care le poti folosi pentru a-i ajuta sa treaca la o mantalitate superioara. Prima mentalitate poate fi exprimata prin formula: Viata-i de cacat. Exista indivizi care traiesc cu aceasta mentalitate. A doua mentalitate, superioara primeia, poate fi exprimata prin formula: Viata mea e de cacat. Aceasta survine cand individul, experimantand lumea, observa ca exista oameni fericiti care traiesc la un nivel superior. A treia mentalitate poate fi exprimata prin formula: Eu sunt smecher, valoros, frumos, ceilalti sunt fraieri, nuli, urati. Aceasta mentalitate survine atunci cand individul, in cautarea de a urca pe o treapta superioara social, isi creeaza un program mental sub care evolueaza in plan social. La nivelul acestei mentalitati se afla multi indivizi ai speciei. A patra mentalitate poate fi exprimata prin formula: Noi suntem smecheri, valorosi, frumosi, ceilalti sunt fraieri, nul, urati. Aceasta mentalitate survine atunci cand individul, smecheri, valoros, frumos cum se considera, isi da seama ca e singur si ca astfel nu se afla intr-o pozitie confortabila. Observa ca avand mentalitatea pe care o are, nu reuseste sa obtina succesul dorit. De aceea, observa ca mai exista si alti smecheri, valorosi, frumosi si ca cu unii se poate asocia intru realizarea unor obiective comune. Asa apare Tribul. Cu membri avand aceasta a patra mentalitate, Tribul se organizeaza, indivizii isi atribuie rolurile tribale, statuturile si incep sa actioneze. Sigur, exista triburi in care exista indivizi cu toate mentalitatile mentionate pana acum. O natie este un trib mai mare. Cand destui indivizi care o formeaza traiesc si actioneaza de la inaltimea formulei: Noi suntem smecheri, ceilalti sunt fraieri- respectiva natie poate obtine succesul. Marii politicieni reusesc sa eleveze popoarele la inaltimea acestei mentalitati si sa le conduca chiar si inspre dezastru. Natiunile si asociatiile de natiuni care traiesc de la inaltimea acestei mentalitati sunt triburi de succes. Din nefericire, inca nu destui dintre indivizii natiei noastre daco-romane, traiesc de la inaltimea acestei a patra mentalitati, ci de la mentalitatile subsidiare. Un exemplu de Trib care a obtinut succesul este chiar poporul evreu. Altele sunt cele germanice. Altul e China. Exemplele pot continua. Ulterior acestei mentalitati, in cartea mentionata, este a cincea mentalitate exprimabila prin formula: Viata-i frumoasa. Cand individul atinge succesul in tribul lui, abia atunci incepe sa traiasca sanatos de la inaltimea acestei mentalitati. Dar pentru unii indivizi, si-aici depasim formula cartii si o amplificam, o includem intr-o formula mai mare, mai apare o mentalitate inainte de: Viata e frumoasa. Adevarata mentalitate a cincea: Viata mea e frumoasa, dar uite, viata altora nu e frumoasa, ia uite-i cat de nefericiti sunt, cat de saraci, ce vieti triste duc, cum poate fi Viata frumoasa cand e atata suferinta pe lume? Aceasta este mentalitatea eroica. Atunci individul cauta cauza suferintei, si obsrva ca insesi ele Triburile au un aport considerabil la Suferinta si Nefericirea Omenirii. Caci traind de la inaltimea mentalitatii: Noi suntem smecheri, ceilalti sunt fraieri - asa cum traiesc multe Triburi Natiuni, unii indivizi si unele grupuri de indivizi si unele triburi mai mici sau mai putin organizate sau mai putin experimantate ajung sa sufere, sa fie saracite. Ba exista Triburi Natiuni care isi fac politica de stat asuprirea si exploatarea altor triburi. Manati de acea a patra mentalitate. Si-aici intervine ideea si necesitatea Unui Singur Trib Global, recunoasterea ca fapt real a ideii ca dincolo de diferentele culturale toti suntem oameni, toti facem parte din acelasi mare Trib numit: Umanitate.
Dar in cadrul Triburilor natiunilor exista Triburi mai mici ca numar de indivizi, acele asa numite Elite, care au o atat de mare influenta, putere, incat pot efectiv impune conduite, inclusiv negative, maselor de indivizi care formeaza Tribul natiune. Si unii chiar fac astfel de calamitati. Caci aceia sunt cei care nu au inca puterea sa conceapa si sa simta ca: Toti suntem smecheri, valorosi, frumosi




