sâmbătă, 8 iunie 2013

Regulile Facebook

Se știe că site-ul facebook este folosit pentru spionarea populației globului și totodată pentru studiul ei. Dar acest lucru este evident dacă te uiți la ce întrebări ți se pun pe site șamd. Spre exemplu, când te împrietenești cu cineva ești întrebat cât de bine cunoști persoana. Mai bine, mai puțin, mai... Ce relevanță are asta pentru ei? Pentru niște oameni fără interese securiste, n-are. Dar pentru securiști e clar că are. Când trimiți o cerere de prietenie unei persoane pe care n-o cunoști, asta după mintea lor de securiști înseamnă hărțuire și ești sancționat. E ca și când i-ai zice salut unei persoane și un prost care te vede zice c-ai hărțuit-o și-ți dă un pumn. Or cine aplică sancțiuni dacă nu securiștii? (Securist, de azi înainte înseamnă: gardian, jandarm, polițist, detectiv, spion, procuror, judecător și restul persoanelor de acest gen).  Ei, fiind proști, cred că au dreptul, virtutea și înțelepciunea să-și sancționeze semenii în prostia lor maximă, iar dacă nu cred asta fac asta pentru că nu le pasă de aproapele lor, iar dacă nu le pasă sunt sigur proști. Cu cât ești mai deștept cu-atât îți iubești mai mult semenii - nu există nicio evaziune în această afirmație, toți iluminații lumii și-au iubit semenii, le-au oferit cunoașterea pentru că cu cât ești mai deștept cu-atât ești mai presus de frici și de complexul de superioritate, de complexul puterii (dolosive) asupra celorlalți. Nu există om mai prost ca gardianul, jandarmul, soldatul, polițistul, procurorul și judecătorul. Acești oameni sunt cei mai proști. Ei își câștigă existența prin vătămarea sau chiar omorârea semenilor lor și a libertății naturale a acestora, punându-se prin puterea amenințării și-a violenței, asemeni animalelor, deasupra semenilor lor. Dar nu există om mai prost decât cel care își pedepsește semenii. El vrea ca prin violența pedepsei seamănul lor să se supună voinței lor sau a patronilor lor pe viitor și pe prezent să suporte durere pentru că nu s-au supus voinței lor sau a patronilor lor. Iar asta e prostie. De fapt tot ce ține de violență are la bază prostie, maximă prostie. Războaiele confirmă maxima prostie a politicienilor. Ce sunt de fapt războaiele? Niște megatâlhării, căci toate războaiele a ca scop luarea prin violență a bunurilor altora. Cele mai proaste nații din acest punct de vedere sunt: Englezii, Americanii, Germanii, Japonezii, Chinezii, Rușii. Noi, românii, n-am umblat cu tâlhărirea altor nații, iar asta ne face superiori națiilor anterior menționate, care n-au nicio vină că sunt proaste, vina e a liderilor lor. Ei v-au prostit pentru că dacă sunteți proști vă manevrează cum vor, proștilor. A se deduce că există grade de prostie. Ca exemplu un soldat este un prost căci el în schimbul a ceva execută ordine și vatămă oameni fără să-i psese, dar și cel care-i ordonă unui soldat este prost, aș spune prost mai mare căci are mai multă minte.
Pe facebook, ca să-mi continui ideea, ești întrebat de nume, data nașterii, orașul de domiciliu, ocupația, studiile, cum arăți, pe unde-ai fost etc. Practic, toată viața ta, până și ce gândești, cum gândești, preferințele tale etc. sunt înregistrate. Nu mai spun că dreptul la liberă exprimare îți este îngrădit - nu mai poți să-ți exprimi gândurile că, vezi doamne, jignești după părere proștilor ălora, dar dacă omul se simte jignit e vina lui, căci asta a ales sau atât a fost în stare să se simtă, tu n-ai nicio vină că ți-ai exprimat liber opiniile, practic interpretarea lor subiectivă a ceea ce au înțeles ei că înseamnă vorbele tale îi face să se simtă jigniți, nu vorbele tale. Dar proștii care administrează Facebook nu gândesc, iar cei care i-au scris regulile niciatât. Pentru proști faptul că sunt spionați este irelevant, că dacă n-ar fi, proștii n-ar mai fi proști.

http://www.gandul.info/international/documentele-care-dovedesc-ca-sua-spioneaza-activitatea-tuturor-utilizatorilor-pe-internet-10939946

Un comentariu: