joi, 1 mai 2014

Vine Razboiul si Moartea in urma lui hohotind


Cati dintre tinerii de sex masculin cu varste intre doua zeci si trei zeci si cinci de ani vor muri in Razboiul la care sunt obligati sa participe de catre cei prin care poporul roman isi exercita suveranitatea nationala si deci suveranitatea individuala, adica de catre actualii guvernanti?
Stai sa vezi.
Ai putea fi chiar tu unul dintre ei, sau fiul tau, sau varul tau, sau prietenul tau, sau iubitul tau sau... chiar eu. Pentru ca cei prin care ne exercitam suveranitatea, adica alesii nostri, anuleaza prin masurile lor chiar suveranitatea noastra individuala, incalcandu-ne flagrant libertatea, impunandu-ne obligatii fortat.
Asta au facut in ultimii doua zeci si cinci de ani in special pe la spate, iar acum o fac pe fata: pe 28 aprilie Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Justitiei, SRI, SPP, MAE, MS, SIE și STS au aprobat Ordinul prin care s-a dispus ca tinerii cu varste intre doua zeci si trei zeci si cinci de ani sunt obligati sa-si indeplineasca serviciul militar.
Ceea ce inseamna ca daca alesii decid ca intra Romania in razboi, si asta vor face, caci asa le vor impune smecherii lor, poporul, si implicit, noi, tineretul masculin, vom fi constransi sa purtam acest Razboi, ca asa vor muschii lor.
Dar Razboiul e al lor, nu al celor care sunt fortati sa-l poarte sub sanctiunea incarcerarii, Razboiul nu e al nostru. Dar ei, alesii, guvernantii, ne trimit pe noi la moarte ca sa apere Guvernul lor, nu pe tine, pe mine, tara sau alte valori - lupii trimit fortat oile sa ii apere.
Asa patesc popoarele retarde, popoarele care habar n-au si nu sunt interesate de politica, popoarele care din maxima prostie se autoalieneaza politic, lasandu-si vietile, soarta, in mana unor escroci inumani nu mai sus decat animalele. Asa patesc prostii, mor pentru ideile celor mai destepti. Vai de puliele noastre tinere si vartoase, vai de pizdele voastre, femei, va veti pierde barbatii, fii, fratii, tatii samd. Floarea masculina a tarii va fi smulsa din radacini.
Ni se impune obligatia sa ne aparam tara, dar in realitate ni se impune obligatia sa aparam Statul, adica Ministrii, Parlamentarii, Prefectii, Primarii, Generalii si acolitii lor, ni se impune obligatia sa murim ca ei sa traiasca bine mersi sus-pusi. Ni se anuleaza suveranitatea individuala, adica calitatea de a dispune liberi de soarta noastra individuala, de independenta. Ni se anuleaza libertatea, inclusiv libertatea constiintei. Ni se incalca dreptul de proprietate de sine care ne confera atributele de posesie, folosinta si dispozitie asupra noastra, asupra corpurilor noastre. Suntem persecutati chiar de proprii nostri alesi, care nici nu sunt alesii multora dintre noi, care nici nu reprezinta pe vreunul dintre noi, care reprezinta doar interesele lor si ale acolitilor lor.
Batranii trimit tinerii sa le poarte Razboiul. Pentru ei vietile noastre nu valoreaza nimic, tot ce-i important pentru ei este sa-si pastreze ei scaunele, nomenclaturile, averile, privilegiile si vietile.
Pare incredibil, dar este atat de real, atat de strigator la cer, atat de nedrept... Pai ti se pare drept sa te forteze niste oameni care nu au nici dreptul, nici intelepciunea si nici virtutea sa faca asta, sa faci ce vor ei, sa te imbraci in uniformele lor, sa te duci unde vor ei, sa te inarmezi, sa omori, sa-ti pui in pericol sanatatea, integritatea corporala, viata? Iar daca refuzi sa te trimita la puscarie? Ti se pare drept sa fi tratat ca un animal numai pentru ca ai o varsta cuprinsa intre 20 si 35 de ani? Ti se pare drept sa te supui deciziilor altora care nu au niciun drept asupra ta, dar care isi aroga prin vilolenta, amenintare samd drepturi asupra ta?
Si ce-i de facut? Pai sunt patru optiuni:
sa te supui;
sa nu te supui si sa te condamne astia la inchisoare;
sa pleci din tara, dar tre sa te orientezi bine unde;
sau sa te organizezi impreuna cu ceilalti barbati discriminati, caci suntem discriminati, domnilor, sa iesi in strada in masa sa-ti arzi buletinul, certificatul de nastere, adica hartiile care te tin la dispozitia lor, si sa spui NU si sa aperi acest NU conform dictonului "Viata-n libertate or moarte, striga toti"

Un comentariu:

  1. Stai linistit,usor un nou lider al tinerilor se ridica si daca va incepe recrutarea tinerilor va fi vai si amar de parlamentari , se va lasa cu lupte grele si vorbesc foarte serios.
    Razboiul acesta nu e al nostru si refuzam sa luptam.in curand vei vedea refuzul razboiului si noi adunari ii iesiri in strada.pace.

    RăspundețiȘtergere