luni, 8 decembrie 2014

ooo

Mi-a fost greu sa gasesc un pret potrivit pentru nestemata Tehnici Secrete de Seductie - tehnologia cuprinsa intre filele ei fiind nepretuita. Voiam sa percep necrutatorul pret de 100 euro/ exemplar, dar m-am gandit ca o voi face accesibila numai unui anumit segment de public... Am meditat intens, cu altruism, luand in calcul si faptul ca vreau ca aceasta stiinta sa ajunga in fiintele cat mai multor romani, indiferent de varsta, pentru imbogatirea lor mental-spirituala. Am concluzionat ca voi percepe doua preturi pentru un exemplar.
Pretul standard: 180 lei/exemplar
Pretul promotional pentru elevi si studenti: 99 lei/ exemplar




Guvernanti vanduti, Oameni de cultura vanduti, Formatori de opinie vanduti, Profesori vanduti, Intelectuali vanduti, Literati vanduti, Juristi vanduti, Preoti vanduti, Artisti vanduti, Generali vanduti samd samd samd

...care mai de care mai vanduti in detrimentul interesului natiunii romane. Pai e frumos asa? Care-i cu rusii, care-i cu nemtii, care-i cu americanii, care-i cu monarhistii, care-i cu corporatistii, care-i cu francezii, care-i cu arabii, care-i cu chinezii, care-i cu evreii, care-i cu marxistii, care-i cu ungurii samd samd samd
si uite-asa se face ca-i care pe care, adica dezbinare, dizarmonie, prostie, marlanie, saracie, genocid - caci oare cu romanii cine-i?
Toti vor ceva de la noi, toti vor sa ne impuna noua ideologii si conduite si religii si sisteme si valori straine noua si firii noastre, caci toti vor cate-o bucatia din tara asta.. de preferinta fara romani pe ea. Pai e frumos asa?
Ce au toti astia cu noi dom'le? Ce pula mea au toti astia cu noi dom'le? Ce-aveti ma cu noi ? Ne destabilizati, ne demoralizati, ne dezbinati, ne indobitociti, ne indoctrinati, ne saraciti, ne exploatati, ne furati, ne extorcati, ne indatorati, ne batojocoriti, ne umiliti, ne cobaizati, ne distrugeti sistematic si deliberat - ce-aveti ma cu noi? Da nu mai aveti loc de noi pe lume ma? Da chiar va stam in cap? Da chiar nu mai putem sa fim si noi liberi si fericiti de rau vostru ma primitivilor? Va dati civilizati baga-v-am pula pe gat da produceti demoralizare, saracie, criza si nefericire? Si mai aveti tupeul dupa ce ne stoarceti de vii sa ne numiti necivilizati? Ne-ati luat averile, pamanturile, ne-ati distrus valorile, ne-ati falsificat istoria, ne-ati distrus cultura, ne-ati oprimat, ne-ati inselat, ne-ati manevrat cum ati vrut voi, ne-ati imbolnavit, ne-ati umilit, ne-ati indobitocit, ne-ati dezbinat - ce-aveti dom'le cu noi? Chiar va stam in cap? Da chiar nu mai aveti rusine, bun simt, respect si consideratie? chiar v-ati barbarizat in halatu asta de-ati ajuns sa fiti cauza nefericirii si saraciei noastre?
Ce are toata lumea asta cu noi ma frate? Ne-au vazut mici si slabi, ce-au zis? cu mentalitatea lor de gorile proaste: sa-i nimicim pe fraieri. Si-au vazut imperii metropole natiuni puternice pe spinarile altora si-acu mai si scuipa victimele pe care le-au stors. Pai e frumos asa?
Ce-i Romania daca nu campul de bataie a puterilor lumii si vaca pe care-o muge care mai de care in timp ce poporul este impins roman cu roman in groape istoriei? De ce tre sa suportam noi figurile arfele dorintele voastre de marire pe pamantul nostru stramosesc? Ca n-avem putere sa ne aparam? Ca dam valori incontestabile umanitatii? Ca n-avem pretentii insidioase ca voi? Ca vrem a traim in pace si aronie unii cu altii si cu natura?
Toate tarile care au jecmanit in istorie poporul roman sunt datoare sa plateasca daune morale poporului roman, asa cum este drept sa faca, si sa sustina poporul roman intru renasterea si regenerarea nationala. Invers ne-a ajuns. Mai luati o pauza ca chiar ati intrecut orice limita. Romania, asa cum am decretat prin Puterea Cuvantului, este pamant sacru pentru toate religiile si popoarele lumii, este centrul spiritual al lumii si trebuie sustinuta din toate punctele de vedere intru asta. Vasalitatea Romaniei si a poporului roman, cat si toate datoriile cu care ne-am trezit si de pe urma carora nu am beneficiat catre toate organismele internationale samd trebuie abrogate. Asta e politica pe care trebuie s-o adoptam vis a vis de lume: Lumea este datoare sa ne plateasca daune morale pentru toate suferintele si nefericirile pe care ni le-a creat in Istorie. Noi n-am agresat pe nimeni, voi ne-ati agresat si continuati sa ne agresati, asa ca incetati si platiti nota. Pai nu-i asa drept si normal sa se faca?
AMIN




DC-E e altceva!

Cunosc patru critici literari "formati" direct de domnul Nicolae Manolescu [la la multi ani], iar trei dintre ei sunt prosti gramada si lipsiti de buna credinta si bune intentii. Unu mi-a fost coleg, nici nu-i mai dau numele ca mi-e rusine mie de rusinea lui. Altu e Costi Rogozanu, marxistul, ba chiar as spune, vazand lista cu agentii de presa ai Rusiei in care l-am vazut si pe tovarasul sau Vasile Ernu: omul rusilor. Iar altul e Daniel Cristea-Enache. Al patrulea e Marius Chivu, da asta e baiat fin si cu caracter, plus destept. Acu, daca tot se arunca cu pamant pe Daniel Cristea-Enache, hai sa arunc si eu o mana, sa-i fie tarana usoara , desi, e greu de-ngopat unu ca asta, caci e sustinut si russustinut din tot felul de parti si mai si face parte din gasti bine proptite in Sistem. Omu e atat de prost incat n-am cum sa nu-l simpatizez. Si cand ii mai vad si fata aia, de oligofren in poezie, care imi aduce aminte de Ceausescu in tabloul din sala de clasa de la gradinita... nu mai zic. O singura replica il va imortaliza in Istorie: "SGB e altceva!", si asta datorita acestui text, bineinteles. Dar de ce zic ca e prost?
Pentru ca, fiind afon de drept, ca marea majoritate, si formandu-se printre oameni formati intr-un regim in care drepturile omului erau fictiune, nu a inteles ca oamenii au libertatea constiintei si libertatea de exprimare, ca atare s-a apucat de cenzura. El a inteles lucrurile marxist: ca cel mai puternic face legea, nu cel intelept, cum e natural. Or este principiu de drept ca, a practica cenzura inseamna a incalca drepturile omului, iar intr-o tara ca Romania, in care drepturile omului oricum sunt incalcate chiar de catre guvernanti, zilnic, nimeni nu ar trebui sa-si permita nesimtirea sa tolereze macar acest gen de conduita, nici acest gen de indivizi. Ei prezinta pericol social. Sa nu uitam ca recent erau arestati, batuti, torturati, supusi la munca silnica si omorati oameni pentru punctele de vedere pe care le exprimau. Imagineaza-ti cum ar fi sa te ia politia gandirii pentru ca te-ai exprimat liber si sa te...
Dar prost e un cuvant prost ales.. cuvantul potrivit in ceea ce-l priveste pe DC-E este: primitiv - ca-mi si aduc aminte cum omul le dadea cartonase galbene si rosii celor pe care il avea in lista de prieteni pe facebook cand acestia exprimau puncte de vedere contrare mentalitatii lui. Inclusiv mie mi-a dat doua galbene ha ha, si acum, pentru ca am dat like la postarea domnului Alexandru Petria in care punea in vedere conduita retarda a acestui asa zis critic, si dislike la pagina Literaturadeazi, m-a scos din lista de prieteni. A nu conoaste dreptul si a nu-l respecta e proba de primitivism, de barbarie. Cum e si a sanctiona oameni pentru puncte de vedere exprimate. Si cand ma gandesc ca omul e profesor la Litere, ma gandesc: oare ce ii invata pe bietii copii acest asa zis profesor? Comportamente barbare? Dar cand ma gandesc ca mai si colaboreaza cu multe reviste literare-culturale contemporane imi pun intrebarea: oare ce fel de cultura emana acesta? Oare e cultura sau propaganda marxista?
Asa cum spuneam mai de mult pe blogul meu, in articolul Literatii lui Marx sau Caracatita din Cultura romana, exista un grup foarte mare de marxisti care cuprinde critici literari, scriitori, artisti, intelectuali, profesori samd din ce in ce mai puternic in Romania contemporana, si avand in vedere ca DC-E colaboreaza cu revista clar marxista Observator Cultural si ca face parte din structurile clar marxiste ale editurii Polirom/ Cartea romaneasca, acesta sigur face parte din el. Nu stiu cum de tolereaza domnul Nicolae Manolescu astfel de indivizi prin...
In fine, sper ca atat DC-E cat si restul indivizilor din tara infectati cu ideologia marxista sa se eleveze repede repede, atat pentru binele lor, cat si pentru binele comunitatii.

p.s. Cam multa rusa se vorbeste pe strazile Bucurestiului.



cand n-ai simtul dreptatii, n-ai nici simtul masurii,
si crezi ca ti se cuvine si din portia altuia. iei
de la unu, iei de la altu, vezi ca nu zic oamenii nimic,
ai senzatia ca-s toti fraieri, si ai dreptate in general..
si iei si tot iei, da la un moment dat dai peste dracu,
care umbla in haine de fraier cu chip inocent..
si-atunci ti-o iei de nu te vezi, fraierule





http://listaotravurilordinmancare.blogspot.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu