vineri, 30 aprilie 2010

Ce dracu sa fac

ma chinui cu la vida pe-aici prin gradina lui bucurel. tocmai m-am intors de la lansarea cartii Ioanei Bogdan, Poeme dinainte si dupa Claudiu - o carte cocheta, cu poeme frumoase la fel ca si autoarea pe care v-o recomand cu caldura :) aparuta la ed. Brumar.
altfel, zilele trecute mi-a fost blocat contul pe clubliterar pana pe 10 mai. clubul, din pacate, a devenit un site unde cenzura e ca la ea acasa, intrucat administratia siteului, cu scriitori ca Catalin Furtuna, Valentina Chirita, de care evident ca n-a auzit nimeni si uite-ma pe mine cum ii fac "faimosi", impreuna cu Dan Sociu si inca cineva pe care am uitat cum il/o cheama, are o mentalitate comunista. in conditiile in care traim totusi de 20 de ani intr-un fel de capitalism si-ntr-o tara in care Constitutia garanteaza dreptul la libera exprimare. dar eu ii iert ca-s saraci cu duhul si resentimentari si invidiosi ca sunt un poet mai bun ca ei la un loc. as putea sa le fac zilele negre dar vorba romanului: daca te pui cu prostul esti mai prost ca el.
a, si am volumul meu Chipurile a fost nominalizat la premiile revistei Romania Literara, premii care se vor decerna pe 6 mai in clubul Prometheus de langa Loteria Nationala.
cu bine

Un comentariu:

  1. parca te pishai pe ea de Constitutie acum vreo cateva zile, in alt text

    curand cred ca o sa faci apel si la Biblie ca sa-ti argumentezi pornirile

    RăspundețiȘtergere