joi, 11 decembrie 2014

Important

Cultura Advertisingului, Marketingului, Publicitatii, Propagandei, Manipularii, Violentei sau AntiCultura

Sopul Culturii este elevarea spirituala si sociala a omului. Tot ce nu contriubuie la elevarea spirituala si sociala a omului sau este impotriva, nu este Cultura; este AntiCultura, AntiCivilizatie, AntiUmanitate; este Violenta; pentru ca nici nu te imbogateste social, adica or te mentine mic rau sarac sclav si prost sau intr-o zona de confort ignobila, or te saraceste, imbolneveste, nedreptateste, nefericeste, insclaveste, alieneaza politic etc., or nu te imbogateste spiritual adica, or te tine prost, or te face si mai prost, chiar intr-atat de prost incat te animalizeaza. Or te omoara.
Privind lucrurile din aceasta perspectiva putem sa ne intrebam daca in tara noastra se emana Cultura sau AntiCultura, AntiCivilizatie, AntiUmanitate, AntiRomanitate, Violenta?
Privind in jur, putem vedea oameni vai mama lor, milioane de saraci, milioane de prosti nu cu mult peste animale, mizerie morala, coruptie, viciu, nedreptate, manipulare, indoctrinare, violenta, curvasarie, marlanie, dezbinare, dispretul omului pentru om, crime, violuri, talharii, japci, inselaciuni, perversitate, homosexualitate, degenerare... studiind rapoarte privind Coeficientul Mediu de Inteligenta din Romania observam ca ca acesta a scazut in ultimii 5 ani cu zece procente, adica ne-am tampit in medie cu zece procente.. iar daca ne uitam pe ultimul raport UE privind Romania intocmit chiar anul acesta vedem ca UE a constatat ca suntem cel mai sarac si necivilizat popor, cu Statul cel mai corupt si cu infrastructura cea mai primitiva.
Avand aceasta imagine a realitatii din Romania in minte, putem afirma fara echivoc ca NU, in Romania NU se face Cultura ci: AntiCultura, AntiCivilizatie, AntiUmanitate, AntiRomanitate, Violenta si, mai noi, din doomiinoua, se face Genocid prin lege. Sa ne amintim ca Guvernul Boc si Parlamentul au implemenat in premiera mondiala in Romania Codexul Alimentar, adica acel ansamblu de norme care prevad ce compozitie trebuie sa aiba mancarea... iar compozitia mancarii incepand din anul doomiinoua in Romania contine 7 substante otravitoare, cate una pentru fiecare glanda. Nu-i de mirare ca de-atunci, in numai 5 ani, Coeficientul Mediu de Inteligenta a scazut cu zece procente. Nu-i de mirare nici ca numarul bolnavilor si mortilor din Romania a crescut exploziv.
Cum si de ce am ajuns in aceasta situatie? De ce e mai usor de raspuns: de fricosi, fuduli, prosti, pasivi, lipsiti de initiativa si atutidine civice, inculti, dezbinati, avari, egoisti, egocentristi, marlani, curve, naivi, obedienti, slugi, tzugulani, lachioi, nonfraterni, lipsiti de patriotism si lipsiti de credinta in Dumnezeu ce suntem.
Cum am ajuns in aceasta situatie? Pai... e o istorie intreaga, care pleaca de la pozitionarea noastra geografica si de la Cultura Stramoseasca a Poporului Roman. Ne-am aflat si aflam din pacate din fericire fix intre patru mari imperii, care nu si-au incetat niciodata existenta: Imperiul Musulman, Imperiul Rus, Imperiul Germano-Austro-Ungar, Imperiul Catolic. Toate aceste Imperii ne-au batojocorit, injosit, inrobit, violat, batut, torturat, spart, exploatat, furat, cotropit, ciopartit tara, etcaeterat in Istorie de vai mama noastra, pe noi adica pe paritii, bunicii, strabunicii, strastrabunicii nostri. Le-am fost robi si slavi fara drepturi de oameni secole, iar in prezent tot sclavi si robi le suntem. Este de-a dreptul surprinzator cum de inca mai existam in lume ca popor si ca tara, cum de inca vorbim romana - in mod sigur numai Bunul Dumnezeu ne-a ajutat sa nu disparem din Istorie, si asta datorita Credintei pe care au avut-o antecesorii nostri. Dupa Al Doilea Razboi Mondial, pe care Romania l-a pierdut, am iesit de sub influenta germana, Germania a pierdut razboiul iar noi eram colonie germana, si am intrat din nou sub influenta rusa, caci Rusia a castigat razboiul. Astfel ni s-a impus prin violenta si cruzime, o AntiCultura menita sa ne inrobeasca si exploateze ca sa platim dreptul de smecher aferent perdantului, conform dictonului: cine pierde plateste. Aceasta AntiCultura emanata peste noi a distrus Cultura Stramoseasca a Poporului Roman, prin legi aspre, coercitie, cenzura, privatiuni, violenta, discriminare, a bulit Spiritul Roman, ne-a sters Adevarata Istorie, Patriotismul, Nobletea, Fraternitatea, Puritatea, Curajul Ancestral pentru care ne cantau poetii, istoricii si inteleptii lumii - ne-a spalat creierii, ne-a chircit de vii, ce sa mai, ne-a facut sa credem ca suntem cumva inferiori celorlalte popoare cand, in realitate, le suntem cel putin egali, ba chiar suntem indreptatiti la despagubiri din partea acestor popoare care s-au marit, ingrasat, smecherit, adapostit, elevat si si-au construit metropole pe spinarea, sclavia si saracia noastra.
In 1989 Ceausescu impreuna cu Guvernul sau si Poporul Roman terminaseram de achitate toate "datoriile" pe care le aveam fata de lume, economia mergea brici, aveam investitii prin multe tari din Orient si Africa, aveam miliarde in conturi si un plan excelent de creare a unei Banci Mondiale al carei sediu era Casa Poporului. Din pacate poporul era tot dobitoc, poate nu ca acum, dar tot dobitoc, fapt care poate fi constatat la celebrul Concert al lui Michael Jackson din o mienoosutenouazecisidoi cand lesinau romancele si romanii nostrii si orgasmau si disperau fix ca niste primitivi ce erau - patruscinci de ani de sclavie, cenzura, opresiune, incultura ne-au animalizat. Ca sa inteleaga si mai tinerii nostrii cititori cum era in acei patruscinci de ani o sa le spun numai ca nu puteai afirma decat ce era permis, sub sanctiune, adica daca spuneai de astea de care spun eu acum, uaaaaaaa, te mancau bataile, torturile, puscariile si muncile silnice.. dar chiar si chestii de o anvergura minuscula gen, bancuri sau nemultumiri vis a vis de politica statului iti aduceau tot aceleasi sanctiuni. Ei, in 1989 s-a intamplat ceea ce Istoria ne spune ca a fost o Revolutie, insa argumentele ne spun ca a fost o Adevarata Lovitura de Stat. Al carei scop era, in primul rand, suprimarea planurilor si viitoarei Banci Mondiale pe care Ceausescu intentiona sa o creeze impreuna cu alti lideri mondiali acum morti sau maziliti. O astfel de Banca le crea concurenta smecherilor lumii, adica celor care detin Banca Mondiala, Fondul Monetar International, Trezoreria SUA, SUA samd, adica dusmanilor ancestrali ai Umanitatii, asupritorilor. Al doilea scop al Loviturii de Stat era japca - dupa douascinci de ani Romania este pe punctul de a disparea de pe fata pamantului, atentie: Suveranitatea nationala nu mai apartine poporului roman in fapt, nu ca ar fi apartiut in fapt vreodata ci, Uniunii Europene, Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si cine mai stie cui. Saracia e sclipitoare. Poporul e vai mama lui: alienat politic, supus genocidului, destabilizat, demoralizat, necivilizat, degenerat si cu statul cel mai corupt.
