sâmbătă, 3 noiembrie 2012

GENOCIDUL NAȚIUNII ROMÂNE

Înainte a de va da definiția din DEX a cuvântului Genocid o să vă rog să citiți următorul text din avertismentul lui George Orwell numit 1984:

“Nu vezi frumuseţea desfiinţării cuvintelor? Tu ştiai că Nouvorba este singura limbă din lume al cărei vocabular scade in fiecare an?! Nu-nţelegi că singurul scop al Nouvorbei este de-a limita aria de gândire?! Până la sfârşit, o să facem crimă gânditul literalmente imposibil, pentru că n-or să mai existe cuvinte în care să-l exprimi. Fiecare concept care ar putea fi necesar vreodată orişicui va fî exprimat printr-un singur cuvânt, cu un sens strict definit şi cu toate celelalte sensuri secundare şterse şi uitate. Te-ai gândit vreodată, Winston, că până în 2050, cel mai târziu, n-o să mai trăiască nici măcar un singur om care să poată înţelege o discuţie cum purtăm noi acum?”

Conform DEX al limbii române Genocid = Crimă comisă cu intenția de a distruge un grup uman, național, etnic etc. – Din fr.génocide
sau, conform NODEX Genocid = Crimă constând în executarea metodică și în masă a unei comunități etnice (din motive naționale, religioase etc.). [Pl. și genocide] /génocide 
însă, conform dicționarelor limbii engleze Genocid = distrugerea deliberată și sistematică, în totalitate sau în parte, a unui grup etnic, rasial, religios sau național.
Repet:

distrugerea deliberată și sistematică, în totalitate sau în parte, a unui grup etnic, rasial, religios sau național.

a) omorând membri ai grupului; 
b) provocand vătămări fizice și mentale serioase membrilor grupului;
c) supunerea intenționată a grupului la condiții de existență care antrenează distrugerea fizică totală sau parțială;  d) măsuri care vizează scăderea natalității în sensul grupului; 
e) transferarea forțată a copiilor dintr-un grup într-altul.

Iar Raphael Lemkin, în capodopera "Axis Rule in Occupied Europe" definește Genocidul după cum urmează:

"General vorbind, Genocid nu înseamnă neapărat distrugerea imediată a unei națiuni, exceptând cazul când aceasta este îndeplinită prin crime în masă a tuturor membrilor unei națiuni. Este menit mai degrabă să însemne un plan coordonat de acțiuni diverse realizate cu scopul de a distruge elementele fundamentale ale vieții grupurilor naționale, cu scopul de a anihila chiar respectivele grupuri. Obiectivele unui astfel de plan ar fi dezintegrarea instituțiilor politice și sociale, a culturii, limbii, sentimentelor naționale, religiei, și existența economică a grupurilor naționale, și distrugerea securității personale, libertății, sănătății, demnității, și chiar viețile indivizilor aparținând acestor grupuri."


Dacă privim ceea ce s-a întâmplat în ultimii 23 de ani și continuă să se întâmple în România din lumina oferită de definițiile cuvântului Genocid, putem concluziona fără a fi nicio secundă în eroare că ceea ce s-a întâmplat și continuă se se întâmple în România este GENOCID. 
Cum?

a) omorând membri ai grupului; 
Începând cu așa zis-a Revoluție, care a fost de fapt LOVITURĂ DE STAT. Atunci s-au omorât pe lângă civili și cadre militare și oameni politici și însuși presedintele în funcție, Nicolae Ceaușescu, împreună cu soția sa, Elena Ceaușescu. Cei doi, au fost condamnați la moarte, așa cum s-a demonstrat ulterior, și executați în baza unei hotărâri judecătorești nelegale. 

b) provocand vătămări fizice și mentale serioase membrilor grupului;
Tot în cursul LOVITURII DE STAT cetățenii aflați în stradă care nu au murit au suferit vătămări fizice și unii dintre ei și mentale. Era preludiul. Mai târziu, în cadrul așa ziselor Mineriade, petrecute din ordinul lui Ion Iliescu, agent al unor puteri străine și satanist cunoscut, una dintre uneltele prin care a început și-a continuat acest GENOCID AL NAȚIUNII ROMÂNE, studenți, profesori, civili etc. au suferit vătămări fizice și mentale serioase. Ca să nu mai spun de sărcia care a început tot atunci și care  a cauzat și continuă să cauzeze vătămări fizice și mentale serioase, în acest sens nu trebuie decât să ieșim pe stradă în centrul Bucureștiului să vedem cam câți oameni trăiesc pe stradă azi. Sunt mii.

c) supunerea intenționată a grupului la condiții de existență care antrenează distrugerea fizică totală sau parțială;

Trecem peste o grămadă de argumente care sprijină acest punct, și vorbim despre Codex Alimentarius:


Aici zice:
Codex Alimentarius isi face loc si in Romania !
Ordonanta de Urgenta 43 a Guvernului Romaniei, data in ziua de 23 mai 2007, priveste introducerea deliberata in mediu si introducerea pe piata a organismelor modificate genetic (GM). Nu mai putin de 182 de deputati, dintr-un total de 196, au aprobat proiectul de lege cu pricina. Se doreste eliminarea produselor naturale si raspandirea celor modificate genetic, lucru trecut cu vederea parca in mod voit de cei aflati la conducerea.
In data de 26 mai 2009, Parlamentul Romaniei a adoptat si el Codex Alimentarius, adoptand proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei 43 din 23 mai 2007. Prin aceasta se ridica interzicerea de pe sapte dintre substantele chimice interzise anterior. Aceste substanta fusesera interzise, in mod unanim, in 176 de tari.
La data de 31 decembrie 2009, Romania, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei), semneaza implementarea Codex-ului. In mai putin de o luna de la acceptarea Codex-ului, la inceputul lunii ianuarie, Romania devine primul stat care accepta folosirea in agricultura a compusului chimic numit "initium", ingredient activ impus de Codex Alimentarius. Plantele modificate genetic si aditivii alimentari constituie prim pas in implementarea Codex-ului.
In lunile septembrie-octombrie 2009, Institutul de Sanatate Publica din Bucuresti a acordat avizul sanitar pentru produsele "Orvego" si "Enervin", ambele continand substanta activa "initium". Compozitia acestora este urmatoarea: 300g/l initium si 225 g/l dimetomorf (Orvego); 12% initium si 44% metiram (Enervin). Produsele vor fi produse si distribuite de compania germana BASF SE.
Folosirea de "initium" s-a facut inca din anul 2007, intr-ascuns, la Institutul Gheorghe Inescu Sisesti, aflat in subordinea Academiei Agricole si Silvice. Ministerul Agriculturii spune ca produsele testate in perioada anilor 2007-2008 nu s-au comercializat. Folosirea de "initium" in agricultura a inceput din luna iulie 2010, dupa intalnirea de la Roma. Potrivit declaratiei firmei germane BASF SE, produse obtinute in anul 2010 cu ajutorul substantei "initium" nu vor fi comercializate. Inca sunt numai teste.
Substanta chimica numita "initium" va fi folosita, pentru inceput, asupra culturilor de: struguri, cartofi, ceapa, rosii si castraveti. In fata adevaratelor intentii se pun urmatoarele doua: combaterea daunatorilor si micsorarea duratei de obtinere a roadelor. Se urmareste o productie mai buna, prin folosirea chimiei, cu toate ca 70% din suprafata tarii ramane inca necultivata.
Substanta "initium", ajunsa in organismul uman, intra foarte rapid in combinatii chimice daunatoare, crescand astfel rata riscului de cancer de colon cu 65%. Organismul uman nu are capacitatea de a elimina aceasta substanta in timp util. Astfel, pentru a fi eliminat din organism, 1 miligram de initium are nevoie de un an de zile. Daca este sa ne gandim cate miligrame din aceasta substanta ajung in corpul nostru, raspunsul este simplu: aceasta nu va putea fi niciodata eliminata.

d) măsuri care vizează scăderea natalității în sensul grupului
Sărăcirea țării și implicit a nației este prima măsură. Citind acest articol putem să constatăm ce-am avut și ce-am pierdut.  
Aici zice ca:  Perioada 1990-2010 a cunoscut o 
scădere accelerată a natalităţii de la 13,6 născuţi-vii la 1000 locuitori (1990) la
9,9 născuţi-vii la 1000 locuitori (2010)

Apoi, dacă studiem ce populație avea România în 1989 și ce populație are acum în 2012 vedem că această populație a scăzut cu peste 6 milioane de oameni. Repet, a scăzut cu peste 6 milioane de oameni și continuă să scadă. 