SONET
Ce ştii despre iubire? Poţi s-o simţi acum?
Când pomenită slova ei reverberează?
De nu, înseamnă că mai mult poţi ştii,
Şi acest ştiut fiinţa toată-naripează.
Iar dacă simţi înseamnă deci că poţi vorbi
Fără greşeală, fiindcă poţi da zoom
Atât de înăuntru încât ieşi afară
Şi atât de inafar' încât intri-năuntru,
Şi astfel eşti nici înăuntru şi nici înafara
Cum toatodata eşti şi înafara şi-năuntru.
Şi oriunde nu eşti iubirea e prin tine
Şi oriunde ai fost iubirea e prin tine
Şi oriunde vei fi iubirea o să fie
Iubirea, care garantează nemurirea 






am cules via zilele trecute si azi am tras mustul dintre struguri. ce aroma si ce culoare pe ligoarea asta. rosu pula sculata, ha. as putea face avere cu brandul asta si cu vinul care-o sa-mi iasa emoticon grin primul meu vin. da mai bine-l beau io cu.. da-ti seama, nohan cu roze si cu putina tamaioasa, bunica-miu Fantanaru, care era un foc viu si care si-a respectat numele captand izvorul din spatele casei si ducandu-l la poarta-ntr-o cismea cu uluc pentru animale, originar din Iasi fiind si poreclit Bombonel, pentru ca vindea bomboane copil fiind in Gara din Iasi.. a aprins multe focuri cu vinul asta. rosu pula sculata emoticon grin multa lume are problema mare cu cuvintele astea.. dar ele sunt inexorabile, nu pot lipsi din literatura, din poezie pentru ca au talentul lor si smecheria lor, nu mai zic cata istorie au facut pana sa le confer eu locul lor de cinste acumereu. sobrietatea livreasca si linvistica isi au rostul lor, dar intre adulti cuvintele pula pizda fut sunt la fel de livresti ca si penis vagin sex. ca am piesa aia De mai mult ori, pe care o voi lansa dupa ce o voi finaliza exhaustiv, si-mi zice radiou ca tre sa pun bip cand zic Premieru-i pula mea' si cand zic Urc pizda la inaltime cand fac verbe briliante, sa zic Premieru-i pul' mea si Urc pizd' la inaltime.. Pai ori suntem adulti, ori ? Apropo de Premier, am un mare respect pentru excelenta sa, pentru ca printre altele mai bune sau mai rele a scazut TVAu la alimente, ceea ce creeaza cel putin un precedent social pozitiv. mustul asta are o dulceata de la strugurii aia roze, dupa care sunt inebuniti toti vecinii mei inclusiv io, imi tot vine sa beau emoticon grin ce sa zic, toamna asta are o luciditate si un sharmec perfect..