Ce-nseamna Statul cel mai corupt? Inseamna ca Statul, prin functionarii sai, lucreaza impotriva poporului, impotriva interesului national... si-o face pe fata, razand. Ce este Statul actual? O organizatie criminala coercitiva de impozitare-furt supusa intereselor straine. Cultura care emana de la acest Stat nu e Cultura... Ce ministru al Culturii are Romania? Un individ de etnie maghiara. Ce vor maghiarii? Ardealul. Vor face ei vreodata mai mult decat AntiCultura in tara? Dar ce etnie are Guvernatorul BNR? Semita. Dar Presedintele in functie? Tot semita. Dar Presedintele ales? Ei, astia-i neamt dar nemtii sunt daci ca si noi, evident, mai putin fututi si rasfututi decat noi si vorbind o engleza stricata care se trage dintr-o latina care se trage din romana noastra sfanta. Acuma nu stiu cat e domnia sa de constient de asta, sau daca are vreo importanta asta pentru domnia sa. Ce etnie are Primul Ministru? Tot semita. Constantinescu ce etine are? Tot semita. Iliescu? Tigan semit. Concluzia: Romanii nu au reprezentanti in Stat, suntem minoritate discriminata supusa genocidului in propria noastra tara.
Asa cum am spus, Tineretul Roman este baza tarii, noi suntem baza tarii, noi trebuie sa ne scoatem din cacat singuri. Si nu avem voie sa gresim. Sunem in legitima aparare. Nu avem voie sa nu ne cerem drepturile, despagubirile, pamanturile, viitorul la care suntem indreptatiti. NU avem voie sa fim Generatia de Sacrificiu a nimanui. Nu avem voie sa muncim ca sa platim datorii externe de pe urma carora nu am beneficiat. Nu avem voie sa muncim ca sa sustinem un Stat cel mai corupt. Nu avem voie sa nu fim in Avangarda. Ca murim prosti, fara demnitate si fara onoare. Dar ca sa fim in Avangarda tre sa ne desteptam, iar ca se ne desteptam, tre sa ne purificam mintile si trupurile si sa practicam Religia. Ce este Religia? Este stiinta al carei scop este indumnezeirea omului in corp. Cum se practica Religia? Cunoscand si respectand cele zece porunci. Renuntand la consumul de carne - zice Dumnezeu sa nu ucizi, deci zice sa nu ucizi nici animale, or cum ai putea manca animale? In plus, carnea prosteste si animalizeaza, orice carne. Practicand in genunchi sau in floare de lotus rugaciunea, meditatia, concentrarea. Practicand postul negru. Practicand altruismul si toleranta. Practicand iubirea, compasiunea pentru aproape, fraternitatea, patriotismul. Practicand puritatea mintii si a inimii. Practicand gandirea si vorbirea corecta. Evitand consumul de tutun, cafea, alcool, hai, ocazional, moderat un vin rosu natural si-o rachie, si droguri de la farmacie - acestea imbolnavesc, prostesc, altereaza constiinta, impurifica. Practicand sportul. Practicand lectura textelor sacre incepand cu Biblia - Biblia este Cuvant Sfant si cine o citeste se umple cu Duh Sfant. Practicand sexul cu continenta. Ca sa schimbam lumea tre sa incepem cu noi.
Daca vom invata sa practicam Religia, adica uniunea cu Divinul, cu Dumnezeu, si daca o vom practica asiduu, cu credinta, avem ocazia sa facem o figura de stil cum n-a mai vazut Istoria, sa ne transformam din dobitoci necivilizati in oameni stimati, respectati si urmati ca exemple in intreaga lume, asa cum erau si strabunii nostri, avem ocazia sa facem din Romania Capitala Spirituala a Lumii.
Alta sansa nu avem.





Ce-a dat-o de bine Sorin Ovidiu Vîntu
„Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitori care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare”
Exact cum spuneam de curand, tineretul tre sa se trezeasca din prostie/betie/drogangeala/iluzie/lancezeala/pasivitate, sa intre in avangarda. Daca au ajuns si miliardarii sa faca misto pe fata inseamna ca e belea de belea. Sigur ca trebuie schimbat sistemul politic, da ai loc sa-l schimbi? Ai serviciile vandute intereselor straine. Ai partidele vandute intereselor straine. Ai politicienii vanduti intereselor straine. Ai oamenii de cultura vanduti intereselor straine. Ai formatorii de opinie vanduti intereselor straine. Ai profesorii vanduti intereselor straine. Ai juristii vanduti intereselor straine. Ai artistii vanduti intereselor straine. Ai pana si preoti vanduti intereselor straine. Ai pamanturile vandute. Si ai saracia si prostia care ii forteaza pe multi sa se vanda. Iti dai seama, se vinde lumea pentru mancare, bautura si te miri ce-uri? Plus o cultura a curvasariei, marlanei, dezbinarii, frivolitatii si a nonvalorii promovata drept valoare. Plus o alimentatie lipsita de substante nutritive, ba de-a dreptu bogata in otravuri, care si imbolnavaste si indobitoceste. N-ai patriotism. N-ai fraternitate. N-ai spiritualitate. N-ai nimic. Ai degenerare maxima si alienare politica. Ai indivizi care pe care, programati sa se manance, futa, devalorizeze si injoseasca intre ei - lipsiti de autocontrol, respect, iubire de aproape, simt al dreptatii, simt al masurii etc. Avandu-le pe astea, e greu sa te asociezi in vederea unui demers cultural-spiritual-social-politic serios: creezi o miscare, o asociatie, hop, vine unu ca Vintu, iti corupe asociatii si te-a sarit. N-ai elita autohtona patriota autocrata ca, si aia, ba s-a germanit, rusit, americanit, englezit, frantuzit, cacat pe ea, ba e decrepita impotenta... Fosilele astea care ne sunt date drept exemple de elita, acei asa zisi filosofi, critici literari, profesori, istorici, scriitori samd, vanduti si ei si rasvanduti, nu fac nici cat laturile pentru porci, cultura emanata de domniile lor a facut UE sa ne raporteze recent drept cel mai necivilizat si sarac popor cu statul cel mai corupt si infrastructura cea mai primitiva. Ai popoarele din jur, popoarele puternice din jur privindu-ne ca pe ultimii oameni, ca pe primitivi, salbatici, unele chiar cu ura... Ai rusii la cur, ungurii la gura, jidanii la cap. Ai poporul in cel mai crunt retard din lunga lui istorie: romanii nu stiu nici cate urechi au, unde sa mai vorbesti de principii, valori morale, spirituale... ce ai dom'le? Ai din ce in ce mai putini romani cu simt si conduita civice. Ai instrumente de opresiune si reducere la tacere a ereticilor, adica a patriotilor si promotirilor valorilor romane. Ai femeile frivole si coarde de n-a vazut parisu, betive, drogate, proaste, hoaise, haite, ai barbatii tzugulani, betivi, drogati, claponi, obedienti... Cum sa schimbi sistemu politic? Iti trebuie puteri supranaturale ca sa faci una ca asta, dar si cu ele e dificil
Iar ca sa pleci din tara iar nu-i combinatie, ca nici afara nu te asteapta cainii cu colaci in coada, tot sclavie e si-afata, dar o sclavie intr-adevar mult mai bine remunerata, plus ca, asa cum spuneam, respectul strainilor pentru romani este scazut, iar unde nu e respect e discriminare.
In aceste conditii, singura sansa a romanilor, a tinerilor in special ca batrani-s viciati si pervertiti aproape irevocabil, ca sa nu dispara din istorie ca neam, ca sa nu-si piarda cu totul tara de sub picioare, ca sa-si revina fizic, psihic si spiritual este: sa refuze viciul [tutunul, alcoolul, cafeaua, sucurile nenaturale, mancarea nenaturala, carnea care se stie ca tampeste si animalizeaza, drogurile], sa refuze frivolitatea [sa inceteze cu fornicatu, gen sa practice continenta sexuala, care nu-i abstinenta, atentie, si cu fututu asa, ca-n cort, la nimereala, din interes, pentru o pereche de blugi samd], sa refuze destrabalarea, sa practice sportul intens, disciplinele spirituale [yoga, reiki, hermetism, rosacrucianism, crestinism, kabbalism - orice e mai bun decat nimic] adica religia, adica restabilirea lagaturii cu Sursa, Divinul, Dumnezeu, Tatal Ceresc, sa-si dezvolte cat mai multe abilitati si facultati fizice si mintale. Daca tineretul va refuza viciul, va refuza implicit si degradarea aferenta viciului si cheltuiala si efortul pentru resursele necesare cheltuielii pentru viciu, ca atare va avea mai multi bani pentru investitii mult mai inteligente. Daca va practica continenta sexuala in combinatie cu disciplinele spirituale care oricum o prevad toate, va dobandi puteri fizice si psihice fantastice, gen invulnerabilitate vis a vis de boala, supraconstiinta, telepatie, iubire si compasiune pentru aproape etc. Daca...
Daca nu, nu ne ramane decat sa ne dansam cantecul de lebada: prosti, beti, drogati, urati, corditi, saraci, alientati politic, exploatati, sclavi si colac peste pupaza: si zeflemiti de miliardari:D





