sâmbătă, 13 iulie 2013

Despre Homosexualitate

Am întâlnit de-a lungul timpului mai multe persoane homosexuale și-am observat că comportamentul tuturor, indiferent că erau bărbați sau femei, era de la oarecum neobișnuit la de-a dreptul deranjant. Stând și analizând aceste comportamente, am ajuns la concluzia că homosexualitatea este sigur o disfuncție, dar mult timp n-am știut care este cauza ei. Faptul că homosexualitatea este o disfuncție poate fi dedus numai observând comportamentul oamenilor cu o astfel de orientare. Dar înainte de asta trebuie să menționăm că sunt homosexuali activi, pasivi, versatili, bărbați, femei. Și mai trebuie să menționăm că fiecare lucru din univers este polar, pozitiv-negativ, masculin-feminin, iar omul nu face excepție de la această regulă. Și el are polaritate, este și masculin și feminin, și pozitiv și negativ, acest lucru fiind observabil numai privindu-l: are două mâini, două picioare, două testicule, două ovare, două țâțe, doi ochi, două emisfere cerebrale - emisfera stângă e masculină, pozitivă, emisfera dreaptă e feminină, negativă. În continuare o să vorbim despre Emisferele cerebrale ale creierului uman
hemispheresDe ce este importantă stimularea ambelor emisfere?
Cercetările arată că până la ora actuală doar 10% din capacitatea creierului uman este folosit. Se ştie despre el că emite pe mai multe lungimi de undă, produce curenţi sub formă de energie electrică, nu doarme niciodată (când conştientul doarme, este activ subconştientul), poate acumula mereu noi cunoştinţe, poate evolua şi îşi poate dezvolta noi aptitudini.
Creierul uman este alcătuit din trei părţi: arhicortexul şi cele două emisfere, stângă şi dreaptă, ale neocortexului. Emisfera dreaptă este sediul funcţiilor creative şi imaginative, iar emisfera stângă este sediul raţiunii şi al gândirii abstracte. Creierul drept percepe lucrurile global, iar cel stâng analizează totul pe bucăţele. Omul modern funcţionează mai mult cu lobul stâng, supremaţie ce pare a fi determinată de elemente sociale, rezultând de aici o percepţie imperfectă asupra realităţii. 
În anii 60, într-o serie de studii extraordinare, cercetătorii în domeniul creierului, precum Roger Sperry, Michael Gazzaniga, Joseph Bogen şi alţii, au studiat creierul şi capacităţile pacienţilor supuşi unei operaţii radicale, în urma căreia le-au fost separate total cele două emisfere, prin secţionarea corpului calos, banda groasă de fibre nervoase care le conectează.
Aceste studii au produs multă uluire, deoarece au demonstrat că fiecare emisferă a cortexului are propriile sale gânduri conştiente şi propriile sale memorii, şi mai mult, că modalitatea de a gândi şi de a opera a celor două părţi este fundamental diferită.
Emisfera stângă. Pe măsură ce cercetările au progresat, au apărut dovezi clare cum creierul este "încrucişat cu corpul" – adică emisfera dreaptă controlează partea stângă a corpului, iar emisfera stângă controlează partea dreaptă a corpului şi de aceea, la majoritatea oamenilor, emisfera stângă este dominantă. Acest creier stâng se pare că gândeşte analitic, secvenţial şi logic.
Emisfera dreaptă. Creierul drept, pe de altă parte, tinde să proceseze informaţia într-un mod mult mai non-verbal, simultan, intuitiv, non-liniar, atemporal, imagistic. Aici pare a fi locul acelor flashuri intuitive care au fost denumite fenomenul "Evrika". Un studiu recent al cercetătorului Justin Sergent de la Universitatea McGill a provocat apariţia teoriei funcţiei emisferice; studiul afirmă că emisfera stângă excelează în detalii, procesând informaţia la scară mică, cerându-se o rezoluţie fină, în timp ce emisfera dreaptă este mai bună pentru recunoaşterea tiparelor şi procesarea informaţiei la scară mare, precum şi procesele de sinteză. Creierul drept este prin natura sa un "ghicitor" bun, absorbind repede informaţia într-un plan larg, în timp ce emisfera stângă are nevoie de timp pentru a procesa detaliile. Deşi această cercetare nouă pune la îndoială anumite ipoteze legate de paradigma obişnuită dreapta-stânga, ea scoate totuşi în evidenţă diferenţele esenţiale de funcţionare dintre cele două emisfere: într-o anumită măsură, emisfera dreaptă furnizează forma şi cadrul, în timp ce emisfera stângă umple acest cadru cu detalii.
