joi, 3 octombrie 2013

Eu


Mă opun alienării politice a individului, a națiunilor și/sau a întregii umanități.
Mă opun elitismului politic, oricaror forme de manifestare totalitaristă, exclusivistă, de discriminare etnică, politică, socială, culturală, juridică sau de orice altă natură.
opun sclaviei, iar prin sclavie înțeleg:
 a) obligația să dea, să facă, să nu facă sau toate la un loc impusă unui om sub diferite pretexte;
 b) o activitate efectuată de om în folosul altuia pentru care este remunerat cu un produs mai puțin valoros decât produsul muncii prestate sau cu recunoașterea unor drepturi, mijloace de existență, neagresiune.
Mă opun oricărei forme de violență, îngrădire, manipulare, îndobitocire, săracire, exploatare a omului de către om sau de către orice altă entitate fizică, juridică sau alt fel.
Mă opun oricărei forme de pedeapsă aplicată omului, pentru că nimeni nu are nici dreptul, nici înțelepciunea și nici virtutea să pedepsească un om. Știu că faptele care sânt considerate infracțiuni sânt comise de oameni care or sunt ignoranți, or urmăresc să ducă o exisistență decentă după standardele lor, și consider Statul care incriminează faptele considerate infracțiuni responsabilul real atât pentru ignoranța cât și pentru existența indecentă a omului pe care îl incriminează.
Militez pentru desființarea tuturor penitenciarelor și înlocuirea lor cu sisteme de civilizare.
Militez pentru edificarea unui Stat-instrument la îndemâna omului și nu pentru un om-instrument la îndemâna Statului, a conducătorilor statului.
Mă opun utilizării armelor meteorologice, chimice, psihice, nucleare și de oricare alt fel, considerând posesorii de arme ca având intenții criminale, ignoranți. 
Mă opun spionajului și tuturor formelor de încălcare a intimității omului.
Consider că conflictele apar din cauza ignoranței și că ele se rezolvă în mod înțelept, uman și fără violență, prin dialog, umanism, înțelepciune și bunătate.
Mă opun oricărei forme de sărăcie a omului, în special ignoranței, pe care o consider principala boală a umanității.
Mă opun obedienței, servilismului, utilizării fricii, terorii și tuturor manifestărilor degradante ale omului.
Promovez antropocrația.
Promovez accesul neîngrădit al fiecărei ființe umane la întreaga cunoaștere și putere.
Consider că toate cunoștințele umanității sunt de interes general și trebuie puse la dispoziția tuturor oamenilor gratuit pentru a se asigura evoluția spirituală și socială a fiecărui individ în parte.
Militez pentru edificarea unui Stat care va susține în mod concret și substanțial sportul, disciplinele spirituale, învățământul de cea mai înaltă calitate, filosofia, artele, știința și orice manifestare culturală pozitivă a omului.
Militez pentru edificarea un sistem de învățământ care va produce îmbogățirea fizică, mentală și spirituală a omului, prin învățarea omului să aspire la (auto)cunoaștere și la o putere mai mare, autocontrolul, caritatea, compasiunea, curajul, loialitatea, încrederea în sine, iertarea, generozitatea, grația, onestitatea, speranța, bucuria, bunătatea, neinterferența în treburile altuia, răbdarea, gloria, responsabilitatea, iubirea de sine, gratitudinea, iubirea necondiționată pentru aproape și respectul manifestat pentru mediul înconjurător. 
Militez pentru edificarea unei lumi în care fiecare ființă umană este conștientă de sacralitatea, inviolabilitatea și suveranitatea fiecărei ființe umane, și le respectă.
Mă opun poluării, dezintegrării și dezechilibrării ecosistemului planetar.
Mă opun consumului de combustibili fosili.
Militez pentru utilizarea imediată a dispozitivelor care folosesc energia liberă, infinită și gratuită din univers.
Consider că fiecare om are dreptul să beneficieze gratuit de resursele necesare unui trai decent: hrană, locuință, îmbrăcăminte, cultură, spiritualitate, sănătate, libertate, tehnologie – cunoscând adevărul că toate resursele planetei aparțin tuturor oamenilor în egală măsură și că, deci, nimeni nu este dator să plătească pentru ele.
Consider că fiecare om are dreptul să călătorească și să fie oricând, oriunde, oricât, atât timp cât nu invadează spațiul intim și personal, intimitatea și spațiul locativ al altui om, în lumina faptului că planeta nu aparține niciunui om mai mult decât altui om, că granițele sunt o iluzie care încalcă libertatea omului, că niciun om și niciun grup de oameni nu are dreptul să-i impună unui om sau unui grup de oameni nicio lege nedreaptă, incorectă, inechitabilă, sub niciun pretext. 
Mă opun exploatării, uciderii și consumului animalelor. Consider că și animalele, având conștiință, au dreptul la viață, integritate corporală, libertate.
Știu că pe termen lung consumul de cadavre este nociv și împiedică elevarea spirituală, și îl evit.
Mă opun producerii, comercializării și consumului de hrană nenaturală, artificială, nebiologică, modificată genetic, nocivă, cunoscând că planeta are toate resursele naturale pentru a le asigura tuturor oamenilor o nutriție naturală, sănătoasă, proaspătă și echilibrată.
Mă opun fluorizării apei, cosmeticelor și a tuturor substanțelor pe care omul le consumă, cunoscând faptul că fluorul este nociv.
Mă opun creerii și consumului de hrană conform standardelor impuse de Codex Alimentarius.
Militez pentru dezincriminarea cultivării, traficării și consumului de cannabis sau derivate din cannabis, cunoscând că această plantă are o serie de proprietăți benefice asupra organismului uman, inclusiv pe cea de vindecare a peste 150 de boli, chiar și a unor forme de cancer.
Nicio ființă umană, juridică sau de orice alt fel nu are drept asupra mea decât cu acordul meu nesilit, conștient și scris, pentru că este drept ca nicio ființă umană să aibă drept asupra altei ființe umane decât cu acordul ei nesilit, conștient și scris. 
Îmi arog dreptul să fac excepție, dacă consider de cuviință, de la respectarea legilor și organismelor de punere în aplicare a legilor oricărui Stat care contravin principiilor mele, înțelegând că orice ființă umană, juridică sau de orice alt fel îmi recunoaște și respectă acest drept sacru pe care fiecare ființă umană, în deplinătatea facultăților mintale și-l poate aroga sieși întru libertate în modul cel mai elegant și înțelept cu putință.
Militez pentru dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi colaborare între toate ţările lumii și pentru o umanitate fraternă.                                                                                                          
Militez pentru punerea la dispoziția tuturor națiunilor a tuturor resurselor tehnologice existente, astfel încât egalitatea tuturor oamenilor să fie realizată prin egalitatea resurselor tehnologice ale tuturor națiunilor și astfel prin egalitatea tuturor națiunilor.
Voi fi oricând un maestru al bunelor maniere al eleganței și al rafinamentului, printr-un autocontrol desăvârșit.
Eu sânt lumina lumii - spune-mi simplu: Strălucitorul 
,-)