Bineînțeles că nu am uitat acest citat: 
"General vorbind, Genocid nu înseamnă neapărat distrugerea imediată a unei națiuni, exceptând cazul când aceasta este îndeplinită prin crime în masă a tuturor membrilor unei națiuni. Este menit mai degrabă să însemne un plan coordonat de acțiuni diverse realizate cu scopul de a distruge elementele fundamentale ale vieții grupurilor naționale, cu scopul de a anihila chiar respectivele grupuri. Obiectivele unui astfel de plan ar fi dezintegrarea instituțiilor politice și sociale, a culturii, limbii, sentimentelor naționale, religiei, și existența economică a grupurilor naționale, și distrugerea securității personale, libertății, sănătății, demnității, și chiar viețile indivizilor aparținând acestor grupuri."

Dvs, ca români, ce părere aveți, suntem supuși unui Genocid sau suntem supuși unui Genocid?

Și ce facem? 

O să vă spun tot eu. Acum vă rog să rețineți următorul lucru: 

MAREA MARE MAJORITATE A OAMENILOR CARE AU OCUPAT, OCUPĂ ȘI VOR OCUPA ȘI DUPĂ URMĂTOARELE ALEGERI FUNCȚII ÎN STAT, PREȘEDINȚI, MINIȘTRI, BANCHERI, PARLAMENTARI, LIDERI DE PARTIDE, ÎNALȚI MAGISTRAȚI ETC. SUNT AGENIȚI ANTI-ROMÂNI, ANTI-ROMÂNIA, PRIN CARE SE DUCE LA ÎMPLINIRE GENOCIDUL NAȚIUNII ROMÂNE.

SITUAȚIA DIN CE ÎN CE MAI DISPERATĂ DIN ROMÂNIA CONFIRMĂ ACEST FAPT!!!

4 comentarii:

  1. la putere,in politica,nu acced decat oamenii care sunt sprijiniti de grupuri de interese,grupuri care la randul lor vor fi sprijinite in actiunile si interesele lor obscure de catre cei pe care i-au propulsat in politica,acestor politicieni le este dictat de catre grupul ocult ce sa faca,ce legi sa instituie,cum se va guverna tara,cui vor supune si vor vinde poporul roman

    RăspundețiȘtergere
  2. clar. dar daca apare un politician smecher rau care e sustinut de un mare grup de interese care e chiar poporul roman pus la curent cu toata realitatea actuala? atunci e vai de capul respectivelor grupuri de interese si vai de capul marionetelor lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. poporului roman i s-au gasit alte ocupatii in timpurile noastre:mall-uri,telenovele,show-ri tv,shopping,etc.
    educatia din scoli a fost distrusa odata cu valorile morale ale elevilor si parintilor lor,indobitocirea sistematica a poporului care a dus la pierderea credintei si la dezumanizarea fiecarei persoane,ruperea de realitate si de perceperea ei intr-un mod just si lista poate continua.gloata asta-i adormita definitiv,e mai important pentru gloata ce baga in stomac,ce-i incanta ochiul si auzul,simturile primare.pana in '89 ce crezi ca ne-am dorit vitele de noi?...toale de firma ca afara,mancare sa crape matul in noi,filme la tv si pe ecrane cu"femei in pula goala"decadenta...multa decadenta si am primit cu varf si indesat.Da-i gloatei ce Pofteste si o vei transforma in sclavul tau!Va uita de idealuri si libertate,de principii morale si Dumnezeu.Nu uita ca prostia se cultiva...si sunt atat de multi cultivatori in tara asta,institutiile de invatamant,televiziunile si presa scrisa mustesc de ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai mare dreptate, e o realitate care trebuie schimbata cumva. Din pacate sunt foarte putini cei care se zbat pentru asta. Eu sunt unul dintre ei si-mi dau seama ca e aproape o munca de Sisif, dar am incredere in poporul asta, am incredere ca se va destepta, chiar daca e asa cum e, si cred ca noi, cei care suntem preocupati de elevarea lui, vom reusi ce ne-am propus mai devreme sau mai tarziu pentru ca din primii fulgi care suntem noi vom reusi sa facem cu cei care ni se vor alatura un mare bulgare de zapata ce va darama toata realitatea oligofrena din Romania. Pentru ca lumina distruge intunericul, niciodata invers.

    RăspundețiȘtergere