duminică, 4 noiembrie 2012

Intelectualitatea clapon (poem)


Intelectualitatea clapon

Onorați prieteni din viitor, voi care priviți în trecut și mă vedeți cum licăresc într-un prezent sumbru, într-o țară bătută, futută și cu banii luați ca târfele proaste, într-un popor sclav, care își acceptă demn, în ignoranța-și superbă, sclavia, într-un popor masochist, din care unii dintre voi poate vă trageți, vă scriu durerea mea maximă. Chiar în timp ce apăs tastele care fac rândurile astea să apară mă gândesc că trebuie să știți din start că în aceste vremuri, pe lângă sclav și masochist, poporul meu este și victimă a unui genocid, prin care înțeleg “distrugerea deliberată și sistematică, în totalitate sau în parte, a unui grup etnic, rasial, religios sau național prin

a) omorârea membrilor grupului;
b) provocarea de vătămări fizice și mentale serioase membrilor grupului;
c) supunerea intenționată a grupului la condiții de existență care antrenează distrugerea fizică totală sau partilă;
d) măsuri care vizează scăderea natalității în sensul grupului”,

fără ca măcar să-și dea seama, iar dacă își dă seama, masochist cum e, poporul meu moare de plăcere pasiv ca pidosnicii pentru că nu face nimic să-și amelioreze, nu zic să-și schimbe, condiția. Nici n-ar avea cum pentru că e sedat să nu gândească, să se complacă, să fie pasiv: pasta cu care-și spală dinții conține fluor; apa pe care-o bea la fel, puls alte substanțe cu același efect nociv; sarea iodată obligatoriu care favorizează cancerul tiroidian; mâncarea modificată genetic, care conține obligatoriu, prin decizia guvernanților, initium și alte otrăvuri, pe care-o mănâncă; aerul pe care-l respiră, din avioane presărat cu aluminiu și alte substanțe nocive; cosmeticele pe care le folosește conțin aluminiu și alte substanțe nocive. 

Întocmai virusului, clasa politică instalată în fruntea poporului prin Lovitură de Stat în urmă cu 23 de ani este principala responsabilă pentru acest genocid prin care mai înțeleg și: “un plan coordonat de acțiuni diverse realizate cu scopul de a distruge elementele fundamentale ale vieții grupurilor naționale, cu scopul de a anihila chiar respectivele grupuri. Obiectivele unui astfel de plan ar fi dezintegrarea instituțiilor politice și sociale, a culturii, limbii, sentimentelor naționale, religiei, și existenței economice a grupurilor naționale, și distrugerea securității personale, libertății, sănătății, demnității, și chiar viețile indivizilor aparținând acestor grupuri." Marea mare majoritate a oamenilor care au ocupat, ocupă și vor mai ocupa un timp fotoliile Statului român sunt agenți care, conștient sau inconștient, duc la împlinire acest genocid.

Intelectualitatea nu e intelectuală, marea mare majoritate a intelectualității, la fel ca și poporul, este analfabetă intelectual, adică poate citi cuvintele, poate înțelege sensurile lor, dar nu poate înțelege conceptele din spatele cuvintelor, nu poate face conexiuni între idei, nu poate formula idei noi din coroborarea mai multor idei; nu are idei; este îndoctrinată prin sistemul educațional, sau altfel spus îndobitocită, prin mass-media și prin cultura care se promovează; în general habar n-are pe ce lume trăiește, ce se întâmplă și cum. Există și intelectuali care știu ceea ce se întîmplă, care nu sunt analfabeți intelectual, dar nici intelectuali nu sunt pentru că sunt la fel de pasivi ca marea mare majoritate și se fac complici genocidului prin tăcere, prin frica de ceea ce ar putea gândi analfabeții intelectual, îndoctrinații, adică victimele, despre ei, prin frica de eventualele consecințe, (dar ce consecințe mai grave ar putea exista decât cele pe care deja le trăiesc: genocidul?), prin nepăsare, de-aceea intelectualitatea din țara asa este o INTELECTUALITATE CLAPON. O, intelectualitate clapon, nu știi că ești delicatesă pe masa genocidului națiunii române? 
   
Da, prieteni din viitor, am încercat, încerc și sper să reușesc să trezesc conștiințele românilor, dar oare pot eu, întocmai ca Isus care l-a înviat din morți pe Lazăr, să-nviu conștiințele a 19 milioane de morți? Pot eu oare, să-i deștept din somnul cel de moarte-n care-i adâncesc barbarii tirani? Dacă am reușit voi știți deja acum. Dacă n-am reușit vă las cu limbă de moarte ca în legitimă apărare să convertiți la lumina binelui sau dacă nu să eliminați focarele de infecție ale umanității: Familiile Regale; Masonii; Preoții; Papii; Patriarhii; Bancherii; Cămătarii și orice ființe inumane care îndobitocesc, sărăcesc, exploatează, îmbolnăvesc, torturează, omoară sau se pun mai presus decât ființele umane cărora le impun prin forță sau manipulare voința lor, nu înainte de a le afla toate secretele. Să fiți doctori și asemeni doctorilor să fiți lucizi când operați și mâinile sau inima să nu vă tremure, și proprii pacienți să vă fiți în aceeași măsură, să nu lăsați bolile lor să vă cuprindă, să nu vă transformați la rându-vă-n focare de infecție, să nu aveți idei eugeniste. Să băgați de seamă că FIECARE FIINȚĂ UMANĂ, INDIFERENT DE RASĂ, NAȚIONALITATE, ORIGINE SOCIALĂ ETC. ESTE SACRĂ INVIOLABILĂ SUVERANĂ, acesta să vă fie legea după care vă ghidați în orice demers. Să elevați iubind-o și învățând-o iubirea umanitatea într-un plan superior, iluminând-o, punând-o în rezonanță cu energiile pozitive cosmice în așa manieră încât fiecare ființă umană să își atingă starea de zeu în timpul vieții sale. Să primiți ca pe împărtășanie firimitura de spirit pe care v-o ofer acum și cu ea înlăuntru să amplificați lumina universului fiind voi înșivă lumină pentru lume.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu