luni, 24 ianuarie 2011

poemul de luni 40

florin iaru zice:

high fidelity


Ne vom iubi nevom iubi
în tristul high fidelity
tu vei pleca, eu voi trăi
urlând în high fidelity
ce puşcî grea ce haine gri
istorii high fidelity
şi vast ne va măcelări
copilul high fidelity

Şi tra la la şi tra la li

13 comentarii:

  1. Ce mai faci puştiule? Naşpa rău, poemul! Apropo, te-am citit în Viaţa românească. Mult mai bine decât te-am auzit în Cenaclul MM :D... Te invit la un schimb de linkuri cu Sitcom PreSS (www.sitcom.ro). Blogul care a dat în tine. Aşa cum am vorbit, miercuri, la cenaclu.

    Baftă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi scoate mormolocii ăia din header! Nu se potrivesc cu blogul. Mai ales cu textele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noul prim-ministru al Romaniei s-a gandit sa aduca 9 experti japonezi pe posturile de ministri... Iata-i si pe dansii: 1. Nimika Nuimoka 2. Yaspaga Shidute 3. Vreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Winoakuma Kuosuma 6. Furatzara Kutotu 7. Bagabany Labayatu 8. Totkumita Madeskurk 9. Nufurytu Furyo.

    Asta ca lectie pentru un tanar politician.

    RăspundețiȘtergere
  4. din nefericire majoritatea cetatenilor care intra in politica vizeaza un post intr-un cabinet ca cel mentionat mai sus, doar ca uita ca tara e la fundul pungii si ca nu mai e loc de manarii. ca sa le faci tre sa faci cumva sa umplii cat de cat punga, or la asta nu se pricepe niciunul. eu ma pricep, caci stiu ce sa ofer, cum sa ofer, in asa fel incat sa creez cerere, caci regulile economiei s-au schimbat azi, nu mai e invers.. am cunoscut multi oameni in functii publice cu titulaturi inalte.. niste pacalici toti, nimeni tranformati peste noapte in lideri si bagati la inaintare, nimeni care se minuneaza ca au ajuns in frunte, zerouri barate nepregatite pentru masa de sah a puterii, nici psihic nici intelectual, pregatite sa administreze maxim o firma, votati de milioane de prostanaci ca sa ruineze

    RăspundețiȘtergere
  5. nu sunt mormoloci, sunt pestisori, si-s simpatici:P
    katya

    RăspundețiȘtergere
  6. SBG, stii tu ca pula mea e high fideliti?

    RăspundețiȘtergere
  7. cand ai vorbit tu cu ea ca o tin sub cheie? si imi place pozica ta cum ti gura deschisa, parca e o invitatie :*

    RăspundețiȘtergere
  8. pai am gasit-o sub o cheie intr-o scara de bloc si mi-a zis :D a zis ca din cauza ca nu e de acord cu orientarea ta sexuala o tii in conditiile alea. a zic ca esti gayutz si dupa cum gandesti tind s-o cred

    RăspundețiȘtergere
  9. bun poemul

    ps: peştii ăia chiar mor dacă nu-s hrăniţi?

    RăspundețiȘtergere
  10. pai mi-a murit unul acu o vreme. un pestisor albastru cu petale de trandafir si cu fundita, care nu manca niciodata. era suparat foc. trei zile a stat cu burta-n sus pe albie. apoi l-a luat cineva si l-a prajit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Slaba poezioara, slaba tare ! Precum tinuta morala a lui Iaru - Râpă !... Dan C. din Cluj

    RăspundețiȘtergere