Fie de Sufletul Tăcerii
Se vorbeste prea mult. Lumea vorbeste atat de mult incat daca asculti planeta la orele de varf ai senzatia ca asculti puricii unui televizor uitat deschis in mileniul trecut. Da ce sa mai zic de lume, cand eu insumi parca am uitat sa mai tac. Daca nu vorbesc, cant, daca nu cant, vorbesc in capul meu, si am atatea voci, ca si-asa m-au trimis aia cand am recrutat la optispe ani la control ca, le-am zis ca sa ma scutesc de o eventuala armata, care pe-atunci era obligatorie, ca si-acum, de altfel, ca aud voci, ha ha, da nu aud decat vocile mele, pe care le compun io. E drept ca am toate vocile pe care le-am auzit de cand ma stiu, da pe alea le tin intr-un folder uitat. Da uneori, uneori cand am io chef sa fie ca uneori, ori de cante ori am energia si vointa necesara, mixez toate vocile, si iese un cor care ma si ridica-n zbor. Nu exista niciun motiv pentru care sa-mi doresc sa ma astern sub tacere, desi, adineauri citeam cuprinsul cartii Teoria Tacerii, pe care Iulian Tanase fraternal mi-a dedicat-o, care m-a daramat cum ar darama un suras de-al tau castelul versailles, si care este un poem cat o tacere pe care dac-o tineai filosof ramaneai, si-am tacut atat de tare pe mine, incat toate vocile mele mirt s-au facut, mirt pe frunte, fara nicio tipenie de gand, blank ca un card pentru tras din bancomat, si-am ramas cu amarata asta de voce care are aproape treishtrei de ecouri. M-a salvat gandul ca din moment ce nimeni n-a interzis inca Tacerea, inseamna ca Tacerea nu-i buna emoticon grin Chiar si-asa, ce talent si pe Iulian, se vede ca-i de la Moinesti, iti invarte mintile ca si cand ti-ar invarti shuvitzele pe deshte, caci vorbeste atat de plastic si de vibrant despre Tacere, in aceast cuprins, mai precis despre cum se poate tace, atat de dens si de sagabam tu du, incat cuprinde toata taceres abundand mițos de excelenta ca cel mai senzational tenor surdomut fredonand cu mainile Ave Maria la Scala di Milano. Si nu zic astea pentru ca mi-a dedicat cartea, ci pentru ca Cuprinsul acesta pe care l-am citit dar nu l-am auzit deloc, m-a facut sa ma simt mai destept, iar io cand ma simt mai destept, desi poate nu e intelept, vorobesc, nu tac, ca tac e la biliard ste?




ROZ si MOV erau doo puncte invizibil de mici
care s-au dilatat ca pupilele cand manancasi trufe
ca sa-mi vina mie gen godete in care-nmoi priviri cochete
si pictez omnidimensional aceasta christalina senzatie
roz si mov roz si mov cu parfum de liliac si roze-n za tie
zat ie pe care-au brodat floriele de camp ecoul inteleptilor apusi
ecoul roz si mov in spirale asimptotice ca ADNu
ca tu cu mine in costume universale
reusind violetul orbitor suprem absolut





Am compus acest text pentru un instrumental rap salsa. Nici nu-ti poti imagina cum le cant emoticon grin
Hai
hai vino-ncoace sa-ti iau limba-n gura nebuno
Hai
hai vino-n coa sa-mi arati ce femeie poti fi tu
Hai
hai vino-n coa sa te mladii pe salsa nebuno
Hai
hai vino-ncoace sa simti sa ga bam.. tu du

Stai
prea mult pe ganduri sau te undui spre mine
ma gandesc sa te iau pe sus daca vin io la tine
o sa-ti tin tocul stang intr-un deget
sa-mi arati echilibrul celest
si cu rochia ce o porti pe tine
o sa fac doar parauri pe sest
mi-au zis muzele c-ai buzele
cu efect halucinogen
gen sa trec peste toate scuzele
si sa facem ce-am zis in refren
nu degeaba privirile astea
si surasuri cu subainteles
nu degeaba nici muzica asta
care-mi spune ca deja m-ai ales
nu sunt sigur ca inca imi placi
cat de mult iti pot place iou tie
da-ti admir specimenul de craci
si-n ce fel imi raspunde el mie
si ce dansuri pot face cu tine
rezonam desigur clar da
invartindu-ne-asa ca un uliu
o s-aungem la inima ta
Hai
hai vino-ncoace sa-ti iau limba-n gura nebuno
Hai
hai vino-n coa sa-mi arati ce femeie poti fi tu
Hai
hai vino-n coa sa te mladii pe salsa nebuno
Hai
hai vino-ncoace sa simti sa ga bam.. tu du
..
daca vrei te conduc eu acasa
mi-ar placea s-ne cunoastem mai bine
daca facem asta-ndeajuns
poate-o sa vrem sa mergem la mine
sau la tine sa-ti vad vizuina
sa dansam si acolo d-altfel
ca mai am io o melodie
care-o cant mai soptit intr-un fel
intre noi niciodat n-o sa mearga
caci suntem atat de la fel
unul sigur ar ajunge pe targa
in dulelul excesului de zel
deci nu te indragosti de mine
caci e foarte periculos
acum vino sa vezi de ce-i bine ca
ti se scurg chiloteii pe jos
Hai
hai vino-ncoace sa-ti iau limba-n gura nebuno
Hai
hai vino-n coa sa-mi arati ce femeie poti fi tu
Hai
hai vino-n coa sa te mladii pe salsa nebuno
Hai
hai vino-ncoace sa simti sa ga bam.. tu du
 
  




Nu poti sa nu intri in transa auzind aceasta absolut nemuritoare declaratie a lui Oprea de astazi: "..eu nu am stiut nimic despre accident. Am aflat de abia dupa."




ma tine-n brate talentul
cum il tine fecioara pe christ
cand spun tremura continentul
si cand am cautat rima la christ pe http://www.rimeaza.org/
mi-au dat urmatorul Tip "Cuvântul introdus pare a fi o cretinitate"
ha ha





Cu ocazia urarilor tusante de ziua mea,
cu care domniile voastre, prieteni, m-ati onorat,
tin, manat de aceasta incantare sadea,
sa va multumesc si sa vi le-ntorc la patrat  





poem despre cat de cel mai e

cand te-arunci pe litere inseamna ca ti-ai imaginat litere pe jos dar daca ramai pe ele si nu cazi in dinti inseamna ca esti poet si plutesti ca prin baltile ploii de la ferestri frunzele iar daca asta acum poti sa realizezi ca io chiar plutesc intr-un fel chiar prin literele astea ca- ntr-o fecioara orgasmnad da ca sa ma vezi in toata splendoarea acum si astfel sa poti citi cuvantul care-l suflu violet in palma fara de care n-ai cum sa termini vreodata acest poem si deci nici sa-l intelegi tre sa te uiti la literele astea aproape crucis aproape ca la un peisaj pictat pe cer ok
vezi palma?
vezi cuvantul?
hai ca-i simplu concentreaza-te si uita-te ca la lungul nasului
vezi?
daca vezi doar palma esti pe drumul cel bun si poti sa-mi faci cu mana daca vezi si cuvantul inseamna ca ai ajuns deja calibreaza-te iar daca intamplator aiii vezi acea mireasa cu chiloteii trandafirii sa stii c-o sa-i dea daca te uiti mai aten jos dar daca n-ai vazut nimic sa stii ca palma asta o sa te la

  



Ce film plin de cunoastere despre obedienta oamenilor emoticon grin care poate aprinde multi neuroni si care poate influenta pozitiv comportamentul daca cunoasterea pe care o releva este analizata inteleaza si internalizata. Caci multi dintre noi suntem tare obedienti, iar a fi obedient inseamna a te supune impotriva vointei proprii, impotriva firii tale, vointei/firii altei persoane, suntem tare pasibili inspre a cauza daca o cere o pretinsa autoritate [caci orice autoritate care nu esti tu e pretinsa] mult rau semenilor nostri. In film ni se descrie genul de personalitate pe care marea marea noastra majoritate, prin puterea obedientei o are: agentul. Care e foarte sinonim cu sclavul. Am stat si-am analizat care sunt cauzele obedientei, si-am ajuns la concluzia ca sunt in general doo: frica si inconstienta, sau de fapt una, inconstienta. Conform analizelor mele omenirea este intr-un stadiu extraordinar de inconstienta. Iar inconstienta este degenerare. Miliarde de indivizi traiesc de la nastere pana la moarte intr-o profunda inconstienta, umpic mai sus ca animalele. Cum spunea un Iluminat, se nasc in somn, traiesc in somn si mor in somn. Adica nu au discernamant, constiinta de sine. Sunt bolnavi. Si astfel, pentru a nu face totusi umbra pamantului degeaba, societatea, adica formatorii de opinie, formatorii de campuri ideatice, programatorii neurolingvistici, ii transforma in agenti. Nu mai zic ca poporul nostru este plin de agenti, nici ca in realitate, avand in vedere ca tre sa ne supunem unei oranduiri sociale pe care altii o creeaza in interesul lor, mai toti in lume suntem agenti, chiar daca unii doar part time. Si-ntotdeauna, intotdeauna, suntem agenti cu voia noastra





