joi, 15 noiembrie 2012

Some of them want to be abused

Cum în viața mea lucrurile se sincronizează și se sincronizează uluitor, în timp ce mă gândeam la cât de nesimțit e poporul meu, în sensul că oamenilor nu le e rușine de prostia lor deloc, o preferă înțelepciunii neștiind că îi transformă în orice altceva decât în oameni și îi menține sclavi, că asta sunt milioane, sclavi, sclavi cu plăcere căci nu fac nimic să-și îmbunătățească condiția, trece pe lângă mine o mașină, și ce se aude din ea? Culmea! Some of them want to be abused ! Adică unii vor să fie abuzați. Ceea ce-i perfect corect. Am observat asta și cu unele femei, cu cât le bat cu penisul peste gură, peste față, peste ochi mai tare, cu cât le înec mai mult cu el, cu cât le fut în cur și-n pizdă mai barbar, cu-atât le place mai tare. Ce să mai vorbesc, când aveam vreo 13-14 ani și creșteam prin Comănești, orașul meu iubit natal, aveam niște prieteni proști tare, cum de altfel eram și eu pe-atunci, și ce făceam noi prin unele zile? agățam fete din satele de pe lângă oraș care veneau prin oraș la liceu și la discotecă sau alte alea, și făceam în așa fel încât să le futem toți. O dată am futut-o pe una 16. Da' ce-i mai plăcea, când a ieșit din beciul ăla radia fericire. Altă dată, într-un apartament, vreo 5 eram, agățasem una de prin Preluci și ne-am gândit să o futem în pizdă până când ne vine să ejaculăm și când ne vine, să ieșim și imediat să pătrundă altul. Și asta am făcut. Am futut la ea vreo 4 ore, de nu mai știa de ea și după aia am început s-o muim, s-o futem în cur, să o abuzăm total. Mă, ziceai că-i nebună, se excita maxim, era parcă posedată de un duh rău. Când a ieșit de-acolo mergea bâlbâit, dar radia și ea fercire. Cam așa-i și cu țara. Ne-o fut alții prin ai noștri politicieni, ne fut viețile, ne fut viitorul copiilor, își bat joc de noi pe față și noi, noi mai vrem. Cred că ne place. Le dau oligofrenilor grămezi de argumente să-i trezesc, să-i scot în stradă pentru o viață mai bună, le dau soluția pentru toate problemele, creez o filosofie politică nouă, de nu s-a gândit neam din neamul lor de la maimuță la cimpanzeu, creez un nou model de lume, cum e normal să existe pentru toți, le recunosc sacralitatea, inviolabilitatea, suveranitatea, scriu ca prostu și gândesc, pun pe facebook,( vorbesc despre textul Ultima Revoluție), să văd ce reacții au, și oligofrenii, maimuțele, vitele, ologii mintali, masochiștii, poporul de idioți cum îl numea pe bună dreptate Țuțea după alegerile din 92 când a ieșit președinte Iliescu, cel care ne-a spart, ne-a distrus țara și viitorul, cel care chemase minerii și îmbrăcase securiștii în mineri să bată lumea și s-o omoare prin București, prostimea, că de aia-i zice prostime, că-i proastă, și ei nicio reacție. Bă, nicio reacție.  Ptu. Normal! Some of them want to be abused ! Așadar, astăzi am tras o concluzie importantă pentru politicianul din mine: Cu cât politica ta abuzează oameni mai tare, cu-atât oamenii te iubesc mai mult. Nu?

6 comentarii:

  1. din ceea ce ai scris rezulta ca esti virgin si o arzi toata ziua pe site-uri porno. deja imi e mila, iti spun cu strangere de inima sa-mi belesti pula

    RăspundețiȘtergere
  2. adica ultimele cel mult 2 propozitii:
    u asking anyone? u talking to me?
    atunci, din punctul meu de vedere, ca cei idioti si animali nu ma intereseaza - in orice caz. raspunsul este: NU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii, cred ca ala cu teoria evolutiei, Darwin, dar s-ar putea sa ma insel, a spus ca omul a facut primul pas spre civilizatie cand nu a mai dat cu piatra si-a injurat. De-atunci, insa, sa stii ca omul a mai facut si alti pasi. O sa-i faci si tu cu timpul, poate...

    Asa ziceam si eu, the..

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu evoluez după maimuța lui darwin, mă ierți. nici măcar după delfinul nu-știu-cui.
    cum evoluez, habarnam, but I'm doing it, and better than animals. parol!
    plus că eu nu te atac, deși politicismele tale îmi aduc a fanatism iar poeziile, a siropături.
    a, corect, acum am atacat, dar doar un pic, așa.

    RăspundețiȘtergere
  5. :( decît dacă te refereai la anonim, și nu la mine. eu iau cam orice injurie foarte personal. nu mereu, dar da, mereu.
    dar, dacă era îndreptată către mine: îmi mențin părerea!
    dacă nu, nu.
    simplu.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ma indreptam spre tine ci spre anonim, doar n ai injurat tu, nu? referitor la politicismele mele, de unde atata fanatism? pur si simplu sunt ofticat ca lumea e atat de pasiva si ca se complace in cacatul asta in care ne afundam si ne afundam si ne afundam. cat despre poezii, nici nu-mi mai vine sa scriu, mi se pare ca a scrie poezie poezie intr-o tara ca asta e ca si cand ai construi o casa de lemn cand totul arde in jur. ma uit la artisti in general, si ma indreb, ma, or sunt prosti, or sunt foarte prosti, nu produc nimic esential, nimic pentru progresul spiritual si social, sunt total pe langa, dau seama aiurea intr-o tara in care arta, in care includ evident si literatura, cel putin intr-un context ca asta, ar trebui sa fie un act politic, cum de altfel a fost mereu, desi prostia impiedica o astfel de constientizare.

    RăspundețiȘtergere