joi, 27 iunie 2013

Partidul Avangardist Român și Cannabisul

Partidul Avangardist Român cunoaște efectele benefice ale produselor din cannabis asupra organismului, faptul că aceste produse mențin tinerețea celulelor, măresc capacitatea de concentrare, cresc coeficientul de inteligență, vindecă peste 150 de boli, inclusiv cancerul, într-un cuvânt, are numai și numai efecte pozitive, ca atare militează pentru dezincriminarea imeditată a cultivării, traficului și consumului acestei plante, atât în România cât și în întreaga lume. 
Noi, avangardiștii, cunoaștem că Uniunea Europeană este o corporație nazistă, un sistem totalitar care încet încet îngrădește drepturile omului și că această corporație este stăpânită de patronii Cartelului Petrolului și Cartelului Farmaceutic, carteluri care nu au niciun interes nici pentru dezincriminarea cultivării, traficului și consumului de  produse din cannabis, nici pentru o umanitate sănătoasă neurosomatic, nici pentru utilizarea imediată a dispozitivelor (vechi de peste o sută de ani) care captează și propagă energia nelimitată și nepoluantă din univers, cunoscută sub denumirea de energie 0, pentru că prin aceste măsuri aceste carteluri sunt conștiente că se vor prăbuși, dar nu putem accepta să trăim mai prost nici noi și nici semenii noștri, doar pentru că voi, doamnelor și domnilor naziști, vreți să păstrați controlul. 
Mai mult, vă considerăm și inumani și imaturi și primitivi avându-vă în vedere egoismul. Lumea a stat prea mult victimă a prostiei voastre - ne-ajunge! Știu că imensa prostie vă împiedică să fiți altruiști, dar să fiți siguri că imensa voastră prostie nu va mai sta mult timp în calea progresului, cum a stat sute, dacă nu mii de ani. Iar nouă, avangardiștilor, dacă vă întrebați zeii, o să aflați că nici să ne beliți pula nu puteți, pentru că suntem protejați divin de forțe care în cazul în care ne stați în cale, vă vor asigura pieirea. 
Nu avem nimic personal cu voi, vă considerăm frații noștri, dar știm că este necesar să schimbați anumite comportamente care sunt, așa cum puteți observa, nocive pentru semenii noștri.
Putem trăi într-o lume în care oamenii sunt fraterni, drepți, iluminați. Și vom trăi în această lume, fără doar și poate.

4 comentarii: