miercuri, 7 noiembrie 2012

Țeapa

Curând se împlinesc 23 de ani de la Lovitura de Stat din decembrie 1989 sau, așa cum am fost prostiți să credem, de la Revoluție. Ce s-a întâmplat și continuă să se întâmple de-atunci, cu complicitatea inconștientă a noastră, chiar împotriva noastră, se numește Genocid. România adică românii, în ultimii 23 de ani, au pierdut tot ce s-a acumulat anterior, în cei 45 de ani de comunism (pe care, fiind un adept al libertarianismului întocmai oricărui creștin care cunoaște direct de la sursă și înțelege mesajul Lui Isus Cristos, îl consider la fel de nociv pentru om ca și capitalismul) și în lunga istorie + posibilitatea de a mai acumula ceva în următorii mulți ani: așa cum știm sau nu știm, suntem datori unor organizații private (FMI, Banca Mondială etc.) și suntem țară membră U.E. Dacă plătim și plătim datoria externă cu dobândă Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale și dacă plătim și plătim taxa de membră a UE, cum am putea? Putem observa cu toții, dacă avem ochi și suntem capabili să discernem lucrurile, că atunci când vine un nene de la FMI sau de la Banca Mondială și dă un ordin, guvernanții noștri marionetă execută fără întrebări și noi, românii, deasemenea. Putem observa și că atunci când vine un nene sau o tanti ca Angela Merkel, care se spune că e fiica lui Adolf Hitler (știu că pentru cei care habar n-au pe ce lume trăiesc sună aberant), și dă un ordin, guvernanții noștri marionetă, care știu cu politichia cum știu ciungii cu sabia, execută, și noi, românii, deasemenea. Și-atunci, întreb și eu, cum se respectă art. 2 alineat 1 din Constituția României? pe care îl redau acum:

Articolul 2 Suveranitatea (1) Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum. 

Cum ne exercităm noi, poporul, suveranitatea națională prin organele noastre reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice și corecte, precum și prin referendum, dacă vin alții și le ordonă televizat aleșilor noștri și ei execută?
Oare noi, poporul suveran, am dorit să falimentam după '90 tot ce s-a acumulat anterior și-apoi să vindem avutul public pe nimic? Oare noi, poporul suveran, am dorit să ne împurumutăm și să ne îndatorăm până și copiii nenăscuți la FMI, BM etc.? Oare noi, poporul suveran, am dorit dezintegrarea grupurilor economice naționale și a instituțiilor sociale? Oare noi, poporul suveran, dorim să trăim în sărăcie? Oare noi, poporul suveran, dorim ca elementele fundamentale ale vieții noastre să fie distruse? Oare noi, poporul suveran, dorim dezintegrarea culturii, limbii și a sentimentelor naționale? Oare noi, poporul suveran, am dorit distrugerea securității noastre naționale, a libertății, sănătății, demnității și chiar a vieților noastre? Oare noi, poporul suveran, am dorit să mâncăm produse modificate genetic care conțin otrăvuri pentru a ne îmbolnăvi, îndobitoci, steriliza, omorî? Oare noi, poporul suveran, dorim să alegem oameni care nu ne reprezintă pe noi, ci interesele unor puteri sataniste, ba ne supun de 23 de ani acestui genocid? Oare noi, poporul suveran, suntem dobitoc încât să stăm cu mâinile-n sân în timp ce alții ne omoară și pe noi și pe copiii noștri nenăscuți?

Articolul 47 Nivelul de trai 
(1) Statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent.  

Oare Statul, adică guvernanții inumani iau măsuri de dezvoltare econimică și de protecție socială, de natură să asigure cetățenilor un nivel de trai decent? Dacă da, atunci cum de mai mult de 2 milioane de români, copii, tineri, adulți, bătrâni, trăiesc în sărăcie lucie cu 2-300 de lei pe lună? Dacă da, atunci cum de în București sunt mii de oameni care dorm pe stradă?

Au ajuns oamenii să-l regrete pe Ceaușescu, iar asta mie, personal mi se pare pe cât de absurd pe-atât de normal într-un prezent sumbru ca acesta. Care Ceaușescu ne anunță chiar înainte să fie asasinat ceea ce am trăit și continuăm să trăim și de ce nu, ceea ce putem face în apărarea noastră:

http://www.youtube.com/watch?v=iGtB2bsWk8E&feature=player_embedded







2 comentarii:

  1. Pentru un popor care habar n-are de notiunea de suveranitate sau pentru care suveranitatea nu mai reprezinta nimic in detrimentul apartenentei la UE,e inutil sa pui intrebarea asta.Oamenii astia care pretind sau mai au iluzia ca isi exercita "liber" optiunile politice prin vot fara a fi manipulati de nimeni sunt de o naivitate strigatoare la cer.Nu guvernantii nostri sunt marionetele forurilor mondiale ci noi,cetatenii de rand care punem botul la ce spun politicienii nostri fara sa cracnim cand suntem pusi sa platim datoriile externe facute de alesii neamului.Noi suntem idioti si lasi cand vedem ca demnitarii sunt mai presus de lege in tara asta,ei sunt protejati de imunitatea parlamentara,fac front comun impotriva justitiei pentru a nu fi trasi la raspundere pentru hotiile si nelegiuirile lor,uitand ca incalca legea chiar si in felul asta prin favorizarea infractorului.Constitutia tarii spune clar ca toti cetatenii Romaniei sunt egali in fata legii.
    Eu unul cer sa se abroge legea prin care demnitarii romani beneficiaza de imunitate parlamentara,doresc un referendum prin care poporul roman sa spuna liber daca doreste sa fie mai prejos decat alesii lui in fata legii.
    Da,noi poporul asa zis suveran dorim chiar si prin atitudinea indiferenta dezintegrarea culturii, limbii și a sentimentelor naționale,a grupurilor economice naționale și a instituțiilor sociale.Ce mai conteaza aceste lucruri in ziua de azi,sunt considerate niste ideologii invechite,perimate si in totala neconcordanta cu linia de partid a UE.Vrei sa-l citez pe Basescu?"Statul si Guvernul nu pot fi responsabili pentru fiecare cetatean deoarece nu au resursele necesare,Statul nu mai are resursele comunismului"
    Ce intelegi din afirmatiile astea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am inteles de mult ca nu ne mai salveaza decat o maxima Revolutie.

    RăspundețiȘtergere