5 comentarii:

  1. Militezi pentru o umanitate fraternă...dar tu esti Lumina Lumii? Stralucitorul? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă eu sânt lumina lumii nu înseamnă cu nu poate fi și altcineva lumina lumii, tu, el, ea... de fapt, toți suntem lumini în esența noastră, doar că foarte puțini dintre noi își amplifică scânteia divină într-atât încât să poată spune că sunt lumina lumii. Numai o lumină a lumii poate milita pentru o umanitate fraternă, un prost militează pentru mâncare, băutură, distracții și lucruri care să-l facă să se simtă superior celorlalți oameni. Lumini ale lumii au mai fost, sunt și vor mai fi

    RăspundețiȘtergere
  3. Stralucitorule, care sunt pasii ( daca ei exista ) de urmat pentru a ajunge in instanta cu un astfel de discurs :
    'Militez pentru dezincriminarea cultivării, traficării și consumului de cannabis sau derivate din cannabis, cunoscând că această plantă are o serie de proprietăți benefice asupra organismului uman, inclusiv pe cea de vindecare a peste 150 de boli, chiar și a unor forme de cancer.
    Nicio ființă umană, juridică sau de orice alt fel nu are drept asupra mea decât cu acordul meu nesilit, conștient și scris, pentru că este drept ca nicio ființă umană să aibă drept asupra altei ființe umane decât cu acordul ei nesilit, conștient și scris.
    Îmi arog dreptul să fac excepție, dacă consider de cuviință, de la respectarea legilor și organismelor de punere în aplicare a legilor oricărui Stat care contravin principiilor mele, înțelegând că orice ființă umană, juridică sau de orice alt fel îmi recunoaște și respectă acest drept sacru pe care fiecare ființă umană, în deplinătatea facultăților mintale și-l poate aroga sieși întru libertate în modul cel mai elegant și înțelept cu putință.'
    si, mai ales, ce sanse ar exista ca statul sa achieseze la treaba asta ?
    Teoretic macar, e vreo portita in legislatia actuala ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi vrei să ajungi în instanță ca să ce?

    RăspundețiȘtergere
  5. cre ca cred in tine! tu esti mai sincer ca cristos! un hipiot iscariot

    RăspundețiȘtergere