Nasol ce s-a petrecut aseara-n Colectiv, nasol ca au murit si-au fost ranit aproape doosute de oameni. Karma.. "Nu facem decat sa traim consecinte ". Karma este o lege a universului care zice ca ce sameni aia aduni, care zice ca binele sau raul pe care il faci ti se intoarce. Personal, am cunoscut efectele Karmei de mic copil.. iar in momentul in care le cunosteam sau dupa, imi dadeam seama ca ele vin ca o pedeapsa pentru fapte pe care le-am facut in alte vieti si ca niste lectii pentru aceasta viata. Pacatele din alte vieti le tragi la timpul lor, in situatii din astea nefericite, iar faptele bune ti se rasplatesc la timpul lor.. asta e karma. Acuma, tineretul din Romania, in ansamblu, este crunt degenerat, este rau, prost si lipsit de viziune, este afon spiritual, ia in ras spiritualitatea, este egotic, egocentric, egoist, sub imperiul unor duhuri foarte rele, pe care le inghit din muzica negativa deprimanta cu mesaje malevolente pe care o asculta, din mancarea modificata genetic pe care o mananca, din apa si bauturile pline de otravuri pe care le beau, si prin etnobotanicele pe care timp de atatia ani le-au ingerat, si prin Cultura proasta care se emana, prin sexul prost incult pe care il practica dezordonat... cel putin. Si cum un astfel de tineret nu poate fi unul pozitiv, se mai intampla si astfel de tragedii, tocmai pentru ca tineretul sa-si vina in fire. Iar cine a murit si-a fost ranit, din moment ce a patit asta, inseamna ca plateste o karma proasta pe care si-a creeat-o. In siragul vietilor e posibil ca ei insisi, la randul lor, sa fi cauzat morti prin incendiere, arsuri altora samd si-acum platesc. Doar nu crede cineva ca raul pe care il face semenilor lor sau animalelor ramene nepedepsit? Pai daca te uti la mancatorii de carne, o sa-i vezi cum putrezesc de vii de la o varsta, cum traiesc inainte de moarte toata durerea animalelor pe care le-au mancat. Cu Karma nu te pui... Sigur, intre mortii respectivi, putea fi oricine, chiar si eu, daca asta mi-era karma, dar daca au fost cei care au fost, inseamna ca ei erau cei care aveau o polita de platit karmei. Pe de alta parte, Clubul ala gazduia un segment de public, un tineret, in marea lui majoritate, atins de duhuri proaste, hater, poate, in marele mers al lucrurilor, dintr-o perspectiva simultana asupra trecutului, prezentului si viitorului, acest rau este inspre un bine consistent, cine stie? Oricum, toti murim la un moment dat, iar asta n-are de ce sa ne intristeze, caci este firesc, de-aceea, inteleptii nu plang nici vii, nici mortii emoticon grin
PS dupa mai multe ore: Vorbesc cu un prieten si-mi zice ca tot evenimentul de-aseara poate fi o manevra pentru a distrage atentia de la alte evenimente din grila de programe. Zice ca dom'le, azi trebuia sa fie mitingul, si hop, seara, apare presedintele cu ministrii sanatatii si apararii. Ca dom-le, la eveniment totul a fost din scurt, numai o usa deschisa, desi intrarea libera... Acuma ce sa zic, daca Karma il favorizeaza pe domnul ministru Gabriel Oprea emoticon grin inseamna ca asta e vointa divina