Nu stiu cine-i nea caisa asta, da vad ca vorbeste despre Partidul Avangardist Roman intr-o conjunctura cu totul speciala in clipul de mai jos, chiar pe postul national de televiziune. Am invatat de la maestrii mei in ale politicii ca pe cei care te critica tre sa ii lauzi si sa le multumesti, asa ca, nu-mi ramane de facut decat sa ii multumesc in numele Partidului acestui distins domn pentru reclama si sa-l intreb cu ironia cu care intrebi un tablagiu simpatic: Pai daca nu la elevarea spirituala si sociala a omului, la ce sa contribuim, dom'le?
https://www.youtube.com/watch?v=O2Tzqgcva9A





Din intelepciunea universala

Fiind invitat la o petrecere de maxima fitza, un intelept veni imbracat in cele mai ponosite haine pe care le gasise. Se prezenta la intrarea in locatie si dupa ce astepta timp de mai multe zeci de minute fu luat imprimire de un servitor si dus in fundul unei incaperi intunecoase, intr-un colt, la o masa retrasa. Dupa ce a asteptat toata seara, fu servit cu niste terci apoase amestecate cu coji de cartofi.
Fiind invitat la o alta petrecere de maxima fitza, la aceeasi locatie, acelasi intelept veni imbracat cu niste haine mult mai elegante decat primele. Se prezenta la intrarea in locatie si dupa nici doua minute fu luat in primire de acelasi servitor si dus intr-un salon frumos, asezat la o masa aproape de centru, langa lume buna si servit cu o mancare care arata delicios. Luand cu un tacam din mancare, inteleptul incepu sa verse pe haine, pleosc, pleosc, pleosc, pana cand instantaneu aparu servitorul si-l intreba de ce da cu mancarea pe el. Astfel interogat, inteleptul a raspuns:
- Hainele astea mi-au adus acest loc excelent in acest salon sublim, servirea asta galanta si mancarea asta atat de somptuoasa si bine mirositoare, este intr-adevar dreptul lor sa manance primele."






 Nimic nu imi provoaca mai multa mila decat cei care vorbesc despre Religie si Dumnezeu in necunostinta de cauza, fara sa aiba habar nici ce-i aia Religie, nici ce-I Dumnezeu.




Bai baiatule, auzi, informatie savanta

Femeile preiau ADN-ul barbatilor cu care fac sex [neprotejat]
Iar barbatii deopotriva preiau ADN-ul femeilor cu care fac sex [neprotejat]
Si, deopotriva, ADN-ul barbatilor cu care femeile respective au facut sex [neprotejat]
Uuu, acum imi explic multe multe, gen cum de am ajuns eu asa destept in scurt timp... ca eu eram destul de ignorant in unele privinte...
Gen, m-am iubit cu niste femei peste masura de destepte care la randul lor s-au iubit cu niste barbati... destepti, geniali, smecheri... ha ha ha
Si-mi explic si cum de unii care s-au iubit cu niste femei cu care m-am iubit eu au ajuns dintr-o data destepti..
Pai m-am iubit cu o tipa care s-a iubit cu nenumarati artisti, filosofi, savanti...
Sau cu alta tipa care s-a iubit cu nenumarati politicieni...
Nu mai zic de altele cu alti...
Mama.. si-mi explic de ce o tipa pe care am vazut-o inainte sa umble pe la Cafeneaua de la fostul MLR si arata sclipitor senzational
Dupa ce a inceput sa umble pe-acolo cu domnii de-acolo s-a ruinat, ba chiar a capatat pe dantura paloarea danturii celor de-acolo..
Aoleu.. ce nebunie..
Asa se explica si de ce regii aveau dreptul la prima noapte cu o femeie care doar ce se marita..
Gen s-o imprime cu ADN-ul regal ca la randul ei sa-si imprime copiii si barbatul cu ADN regal.. zic de regii Regi nu de falsii astia care-s considerati de prostime regi..
Acum imi explic si de unde vine scarnavia poporului.. ne futeau femeile toti scarnavii care ne cotropeau.. toti indracitii.. toti criminalii..
Da-ti dai seama ce-a fost la curu nemurilor actualei clase politice?







Adineauri am fost sa xeroxez ceva la xeroxul din Romana unde, mai de mult, am imprimat listele de semnaturi pentru fondarea Partidului Avangardist Roman. Tot atunci, i-am inscris in Partid pe cei doi angajati sau patroni, cine stie, ai imprimeriei, practic au fost primii membri fondatori - mi-au dat datele si semnaturile fara nicio sfiala sau suspiciune, mai ales ca nu ne cunosteam, si i-am apreciat pentru asta. Acu cand m-am dus, am scos ce-am scos si unul dintre ei m-a intrebat cum marge cu semnaturile. I-am spus ce i-am spus si cum ma grabeam, i-am zis ca, oricum ne mai auzim. La care el mi-a spus: Ne-auzim sigur, doar sunt membru fondator.
Asta e atitudinea avangardista, Hotararea si Increderea in Coisele noastre - cu oamenii astia vom compune viitorul trandafiriu.








Rugaciunea Parintelui Pr.Arsenie Boca-Sfântul Ardealului

"Iarta-ma, Doamne:
-pentru tot ce puteam sa vad si nu am vazut!
-pentru tot ce puteam sa aud si nu am auzit!
-pentru tot ce puteam sa simt si nu am simtit!

-pentru tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles!
-pentru tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat!
-pentru iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o!
-pentru bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o!
-pentru viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o!
-pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit!
-pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama, nu am indraznit sa pasesc!
-pentru iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o!
-pentru tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru gloria Ta, Doamne, si a Imparatiei Tale Divine!
Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine,
Doamne, care esti Mila si Iubirea infinita, Te rog, iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubire si Lumina!
Iti multumesc, Doamne:
-pentru toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine !
-pentru muzica tacuta a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvaluit-o auzului!
-pentru tot ce am simtit bun si minunat in viata mea!
-pentru tot ce, prin harul Tau, am inteles!
-pentru lumina pe care am sorbit-o in adancul meu!
-pentru iertarea pe care daruind-o, am dobandit pace!
-pentru bucuria fiecarei clipe traite in Tine, Doamne!
-pentru toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta!
-pentru viata mea, care e a Ta, o mica parte a simfoniei existentei!
-pentru visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pentru mine!
-pentru necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-Te!
-pentru iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa!
-pentru tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilință lauda Imparatiei Tale divine!
Dumnezeu, Tatăl nostru, plimbandu-se prin casa mea imi va lua toate grijile si va vindeca toate bolile mele si ale familiei mele în Numele lui Iisus, Amin! "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu