duminică, 16 iunie 2013

Capacanele psihotronice ale tehnologiei actuale

de Oreste Teodorescu
Vietuim deja, de cateva decenii in Era Tehnologica. Stiinta ne ofera astazi, pe langa multiplele ei solutii progresiste si o multitudine de tehnii si metode de  monitorizare, control si  manipulare a gandurilor, emotiilor si comportamentului uman. Nu trebuie sa fii mare expert in  psihotronica, sa constati ca aproape toate televiziunile si majoritatea vehicolelor on line folosesc din greu o tehnologie de influentare distala numita excitatia audiovizuala.
Sunt introdusi excitanti sonori insesizabili constientului, care insa se inradacineaza in subconstient, trimitand apoi impulsuri de comportament subiectului vizat, Putem spune ca se foloseste o varianta up-gradata a mesajelor subliminale. Pe fundalul unei melodii, cu ajutorul mixerului, se aplica un text alcatuit din cuvinte repetitive, cu o incetinire a ritmului de vorbire de pana la 15 ori. Cuvintele transmise in acest mod, vor fi percepute ca un urlet surd, insa dupa inserarea lor pe un suport magnetic, devin insesizabile. In cazul influentarii si stimularii video, in inregistrarea filmului se introduc fragmente de 0.004 secunde ale unor imagini, care se repeta algoritmic.
Ultrasunetul este aplicat, de regula pentru curatarea din memorie a unor amintiri nedorite sau neplacute. Infrasunetul de 120 decibeli provoaca tiuit in ureche, greata, slabirea vederii, atac de panica. Intesitatea medie a infrasunetului de 130 decibeli ataca organele digestive, creierul si poate provoca orbire. Daca intensitatea trece peste pragul de 140 decibeli, poate fi provocata oprirea inimii. Specialistii rusi in psihotronica au ajuns la concluzia ca regimul optim de influenta a infrasunetului este cel de 125 decibeli cu o frecventa de 7 herz/secunda, operand in realitatea neuronala Alpha din creierul uman (7-13 hz). Ceva mai avansate sunt metodele de operare distala, cu microunde pulsate. Sub influenta lor apar dureri atroce de cap, insomnii, tulburari profunde de perceptie.O alta tehnologie care foloseste radiatii de atac este manipularea campurilor de torsiune.
Toate aceste lucruri sunt posibile prin faptul ca 97 % din activitatea psihica umana se desfasoara la nivelul subconstientului, fata de doar trei procente ale constientului, astfel incat specialistii in psihotronica se adreseaza direct dimensiunii subsenzoriale (inconstiente), unde informatia va fi asimilata ocolind discernamantul si ratiunea.
Romania a fost victima acestor experimente in 1989, iar abundenta releelor, antenelor, satelitilor care bombardeaza hertzial marile orase ale tarii influenteza, si azi, comportamentul maselor. Partea proasta este ca accesul la aceste tehnologii nu mai este apanajul statelor sau armatelor, ci orice corporatie sau multinationala care se respecta poate angaja mercenari proveniti din fosta Uniune Sovietica sau consilieri occidentali, de regula pensionari ai CIA. Tinand cont de aceste realitati ONU lucreaza la o serie de reglemantari care sa interzica folosirea armelor psihotronice pe populatia civila, indiferent de caracterul "progresist" al acestora!
........................

Asta a zis Oreste. Eu spun că aproape 98% din umanitate este manipulată prin astfel de instrumente și nu numai și că ONU, care este condus de aceiași corporatiști care conduc de fapt statele, inclusiv pe al nostru, n-au niciun interes să interzică folosirea acelor instrumente, din simplul motiv că vor pierde controlul asupra umanității astfel. Ei sunt cei care îți induc fricile, resentimentele, frustrările, gândurile negative, obediența și tot ce te ține departe de fericirea pe care o meriți. Căci tu îți construiești realitatea chiar prin ceea ce gândești, simți și faci. Și dacă mintea ta e influențată din exterior, de fapt mintea ta este dușmanul tău. În spatele ei, ești tu, conștiința. Cu cât ți mintea mai mult în cui, cu-atât conștiința ți se amplifică. Cu cât conștiința ți se amplifică, cu-atât fericirea strălucește din tine peste tot.   

6 comentarii:

  1. Nu îl urmăresc pe Oreste. Nici blogul dumneavoastră nu-l urmăream deşi citisem Nu ştiu câte zile acum doi ani. Poate aş fi uitat cu desăvârşire că existaţi dacă nu aţi fi început să postaţi pe pagina clubului Iron City de pe Facebook.

    Cam lungă introducerea... Ce m-a făcut să deschid formularul de comentariu este convingerea mea că, dincolo de eventuale conspiraţii, viaţa fiecărui individ depinde foarte mult de moştenirea genetică, de modelele din primii ani de viaţă (părinţi, bunici, alte rude apropiate), de îndrumarea primită în etape esenţiale ale dezvoltării. Eu cred că, dacă viaţa unui om este în bună măsură distrusă (a mea, de exemplu), asta se datorează mai degrabă părinţilor nepotriviţi decât psihotronicii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viața fiecărui om depinde de mulți factori până când omul dobândește un grad potrivit de conștiență pe care îl putem numi discernământ. Apoi, depinde de el. Din păcate, marea mare majoritate a oamenilor nu dobândesc gradul respectiv de conștiență, discernământul, trăind în somn până în clipa morții sau până în apropierea ei, iar asta se întâmplă din cauza faptului că societatea este proiectată ca majoritatea să eșueze. Omul se naște ca un cd blank, am mai spus asta, și este scris de către societate cu toată prostia ei până pe la 30 de ani când omul, de obicei, se plafonează. Mulți se plafonează dinainte, unii rămân cu mentalitatea de la sfârșitul liceului, alții cu cea de la sfârșitul facultății etc. Cert e că majoritatea nu dobândesc discernământul, conștiența, iar asta îi face de la un punct să înceapă să-și distrugă singuri viețile. Mă uit la majoritatea oamenilor pe care îi cunosc: au o plăcere în a se autodistruge, beau, fumează, mănâncă prost deși ei cred că cine știe ce delicatesuri mănâncă, nu fac sport, sunt conduși de egourile lor proaste cu care i-a scris societatea, se autodistrug lent, și asta se întâmplă pentru că nu dobândesc discernământul. Și eu eram ca ei până nu de mult, dar într-o dimineață, după ce băusem toată noaptea cu un prieten prin oraș, am intrat într-o biserică de pe lângă Unirii, mânat de un impuls straniu, m-am pus în genunchi în fața altarului și-am început să mă rog. Atunci, cumva printr-o lumină curgândă din cupolă, am primit Grația și m-am trezit. Am dobândit discernământul, gândirea corectă. Căci mintea, cu care se confundă marea majoritate a oamenilor, care este instrumentul pe care îl modelează societatea care este proiectată să eșuezi, are 5 stări: somnul, imaginația, memoria, gândirea greșită (pe care o practică miliarde) și gândirea corectă. Unii gândesc corect din fașă, alții din tinerețe, alții mai târziu, iar alții niciodată. Tu, Adrian, după cum vorbești mai sus, dând vina pe părinți pentru viața ta pe care o descrii ca fiind distrusă, practici gândirea greșită. Viața ta e-n mâinile tale, poți într-un moment s-o edifici încât să strălucească ca pasărea Phonix (clișeu), iar ca să faci asta îți sugerez să începi să practici gândirea corectă, care nu este condusă de ego, egoul fiind tot ceva șlefuit de societatea care e proiectată ca tu să eșuezi, ci de spiritul din spatele minții, egoului, corpului. Iar ca să ajungi la această limpezime, îți sugerez să practici meditația. Adică, cum spuneam, să-ți pui mintea în cui.

    Altfel, am văzut că ai scris despre romanul meu Nu-știu-câte-zile. Să știi că nu există nicio scenă care să se întâmple la Veneția în roman, scena despre care vorbești se întâmplă la Torino. Altă dovadă că mintea te înseală ,)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place felul în care este gândit comentariul. Partea proastă este că sugestia legată de meditaţie este departe de obiceiurile mele trecute sau actuale. Deşi m-am mai lovit în online de diverse idei legate de meditaţie, nu m-am simţit niciodată "intim" cu acest stil de viaţă.

      Nu ştiu câtă legătură are cu subiectul dar, acum câteva luni, mi-a atras atenţia o carte a lui Osho. Totuşi, prezentările făcute de editori nu m-au captivat îndeajuns încât să cumpăr şi să citesc pe îndelete.

      Cât despre Veneţia, cred că am făcut confuzia datorită faptului că, pe atunci, funcţionam cu o setare implicită legată de unele imagini pe care le asociam automat unor chestii trăite de o persoană după care am suferit destul de mult...

      Ștergere
  3. Singura cale spre cunoasterea de sine este meditatia. meditatia inseamna intreruperea mintii si a starilor ei. cunoasterea de sine inseamna cunoasterea tuturor secretelor universului, pentru ca fiecare om este universul in miniatura si fiacare atom din om este universul in miniatura. cine nu practica meditatia traieste in intuneric. el nu se poate controla si nu isi poate conrola nici gandurile. ca atare devine sclavul mintii lui. ceea ce ti-am zis aici e tot ce-ti spunea si osho pe larg. daca ai suferit dupa o persoana ai suferit din ignoranta.

    RăspundețiȘtergere
  4. despre terapie psihotronica vad ca nu vorbeste nimei, cautati subiecte care sa ridice performantele mentale nu sa le coboare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare cei csre folosesc aceste aparate nu traiesc in acelasi mediu?

    RăspundețiȘtergere