luni, 15 iulie 2013

Chemarea muntelui

Mâine voi pleca într-o călătorie spirituală în munți. Munții noștri au energii foarte puternice și ascund secrete foarte importante. Am simțit acu o vreme chemarea muntelui, m-am pregătit și-acum sunt pe punctul de plecare. Voi ține un post negru de 40 de zile, timp în care voi face multă yoga și mă voi ilumina complet. Nemâncând voi controla mintea și corpul până când le voi supune complet. Voi cunoaște toate posibilitățile spiritului care sunt și care am dormit până nu de mult. Căci noi oamenii suntem spirit care locuiește corpul, doar că, din păcate ne confundăm atât de mult cu corpurile noastre, cu mințile noastre formate din programele cu care am fost scriși de mici, încât devenim niște simple animale inconștiente că sunt de fapt spirit mult mai întâi de toate.
Toți șmecherii au trecut prin această experiență: Buddha, Isus, Rasputin, Arsenie Boca, sunt doar câțiva dintre ei. Și toți au dobândit puterile supranaturale după această experiență. Prima oară când mi-am deschis Al Treilea Ochi, mai pe la sfârșitul toamnei trecute, am făcut-o după 3 zile de post negru și ce-am trăit atunci a fost sublim. După 40 de zile deja vorbim despre acces la nivelul cuantic, activarea tuturor circuitelor cerebrale și multe... omul e foarte șmecher, după cum spuneam, doar că doarme pe el în stare larvară.
Voi slăbi mult probabil, dar aura mea va înflori orbitoare și focul divin care curge prin mine se va înteți ca stropit cu gaz. E posibil, bineînțeles, să fiu mâncat de vreun urs, de lupi sau cine știe, chiar mușcat de un șarpe...
Dacă e să nu mă întorc, ce să-ți zic... nu uita că ai dreptul de proprietate de sine, că planeta cu toate resursele ei și toate resursele umanității aparțin tuturor oamenilor în egală măsură, deci în realitate n-ar trebui să plătești și să muncești pentru nimic, căci totul ți se cuvine, așa că promovează ideea asta căci cu cât mai mulți oameni o vor avea, cu-atât acest drept al fiecărui om va fi recunoscut mai repede și lumea va intra pe un făgaș normal, evită să fi obedient, evită să respecți autorități iluzorii de frică, evită frica,căci frica vine din ignoranță, nu există nicio autoritate în exteriorul tău, jandarmii, polițiștii, procurorii, primarii, prefecții, parlamentarii, miniștrii, președinții, regii etc. sunt niște iluzii, doar nebunii cred că ei sunt și fac și dreg când ei în realitate nu sunt decât niște oameni care te prostesc să crezi că sunt președinți, deputați, regi etc., aceste titulaturi sunt adjective, niciodată substantive, vezi Polițist, adjectiv... trăiește în prezent, nu în trecut, căci trecutul e un prezent pe care ți-l amintești, nu în viitor, căci viitorul e o iluzie... vezi lucrurile așa cum sunt nu așa cum ai fost programat să crezi că sunt... ai grijă că e multă manipulare pe lumea asta, făcută ca îi țină pe puțini foarte sus și pe toți sub papucul lor, nu te lăsa prostit, ai un creier foarte șmecher, nu-l lăsa să se atrofieze... evită consumul de cadavre, și animalele au dreptul la viață, libertate etc., nu fi animal crezând contrariul cum ai fost programat, nu fi animal lăsându-te pradă egoismului care ți-a fost indus... fă în așa fel încât să se abroge legea prin care s-a implementat Codexul Alimentar în țara asta, că mănânci cu otrăvuri, ceea ce nu-i normal, nu-i deloc normal, e genocid în realitate... ce să-ți mai zic  ;)



http://nexusilluminati.blogspot.ro/2013/07/transcend-conditioned-consciousness.html

3 comentarii:

  1. PreaLiricul Segebeu de la Comale, Ponturi spre desavarsire, omilii cu sharmec. Pontiu Carnat

    RăspundețiȘtergere
  2. vom medita alaturi de tine, spatiul-timp - nu conteaza... succes !

    RăspundețiȘtergere