Am scris mai devreme un text despre Karma, cu referire la nefericitul eveniment din clubul Colectiv care a avut loc aseara. Am primit un feedback care ma face sa-mi dau seama ca ce-am scris nu a fost inteles. Este greu, cand esti analfabet intelectual, adica cand poti citi cuvintele dar nu poti intelege mesajul asociatiilor dintre ele, sensul textului samd, sa intelegi un text de-al meu. Am observat ca cu unii oameni nu reusesc sa ma inteleg, si fac eforturi sa-mi adaptez discursul chiar si pentru mintile mai odihnite. Dar nici cu animalele nu ma inteleg, adica eu le inteleg pe ele, ele nu ma inteleg pe mine. Spre exemplu cand le spun gainilor mele ceva, ele nu inteleg. Cand le spun pisicilor, ele nu ma inteleg. Cand ii spun cainelui, ma intelege, dar nu tot timpul. Acuma ce-o mai hi ca nu ma inteleg unii oameni? Problema lor e urmatoarea: sunt degenerati. N-au activ neocortexul, nici lobul frontal, au doar creierul reptilian si pe cel mamifer active cat de cat, asa ca gandesc or ca reptilele, or ca mamiferele, adica sub capacitatile lor native latente. Le recomand sa isi focalizeze atentia cat mai mult timp cu ochii inchisi si fara ganduri intre sprancene si-n crestetul capului: astfel, dupa mult timp, isi vor activa si neocortexul si lobul frontal, si-atunci vor gandi si ei la inaltimea nomenclaturii rasei: Sapiens.





Am observat la mai multi scriitori asta seara o propensiune spre a lua in deradere punctul de vedere referitor la evenimentul de-aseara din clubul respectiv, conform caruia ceea ce s-a intamplat este, ar fi o pedeapsa divina. In intelepciune sunt multe nivele si multe carari, ce te faci cand cu toate ca Dumnezeu ne iubeste pe toti, unii dintre noi nu-l iubeste pe Dumnezeu, ba o arde chiar contondent fata de Dumnezeu, cel putin luandu-L in deradere. Cand imprastii vibratii negative, spume, frustrari, angoase, versuri insidioase, dusmanoase, comportamente agresive, nefiresti etc samd o arzi contondent fata de Dumnezeu, si-atunci, conform Karmei, bumerangul contondentei se intoarce la tine si-i posibil sa-ti ia gatul. De ce? Ca ce-ai semanat aia halesti. Ca la sah in viata tre sa-ti calculezi miscarile atat din perspectiva trecutului, a prezentului, cat si a viitorului, tre sa iei in calcul toate posibilitatile, toate probabilitatile astfel incat sa te misti fara sa-ti pierzi viata, caci daca ti-o pierzi, inseamna ca ai gandit eronat sau te-ai manifestat eronat si-ai creat o astfel de consecinta. O moarte in imprejurarile de-aseara din locul respectiv, cu formatia respectiva, cu muzica respectiva, cu oamenii respectivi, cu sarbatoarea care a fost, cum poate fi privita daca nu ca o pedeapsa divina? Ca o gluma? Ca un accident? Dar ce este un accident? Dar daca prima Lege a Universului zice ca Universul este Constiinta, crezi ca in Univers se petrece ceva accidental? Crezi ca mintea asta in toata maretia ei isi permite accidente? Dar ce este un accident? Daca nu o consecinta karmica? Intelepciunea e un munte, de la inaltimi se vad panoramele cele mai clare  




Excelenta atitudinea solidara a bucurestenilor. Iata ca la greu, in momente triste, romanii se pot solidariza, iar asta dovedeste ca inca sangele nostru ancestral nu si-a pierdut puterea, nici auriul nobletii si ca, putem sa actionam inspre bunasterea generala impreuna, mai presus de pareri politice sau sociale individuale. Exista o fliosofie politica a carei nume este Iubirea Neconditionata Ca Pentru Sine Pentru Semeni, filosofie care cred eu, trebuie sa stea la baza tuturor ismelor politice si tuturor evnimentelor politice. In spatele solidaritatii nationale din aceste zile sta clar aceasta energietehnologie. Sa ne aflam sub imperiul ei mai des, propun :D 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu