joi, 6 iunie 2013

Cauza prostiei umane

Dacă apeși link ul de mai jos vei putea citi un articol foarte interesant. Pe parcursul lecturii vei putea afla care este cauza prostiei umane. O să ți-o spun eu pe scurt, acum, dar citește totuși articolul. Dacă nu ști engleză roagă pe cineva să ți-l traducă. Prostia este direct proporțională cu ceea ce mănânci. Retardul de fapt. Am mai spus-o, umanitatea în ansamblu e crunt retardată și e atât de retardată încât  individul care aude asta nu poate s-o creadă. Iar acest fapt este acum confirmat de savanți.
În articolul de mai jos zice că dacă mănânci carne te prostești. Dacă mănânci junck food, fast food, căcat de supermarket, dacă bei cola, cafea, lapte la cutie care nu e lapte de fapt și ce mai mănâncă lumea în lume, te prostești.
În România lumea mănâncă mai prost decât peste tot în lume, căci noi mâncăm conform Codex Alimentarius prin lege, mâncare fără nutrienți, atât de retardați am ajuns. Noi, românii, în prezent, și-o spun cu maximă durere, suntem cea mai proastă națiune de pe glob. Realitatea o confirmă și statisticile de asemenea.  Noi suntem cobai și-o știe din ce în ce mai multă lume, așa ziși intelectuali, formatorii de opinie, băieți care se presupune că au discernământ, dar nu facem nimic să ne remediem soarta, iar acei băieți, intelectualii pulii, în imensul lor retard, nu fac nici atât. Atât de retardați sunt.
La noi, dă-ți și tu seama, e retardat de la președinte până la magistrați, căci președintele a semnat deopotrivă implementarea Codexului Alimentar, deci într-un fel sau altul mănâncă și el și apropiații lui nasol, magistrații au văzut asta, știu asta și nu fac nimic, deci într-un fel sau altul mănâncă și ei și apropiații lor nasol. Adică legume și fructe care n-au compoziția corectă ci care sunt modificate genetic în așa fel încât să ne otrăvească. Mă dacă vă luați șpăgi să închideți ochii pișați-vă pe ei bani căci îi veți cheltui pe medicamente și pe înmormânarea voastră căci vă veți îmbolnăvi odată cu toată lumea, nebunilor!
Noi, retardații, 18 milioane la ultimul recensământ, dormim pe noi, căci mâncarea aia după rețeta din Codex, apa cu fluor, nașpa la robinet dar și la bidon, pasta de dinți cu fluor (Cand mai acum cativa ani s-au revoltat oamenii prin Scotia guvernul le-a triplat cantitatea de fluor din apă și i-a liniștit instantaneu) șamd ne împiedică să facem ceva. E drept că nu chiar pe toți, căci unii, cum aș fi eu, ne mai mișcăm. Majoritatea e problema. Doarme pe ea, e retardată. Și trebuie ajutată, trezită de urgență. Altfel...
Ideea e să nu mănânci carne, prăjeli, ci legume și multe fructe. Fructele și lagumele te deșteaptă. Gen să-ți controlezi impulsurile meschine animalice create de prostie și să mănânci natural, iar prin natural înțeleg legume și fructe.
Tot pe parcursul lecturii articolului vei putea deduce de ce anumite substanțe sunt numite droguri și sunt interzise. Nu pentru că îți fac neapărat rău, căci în cantități mari chiar îți fac, ci pentru că îți dilată percepția și te ajută să devii mai conștient. Și există niște ființe care nu te vor conștient, deștept adică, pentru că prost ești profitabil. A nu se înțelege că instig la consum de droguri. Pur și simplu explic de ce sunt ilegale. Sunt ilegale pentru că te trezesc. După părerea mea, și eu sunt departe în înțelepciune, niciun drog n-ar trebui să fie ilegal.  Ai dreptul să alegi ce bagi în tine și nimeni n-ar trebui să-ți îngrădească acest drept pentru că îți îngrădește de fapt liberul arbitru, libertatea, îți încalcă dreptul de proprietate de sine etc.
În fine, citește articolul căci sunt mult mai multe informații.


http://nexusilluminati.blogspot.ro/2013/06/planthuman-symbiosis-and-fall-of.html

2 comentarii:

  1. pai si daca nimeni n-ar trebui sa-ti ingradeasca dreptul de a alege sa te droghezi, de ce ar trebui sa iti ingradeasca dreptul de a manca cacat? poate ca noi, cei 18 milioane de retardati vrem sa mancam cacat. eu unul vreau. recunosc, imi place junk food-ul, carnea prajita si cola rece, imi place cacatul si aleg sa il mananc constient. te cam contrazici mestere.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar nu-ți îngrădește nimeni dreptul să mănânci căcat, meștere. te forțează să mănânci numai căcat, chiar prin lege. oamenii care cultivă cumpără semințe care devin alimente fără nutrienți dar cu multe substanțe otrăvitoare și unora ca mine, care au discernământ și compasiune, nu le convine. căci, printre altele, găsesc tot mai greu mâncare sănătoasă. mai ales că știm care e scopul final al acestei măsuri. unul e să te îndobitocească și distrugă și între timp să le cumperi medicamentele, iar altul e să distrugă economia țării prin anatemizarea produselor românești.
    unora ca tine, care n-au discernământ și se autodistrug semiconștient, fiind retardați în mod evident din moment ce fac asta, nu? le convine, dar le convine pentru că creierul lor funcționează la capacitate minimă, nu conștientizează pericolul și dacă-l conștientizează îl acceptă, și nici nu au puterea să își controleze impulsurile animalice, tot din cauza retardului.
    ăștia ca tine prezintă pericol pentru ei înșiși, și-n legea psihiatrilor zice că omul care prezintă pericol pentru el însuși trebuie internat, ajutat să conștientizeze că prezintă pericol pentru el însuși și prin exemplu și pentru ceilalți, ca să se poate vindeca. căci dacă mănânci lucruri care îți fac rău nu ești conștient, ești bolnav. toți nebunii se cred conștienți.
    cât despre droguri, ce să-ți zic: nu doar că îți îngrădesc dreptul să le posezi folosești etc. dar te pedepsesc pentru asta, te închid, atenție.
    nu-ți interzice nimeni dreptul să mănânci căcat, dar ți-l interzice pe cel de a te droga cu unele droguri, nu cu toate, atenție.
    dacă ar scrie pe mâncare cum scrie pe pachetele de țigări că te omoară și-ar pune pozele alea hidoase oamenii ar ști ce mănâncă. dar ei nici asta nu știu, căci sunt ignoranți, retardați.

    RăspundețiȘtergere