Supremaţia emisferei stângi este întărită puternic prin sistemul nostru educaţional. Atunci când ne naştem, cele două emisfere par să lucreze independent, dar cu forţe egale. În joaca lor, în fanteziile lor, în gândirea lor, copiii arată că posedă o activitate intensă a părţii drepte a creierului – ei sunt împrăştiaţi, intuitivi, vizuali, muzicali şi par să nu aibă niciun simţ al timpului, răspunzând unor ritmuri interioare imprevizibile. Dar pe durata şcolii primare şi secundare, aceste calităţi ale emisferei drepte devin sursa criticilor permanente sau chiar a pedepselor. Fanteziile nu sunt binevenite în clasă, învăţătorii şi profesorii nu sunt receptivi de obicei la răspunsuri intuitive, iar în fiecare clasă există un ceas mare pe perete. Elevii care nu-şi înfrânează partea dreaptă a creierului sunt catalogaţi drept visători, leneşi, indolenţi.
Deşi calităţile emisferei stângi sunt răsplătite prin note bune şi sunt foarte preţuite de cultura noastră, ele nu sunt suficiente pentru o funcţionare completă şi pentru a avea o viaţă cu adevărat satisfăcătoare. De fapt, cei mai înalţi gânditori şi toate geniile recunoscute au declarat că ideile şi energiile lor creatoare au ţâşnit din fântâna adâncă a înţelepciunii, denumită subconştient.
Logica, cuvintele şi detaliile sunt importante, dar sunt doar nişte instrumente; ele nu sunt realităţi în sine, ci doar simboluri folositoare sau explicaţii ale realităţii înconjurătoare. Pentru a fi folosite eficient, ele au nevoie şi de abilităţile intuitive şi sintetizatoare ale emisferei drepte. În ultimii ani, mulţi au recunoscut pericolele predominării emisferei stângi şi au căutat să intensifice funcţionarea emisferei drepte printr-o mulţime de metode. Meditaţia, YOGA, Zen, substanţele psihedelice care induc stări modificate de conştiinţă, muzica, dansul, alergarea, visele lucide, vizualizarea, autosugestia şi multe alte tehnici au fost folosite pentru a stimula emisfera dreaptă.
Sincronizarea undelor cerebrale, armonia emisferelor explică creşterea productivităţii, a performanţei, a eficienţei, a sentimentului general de competenţă, a încrederii în sine şi a integrităţii. De aceea fiecare om, pentru a nu fi dezechilibrat, este dator să-și activeze emisferele, să și le echilibreze și să și le unească într-un singur creier. 
Cum se face asta? Prin meditație. Privind cu ochii închiși între sprâncene un punct fără să ne gândim la nimic și respirând 5 secunde inspirație, 5 secunde retenție pe plin, 5 secunde expirație, 5 secunde retenție pe vid, și, eventual, cântând în cap mantra sacră AUM sau OM. Când reușești să unești emisferele, energiile feminină și masculină, capul îți devine plin de lumină, de niște culori extrem de vii și frumoase și ți-l simți ca pe un ecran de plasmă pe care poți să-l foloseși mai bine și cu mai multă eficiență decât pe oricare altul, poți să-ți imaginezi un loc și să plonjezi direct acolo, poți multe multe orice de fapt, căci ți-ai deschis Al Treilea Ochi, te-ai trezit din somn cum ar veni, căci tu dormi doar că crezi că ești treaz, când ai Ochiul închis, și cu mici excepții, toată omenirea îl are, deci doarme, ceea ce-i efident la cât de sclavi suntem, și câte războaie sunt, și câți oameni mor de foame în fiecare clipă și..... Când ți-ai deschis Al Treilea Ochi, ești foarte șmecher, ești la un pas de Iluminare, de starea de zeu. Personal, am făcut asta, așa că vorbesc în cunoștință de cauză, spre deosebire de mulți. Dacă te uiți în imaginea de mai jos o să vezi luminile alea în dreptul coloanei vertebrale, ele reprezintă chakrele activate de energia kundalini care a urcat din osul sacrum de la baza coloanei până în glanda pineală pe care a iluminat-o. Sunt 7 chakre, fiecare are câte o culoare, funcție, iar culorile lor sunt spectrul solar. Dacă amesteci culorile curcubeului o să vezi că îți iese alb. Așa e și cu chakrele, se amestecă și te iluminezi. 
Revenind la homosexualitate, aceasta este cauzată de dezechilibrul energiilor feminină și masculină. Când ești activ, energia masculină e pregnantă, emisfera stângă e mai activă decât cea dreaptă. O să vezi, cel mai bine la femeile homosexuale că una este mai masculină decât cealaltă care este foarte feminină. Poate o să ai ocazia să vezi femei homosexuale active cu cioc și mustață foarte fine - e clar că ceva nu e în regulă cu ele, că e un dezechilibru pe undeva. Când ești pasiv, energia feminină este pregnantă, emisfera dreaptă e mai activă decât cea stângă. De aceea, bărbații pasivi, cei care fac felație și sunt futuți în cur, se comportă ca niște femei, chiar ajung să și vorbească ca ele, ceea ce e anormal, căci orice s-ar spune, un bărbat care se comportă ca o femeie, adică suge pula și și-o trage-n dos și vorbește ca o femeie și e efeminat, nu este echilibrat, cum nicio femeie care se comportă ca un bărbat nu e. Bărbații homosexuali activi, sunt atât de dezechilibrați încât nu mai găsesc nimic atrăgător în femininul feminin și, parte și dintr-un instinct de dominanță, fut bărbați, lucru care este tot anormal în realitate, nefiresc. Căci e lege în tot universul că bărbații fut și femeile sunt futute, iar excepțiile de la această regulă sunt anomalii. 
Prostu de Freud, acest criminal ideologic care a nenorocit miliarde oameni cu ideile lui, a indus ideea că homosexualitatea e normală. Mulți dintre cei care au pus botu la vrăjeala lui proastă, la ideile pe care el și le-a făcut având de a face toată viața numai cu oameni anormali și pe care le-a aplicat la oamenii normali, ceea ce e complet stupid, cred că ești homofob dacă vorbești ceva netolerant la adresa homosexualității, inclusiv psihologi și psihiatri. Ceea ce e trist, căci astfel, peste 30% din populația lumii, este lăsată pradă acestui dezechilibru polar care cauzează homosexualitatea și a culturii care o consideră ceva normal, când este clar și evident, chiar dacă sunt poate peste 1 miliard jumate de persoane homosexuale pe glob, că homosexualitatea este o disfuncție, un dezechilibru care face bărbații să aibă conduită de femei, femeile conduită de bărbați, bărbații să nu mai aibă atracție pentru sexul frumos și multe altele: operații, schimbări de sex etc. Nu mai vorbesc despre paradele alea gay (fericiți cei săraci cu duhul) de un ridicol și-un hidos incalificabil. Mi-e milă de astfel de oameni și sper ca în viitor ei să poată fi ajutați să fie cel putin normali.

4 comentarii:

  1. Mare dreptate cu acest post.Felicitari ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. superficial extrem. si asolut subiectiv. ti-e mila de ei? dar cine esti tu, sa-ti fie mila? de tine sa-ti fie mila, daca esti in stare de josnicia asta. te crezi mai bun? nu esti mai bun decit nimeni. esti doar altfel, fiecare om e unic.patetic si stupid ce ai scris referitor la acest subiect. atit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Spoiala de "stiinta" pe care o prezinti sunt de fapt niste mituri populare, adica neadevaruri pe care multi oameni le cred - oameni mai putin educati, desigur.
    Pe scurt: nu folosim doar 10% din creier, emisferele cerebrale nu au roluri separate, faci varza emisferele cu "energiile" - alt cuvant pe care oamenii care se afla in treaba il folosesc -, iar despre Freud n-ai habar.
    Dar gresesti fundamental si atunci cand enumeri organele, uitandu-le pe cele nepereche, dintre care enumar: inima, ficat, splina, stomac, esofag, limba, anus si, desigur, penis.

    RăspundețiȘtergere